Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben geldim canlarım fırsatta istifadebahar temizligimi yaptım dip köşe halılarım yıkamadan geldi helal olsun diyorum aldıkları paraya enfez olmuşlar mis gibide kokuyolarev ileri bitti vallahi bende bittim malesef parmaklarım hasar gördügünden ne klevyey kullanabildim nede yemek yapabildim okadar deterjamla çamaşur suyuyla telle bir haşır neşir oldum olan bana oldu anca parmaklarım yerine geldi 2 gündür evde yoktum kızlar pazartesi anneme gittim eymenime bebe yagı ve 40 mevlütü için ayakkabı aldım mevlit kıyafetleride aldım işşallah 40 mevlütü okunsun malum yere koyarım resimleri göürüsünüz bende çekinicem ogün sizler için çok güzel olucem maksat kilolar gittiya onu göstericem haberiniz yokgörüşmeyeli hayatımda hiç bir şey degişmedi evi temizliyorum derdine yemekte yiyemedim işler bitsin diye kaç makina yıkadım sayısını unuttum kaç sepet ütü yaptım evde 1 haftadan fazla yemek pişmedi malesef eşim dışarda yiyor bende işin kolayını buldun kraker meyva yiyorum yemek yemiyorum bu ara işler yüzünden saglıksız besleniyorum galibaneyse geçen eşim işe gitmiş yürüken kepeklerin orda birşey zıplıyomuş demişki içinden ya kurbaga yada kuş u anca odur demiş bir bakmışkı serçenin bebegi daha yeni çıkmış yumurtadan daha göbeginde çenesinin altında tüyleri yok garibimin neyse şimdi sizler birşey anlatsam yeminle inanmazsınız ben balkonnda çamaşır asarken serçelr nede güzel ötüyo ve uçuyolar onları görünce ötünce hayranlıkla seyrettim dedimki içimden rabbim sen neler yaratıyosun nede güzel ötüyolar içimdende dedimki ayt acaba nasıldır bunların bebekleri olsada sevsem dedim akşamada eşim sen işe giderken görmüş kepenkkin altına saklanmış demişki dönüşte burda olursan alırım seni demiş işini hemen hallettmiş sonra taksiye atlamış eve geldi bende hay hay mutfagı temizliyorym canım dedi bak burda ne var serçe yavrusunu görünce suratım aynen şu oldusesli birşekilde dedimmki allahım senden başka birşey isteseymişim olucekmiş bende diledim dileyecegimi sizde bilirsiniz ne istedigimineyse eşimi hemen bakkala yolladım yumurta cici bebe aldırdım hemen mama yaptım allahtan enjektör var onunla yedirdim yaprım nede acıkmış keratayı doyurdum bebekler aglıyor süt diye buda acıkınca ötüyo acıklı acıklıpazartesi bıcırıkla anneme gittim bıcırıgıda eşim taktı annem görünce kız bu ney dedi anne dedim yazık bebek kedi bulsa yerdi dedimyemin olsun sabahın 6.30 kalkım doyuruyorum sıpamıeşim diyo ben istesem kalkmazsın deidm sen başka o başka insanın bebegi olmayınca böle oluyo galibaşimdi gene ötüyo bıcırık karnı acıktı sıpamın şimdi ordan geç geldik eve yazamadım neyse gelini getirdim bebekjkle erkek kardeşimle geldiler 40 uçurmaya bana geldiler oglum benim yatagımda yattı işin komigi hep erkek bebekler yatıyo benim yatakta kız hiç yatmadısabah erkenden kalkıp ablama gittik orayada götürdüm bıcırıgı çantada tabe sonra eve dönücez bıcırık nasıl ötüyo bagırıyo ölücek zannettim solugu veterinerde aldım dedim ne olur şuna bakın çok bagırıyo adam dediki kızım bu aç doyur dedim nasıl yeni doyurdum ama dedim oda bunlar yumurta sarısı yerler dedi bebe bisküvisi gün gün dıymazlar dedi evden yürüdük metroya bindik allahım bagırıyo miller bakıyo bu ses nerden geliyo diye oturdum metroda çıkardım bıcırıgı su verdim şırıngayla millet şaştıdediler maşşallah neyse eve geldim zor yetiştirdim yumurtayı koydum haşladım soyuvcam diye elim yandımı sanamam ahazırladık kıtlıktan çıkmış gibi sıpa yedi eşim kız diyo ama acaba cinsiyeti ney tam uçamıyor uçunca dogaya yollucemde işşallah çanbbuk uçar ondan ayrılasın gelmez ben şunu doyuruyumda sonra sporumu yedikelrim yazarım kusura bakmayın geçmişe gidemedim sonra açıklarım neler yaptıgımı neyse bagırması durdu yazayım yedikelrimi

