- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
selammmmmm şekerrlerr......shopanız szii ziyarete geldiiiiiiibi açıkk şekersiz çay alayım lütfennnn
nasılsınız canlar...umarım hepiniz iyisinizdir.....arada girip sizi okuyorummmm....yakın zamanda geri dönücem....
bu sabah evde çok büyük bir temizliğin ön hazırlıklarına başladımmm...az sonra bütün halıları yıkmaaya göndericem....bugün sabahtan da bütün yatak odasındaki dolap çekmece indirdimm...dolap detoksu yapıyorummm...çok fazla ıvır zıvır birikti fazlalık oluştu her yer darmadagın su anda..kızım tam yürüme döneminde o yüzden işlerimi hiç yapamıyorum azar azar....
bu arada diyetimi bozmuyorum regl oldum dün..oyüzden kendimiii kamyon gibi hissediyorum ama bir kaç güne geçicek biliyorummm
hepiniziiiiiii çokkkkk çokkkkkk öpüyorummmmmm........takıma döndüğümde kilo vermiş olucammmmm
Gelelimm yediklerimeeee
Sabahhh 1 adett gevrek
biraz peynir
biraz zeytin
Kemeraltındaa dondurmaaa yedikk
Öğlee atlayacağımmm
adet oldunmu salisim doktora gittinmi annemler bu hafta gitcek endokrine diyetisyene teyzemde gelcekailecek diyet yapcaz biz annem kardeşim ben teyzem
mesaj sayımını tek başına üstlenebilirim benim vaktimi almıyor izinden döneyim bir süre deneyim zorlanırsam eski sisteme döneriz ne dersiniz mesaj sayımlarıda ipekte sanırım
kahvaltı:
2 rafadan yumurta
2 dilim kepek
5 zeytin
krem peynir
az tereyağ ve 1 çay kaşığı bal
domates-salatalık-biber
çay
500 ml su
öğlen:
nescafeli süt+ ½ pk. petibör bisküvi
akşam:
2 kase bulgurlu yayla çorbası
3 ad. haşlanmış baget
suyum 1.5-2 lt oldu
kızlar valla kaçamaklı meü paylaşmaktan bıktım artık hatta utanmaktan bıktım biliyor musunuzyok olmuyor,kim ne derse desin,öncelikle psikolojimi düzeltmem lazım.eski günlerime dönemiyorum,olmuyor,gerçekten çok çabaladım,çabalıyorum da..bu gidişle en fazla bu ayın sonuna kadar devam edebileceğim.Çünkü ne kendime,ne sizlere ne de takıma faydam var.En azından geri dönmek üzere ayrılırım.Böyle bir şeyi asla yazmak istemezdim ama 3 aydır bunu yazmamak için direniyorum ve temmuz başında da hala aynı şekilde devam edip,4 aydır bu şekildeyim demek istemiyorum.Kendime bu ay sonuna kadar fırsat veriyorum.Sizlerde bu arada kaptanlık görevlerini devralacak bir gönüllü çıkartırsınız
öğlen:
akşam:
3 ad. haşlanmış baget
suyum 1.5-2 lt oldu
kızlar valla kaçamaklı meü paylaşmaktan bıktım artık hatta utanmaktan bıktım biliyor musunuzyok olmuyor,kim ne derse desin,öncelikle psikolojimi düzeltmem lazım.eski günlerime dönemiyorum,olmuyor,gerçekten çok çabaladım,çabalıyorum da..bu gidişle en fazla bu ayın sonuna kadar devam edebileceğim.Çünkü ne kendime,ne sizlere ne de takıma faydam var.En azından geri dönmek üzere ayrılırım.Böyle bir şeyi asla yazmak istemezdim ama 3 aydır bunu yazmamak için direniyorum ve temmuz başında da hala aynı şekilde devam edip,4 aydır bu şekildeyim demek istemiyorum.Kendime bu ay sonuna kadar fırsat veriyorum.Sizlerde bu arada kaptanlık görevlerini devralacak bir gönüllü çıkartırsınız
Bugünkü menümü paylaşayım ben de kızlar.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Öğlen
hazır tavuk döner, yoğurt
Akşam: Yoğurt
Bu saatten sonra bir şey yemezsem günü iyi bitirdim demektir. Çok uykum var umarım kızım da erkenden uyur da kaçamak yapmaya vaktim kalmaz..
