Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

adet sancıları için öyle müthiş iki ilacım varki seneler senesi oldu adet sancısı bilmem şöyle günlerce çekeyim isteyen olursa malum yerden yazarım biri iğne diğeri hap
Bana yaz tatlım olar mı
Süpersin canımmm Darısı başıma inş
bugün noldu herkeslere niye kimsecikler yok bi hevesle geldim ama
Bende sürekli gelip gittim kimseler yoktu

Bende senin gibi düşünüyorum yediğime ve yaptığım spora bakıyorum bunlara yağ dayanmaz ama vucüt dayanıyor ve vermiyor.Başkası olsa haftada 2-3 kilo verir ama bende giden 500 gr

***7. TAKIM 262. ETAP***

SAPHIRA (85/
Saliss (100/
Pasam3405 (85/
Ecemavi (72.5/
Angiera (80/
İpekyol51(76.5/
gerbera1987(

7. TAKIM ORTALAMASI: %

xeyrocan ve senaristi bu hafta listeye eklemiyoruz,izinden geldiklerinde tekrar ekleyeceğiz.Hatta geçen hafta boşuna ekleyip ortalamayı küçültmüşüz,bir önceki haftadan kaynaklı olarak.Neyse artık olan oldu..Yarın tartılarımız yüzümüzü güldürür inşallah kızlar

Hatırlamazmıyız seni hoşgeldin yarı hemşom.Sapişte yazmış zaten inş beraber devam eder ağustos sonunda mezun oluruz burdan

ben açıklama yapacaktım ama sapiş yazmış sonradan okudum

***7. TAKIM 262. ETAP***

SAPHIRA (85/
Saliss (100/
Pasam3405 (85/
Ecemavi (72.5/
Angiera (80/
İpekyol51(76.5/
gerbera1987(90,8/89,7/1,1/%0,60) 260. etapta ayrılmıştı .. verdiği kilo 2 ' ye bölündü ..

***7. TAKIM 262. ETAP***

SAPHIRA (85/
Saliss (100/
Pasam3405 (85/
Ecemavi (72.5/
Angiera (80/
İpekyol51(76.5/76/0.5/%0.65)
gerbera1987(90,8/89,7/1,1/%0,60) 260. etapta ayrılmıştı .. verdiği kilo 2 ' ye bölündü ..

2012-06-21 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Karpuz 1 DİLİM 132
[2] Külah dondurma 1 ADET 142
[3] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[4] Ekmek 1 DİLİM 65
[5] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[6] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
Toplam : 792 kal.

afiyet olsun canım bugün ben de karpuz yedim dondurma yedim kalorileri de hiç saymadım korkuyorum kalori sepetine girmeye :18:

Akşam dondurma yedim ve pişman oldum.Ablam bi iş çeviriyorlar ama tam anlayamadım.Yarın bizim evlilik yıl dönümümüz 22 haziran 4 yıl bitiyor eşimde yurt dışında malum.Beni zorla alışveriş merkezine götürdüler.Başkasına alacaklar gibi yüzük denettiler kuyumcuda tanıdık ne hikmetse.Neden sadece ben deniyorum diyorum geçiştiriyorlar.NEyse bi tane beğendik sonra çocukları oyun parkına götürdük 2 ablam sigara malosı verelim dediler ortadan kayboldular.Var bu işte bi işte bakalım belki kokusu yarın çıkar

kahvaltı:
2 ad. haşlanmış yumurta beyazı
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
1 küçük domates
çay

öğlen:
1 dilim karpuz (6 kg luk bir karpuzun 1/5 i kadar bir dilim kestim,dilimlediğimde 1 tabak dolusu oldu)
2 kk peynir

akşam:
1 kase kölük aşı (kimyonlu mercimek çorbası)
1.5 çanak enginar,biraz iç bakla (zeytinyağlı iç baklalı enginar yemeğinden)

1 küçük kase çekirdek+1 büyük bardak zero kola
1 küçük kase dondurma

Son düzenleme:
ipeğim sabah 75.5 çıkardı belki..ama sahura kalkıyor musun,o zaman fazla çıkabilir :26:

Yok gülüm ya sahura kalkmıyorum.Galiba yarın tutmayacağım annem tutma dedi kırmayayım yeeğenlerimde bizde bu gece sabah kahvaltı yapacağız birlikte.Genelde sabahları daha fazla çıkıyor sapiş.Yürüyüşten geldikten sonra ödem mi oluyor ne oluyorsa öğlen kahvaltı yaptığım halde daha az çıkıyorum

ayy ne güzell bir sürpriz var galiba bu işin sonunda,sende anlamış gibi yapma canım,sürprizi bozulmasın Nice 4 yıllarınız olsun canım,sağlıkla,mutlulukla

Yediklerinizi görünce ne yapacağımı şaşırıyorum valla.Hele de gerberanın listesi.Ben onları yersem kilo vermek yerine alırım herhalde.Dün şu zayıflama öykülerini okurken biri insülin direncinden bahsetmiş pcolular için.Acaba gidip baktırsam mı diye geçiyor aklımdan.Dr lar onun için ilaç veriyorlarmış

kaslar şişiyor canım,su tutuyor vücut

benim diyeti biliyorsun,esasen kalori sayımı yok,yasak olmayanlardan doyana kadar yiyorsun da ah bir de kaçamaklarım olmasapco n var mı senin ya da öyle bir şühen mi var canım?tabiki dr. a danışmakta her zaman fayda vardır

ayy ne güzell bir sürpriz var galiba bu işin sonunda,sende anlamış gibi yapma canım,sürprizi bozulmasın Nice 4 yıllarınız olsun canım,sağlıkla,mutlulukla

Teşekkür ederim tatlım valla anladım ama anlamamazlıktan geldim ama sonuç ne olur bilemem.İşin komiği eşimin nosu değişti ama henüz ablamların haberi yok.Baktım ablamın telefonuna eşimi eski numaran aramış e tabi kapalı.Neyse bende farkettirmeden yeni numarayı kaydettim.Bozulmasın bişeyler.Bu sürprizi eşim mi yapıyor ablalarım mı o konudan emin değilim neyse bakalım ne olacak.Birde hiç kimseden ses çıkmıyormuş

var canım pco bebğimide bu yüzden tedavi olarak doğurdum aldığım kiloların bir kısmı tedavi döneminden bir kısmı zorlu hamilelikten.Pcoluların hamileliğide zor geçiyor.Çok şükür hamilelik kilolarım gitti ama diğerleri yerinde sayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…