pazartesi yediklerim
sabah yedikelrim şunlar
1 badem
2- domates
3-isivri biber 6 adet körpe olanlardan varya benim gibi
4- bir kupa açık çay 2 dilip kepek ekmegi
5-yumurta

öylen yediklerim 4 gibi yedim

1- 1 adet biber dolması
2-taze fasülye yumurtali kavurması
3- 4 katal yok patates yemegi
4- soda

akşam yedikelrimde şunlar hiç birşey

salı günü yedikelrim şunlar
1- badem
2-domates
3-sivri biber oda körpe olanından aynen benim gibi incecik
4-bir kupa çay
5-2 dilim kepek ekmegi

öylen yedikelrimde şunlar

1- yarma çorbası bir kepçe
2-1 kepçe suları süzülmüş kuru fasülye
3- bol yeşil salata
4-2 dilim kepek ekmegi
5-soda 2 tane

akşam yedikelrimde şunlar
hiç birşey yemedim 4 yeyince akşama es geçtim

bugün yedikelrimde şunlar
1- badem
2-domates
3- peynir
2 bir dilim kızarmış ekmek yumurtalısından

öylen yedikelrim şunlar
1- kiraz yedim ham kayısı yedim

akşam yediklerimde şunlar koca bir ayran içtim ve krisini yanına malum cumaya az kaldı
kızlar ben adet oldum bugün gene heryerlerim çok şiştieşim bile anlıyo artık adet olunca gene teyze hanım teşrif etmişler diyoranlıcagınız hiç tartılmadım cuma sabahına saklıcam heyecanımı birşey olucagıda yok emme umud dünyası iştebenim bıcırık ötüyo şu sıpayı doıyuruyumda geliyim bu aralar beni mazur görün eymenin mevlütü var alış veriş vs bana bakıyo ablamda cma akşamı allah nasıp ederse bende eşim gidip alıcak ona ne mamalar hazırlıcem ben bu arada ev işleri mevlüt derken evde oldum olamadım işte işallah mevlüt biterse aranızdayım işim kötüsü pc ablamın yattıgı odada olucek olurda giremezsem merak etmeyin kilo bildirimi yaparım onada birşey dicek lafı yoktur galiba anca evde olmucek öle gelir sizleri seve seve taciz ederim ben işşallah hepinizde iyisinizdir beni soracak olursanın bir tatile ihtiyacım var yeminle

bu arada gözümden kaçmış degil merak ettim soruyorum

GERBERACIM KÜSMÜYÜZ HİÇ BAN YAZMIYOSUM CEVAP VERİRSEN SEVİNİRİM O YAZDIKLARIM İÇİNMİ KIZDIN YOKSA

Bu arada tempolü yürüyş yaptım 4 saat pazartesi salı evde yaptıgım temizligin sporunu katmıyorum neys egeldim bıcırık annem doyurucek şimdi karnını yettim gari

