- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
listede dağılımı ise şöyle
sabah 8de:
şekersiz çay
1k.k peynir
zeytin 5 adet veya ceviz 3 adet veya fındık 6 adet veya 1 tatlı kaşığı yağ
domates salatık yeşillik serbest
2 dilim ekmek
ara 10:30,
1 porsiyon meyve
öğlen 12:30,
2 köfte kadar et veya 8 yemek kaşığı baklagil veya 2 k.k peynir
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 yemek kaşığı pilav veya makarna veya 2 dilim ekmek veya 2 dolma veya 4 sarma veya 4 yemek kaşığı kısır
yağsız salata
2 yemek kaşığı yoğurt
ara 15:00 :
1 porsion meyve
ara 17:00 :
1 dilim ekmek veya 2 galeta
1 su bardağı ayran
akşam 19:00 :
1 köfte kadar et veya 4 kaşık kurubaklagil
4 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kepçe çorba +1 dilim ekmek veya 2 dilim ekmek veya 4 kaşık bulgur pilavı
yağsız salata
2 yemek kaşığı yoğurt
ara 21:00 :
1 porsiyon meyve
(ara 21:30,
1 bardak süt veya yoğurt)bu öğünü kaldırdı
***7. TAKIM 262. ETAP***
SAPHIRA (85
Saliss (100
Pasam3405 (85
gerbea1987(90,8/89,7/1,1/%0,60) 260. etapta ayrılmıştı .. verdiği kilo 2 ' ye bölündü ..
senarist (112.9
Ecemavi (72.5
Angiera (80
İpekyol51(76.5
7. TAKIM ORTALAMASI:
bugün noldu herkeslere niye kimsecikler yok bi hevesle geldim ama
eweet gelelim bana bugün cezamı çekmek için nesil hanıma gittim girdim içeri dedim benim böyle sorunlarım oldu veremedim ama diyetime devam etmek istediğimden dolayı çekine çekine de olsa geldim dedim.. tamam bi tartıl sorun değil devam ederiz dedi .. benim kızdığım yapıyorum ama veremiyorum demeleri dedi böyle aksiliklerde normal karşılarım dedi... ve şok ...
15. 05. 2012 tarihinde tartısı 94,8
21. 06. 2012 tarihinde tartısı 89,8
şok geçirdim 15 gün neredeyse yapabildim diyet ve arada nerden baksan 15 kornet yarım kilo tabak dondurma yedim teyzemde yediğim pizza ve makarna salatası hariç mayonez vardı içinde.. çok güzel hatta süper 5 kilo vermişsin dedi harika gidiyorsun dedi .. ve ödüllerini vereyim sana dedi .. dedim nolur ana öğünerime yoğurt onsuz yapamıyorum ..
selam kızlar
dün regl oldum sürpriz bir şekilde,tam 6 gün önce başladı.her ay olduğu gibi off a çıktım yine ben.size girip haber vereyim dedim.geçmişi çok okuyamadım.gerbera kaç hafta yoksan o kadara böleceksin canım kilonu.kendimi iyi hissedersem gelirim yine bebekler,şimdilik fort ağrı kesicilerle yaşamaya çalışıyorum.öpüyorum hepiniziyarın ki liste içinde yardımlarını bekliyorum benim yarına ne olacağım şu an belli değil
Bu arada tempolü yürüyş yaptım 4 saat pazartesi salı evde yaptıgım temizligin sporunu katmıyorumneys egeldim bıcırık annem doyurucek şimdi karnını yettim gari
18 Haziran Haftası
pazartesi...angiera...yapıldı...2
salı...Saphira...yapıldı...6
çarşamba...gerbera...4
perşembe...ipekyol...8
cuma...angiera
25 Haziran Haftası
pazartesi...xeyrocan
salı...saphira
çarşamba...gerbera
perşembe...ipekyol
cuma...angiera
geçen hafta listede xeyrocan da vardı o bildirim yapacak mı bilmiyorum
.
geçen hafta listede xeyrocan da vardı o bildirim yapacak mı bilmiyorum
Herkesin bir işi var yaz geldi böyle oldu sanırım
Demek diyetine uysaydın tamamen çok daha müthiş bir sonuç alacaktın
Geçmiş olsun
paşam sana kolay gelsin evi baştan başa temizlemek kolay iş değil bebek serçeye de iyi bak..