yok tatlım hemen gitmiyorum.temmuz başına kadar en fazla ortasına kadar fırsat tanıyorum kendime.baktım yine olmuyor,o zaman izne ayrılıp,motivasyonumu geri kazanıp öyle döneceğim canımHayır Saphıram sende mii
O zaman bende çıkıyorum demmekkkii çünküüü bendeee veremiyorumm
Saphiracım seni çok iyi anlıyorum canım. sen ne zamandır diyet yapıyorsun bilmiyorum ama benim bugün tam 4 ay oldu başlayalı ve ilk 2.5 ayda 15 kilo verdim ve sonra kaçamak ardına kaçamak derken son 1.5 aydır sadece 2 kilo verdim. Aynı döngüye ben de girdim. Canım benim bu ilk baştaki motivasyonumuzu kaybettiğimiz için oluyor. Kilo verdik ve ilk başladığımız kadar rahatsız değiliz kilolarımızdan. Aynı şeyleri ben de düşünüyorum ama vazgeçmek demek tekrar en başa dönmek demek. farkındayım uzun zamandır aynı kilolardasın ama bir de şöyle düşün kilo da almadın. Aynı kiloyu koruyorsun. Yaz başlayınca herkes dışarılarda ve takıma çok uğramıyor kimse biraz da onun da etkisi var sanırım. İhtiyacımız olan tekrar motive olabilmek. O motivasyon için bir nedene ihtiyacımız var. 20 kilo vermişsin nerdeyse bunu başaran sendin ve gerisini de tamamlayabilirsin. zaten hadefine bir 9-10 kilo kalmış. Şimdi başlarsan çok rahat yaz sonunda hedefine ulaşabilirsin demek ki. Gel birlikte yeni bir sayfa açalım bugünden itibaren. Kendine olan inancını yitirme canım.
canım bu ay davul gibi şiştim görseniz paşadan eser yok gelinde farketi abla gene şişmişsin dediHerkesler izinli değil tatlım baak biz burdayız.
Dediğin gibi bitki çayları ödemine yardımcı olur canım
Zayıftalıcı haplar insanın hormonal dengesinide bozuyor mümkünse hayat boyu uzak kalmak lazım
Anacım biz gidiyoruz sen geliyorsun erken gel de azcık görüşelim
Rica ederiz.Yaşasın dayanışma
Canım o saatte yürümek insanı gerçekten zinde tutuyor gün boyu enerjik oluyorsun.Bugün ayağım ağrıyordu diye çıkamadım bir uyuşukluk var üzerimde.Hemen aşağıda park var bizim.Saat 5 ten sonra insanlar vızır vızır spor yapmaya geliyor
Sen yine de azcık dikkat et.Bende hafta sonları için böyle düşünüyordum.İpin ucu kaçıyor bazen hafta içi verip hafta sonu alıyordum
Sen geçen hafta iyi verdin zaten bu hafta gr lar oynasa bile süperr olur 84 küsür olursun
100 gr haşlanmış mısır 90 kal
allah razı olsun bebem dur ben bunu bir araştırıyım:44::44:canım belediyelerin ücretsiz veterinerleri olabiliyor.onları bir araştır istersen
tatlım bu kadar insan yapyor bu diyeti,ayda 4 kg veriyor hiç kaçamaksız olarak uygulayınca.sen de niye geri tepsin.sen benim kaçamaksız günlerime denk gelmedin de ondan bilmiyorsun.Hep çok kilo verdim ben karatayla ama kaçamaksız olarak!
