ben geldim canlarım fırsatta istifade bahar temizligimi yaptım dip köşe halılarım yıkamadan geldi helal olsun diyorum aldıkları paraya enfez olmuşlar mis gibide kokuyolar ev ileri bitti vallahi bende bittim malesef parmaklarım hasar gördügünden ne klevyey kullanabildim nede yemek yapabildim okadar deterjamla çamaşur suyuyla telle bir haşır neşir oldum olan bana oldu anca parmaklarım yerine geldi 2 gündür evde yoktum kızlar pazartesi anneme gittim eymenime bebe yagı ve 40 mevlütü için ayakkabı aldım mevlit kıyafetleride aldım işşallah 40 mevlütü okunsun malum yere koyarım resimleri göürüsünüz bende çekinicem ogün sizler için çok güzel olucem maksat kilolar gittiya onu göstericem haberiniz yok görüşmeyeli hayatımda hiç bir şey degişmedi evi temizliyorum derdine yemekte yiyemedim işler bitsin diye kaç makina yıkadım sayısını unuttum kaç sepet ütü yaptım evde 1 haftadan fazla yemek pişmedi malesef eşim dışarda yiyor bende işin kolayını buldun kraker meyva yiyorum yemek yemiyorum bu ara işler yüzünden saglıksız besleniyorum galiba neyse geçen eşim işe gitmiş yürüken kepeklerin orda birşey zıplıyomuş demişki içinden ya kurbaga yada kuş u anca odur demiş bir bakmışkı serçenin bebegi daha yeni çıkmış yumurtadan daha göbeginde çenesinin altında tüyleri yok garibimin neyse şimdi sizler birşey anlatsam yeminle inanmazsınız ben balkonnda çamaşır asarken serçelr nede güzel ötüyo ve uçuyolar onları görünce ötünce hayranlıkla seyrettim dedimki içimden rabbim sen neler yaratıyosun nede güzel ötüyolar içimdende dedimki ayt acaba nasıldır bunların bebekleri olsada sevsem dedim akşamada eşim sen işe giderken görmüş kepenkkin altına saklanmış demişki dönüşte burda olursan alırım seni demiş işini hemen hallettmiş sonra taksiye atlamış eve geldi bende hay hay mutfagı temizliyorym canım dedi bak burda ne var serçe yavrusunu görünce suratım aynen şu oldu sesli birşekilde dedimmki allahım senden başka birşey isteseymişim olucekmiş bende diledim dileyecegimi sizde bilirsiniz ne istedigimi neyse eşimi hemen bakkala yolladım yumurta cici bebe aldırdım hemen mama yaptım allahtan enjektör var onunla yedirdim yaprım nede acıkmış keratayı doyurdum bebekler aglıyor süt diye buda acıkınca ötüyo acıklı acıklı pazartesi bıcırıkla anneme gittim bıcırıgıda eşim taktı annem görünce kız bu ney dedi anne dedim yazık bebek kedi bulsa yerdi dedim yemin olsun sabahın 6.30 kalkım doyuruyorum sıpamı eşim diyo ben istesem kalkmazsın deidm sen başka o başka insanın bebegi olmayınca böle oluyo galiba şimdi gene ötüyo bıcırık karnı acıktı sıpamın şimdi ordan geç geldik eve yazamadım neyse gelini getirdim bebekjkle erkek kardeşimle geldiler 40 uçurmaya bana geldiler oglum benim yatagımda yattı işin komigi hep erkek bebekler yatıyo benim yatakta kız hiç yatmadı sabah erkenden kalkıp ablama gittik orayada götürdüm bıcırıgı çantada tabe sonra eve dönücez bıcırık nasıl ötüyo bagırıyo ölücek zannettim solugu veterinerde aldım dedim ne olur şuna bakın çok bagırıyo adam dediki kızım bu aç doyur dedim nasıl yeni doyurdum ama dedim oda bunlar yumurta sarısı yerler dedi bebe bisküvisi gün gün dıymazlar dedi evden yürüdük metroya bindik allahım bagırıyo miller bakıyo bu ses nerden geliyo diye oturdum metroda çıkardım bıcırıgı su verdim şırıngayla millet şaştı dediler maşşallah neyse eve geldim zor yetiştirdim yumurtayı koydum haşladım soyuvcam diye elim yandımı sana mam ahazırladık kıtlıktan çıkmış gibi sıpa yedi eşim kız diyo ama acaba cinsiyeti ney tam uçamıyor uçunca dogaya yollucemde işşallah çanbbuk uçar ondan ayrılasın gelmez ben şunu doyuruyumda sonra sporumu yedikelrim yazarım kusura bakmayın geçmişe gidemedim sonra açıklarım neler yaptıgımı neyse bagırması durdu yazayım yedikelrimi