Saphiracım ogün ben alışverişteydim ve beni izinli sayın lütfen demiştim zaten o smileyi koymana gerek yoktu...
ben sareosmaniyeden. 4 5 ay öncesinde takıma katılmak istemiştim.
ama listeye dahil olamadan net sorunundan dolayı katılamadımbazılarınız hatırlar eminim.
o zaman 94 kilo falandım sonra 100e kadar çıktı :17 şimdi 88 kiloyumve 3 ay sonra kızkardeşimin düğünü var o zamana kadar kesin zayıflıcam kararlıyım.
saphıra mı grup sorumlusu bilmiyorum ama. bilgilerimi söyleyim şimdiden. kabul ederseniz sevinirim.
spora gidiyorum 2 aydır haftada 3 gün 1 buçuk saat kadar. yüzme havuzu açılacak yakında yakınıma, oraya gitmeyi düşünüyorum.
1 bebeğim var24 yaşındayım.
aranızda olmayı istiyorum. cevabınızı bekliyorum. takip edicem. sevgiler selamlar..
sare
canım ben onu yumurtayla cicibebeyle besliyourm yeminle şırıngayla onu beslerken görsen öpe öpe öldürüsün bebek nasıl meme emer oda şırıngayı görünce bagırıyo veledim benim ya karnı acıkır bebeklerin aglar benimkide bagırıyo açım aç diye çok şükür geldigi gibi degil kuyrugu kanatları büyüdü azda olsa uçuyo sıpam işşallahbiraz daha yediriyim annelik yapıyım dogaya yollucem allahım ömür versin bıcırıgımada daha birşey istemem eşimde dedim ben varken sakın salma gitmesine dayanamam çok alıştım ben bıcırıga nasıl ayrılıcam ben ondan yageçen hafta listede xeyrocan da vardı o bildirim yapacak mı bilmiyorum
Herkesin bir işi var yaz geldi böyle oldu sanırım
Demek diyetine uysaydın tamamen çok daha müthiş bir sonuç alacaktın
Geçmiş olsun
paşam sana kolay gelsin evi baştan başa temizlemek kolay iş değil bebek serçeye de iyi bak..
Saphiracım ogün ben alışverişteydim ve beni izinli sayın lütfen demiştim zaten o smileyi koymana gerek yoktu...
bak sen kimler gelmiş hoş gelmiş kankam benimselam ben 14. takımın kaptanıyım yarın listeleri hazırlama görevi bizde
benim işim var o yüzden listenizi erkenden yayınlamanız mümkün mü acaba
saat 1 e kadar teşekkürler
sağol canım..off çok zor olmuştur kardeşin için tam gününe denk gelmişCanım çok geçmiş olsun.Her ay bunları çekmek çok zor kardeşim gelinlikle sancı çekti garibim.Kınasının olduğu gün evde battaniyeyle dolaşıyordu
yaz canım neymiş o çok merak ettim,malum yerden tabiadet sancıları için öyle müthiş iki ilacım varki seneler senesi oldu adet sancısı bilmem şöyle günlerce çekeyim isteyen olursa malum yerden yazarım biri iğne diğeri hap
canım çok sevindim ve çok da şaşırmadım desem yalan olmaz çünkü ilk başlarda kilolar daha kolay gidiyor,ben de kaçamak yapsamda giderdi eskiden.İlk 20 k yu attıktan snra durumlar değişti..Yani çok yedim,veremicem diye kendini yiyip bitirme,stres kilo vermeye en büyük engel,kara ciğer yağlanması yapıyoreweet gelelim bana bugün cezamı çekmek için nesil hanıma gittim girdim içeri dedim benim böyle sorunlarım oldu veremedim ama diyetime devam etmek istediğimden dolayı çekine çekine de olsa geldim dedim.. tamam bi tartıl sorun değil devam ederiz dedi .. benim kızdığım yapıyorum ama veremiyorum demeleri dedi böyle aksiliklerde normal karşılarım dedi... ve şok ...