hangi yazdıkların paşamneyse baya bir aradan sonra ilk defa yazdığını farkettim o kadar yoğun bir 10 gün geçirdim ki pek adapte olmadım buraya yarın diyetisyenime gitcem cezamı çekmeye bakalım kaç kiloyla 5 haftayı tamamlamış olcam kesin kilo veremedim bide üzerine aldım uff açık açık söylücem herşeyi böyle böyle diye ben ne güzel 5 günde 1.6 kilo vermiştim

bu arada sayım bendeymiş sanırım yarına sayarım ,
ben listeye bu haftamı gircem saphıram nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ama 1 kilo civarı anca verebildim
89.7 çıkıyordum sabah şimdi 90.5 falan çıkıyor nasıl böyle oluyor anlamıyorum hiç kalktığımla yattığım arasında 1 kilo civarı fark oluyor su içsem belli oluyor

geçen akşam annemle dondurma almaya gidiyorduk şaka şaka şeftali almaya gidiyorduk bir komşuda karşıdan geliyordu bu kız zayıflamış karşıdan gelirken yanları hiç gözükmüyor dedi

bugün saçıma bakım yaptım yarım saat yağlı saçla ortalık toparladım 10:30 da yaptım 11 de duş aldım gece
zeytinyağı , yumurta sarısı , biberiye yağı
inanılmaz ipek gibi oldu bidaki sefere 1 kaşık kahve 1 kaşık yoğurtta karıştırcam bide öyle denicem çok yararlıymış onlarda ne zaman denesem uzun vadede çok yararlı oluyor saçlarıma

Son düzenleme:

malum yere hiiçuğramıyorsun sanrım o kadar foto koydum insan bi beğenir hiç değil demi ama
eymene bayıldım bu arada ismini de çok güzel kendide

öğlen

bulgur , nohut yemeği , sumakla soğanı karıştırdım soğan salatası yaptım aşeriyordum resmen ,

ara

peynir ekmek

akşam

peynir , domates , ekmek

1 bardak limonata , 1 bardak şalgam içtim , bol su , sabah ve akşam olmak üzere 2 demir hapı

hayırlı olsun bıcırığın böyle giderse çabuk iyileşir ama o evden ayrılmak istemez herhalde bu hizmete seni tebrik ediyorum eşinide merhametinize hayranım.. allah herkesin dileğini biliyor sen hayırlı bir evlat istiyorsun bense evlilik istiyorum ama herşeyden önce hayırlısı olsun huzur sağlık mutluluk hep bizimle olsun ben öyle zor sınavlardan geçimki huzurunda sağlığında mutluluğunda kıymetini çok iyi biliyorum.. bu merhametinize allah sizin dileğinizi gerçekleştirsin

Son düzenleme:
Tabiki var dışarıda yapacaksan sabah 5:30 çıkacaksın akşam yapacaksan 7den sonra çıkacaksın.Yok dışarıya çıkamam dersen evde istediğin her saatte leslie hatunla buluşabilirsin tatlım

sabahın o saatinde kimi uyandırıp dışarı çıkayım böyle bişey için sitede oturmak isterdim mesela bahçesinde yürüyüş yapardım sabahları..... benim köpek korkum var bide ipekim.. sabah 8den önce köpekler sürü halinde koşuşturuyorlar .. akşam çıkmak mantıklı diyetisyenimle konuşayımda akşam yemeğini 1 saat - yada + yapsın yemeklerden 1 saat sonra demişti çünkü yürüyüşü:2:

