selam kızlar ben izninizle izin istiyorum erkek kardeşimde geldi girmem iyice zorlaştı cuma bildirime gelirim inş çocuk sayısı 7 yükseldi zaten kelebek biligsayarı işe götürüyor
selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz?
ben de memleketimin keyfini çıkarıyorum günlerdirçok şükür tayinim tam anlamıyla ve kesinlikle çıktı tek bi imza kaldı atılacak o da olunca dilediğim zaman ilişiğimi kesebilirim
diyete gelince pek diyet yapabildiğim söylenemez bizim buraların hamur işi pek olmaz ama bulgur işi meşhurdur geldiğimden beri bulgur yiyorum desem yeri ve fakat 29 haziranda bildirim yapabilcek gibi duruyorum o sebeple yarından itibaren tartıya hazırlığa başlicam.. tartım da olmadığından ne haldeyim bilmiyorum :18: almış gibi hisetmiyorum ama :44:
eşim eylülde korunmayı bırakmamı istiyor doktor belli olmaz hemen de hamile kalabilirsin 3-4 ay korumaya devam da edebilir dedi 2 yıldır aralıksız doğum kontrol hapı kullanıyorumhayırlısı artık aralık ayına kadar diyete devam edebilirim çok çok ondan sonra gelsin bebiş ya da bebişler
leslie de 3 mil yaptım iki kez 10 günde o kadarher akşam yavaş tempoda eşimle bi 40 dk geziyoruz
bu hafta sadece cumartesi spor yapabildim yoğunluktan antepten döndükten sonra da ayağım ağrımaya başladı bugün bakalım çıkabilirsem akşam yürüyeceğim olmazsa evde leslie hatuna devam
tamam canım
tamam canım
oh iyi yapmışsın canım,hazır yemek onlara çok güzel gelir şimdi :) Maşallah canım
canım ben g.emirde oturuyorum,henüz 1 sene olsa da buralı gibi oldum,hele ki bir de optimum açılınca başka yere pek gitmez oldumlcw de istediğin gibi bir elbise bulabilirsin sanırım,oraya bakmanı tavsiye ederim.eğer optimumda bakarsan c&a yı tavsiye ederim..daha bir sürü mağaza var tabi.spazio iyidir yalnız biraz tuzludur.Javelin var bir de,ablam ve teyzem çok alırlar ordan,ksk de bir şubesi var sanıyorum başka nerde var bilmiyorum yalnız
Selam kızlar günden geldim.hava çok sıcak..Yine de kışın çok soğuk olmuştu o yüzden memnunum
ne güzel bir haber ohh gez eğlen alışverişin keyfini çıkar
saol tatlım darısı tüm bekarların başına inşallah
iyi akşamlar...
öyle bir geçer zaman ki yi izliyorum..sizler nerelerdesiniz ??
oh ne güzel memlekette olmak dimi :) Allah en kısa zamanda eşine de bebişine de kavuşmayı nasip etsin sağlıklaselam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz?
ben de memleketimin keyfini çıkarıyorum günlerdirçok şükür tayinim tam anlamıyla ve kesinlikle çıktı tek bi imza kaldı atılacak o da olunca dilediğim zaman ilişiğimi kesebilirim
diyete gelince pek diyet yapabildiğim söylenemez bizim buraların hamur işi pek olmaz ama bulgur işi meşhurdur geldiğimden beri bulgur yiyorum desem yeri ve fakat 29 haziranda bildirim yapabilcek gibi duruyorum o sebeple yarından itibaren tartıya hazırlığa başlicam.. tartım da olmadığından ne haldeyim bilmiyorum :18: almış gibi hisetmiyorum ama :44:
eşim eylülde korunmayı bırakmamı istiyor doktor belli olmaz hemen de hamile kalabilirsin 3-4 ay korumaya devam da edebilir dedi 2 yıldır aralıksız doğum kontrol hapı kullanıyorumhayırlısı artık aralık ayına kadar diyete devam edebilirim çok çok ondan sonra gelsin bebiş ya da bebişler
leslie de 3 mil yaptım iki kez 10 günde o kadarher akşam yavaş tempoda eşimle bi 40 dk geziyoruz
kolay gelsin....selam kızlar ben izninizle izin istiyorum erkek kardeşimde geldi girmem iyice zorlaştı cuma bildirime gelirim inş çocuk sayısı 7 yükseldi zaten kelebek biligsayarı işe götürüyor
18 Haziran Pazartesi Mesaj sayım listesi
pazartesi...Saphira....yapıldı 17
salı...Saliss....yapıldı izinli
çarşamba...ipekyol...yapıldı 15
perşembe...ecemavi ...