15. 05. 2012 tarihinde tartısı 94,8
21. 06. 2012 tarihinde tartısı 89,8
şok geçirdim 15 gün neredeyse yapabildim diyet ve arada nerden baksan 15 kornet yarım kilo tabak dondurma yedim teyzemde yediğim pizza ve makarna salatası hariç mayonez vardı içinde.. çok güzel hatta süper 5 kilo vermişsin dedi harika gidiyorsun dedi .. ve ödüllerini vereyim sana dedi .. dedim nolur ana öğünerime yoğurt onsuz yapamıyorum ..
canım eline sağlık ben şimdi düzeltmeleri yaparım***7. TAKIM 262. ETAP***
SAPHIRA (85
Saliss (100
Pasam3405 (85
gerbea1987(90,8/89,7/1,1/%0,60) 260. etapta ayrılmıştı .. verdiği kilo 2 ' ye bölündü ..
senarist (112.9
Ecemavi (72.5
Angiera (80
İpekyol51(76.5
7. TAKIM ORTALAMASI:
teşekkür ederim...Geçmiş olsun
Selam hoşgeldinselam ben 14. takımın kaptanıyım yarın listeleri hazırlama görevi bizde
benim işim var o yüzden listenizi erkenden yayınlamanız mümkün mü acaba
saat 1 e kadar teşekkürler
eline sağlık canım18 Haziran Haftası
çarşamba sayımı
pazartesi...angiera...yapıldı... 10
salı...Saphira...yapıldı... 8
çarşamba...gerbera...yapıldı 13
perşembe...ipekyol... 11
cuma...angiera
25 Haziran Haftası
pazartesi...xeyrocan
salı...saphira
çarşamba...gerbera
perşembe...ipekyol
cuma...angiera
Hoşgeldin canımben sareosmaniyeden. 4 5 ay öncesinde takıma katılmak istemiştim.
ama listeye dahil olamadan net sorunundan dolayı katılamadımbazılarınız hatırlar eminim.
o zaman 94 kilo falandım sonra 100e kadar çıktı :17 şimdi 88 kiloyumve 3 ay sonra kızkardeşimin düğünü var o zamana kadar kesin zayıflıcam kararlıyım.
saphıra mı grup sorumlusu bilmiyorum ama. bilgilerimi söyleyim şimdiden. kabul ederseniz sevinirim.
spora gidiyorum 2 aydır haftada 3 gün 1 buçuk saat kadar. yüzme havuzu açılacak yakında yakınıma, oraya gitmeyi düşünüyorum.
1 bebeğim var24 yaşındayım.
aranızda olmayı istiyorum. cevabınızı bekliyorum. takip edicem. sevgiler selamlar..
sare
gerberam nevin yerine başka bir üye alacaktık ancak kendisiyle görüştüm ve özel hayatındaki bazı durumlardan dolayı dönemediğini ancak 5 Temmuzda kesinlikle aramızda olacağını söyledi.Kendisi süper tatlı bir arkadaştır.Nasıl motive ettiğini ve nasıl bilgili,tecrübeli olduğunu anlatamam.onun gibi birine her takımın ihtiyacı vardır.O yüzden onu bekliyorum...mesela saferan akabe nev rumuzlu arkadaşlarla hiç karşılaşmadım bunların yerine sizcede yeni üyeler alınmamalımıdır ben yeni olduğumdan bilmiyorum ondan soruyorum
benim fikrimce arkadaşa bir şans verilmeli hatta ben listeden çıkayım arkadaş girsin benim yerime yeterki takımda birlik olsun
Herkese merhaba ablam daha dönemedi tatilden pazar sabah dönecekmiş onun kilosunu aynı geçebilir misiniz acaba? bu arada ben ablamdan daha çok giriom herhalde takıma:)
şimdi gelelim yediklerime palamud ve bir büyük balık daha yedim buharda pişirdim buglama yane sonra taze börülce yedim 2 kaşıkta tavuklu pilav yedim bolda yeşil salata ekmek yemedim ve üstüne bir bardak çay ve soda içtim ablam sabah 8.30 almış randevuyu canlarım akşama burda ben sabah gelir kilo bildirimini yaparım sabaha görüşürz bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?