Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

altı çizili olanları bugün ödül olarak ekledi

21:30 öğünü kaldırdı öğle ve akşam öğününe yoğurt koydu

***7. TAKIM 262. ETAP***

SAPHIRA (85
Saliss (100
Pasam3405 (85
gerbea1987(90,8/89,7/1,1/%0,60) 260. etapta ayrılmıştı .. verdiği kilo 2 ' ye bölündü ..
senarist (112.9
Ecemavi (72.5
Angiera (80
İpekyol51(76.5

7. TAKIM ORTALAMASI:

Son düzenleme:

bu arada 5 ve 7 öğünlerinin yerlerini değiştirdi yürüyüş yapacağım için yani akşam yemeğini 5te yicekmişim ... 5teki öğünüde çıkmadan önce yicem

Eve geldim öğlen çok perişan oldum bugün dışarda sıcaktan tansiyonum çıkmıştı. yatıp uyudum ve hala kendime gelemedim

geçen hafta listede xeyrocan da vardı o bildirim yapacak mı bilmiyorum

bugün noldu herkeslere niye kimsecikler yok bi hevesle geldim ama

Herkesin bir işi var yaz geldi böyle oldu sanırım

Demek diyetine uysaydın tamamen çok daha müthiş bir sonuç alacaktın

Geçmiş olsun

Bu arada tempolü yürüyş yaptım 4 saat pazartesi salı evde yaptıgım temizligin sporunu katmıyorum neys egeldim bıcırık annem doyurucek şimdi karnını yettim gari

paşam sana kolay gelsin evi baştan başa temizlemek kolay iş değil bebek serçeye de iyi bak..

Saphiracım ogün ben alışverişteydim ve beni izinli sayın lütfen demiştim zaten o smileyi koymana gerek yoktu...

Bugün sabah tartıda hala aynıydım 80.0 çok uğraştım ama tartı 79.9 u bile göstermedi. Bu haftayı kaçamaksız geçirdim ve hergün 90 dk tempolu yürüyüş yaptım. Vücudum direnmeye başladı sanırım ama bu çabaların karşılığını sonradan da olsa alacağıma inanıyorum bakalım.

selam ben 14. takımın kaptanıyım yarın listeleri hazırlama görevi bizde
benim işim var o yüzden listenizi erkenden yayınlamanız mümkün mü acaba
saat 1 e kadar teşekkürler

18 Haziran Haftası

çarşamba sayımı

pazartesi...angiera...yapıldı... 10
salı...Saphira...yapıldı... 8
çarşamba...gerbera...yapıldı 13
perşembe...ipekyol... 11
cuma...angiera

25 Haziran Haftası

pazartesi...xeyrocan
salı...saphira
çarşamba...gerbera
perşembe...ipekyol
cuma...angiera

Son düzenleme:

ewet tatlım daha da gaza geldim 30 gün sonra bakalım mükemmel sonucum ne olacaködüllerimede bayıldım kısır sarma dolma ne istersiniz

ben sare osmaniyeden. 4 5 ay öncesinde takıma katılmak istemiştim.
ama listeye dahil olamadan net sorunundan dolayı katılamadım bazılarınız hatırlar eminim.
o zaman 94 kilo falandım sonra 100e kadar çıktı :17 şimdi 88 kiloyum ve 3 ay sonra kızkardeşimin düğünü var o zamana kadar kesin zayıflıcam kararlıyım.
saphıra mı grup sorumlusu bilmiyorum ama. bilgilerimi söyleyim şimdiden. kabul ederseniz sevinirim.
spora gidiyorum 2 aydır haftada 3 gün 1 buçuk saat kadar. yüzme havuzu açılacak yakında yakınıma, oraya gitmeyi düşünüyorum.
1 bebeğim var 24 yaşındayım.
aranızda olmayı istiyorum. cevabınızı bekliyorum. takip edicem. sevgiler selamlar..
sare

takıma katılmasanda bizimle olabilirsin saphıra söyler net kararı ama benim fikrim aylardır izinde olupta gelmeyenler var

1-Saphira
2-Paşam3405...(izinli)
3-İpekyol51
4-Saliss...(izinli)
5-Gerbera1987
6-Senarist...29 unda bildirim yapabilecek
7-Xeyrocan...25 inde dönecek
8-Ecemavi...izinli
9-Angiera
10-Saferan...(izinli)
11.Nev...izninli en geç 5 temmuzda dönecek
12-Akabe...Haziranda döneceğini söylemişti ama haziranın ortasını da geçtik,hiç ses seda yok,gelmeyecek sanırım artık.Bu cumaya kadar geri dönüş yapmazsa yerine yeni üye alacağım
13-shopaholic...izinli

arkadaşlar 13 kişil takımdan izinli olmayan 4 kişi var sadece mesela saferan akabe nev rumuzlu arkadaşlarla hiç karşılaşmadım bunların yerine sizcede yeni üyeler alınmamalımıdır ben yeni olduğumdan bilmiyorum ondan soruyorum

benim fikrimce arkadaşa bir şans verilmeli hatta ben listeden çıkayım arkadaş girsin benim yerime yeterki takımda birlik olsun

