Bana yaz tatlım olar mıadet sancıları için öyle müthiş iki ilacım varki seneler senesi oldu adet sancısı bilmem şöyle günlerce çekeyim isteyen olursa malum yerden yazarım biri iğne diğeri hap
Süpersin canımmm Darısı başıma inşeweet gelelim bana bugün cezamı çekmek için nesil hanıma gittim girdim içeri dedim benim böyle sorunlarım oldu veremedim ama diyetime devam etmek istediğimden dolayı çekine çekine de olsa geldim dedim.. tamam bi tartıl sorun değil devam ederiz dedi .. benim kızdığım yapıyorum ama veremiyorum demeleri dedi böyle aksiliklerde normal karşılarım dedi... ve şok ...
15. 05. 2012 tarihinde tartısı 94,8
21. 06. 2012 tarihinde tartısı 89,8
şok geçirdim 15 gün neredeyse yapabildim diyet ve arada nerden baksan 15 kornet yarım kilo tabak dondurma yedim teyzemde yediğim pizza ve makarna salatası hariç mayonez vardı içinde.. çok güzel hatta süper 5 kilo vermişsin dedi harika gidiyorsun dedi .. ve ödüllerini vereyim sana dedi .. dedim nolur ana öğünerime yoğurt onsuz yapamıyorum ..
Bende sürekli gelip gittim kimseler yoktubugün noldu herkeslere niye kimsecikler yok bi hevesle geldim ama
Bugün sabah tartıda hala aynıydım 80.0 çok uğraştım ama tartı 79.9 u bile göstermedi. Bu haftayı kaçamaksız geçirdim ve hergün 90 dk tempolu yürüyüş yaptım. Vücudum direnmeye başladı sanırım ama bu çabaların karşılığını sonradan da olsa alacağıma inanıyorum bakalım.
Hatırlamazmıyız seni hoşgeldin yarı hemşom.Sapişte yazmış zaten inş beraber devam eder ağustos sonunda mezun oluruz burdanben sareosmaniyeden. 4 5 ay öncesinde takıma katılmak istemiştim.
ama listeye dahil olamadan net sorunundan dolayı katılamadımbazılarınız hatırlar eminim.
o zaman 94 kilo falandım sonra 100e kadar çıktı :17 şimdi 88 kiloyumve 3 ay sonra kızkardeşimin düğünü var o zamana kadar kesin zayıflıcam kararlıyım.
saphıra mı grup sorumlusu bilmiyorum ama. bilgilerimi söyleyim şimdiden. kabul ederseniz sevinirim.
spora gidiyorum 2 aydır haftada 3 gün 1 buçuk saat kadar. yüzme havuzu açılacak yakında yakınıma, oraya gitmeyi düşünüyorum.
1 bebeğim var24 yaşındayım.
aranızda olmayı istiyorum. cevabınızı bekliyorum. takip edicem. sevgiler selamlar..
sare
takıma katılmasanda bizimle olabilirsin saphıra söyler net kararı ama benim fikrim aylardır izinde olupta gelmeyenler var
1-Saphira
2-Paşam3405...(izinli)
3-İpekyol51
4-Saliss...(izinli)
5-Gerbera1987
6-Senarist...29 unda bildirim yapabilecek
7-Xeyrocan...25 inde dönecek
8-Ecemavi...izinli
9-Angiera
10-Saferan...(izinli)
11.Nev...izninli en geç 5 temmuzda dönecek
12-Akabe...Haziranda döneceğini söylemişti ama haziranın ortasını da geçtik,hiç ses seda yok,gelmeyecek sanırım artık.Bu cumaya kadar geri dönüş yapmazsa yerine yeni üye alacağım
13-shopaholic...izinli
arkadaşlar 13 kişil takımdan izinli olmayan 4 kişi var sadecemesela saferan akabe nev rumuzlu arkadaşlarla hiç karşılaşmadım bunların yerine sizcede yeni üyeler alınmamalımıdır ben yeni olduğumdan bilmiyorum ondan soruyorum
benim fikrimce arkadaşa bir şans verilmeli hatta ben listeden çıkayım arkadaş girsin benim yerime yeterki takımda birlik olsun
***7. TAKIM 262. ETAP***
SAPHIRA (85/
Saliss (100/
Pasam3405 (85/
Ecemavi (72.5/
Angiera (80/
İpekyol51(76.5/76/0.5/%0.65)
gerbera1987(
7. TAKIM ORTALAMASI: %
Aslında oruç olduğum için 75.5 göründü iftardan önce ama çok su kaybettiğim için 76 yamak daha mantıklı geldi
2012-06-21 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Karpuz 1 DİLİM 132
[2] Külah dondurma 1 ADET 142
[3] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[4] Ekmek 1 DİLİM 65
[5] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[6] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
Toplam : 792 kal.
ipeğim sabah 75.5 çıkardı belki..ama sahura kalkıyor musun,o zaman fazla çıkabilir :26:
Akşam dondurma yedim ve pişman oldum.Ablam bi iş çeviriyorlar ama tam anlayamadım.Yarın bizim evlilik yıl dönümümüz 22 haziran 4 yıl bitiyor eşimde yurt dışında malum.Beni zorla alışveriş merkezine götürdüler.Başkasına alacaklar gibi yüzük denettiler kuyumcuda tanıdık ne hikmetse.Neden sadece ben deniyorum diyorum geçiştiriyorlar.NEyse bi tane beğendik sonra çocukları oyun parkına götürdük 2 ablam sigara malosı verelim dediler ortadan kayboldular.Var bu işte bi işte bakalım belki kokusu yarın çıkar
kahvaltı:
2 ad. haşlanmış yumurta beyazı
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
1 küçük domates
çay
öğlen:
1 dilim karpuz (6 kg luk bir karpuzun 1/5 i kadar bir dilim kestim,dilimlediğimde 1 tabak dolusu oldu)
2 kk peynir
akşam:
1 kase kölük aşı (kimyonlu mercimek çorbası)
1.5 çanak enginar,biraz iç bakla (zeytinyağlı iç baklalı enginar yemeğinden)
1 küçük kase çekirdek+1 büyük bardak zero kola
1 küçük kase dondurma
Yok gülüm ya sahura kalkmıyorum.Galiba yarın tutmayacağım annem tutma dedi kırmayayım yeeğenlerimde bizde bu gece sabah kahvaltı yapacağız birlikte.Genelde sabahları daha fazla çıkıyor sapiş.Yürüyüşten geldikten sonra ödem mi oluyor ne oluyorsa öğlen kahvaltı yaptığım halde daha az çıkıyorum
Yediklerinizi görünce ne yapacağımı şaşırıyorum valla.Hele de gerberanın listesi.Ben onları yersem kilo vermek yerine alırım herhalde.Dün şu zayıflama öykülerini okurken biri insülin direncinden bahsetmiş pcolular için.Acaba gidip baktırsam mı diye geçiyor aklımdan.Dr lar onun için ilaç veriyorlarmış
ayy ne güzell bir sürpriz var galiba bu işin sonunda,sende anlamış gibi yapma canım,sürprizi bozulmasınNice 4 yıllarınız olsun canım,sağlıkla,mutlulukla
benim diyeti biliyorsun,esasen kalori sayımı yok,yasak olmayanlardan doyana kadar yiyorsun da ah bir de kaçamaklarım olmasapco n var mı senin ya da öyle bir şühen mi var canım?tabiki dr. a danışmakta her zaman fayda vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?