Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

durumlar benzer desene bizim evde harman yeri gibi halılar yıkanmaya gitti bugün dolap içleri üstleri yatak altları aklınıza gelecilecek neresi varsa herşe ortaya döküldü perde aradık tabi yokneyse günlerdir üstlerinden atladık yattık ama dün gitti odayı göreceksiniz yerler koltuklar dolabın içi heryerde sabaun kırğı ama iğne atsan yere düşmez o derece 1 kilo antep kabuğu heryere seerpilmiş bilerek yaptı onları eziyet olsun diye laf arasında söylüyordu yaparda giderim diye almış eline sürahiyi yerlere dökmüş biliyoduk zaten bmyle olacağını ekmek ve peynir ufalanmış yerlere böyle pis evde bereket kalmadı biz eskiden para arttırıyorduk ama şimdi daha kredi kartından çekiyorum yetmiyor diyordu tuvalete ayağındaki terliklerle girdi çıktı onlarla gezdi evde o kadar olmaz içim kalmıyordu artık yeşil sabunlardan koydu tuvalete mutfağa bulaşıkları sabunla yıkıcakmışım böyle olmaz son zamanlarda midem kaldırmıyordu artık

Son düzenleme:
Gelelimm yediklerimeeee

Sabahhh 1 adett gevrek
biraz peynir
biraz zeytin

Kemeraltındaa dondurmaaa yedikk

Öğlee atlayacağımmm

Gelelimm yediklerimeeee

Sabahhh 1 adett gevrek
biraz peynir
biraz zeytin

Öğlee atlayacağımmm

adet oldunmu salisim doktora gittinmi annemler bu hafta gitcek endokrine diyetisyene teyzemde gelcek ailecek diyet yapcaz biz annem kardeşim ben teyzem

kadına ; dal verirsen ''AĞAÇ'' eder,
Ekmek verirsen ''AŞ'' eder,
ev verirsen ''YUVA'' eder,
Sevgi verirsen Başına ''TAÇ'' eder..

mesaj sayımını tek başına üstlenebilirim benim vaktimi almıyor izinden döneyim bir süre deneyim zorlanırsam eski sisteme döneriz ne dersiniz mesaj sayımlarıda ipekte sanırım

adet oldunmu salisim doktora gittinmi annemler bu hafta gitcek endokrine diyetisyene teyzemde gelcek ailecek diyet yapcaz biz annem kardeşim ben teyzem

Ne adet oldum kuzum ne doktora gittim bu haftaa partiiiii nedeniyleeee hiçbişi yapmadımmmmm gayetttt evdeeee plan program yapıp takılıomm

mesaj sayımını tek başına üstlenebilirim benim vaktimi almıyor izinden döneyim bir süre deneyim zorlanırsam eski sisteme döneriz ne dersiniz mesaj sayımlarıda ipekte sanırım

tamam canım öyle yapalım.mesaj sayımları ipekte derken?mesaj sayım listesi demek istedin galiba.yok öyle bir düzen tutturmuş değiliz ama sağolsun ipeğim bana yardımcı oluyor

kahvaltı:

2 rafadan yumurta
2 dilim kepek
5 zeytin
krem peynir
az tereyağ ve 1 çay kaşığı bal
domates-salatalık-biber
çay
500 ml su

öğlen:

nescafeli süt+ ½ pk. petibör bisküvi

akşam:

2 kase bulgurlu yayla çorbası
3 ad. haşlanmış baget

suyum 1.5-2 lt oldu

kızlar valla kaçamaklı meü paylaşmaktan bıktım artık hatta utanmaktan bıktım biliyor musunuz yok olmuyor,kim ne derse desin,öncelikle psikolojimi düzeltmem lazım.eski günlerime dönemiyorum,olmuyor,gerçekten çok çabaladım,çabalıyorum da..bu gidişle en fazla bu ayın sonuna kadar devam edebileceğim.Çünkü ne kendime,ne sizlere ne de takıma faydam var.En azından geri dönmek üzere ayrılırım.Böyle bir şeyi asla yazmak istemezdim ama 3 aydır bunu yazmamak için direniyorum ve temmuz başında da hala aynı şekilde devam edip,4 aydır bu şekildeyim demek istemiyorum.Kendime bu ay sonuna kadar fırsat veriyorum.Sizlerde bu arada kaptanlık görevlerini devralacak bir gönüllü çıkartırsınız

Hayır Saphıram sende mii
O zaman bende çıkıyorum demmekkkii çünküüü bendeee veremiyorumm

Son düzenleme:

Saphiracım seni çok iyi anlıyorum canım. sen ne zamandır diyet yapıyorsun bilmiyorum ama benim bugün tam 4 ay oldu başlayalı ve ilk 2.5 ayda 15 kilo verdim ve sonra kaçamak ardına kaçamak derken son 1.5 aydır sadece 2 kilo verdim. Aynı döngüye ben de girdim. Canım benim bu ilk baştaki motivasyonumuzu kaybettiğimiz için oluyor. Kilo verdik ve ilk başladığımız kadar rahatsız değiliz kilolarımızdan. Aynı şeyleri ben de düşünüyorum ama vazgeçmek demek tekrar en başa dönmek demek. farkındayım uzun zamandır aynı kilolardasın ama bir de şöyle düşün kilo da almadın. Aynı kiloyu koruyorsun. Yaz başlayınca herkes dışarılarda ve takıma çok uğramıyor kimse biraz da onun da etkisi var sanırım. İhtiyacımız olan tekrar motive olabilmek. O motivasyon için bir nedene ihtiyacımız var. 20 kilo vermişsin nerdeyse bunu başaran sendin ve gerisini de tamamlayabilirsin. zaten hadefine bir 9-10 kilo kalmış. Şimdi başlarsan çok rahat yaz sonunda hedefine ulaşabilirsin demek ki. Gel birlikte yeni bir sayfa açalım bugünden itibaren. Kendine olan inancını yitirme canım.