cuma...Paşam...0 (Ablam gelirse giremem demişti)
18 Haziran Haftası
pazartesi...angiera 7
salı...Saphira
çarşamba...saliss
perşembe...ipekyol
cuma...ecemavi
gerbera 7
1-Saphira
2-Paşam3405...(izinli)
3-İpekyol51
4-Saliss...(izinli)
5-Gerbera1987
6-Senarist...29 unda bildirim yapabilecek
7-Xeyrocan...25 inde dönecek
8-Ecemavi...izinli
9-Angiera
10-Saferan...(izinli)
11.Nev...izninli en geç 5 temmuzda dönecek
12-Akabe...Haziranda döneceğini söylemişti ama haziranın ortasını da geçtik,hiç ses seda yok,gelmeyecek sanırım artık.Bu cumaya kadar geri dönüş yapmazsa yerine yeni üye alacağım
13-shopaholic...izinli
arkadaşlar 13 kişil takımdan izinli olmayan 4 kişi var sadece
oyy18 Haziran Haftası
pazartesi...angiera...yapıldı...2
salı...Saphira...yapıldı...6
çarşamba...gerbera...4
perşembe...ipekyol...8
cuma...angiera
25 Haziran Haftası
pazartesi...xeyrocan
salı...saphira
çarşamba...gerbera
perşembe...ipekyol
cuma...angiera
bende izliyordum hiç izlemem normalde annemlere gelince osmana talimiyi akşamlar...
öyle bir geçer zaman ki yi izliyorum..sizler nerelerdesiniz ??
Ne güzel canım ya düğünden beri şaftımız kaydı bizim sürekli bir uyku pozisyonundayım.Her akşam sabah kalkacam diyorum sabahlarıda uyku galip geliyorGünaydın kızlar...
hepinize mutlu güzel bir gün dilerim.
Aynı saatte uyandım yine. Şöyle bir geçmişe bakayım geri geleceğim
Amaniinnnn1-Saphira
2-Paşam3405...(izinli)
3-İpekyol51
4-Saliss...(izinli)
5-Gerbera1987
6-Senarist...29 unda bildirim yapabilecek
7-Xeyrocan...25 inde dönecek
8-Ecemavi...izinli
9-Angiera
10-Saferan...(izinli)
11.Nev...izninli en geç 5 temmuzda dönecek
12-Akabe...Haziranda döneceğini söylemişti ama haziranın ortasını da geçtik,hiç ses seda yok,gelmeyecek sanırım artık.Bu cumaya kadar geri dönüş yapmazsa yerine yeni üye alacağım
13-shopaholic...izinli
arkadaşlar 13 kişil takımdan izinli olmayan 4 kişi var sadece
Aferin bana yine 1. olmuşum18 Haziran Haftası
pazartesi...angiera...yapıldı...2
salı...Saphira...yapıldı...6
çarşamba...gerbera...4
perşembe...ipekyol...8
cuma...angiera
25 Haziran Haftası
pazartesi...xeyrocan
salı...saphira
çarşamba...gerbera
perşembe...ipekyol
cuma...angiera
ipekçim istersen spor listesini erteleyelim canım.baksana topu topu 4 kişiyiz.herkesin işi bitsin,çoğunluk oluşsun sonra yapalım yine.şimdi seni yormayalım canım
ipek afiyet olsun sürekli bulgur pilavı yediğimden herhalde cnm kısır istemiyor hiçbu sıcakta spor nasıl yapılır bir fikri olan varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?