Son düzenleme:
canım ben onu yumurtayla cicibebeyle besliyourm yeminle şırıngayla onu beslerken görsen öpe öpe öldürüsün bebek nasıl meme emer oda şırıngayı görünce bagırıyo veledim benim ya karnı acıkır bebeklerin aglar benimkide bagırıyo açım aç diye çok şükür geldigi gibi degil kuyrugu kanatları büyüdü azda olsa uçuyo sıpam işşallahbiraz daha yediriyim annelik yapıyım dogaya yollucem allahım ömür versin bıcırıgımada daha birşey istemem eşimde dedim ben varken sakın salma gitmesine dayanamam çok alıştım ben bıcırıga nasıl ayrılıcam ben ondan ya
bak sen kimler gelmiş hoş gelmiş kankam benim

şimdi gelelim yediklerime palamud ve bir büyük balık daha yedim buharda pişirdim buglama yane sonra taze börülce yedim 2 kaşıkta tavuklu pilav yedim bolda yeşil salata ekmek yemedim ve üstüne bir bardak çay ve soda içtim ablam sabah 8.30 almış randevuyu canlarım akşama burda ben sabah gelir kilo bildirimini yaparım sabaha görüşürz bebeler

Herkese merhaba ablam daha dönemedi tatilden pazar sabah dönecekmiş onun kilosunu aynı geçebilir misiniz acaba? bu arada ben ablamdan daha çok giriom herhalde takıma:)

Canım çok geçmiş olsun.Her ay bunları çekmek çok zor kardeşim gelinlikle sancı çekti garibim.Kınasının olduğu gün evde battaniyeyle dolaşıyordu
sağol canım..off çok zor olmuştur kardeşin için tam gününe denk gelmiş
adet sancıları için öyle müthiş iki ilacım varki seneler senesi oldu adet sancısı bilmem şöyle günlerce çekeyim isteyen olursa malum yerden yazarım biri iğne diğeri hap
yaz canım neymiş o çok merak ettim,malum yerden tabi
canım çok sevindim ve çok da şaşırmadım desem yalan olmaz çünkü ilk başlarda kilolar daha kolay gidiyor,ben de kaçamak yapsamda giderdi eskiden.İlk 20 k yu attıktan snra durumlar değişti..Yani çok yedim,veremicem diye kendini yiyip bitirme,stres kilo vermeye en büyük engel,kara ciğer yağlanması yapıyor
canım eline sağlık ben şimdi düzeltmeleri yaparım
Geçmiş olsun

Saphiracım ogün ben alışverişteydim ve beni izinli sayın lütfen demiştim zaten o smileyi koymana gerek yoktu...
teşekkür ederim...
herkese paylaşım sayısına göre bir smiley koyuyorum..adı üstüne smiley..alındın mı anlayamadım?
Selam hoşgeldin
İnşallah o saate kadar halletmeye çalışırız ama söz vermeyeyim yine de
eline sağlık canım
Hoşgeldin canım
Takımımızda aslında yer yok ama artık gelmeyecek herhalde diye düşündüğüm bir üyemiz var.Onun yerine üye alımı yapacaktım artık.Demek senin nasibinmiş Takım kurallarını ve başvuru formunu yayınlarım,doldurursun canım.Takıma hoşgeldin
gerberam nevin yerine başka bir üye alacaktık ancak kendisiyle görüştüm ve özel hayatındaki bazı durumlardan dolayı dönemediğini ancak 5 Temmuzda kesinlikle aramızda olacağını söyledi.Kendisi süper tatlı bir arkadaştır.Nasıl motive ettiğini ve nasıl bilgili,tecrübeli olduğunu anlatamam.onun gibi birine her takımın ihtiyacı vardır.O yüzden onu bekliyorum...
saferan;takımın kaptanı ve aynı nev gibi eskilerden..ben takıma geldiğimde onlar neredeyse 1 senedir takımdalardı.ancak saferanda bir süre mesaj sayısından izin alarak devam etti,olmadı geri dönmek üzere ayırdık,takıma dönsün çok isterim tabi ama baktık yine olmuyor,mecburen yerine yeni bir üye alırız.akabeye gelince işte onun yerine zaten yeni bir üye alacaktım,sare de onun yerine takıma giriyor
Herkese merhaba ablam daha dönemedi tatilden pazar sabah dönecekmiş onun kilosunu aynı geçebilir misiniz acaba? bu arada ben ablamdan daha çok giriom herhalde takıma:)

merhaba
canım ablan tartıldı mı,kilosu aynı mı?eğer öyle değilse izinli yazmam gerekiyor,kendisi bilir...

oh menü çok güzel olmuş canım afiyet olsun
sabaha inşallah tartı güldürür yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…