Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar...
hepinize mutlu güzel bir gün dilerim.

Aynı saatte uyandım yine. Şöyle bir geçmişe bakayım geri geleceğim

selam kızlar ben izninizle izin istiyorum erkek kardeşimde geldi girmem iyice zorlaştı cuma bildirime gelirim inş çocuk sayısı 7 yükseldi zaten kelebek biligsayarı işe götürüyor

Gözünüz aydın.. tüm kardeşler biraradasınız ne güzel keyfini çıkarın. Kelebek'e selamlar...

Sevalcim senin adına çok sevindim. Sonunda eşinin yanında olacaksın hayırlı olsun canım. Kilo konusunu boşverme sakın hem senin hem bebeğin sağlığını etkiliyor kilo unutma canım.

bu hafta sadece cumartesi spor yapabildim yoğunluktan antepten döndükten sonra da ayağım ağrımaya başladı bugün bakalım çıkabilirsem akşam yürüyeceğim olmazsa evde leslie hatuna devam

Dikkat et kendine ipekcim. Çok zorlama sakın ayağını....

Saol saphiracım. Benim okul alsancakta çıkışta ordaki mağazaları gezdim hep. Beğendiğim 2 elbise var fiyatları da 200 civarı bugün ya da yarın bir arkadaşımla gidip son bir defa giyip karar verip alayım diyorum bakalım.

Selam kızlar günden geldim.hava çok sıcak..Yine de kışın çok soğuk olmuştu o yüzden memnunum

Evet çoook sıcak yaaaa. Ve ben dün hep dışardaydım bir ara bayılacağım sandım. İçtiğim suyun hesabını tutatamadım ama çok rahat 4-5 litre olmuştur.

ne güzel bir haber ohh gez eğlen alışverişin keyfini çıkar

saol tatlım darısı tüm bekarların başına inşallah

Saol canım çıkardım keyfini bayağı alışverişin. 38 bedene inersem asıl o zman yapacağım büyük alışverişi....

iyi akşamlar...
öyle bir geçer zaman ki yi izliyorum..sizler nerelerdesiniz ??

Öyle bir geçer zaman ki nin ilk bölümlerini çok sıkı takip etmiştim. O zman kuzucuğum yeni doğmuştu evden dışarı çıkmıyordum. İlk başta çok güzeldi sonra sorunlar sorunlar sorunlar... Hiç mi yüzü gülmez bu ailenin yaaa dedim ve bir daha izlemedim.

18 Haziran Pazartesi Mesaj sayım listesi

pazartesi...Saphira....yapıldı 17
salı...Saliss....yapıldı izinli
çarşamba...ipekyol...yapıldı 15
perşembe...ecemavi ...
cuma...Paşam...0 (Ablam gelirse giremem demişti)
18 Haziran Haftası
pazartesi...angiera 7
salı...Saphira
çarşamba...saliss
perşembe...ipekyol
cuma...ecemavi
gerbera 7

oh ne güzel memlekette olmak dimi :) Allah en kısa zamanda eşine de bebişine de kavuşmayı nasip etsin sağlıkla
selam kızlar ben izninizle izin istiyorum erkek kardeşimde geldi girmem iyice zorlaştı cuma bildirime gelirim inş çocuk sayısı 7 yükseldi zaten kelebek biligsayarı işe götürüyor
kolay gelsin....

eline sağlık canım..paşamı hatırlattığın iyi olmuş ben de nerelerde bu hatun diyordum cumanın sayımını uygun olan birisi yapar sanırım

1-Saphira
2-Paşam3405...(izinli)
3-İpekyol51
4-Saliss...(izinli)
5-Gerbera1987
6-Senarist...29 unda bildirim yapabilecek
7-Xeyrocan...25 inde dönecek
8-Ecemavi...izinli
9-Angiera
10-Saferan...(izinli)
11.Nev...izninli en geç 5 temmuzda dönecek
12-Akabe...Haziranda döneceğini söylemişti ama haziranın ortasını da geçtik,hiç ses seda yok,gelmeyecek sanırım artık.Bu cumaya kadar geri dönüş yapmazsa yerine yeni üye alacağım
13-shopaholic...izinli

arkadaşlar 13 kişil takımdan izinli olmayan 4 kişi var sadece

18 Haziran Haftası

pazartesi...angiera...yapıldı...2
salı...Saphira...yapıldı...6
çarşamba...gerbera...4
perşembe...ipekyol...8
cuma...angiera

25 Haziran Haftası

pazartesi...xeyrocan
salı...saphira
çarşamba...gerbera
perşembe...ipekyol
cuma...angiera

ipekçim istersen spor listesini erteleyelim canım.baksana topu topu 4 kişiyiz.herkesin işi bitsin,çoğunluk oluşsun sonra yapalım yine.şimdi seni yormayalım canım

oyy çok yorundum kuzum sabah kahvaltıdaan sonra bir kalktık işe akşam yemeğinde ourduk aralarda oturdumm 2 dk. ona bile hadiledi annem neyse son oda kaldı bugün oda bitince rahatlıcaz

iyi akşamlar...
öyle bir geçer zaman ki yi izliyorum..sizler nerelerdesiniz ??
bende izliyordum hiç izlemem normalde annemlere gelince osmana talim
Günaydın kızlar...
hepinize mutlu güzel bir gün dilerim.

Aynı saatte uyandım yine. Şöyle bir geçmişe bakayım geri geleceğim
Ne güzel canım ya düğünden beri şaftımız kaydı bizim sürekli bir uyku pozisyonundayım.Her akşam sabah kalkacam diyorum sabahlarıda uyku galip geliyor
Amaniinnnn
Aferin bana yine 1. olmuşum
ipekçim istersen spor listesini erteleyelim canım.baksana topu topu 4 kişiyiz.herkesin işi bitsin,çoğunluk oluşsun sonra yapalım yine.şimdi seni yormayalım canım

Sen bilirsin tatlım sapişim ben de ankara gidecem 28 haziranda 17 temmuzda dönecem.Görümcemin düğünü var eşimde 7-8 günlüğüne gelecek.Orda nette yok haberin olsun şimdiden.Spor listesini ben dönünceye kadar başkası tutar artık

açlıktan gözüm döndü galiba ne yesem diye düşünüyorken kendimi yemek sitelerinde kurabiye ve keklere bakarken buldum

leslie 3 mile bitti şimdi dinlenme zamanı akşama amcamın torununun düğünü var yürüyüşü yetiştirebilirsem yapacağım

ipek afiyet olsun sürekli bulgur pilavı yediğimden herhalde cnm kısır istemiyor hiç bu sıcakta spor nasıl yapılır bir fikri olan varmıdır

ipek afiyet olsun sürekli bulgur pilavı yediğimden herhalde cnm kısır istemiyor hiç bu sıcakta spor nasıl yapılır bir fikri olan varmıdır

Tabiki var dışarıda yapacaksan sabah 5:30 çıkacaksın akşam yapacaksan 7den sonra çıkacaksın.Yok dışarıya çıkamam dersen evde istediğin her saatte leslie hatunla buluşabilirsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…