pazartesi yediklerim
sabah yedikelrim şunlar
1 badem
2- domates
3-isivri biber 6 adet körpe olanlardan varya benim gibi
4- bir kupa açık çay 2 dilip kepek ekmegi
5-yumurta
öylen yediklerim 4 gibi yedim
1- 1 adet biber dolması
2-taze fasülye yumurtali kavurması
3- 4 katal yok patates yemegi
4- soda
akşam yedikelrimde şunlar hiç birşey
salı günü yedikelrim şunlar
1- badem
2-domates
3-sivri biber oda körpe olanından aynen benim gibi incecik
4-bir kupa çay
5-2 dilim kepek ekmegi
öylen yedikelrimde şunlar
1- yarma çorbası bir kepçe
2-1 kepçe suları süzülmüş kuru fasülye
3- bol yeşil salata
4-2 dilim kepek ekmegi
5-soda 2 tane
akşam yedikelrimde şunlar
hiç birşey yemedim 4 yeyince akşama es geçtim
bugün yedikelrimde şunlar
1- badem
2-domates
3- peynir
2 bir dilim kızarmış ekmek yumurtalısından
öylen yedikelrim şunlar
1- kiraz yedim ham kayısı yedim
akşam yediklerimde şunlar koca bir ayran içtim ve krisini yanına malum cumaya az kaldı
kızlar ben adet oldum bugün gene heryerlerim çok şişti eşim bile anlıyo artık adet olunca gene teyze hanım teşrif etmişler diyor anlıcagınız hiç tartılmadım cuma sabahına saklıcam heyecanımı birşey olucagıda yok emme umud dünyası işte benim bıcırık ötüyo şu sıpayı doıyuruyumda geliyim bu aralar beni mazur görün eymenin mevlütü var alış veriş vs bana bakıyo ablamda cma akşamı allah nasıp ederse bende eşim gidip alıcak ona ne mamalar hazırlıcem ben bu arada ev işleri mevlüt derken evde oldum olamadım işte işallah mevlüt biterse aranızdayım işim kötüsü pc ablamın yattıgı odada olucek olurda giremezsem merak etmeyin kilo bildirimi yaparım onada birşey dicek lafı yoktur galiba anca evde olmucek öle gelir sizleri seve seve taciz ederim ben işşallah hepinizde iyisinizdir beni soracak olursanın bir tatile ihtiyacım var yeminle
bu arada gözümden kaçmış degil merak ettim soruyorum
GERBERACIM KÜSMÜYÜZ HİÇ BAN YAZMIYOSUM CEVAP VERİRSEN SEVİNİRİM O YAZDIKLARIM İÇİNMİ KIZDIN YOKSA
pazartesi yediklerim
sabah yedikelrim şunlar
1 badem
2- domates
3-isivri biber 6 adet körpe olanlardan varya
4- bir kupa açık çay 2 dilip kepek ekmegi
5-yumurta
öylen yediklerim 4 gibi yedim
1- 1 adet biber dolması
2-taze fasülye yumurtali kavurması
3- 4 katal yok patates yemegi
4- soda
akşam yedikelrimde şunlar hiç birşey
salı günü yedikelrim şunlar
1- badem
2-domates
3-sivri biber oda körpe olanından aynen benim gibi incecik
4-bir kupa çay
5-2 dilim kepek ekmegi
öylen yedikelrimde şunlar
1- yarma çorbası bir kepçe
2-1 kepçe suları süzülmüş kuru fasülye
3- bol yeşil salata
4-2 dilim kepek ekmegi
5-soda 2 tane
akşam yedikelrimde şunlar
hiç birşey yemedim 4 yeyince akşama es geçtim
bugün yedikelrimde şunlar
1- badem
2-domates
3- peynir
2 bir dilim kızarmış ekmek yumurtalısından
öylen yedikelrim şunlar
1- kiraz yedim
akşam yediklerimde şunlar koca bir ayran içtim ve krisini yanına malum cumaya az kaldı
kızlar ben adet oldum bugün gene heryerlerim çok şişti
bu arada gözümden kaçmış degil merak ettim soruyorum
GERBERACIM KÜSMÜYÜZ HİÇ BAN YAZMIYOSUM CEVAP VERİRSEN SEVİNİRİM O YAZDIKLARIM İÇİNMİ KIZDIN YOKSA