Son düzenleme:
çok hoşuma giden bir sözle karşılaştım malum yerde
ne demiş şems;
olduğu "kadar" , olmadığı "kader" :44:

canım benimde anam galadı temizlikten inan okadar ovmuşşumki sagı solu parmak uçlarından klevyeyi kullanamadım her zamanki halim eşimde çok kızıyo bana evin içinemi ediyolar bıkmıyomusun bu evi temilemekten diyorelalemin kocaları temiz degil diye yakınır benimki temizlik yapıyorum diye kızıyo geçen diyoki elinde olsa varya diyor beni okul çocukları gibi süsülüyüm yollucen işe diyor fenada fikir degil yane
geçen akşam annemle dondurma almaya gidiyorduk şaka şaka şeftali almaya gidiyorduk bir komşuda karşıdan geliyordu bu kız zayıflamış karşıdan gelirken yanları hiç gözükmüyor dedi
insan ın çok hosuna gidiyoru degilmi bebem banada deyince millet koltuklaRIMIN ALTI KABARIYOR UÇUYORUM HAVALARDA
canım benim saçlarım çok dökülüyo kel kaldım ya bunu bende yapsam iyi olurmu acebe:44::44:
malum yere hiiçuğramıyorsun sanrım o kadar foto koydum insan bi beğenir hiç değil demi ama
eymene bayıldım bu arada ismini de çok güzel kendide
canım ugradımda şöyle bir baktım resimlerinide gördüm inan hiç adetim degil beyenmek millet beyeniyo bende beyeneyim bari diyorum sen kırılma malum yere girince beyenirim seni

canım allah razı olsun bugün bagırıyodu 8.30 uyuya kalmışım açım anne kalk der gibi yumurtasını haşladım mamasını hazırladım enjektörü görünce görünce annesimi beslicek zannediyor hemen açıyo agzını allahtan korkma bakma bagıra bagıra ölür vallahı ablama götürdüm evden çıkmadanda doyurmuştum karnını allahım yol boyunca metroda bagır dur eve geldim mamasını yaptım yeyince susutu uyudu kaldı koynumdarabbim bana merhamet veriyoki kulu olaraktan bende kullanıyorum rabbim zalimlerin eline düşürmesin geçen kaynanam aradı diyorum kuş hasta aman sende at gitsin dışarı ölürse ölsün dedi allahım dedim nasıl atarım inan anneme bile gitmek istiyorum 2 gündür onu çıkarıcam evden şimdi oraya gitsem annemde kızıyo ondan evden çıkarasım yok ablamada kızmış zaten kuş bizden önemli demiş önemli tabi o daha bebek bakıma muhtaç benim bebeklerim öldü bak gittiler ben ona bakmıyımda kime bakıyım yetim kaldı garibim vallahı hem yedirdim hem agladım ah dedim anacın ne aramıştır seni sen üzülme ben senin annen olurum dedim işşallah tam iyileşsin uçsun göndericem dogaya görsen minnacık birşey kıyamazsın öpmeye bakmaya 2 kere dalin şampuanla yıkadım misler gibi kokuyo sıpam

şimdi gelelim bana sabah yediklerim şunlar
1- kibrik kutusu kadar beyaz peynir
2- 1 koca bardak zayıflama şayı
3- 5 siyah zeytin
4-2 adet kurutulmuş çavdar ekmegi
5-yumurtanın beyazı sarısını bıcırıga koydum
6-1 çatal kadadra sahanda yumurta yedim

öylenede erik yemeyi düşünüyorum krakerle akşamada allah kerim bakıcez
sporA GİDEMEDİM KIZLAR KASIKLARIM ÇOK AGIRIYO BEBELER BU HAFTA ADET OLDUGUMDAN TATİLE GİRDİM HERKEZE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM UYANIN UYKUCULAR HEY KİME DEYOM TOMBUL KUŞUNUZ GELDİANA KİMSE DUYMUYORT BENİ HEY

Canım evde leslie yap hem çok güzel inceltiyor ben hem yürüyüş hem de leslie yapıyorum vaktim oldukça.Leslienin yaptırdığı hareketler süper