Bugünkü menümü paylaşayım ben de kızlar.

Sabah
2 haşlanmış yumurta

Öğlen
hazır tavuk döner, yoğurt

Akşam: Yoğurt

Bu saatten sonra bir şey yemezsem günü iyi bitirdim demektir. Çok uykum var umarım kızım da erkenden uyur da kaçamak yapmaya vaktim kalmaz..

İpekcim spor listesi için geçen cumadan itibaren olan sporları mı göndereceğiz sana yoksa pazartesiden itibaren mi.

Yarın liste halinde hepsini mesaj atarım . Kolay gelsin canım sana...

Kızımdan kalan yarım muz yedim yoğurtla birlikte şimdi de yeşil çay içiyorum.

Hayır Saphıram sende mii
O zaman bende çıkıyorum demmekkkii çünküüü bendeee veremiyorumm
yok tatlım hemen gitmiyorum.temmuz başına kadar en fazla ortasına kadar fırsat tanıyorum kendime.baktım yine olmuyor,o zaman izne ayrılıp,motivasyonumu geri kazanıp öyle döneceğim canım

canım ben de aynı şeyi diyorum işte.en baştaki motivasyonumu maalesef yakalayamıyorum.Ben 5 eylülde başladım canım.8 mart kadınlar gününde 83.5 kg idim.o zamandan beri gidip geliyorum ama artık 83 lere e inemez oldum.tamam deyip başlamayı inan çok isterim ama bu kaçıncı hayatım,İngiliz gibi başlıyorum Türk gibi devam ediyorum

kuzuyla 1.5-2 saat kadar dışarıdaydık.parka gittik.biraz yürüyüş,biraz kızın peşinde koşmaca,biraz da parktaki spor aletlerine bindim

canım bu ay davul gibi şiştim görseniz paşadan eser yok gelinde farketi abla gene şişmişsin dedidedim teyzem gelicek ondan hayırlısıyla oluyumda bitiyim haftaya bomba gibi gelicem işşallah:18::18:
100 gr haşlanmış mısır 90 kal
canım normal msırdı işte ama tadı damagımda kaldı desem yeri çok özlemişim mısır yemeyi
allah razı olsun bebem dur ben bunu bir araştırıyım:44::44:
allahım başardım çok şükür çok mutlu ve mesudum bugün
anam ne böregi neli yapıcen bak bir dilim yollamasan hatrım kalır ona görebu arada senin bıdıgıda yerim yernasılda güzeldir allah bilir
ben yarın başlıcam allahım yardımcımız olsun işşallah kendime 1 hafta verdim bakalım neler olucek biticekmi bitmicekmi
bende seni öpüyorum bebemn
rabbim işşallah gönlünce bir gün geçirmeni nasip eder bebegim benim bu arada çok harika resimleredi tütütütü maşşallah sübhan allah diyeyim
Gelelimm yediklerimeeee

Sabahhh 1 adett gevrek
biraz peynir
biraz zeytin

Öğlee atlayacağımmm
:131::131:beni neden çagırmadın kız bilrikte götürürdük kimseyede demezdik ne ka kötüyüm degilmi benneli yedin neli süle bana
seviyorum seni ulen sevsinler senin kızarmış yüzünü kız vurma kafana sersem olucengelde öpeyimde acımasın kafan

sabah yediklerim şunlar
1- 3 katal peynir
2-4 çatal yok melemen
3- yarın bardak ıhlamur
4- bir dilim çavdar ekmegi

arada 10 erik yedim yeşilinden:2::2:

öylen yedikelrimde şunlar
1- 3 yemek kaşıgı yok kuskus yedim
2-5 adet minnacık yaprak sarması
3-4 yemek kaşıgı semizotu yemegi

akşam yediklerim
1- 4 yemek kaşıgı kuru fasülye yemegi
2- bol yesil salata
3- 2 bardak açık çay
4- 5 yemek kaşıgı yogurtlu makarna

anlıcagınız bu gün gene yasaklar yendi nazara geldim galiba akşamaı 4 yedim daha birşey yemedim zaten moralim bozuk şişti heryerim ne olucek benim bu halim ya oglanı 40 çıkardım yıkadım bir güzel gezmeyede götürdüm bugün yarım saat yürüdüm anlıcagın anneme gittim gene ahlakım bozuldu
bu arada muz dedimde aklıma geldi iyi halt yedim sabahı zor ettim kapız olmuşum halimi görseydinzi aglardınız bir o yana bir bu yana sıcradım allahım ölüyorum zannettim yaneyseki bir fırtınaydı geldi geçti şeftali güzelimi didin ay mersi hoşuma gitti vallahı he dedigin laf tekyu bebem bir daha muz yersem bu arada yemekten sonra karpuz yedim az ve yeşil erik

kızlar bugün anca gelebildim kızkardeşim aydından geldi 6 çocuklu kocaman bir aile olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…