xeyrocanın izne ayrıldığını bir türlü hatırlayamıyorum canım ya erken bunama başlıyor sanırsam ben de
evet canım denk gelememişizçocuklara park iyi oluyor,temiz açık hava oh mis gibi
teşekkürler canım liste için
hani muzun kalorisi yüksekti kız şeftali güzelifiyet olsun yanında çiğ kuru yemiş ye ki acıktırmasın paşacan
canım nevden ses seda çıkmıyor onun yerine birini alıcam takıma.Akabede haziran demişti ama tam tarih vermemişti.biraz daha bekleyelim olmazsa
inşallah canım da bu sabah tartıldım dayanamayıp cumadan bu yana 500 gr artıda çıktım.yemin ederim bıktım artık ya bi ileri bi geri
görüşemiyoruz canım
motive olana sevindim canım
sporun harikaymış canım çaylarında
allahım başardım çok şükür çok mutlu ve mesudum bugün11 Haziran haftası
pazartesi...Saphira...7
salı...Saliss...7
çarşamba...ipekyol...10
perşembe...ecemavi...7
cuma...Paşam...11
18 Haziran Haftası
pazartesi...angiera...5
ecemavicim 11.06.12 pazartesiye ait mesaj sayın aslında saat itibariye 2 de kalmış ama sen o zaman vakit bulup girmişsin diye 00.00 dan sonraki 5 mesajını da saydım ve ceza puanından düşmüyorum.ancak 12.06.12 salı sayımında 5 mesajını eksik sayacağım ki kimseye haksızlık olmasın canım
paşam tebrikler
anam ne böregi neli yapıcen bak bir dilim yollamasan hatrım kalır ona göreKızımı uyuttum şimdi annemlere börek yapacağım Annemin özel isteği kızımda bayılıyor zaten mama mama diyerekten ya da büdek diyor
Bebişim uyandıktan sonra da gidip ona gelinlik alacağım düğün için.Artık hem teyzesinin hem de halasının düğününde giyer
ben yarın başlıcam allahım yardımcımız olsun işşallah kendime 1 hafta verdim bakalım neler olucek biticekmi bitmicekmiewet dün onun kaldığı odayı temizlemeye çalıştık ama beceremedik böyle birşey olamaz neyse yapılır yavaş yavaş halıları yıkamaya verdik bugün geldiler almaya pazartesi gelecekmiş bugün oturma odasını dipten temizlicez neyse yavaş yavaş yapılır biter artık 4 aydır temizlik yaptırtmadıydı gönlümüze göre temizlik olcak babam gelincede baza alacakmış süper oldu o da bide taşınsak şu evden daaha da süper olacak helva yapcaz bugün tatlı şeklinde tepsiye dökçez yarın gün var teyzemde oraya götürcezben bu haftada girmeyim listeye haftaya diyetisyenime gitcem o zaman girerim kilo aldım ben
bende seni öpüyorum bebemnselammmmmm şekerrlerr......shopanız szii ziyarete geldiiiiiiibi açıkk şekersiz çay alayım lütfennnn
nasılsınız canlar...umarım hepiniz iyisinizdir.....arada girip sizi okuyorummmm....yakın zamanda geri dönücem....
bu sabah evde çok büyük bir temizliğin ön hazırlıklarına başladımmm...az sonra bütün halıları yıkmaaya göndericem....bugün sabahtan da bütün yatak odasındaki dolap çekmece indirdimm...dolap detoksu yapıyorummm...çok fazla ıvır zıvır birikti fazlalık oluştu her yer darmadagın su anda..kızım tam yürüme döneminde o yüzden işlerimi hiç yapamıyorum azar azar....
bu arada diyetimi bozmuyorum regl oldum dün..oyüzden kendimiii kamyon gibi hissediyorum ama bir kaç güne geçicek biliyorummm
hepiniziiiiiii çokkkkk çokkkkkk öpüyorummmmmm........takıma döndüğümde kilo vermiş olucammmmm
rabbim işşallah gönlünce bir gün geçirmeni nasip eder bebegim benim bu arada çok harika resimleredi tütütütü maşşallah sübhan allah diyeyimSlmmmmm kızlarrrrrr
Çatıdaaa yapacağımmm mezuniyettt partimmmm içinnnn sonundaaa gönlümeee göree bir kıyafett buldummmmmm
Altınadaaaa ev sahibimizzzz bir ayakkabı hediyeee etti siyahhh vee topukluuuuu süpppeerrrrr bir ayakkabıııııı
Dünküü sıkıntımmm hafifflediiiiiii çokkk mutluuuuu oldummmmmmmmmm
Paazar günü partidee fotoo çekilirsemm koyarım geneee
:131::131:beni neden çagırmadın kız bilrikte götürürdükGelelimm yediklerimeeee
Sabahhh 1 adett gevrek
biraz peynir
biraz zeytin
Kemeraltındaa dondurmaaa yedikk
Öğlee atlayacağımmm
seviyorum seni ulen sevsinler senin kızarmış yüzünü kız vurma kafana sersem olucenöğlen:
akşam:
3 ad. haşlanmış baget
suyum 1.5-2 lt oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?