2012-06-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Çiğ Köfte 3 ADET 150
[2] Elma 0.3 ADET 18
[3] Badem 7 gr (adet) 39.9
[4] fındık (1 adet) 7 adet 63
[5] Tuzlu Kurabiye 2 ADET 100
[6] Fanta (orta) 1 ADET 199
[7] Kiraz 100 gr 72
[8] Kısır 7 YEMEK KAŞIĞI 437.5
[9] Ekmek 1 DİLİM 65
[10] pınar light süt 2 100 ml 70
[11] Kellogs Special Tam Tahıllı 1 PORSİYON 153
Toplam : 1367.4 kal
Dünkü menüm azcık kaçamaklı oldu.Yemek yemeden düğüne gittik o yüzden 2 tane kurabiye yedim sonra çiğ köfte geldi onunla karnımı doyurdum.Bugün ve yarında oruçlu olacağım ramazana az kaldı 6 gün borcum var hala bitirmem lazım Ankaraya gitmeden önce

selam kızlar
dün regl oldum sürpriz bir şekilde,tam 6 gün önce başladı.her ay olduğu gibi off a çıktım yine ben.size girip haber vereyim dedim.geçmişi çok okuyamadım.gerbera kaç hafta yoksan o kadara böleceksin canım kilonu.kendimi iyi hissedersem gelirim yine bebekler,şimdilik fort ağrı kesicilerle yaşamaya çalışıyorum.öpüyorum hepinizi yarın ki liste içinde yardımlarını bekliyorum benim yarına ne olacağım şu an belli değil

Canım çok geçmiş olsun.Her ay bunları çekmek çok zor kardeşim gelinlikle sancı çekti garibim.Kınasının olduğu gün evde battaniyeyle dolaşıyordu

adet sancıları için öyle müthiş iki ilacım varki seneler senesi oldu adet sancısı bilmem şöyle günlerce çekeyim isteyen olursa malum yerden yazarım biri iğne diğeri hap

eweet gelelim bana bugün cezamı çekmek için nesil hanıma gittim girdim içeri dedim benim böyle sorunlarım oldu veremedim ama diyetime devam etmek istediğimden dolayı çekine çekine de olsa geldim dedim.. tamam bi tartıl sorun değil devam ederiz dedi .. benim kızdığım yapıyorum ama veremiyorum demeleri dedi böyle aksiliklerde normal karşılarım dedi... ve şok ...

15. 05. 2012 tarihinde tartısı 94,8
21. 06. 2012 tarihinde tartısı 89,8

şok geçirdim 15 gün neredeyse yapabildim diyet ve arada nerden baksan 15 kornet yarım kilo tabak dondurma yedim teyzemde yediğim pizza ve makarna salatası hariç mayonez vardı içinde.. çok güzel hatta süper 5 kilo vermişsin dedi harika gidiyorsun dedi .. ve ödüllerini vereyim sana dedi .. dedim nolur ana öğünerime yoğurt onsuz yapamıyorum ..

listede dağılımı ise şöyle

sabah 8de:
şekersiz çay
1k.k peynir
zeytin 5 adet veya ceviz 3 adet veya fındık 6 adet veya 1 tatlı kaşığı yağ
domates salatık yeşillik serbest
2 dilim ekmek

ara 10:30,
1 porsiyon meyve

öğlen 12:30,
2 köfte kadar et veya 8 yemek kaşığı baklagil veya 2 k.k peynir
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 yemek kaşığı pilav veya makarna veya 2 dilim ekmek veya 2 dolma veya 4 sarma veya 4 yemek kaşığı kısır
yağsız salata
2 yemek kaşığı yoğurt

ara 15:00 :
1 porsion meyve

ara 17:00 :

1 dilim ekmek veya 2 galeta
1 su bardağı ayran

akşam 19:00 :

1 köfte kadar et veya 4 kaşık kurubaklagil
4 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kepçe çorba +1 dilim ekmek veya 2 dilim ekmek veya 4 kaşık bulgur pilavı
yağsız salata
2 yemek kaşığı yoğurt

ara 21:00 :

1 porsiyon meyve

(ara 21:30,

1 bardak süt veya yoğurt)bu öğünü kaldırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…