sağol canım..off çok zor olmuştur kardeşin için tam gününe denk gelmiş
yaz canım neymiş o çok merak ettim,malum yerden tabi
canım çok sevindim ve çok da şaşırmadım desem yalan olmaz çünkü ilk başlarda kilolar daha kolay gidiyor,ben de kaçamak yapsamda giderdi eskiden.İlk 20 k yu attıktan snra durumlar değişti..Yani çok yedim,veremicem diye kendini yiyip bitirme,stres kilo vermeye en büyük engel,kara ciğer yağlanması yapıyor
canım eline sağlık ben şimdi düzeltmeleri yaparım
teşekkür ederim...
herkese paylaşım sayısına göre bir smiley koyuyorum..adı üstüne smiley..alındın mı anlayamadım?
Selam hoşgeldin
İnşallah o saate kadar halletmeye çalışırız ama söz vermeyeyim yine de
eline sağlık canım
Hoşgeldin canım
Takımımızda aslında yer yok ama artık gelmeyecek herhalde diye düşündüğüm bir üyemiz var.Onun yerine üye alımı yapacaktım artık.Demek senin nasibinmişTakım kurallarını ve başvuru formunu yayınlarım,doldurursun canım.Takıma hoşgeldin
gerberam nevin yerine başka bir üye alacaktık ancak kendisiyle görüştüm ve özel hayatındaki bazı durumlardan dolayı dönemediğini ancak 5 Temmuzda kesinlikle aramızda olacağını söyledi.Kendisi süper tatlı bir arkadaştır.Nasıl motive ettiğini ve nasıl bilgili,tecrübeli olduğunu anlatamam.onun gibi birine her takımın ihtiyacı vardır.O yüzden onu bekliyorum...
saferan;takımın kaptanı ve aynı nev gibi eskilerden..ben takıma geldiğimde onlar neredeyse 1 senedir takımdalardı.ancak saferanda bir süre mesaj sayısından izin alarak devam etti,olmadı geri dönmek üzere ayırdık,takıma dönsün çok isterim tabi ama baktık yine olmuyor,mecburen yerine yeni bir üye alırız.akabeye gelince işte onun yerine zaten yeni bir üye alacaktım,sare de onun yerine takıma giriyor
merhaba
canım ablan tartıldı mı,kilosu aynı mı?eğer öyle değilse izinli yazmam gerekiyor,kendisi bilir...
Hatırlamazmıyız seni hoşgeldin yarı hemşom.Sapişte yazmış zaten inş beraber devam eder ağustos sonunda mezun oluruz burdan
ben açıklama yapacaktım ama sapiş yazmış sonradan okudum
takıma katılmasanda bizimle olabilirsin saphıra söyler net kararı ama benim fikrim aylardır izinde olupta gelmeyenler var
1-Saphira
2-Paşam3405...(izinli)
3-İpekyol51
4-Saliss...(izinli)
5-Gerbera1987
6-Senarist...29 unda bildirim yapabilecek
7-Xeyrocan...25 inde dönecek
8-Ecemavi...izinli
9-Angiera
10-Saferan...(izinli)
11.Nev...izninli en geç 5 temmuzda dönecek
12-Akabe...Haziranda döneceğini söylemişti ama haziranın ortasını da geçtik,hiç ses seda yok,gelmeyecek sanırım artık.Bu cumaya kadar geri dönüş yapmazsa yerine yeni üye alacağım
13-shopaholic...izinli
arkadaşlar 13 kişil takımdan izinli olmayan 4 kişi var sadecemesela saferan akabe nev rumuzlu arkadaşlarla hiç karşılaşmadım bunların yerine sizcede yeni üyeler alınmamalımıdır ben yeni olduğumdan bilmiyorum ondan soruyorum
benim fikrimce arkadaşa bir şans verilmeli hatta ben listeden çıkayım arkadaş girsin benim yerime yeterki takımda birlik olsun
ay kıs alemsin evet yarı hemşo sayılırız ben gidemedim daha burdan ama
sen bitirdin tabi kiloları ağustos da mezun olursun dimibenim kardeşim de 9 eylülde evleniyor o zamana 75 olsam ah ahhh:18:
abiye alıcam kendime inşallah. resimlerini gönderirim size. ama göğsümü gere gere koyabilmem için o resimleri, kilo vermem lazım
afiyet olsun canımkahvaltıda 1 dilim karpuz
1 yumurta 2 dilim peynirden yapılmış omlet
1 kase fasülye yemeği yedim. şimdi kızımı bıraktım kayınvalideme, evi dip köşe temizleyeceğumm
[***7. TAKIM 262. ETAP***
SAPHIRA (85/
Saliss (100/
Pasam3405 (85/
Ecemavi (72.5/73/0.5
Angiera (80/80.4/-0.4/-%0.50
İpekyol51(76.5/76/0.5/%0.65)
gerbera1987(90,8/89,7/1,1/%0,60) 260. etapta ayrılmıştı .. verdiği kilo 2 ' ye bölündü ..
7. TAKIM ORTALAMASI: %
herkese hayırlı cumalar..evde net var ama ben laptobu işe getirince ablam giremiyor.umarım herkes iyidir.çok yazamayacağım inanmayacaksınız ama bu topikte bana yiyecek hatırlattıgından mütiş bulantı yapıyor bulantılarım geçtiğinde uğrarım.hesaplamayı yapamadım kusura bakmayın..
oh menü çok güzel olmuş canım afiyet olsun
sabaha inşallah tartı güldürür yüzünü
ah ah dondurmamı bensiz yedin nasıl geçti bogazındanAkşam dondurma yedim ve pişman oldum.Ablam bi iş çeviriyorlar ama tam anlayamadım.Yarın bizim evlilik yıl dönümümüz 22 haziran 4 yıl bitiyor eşimde yurt dışında malum.Beni zorla alışveriş merkezine götürdüler.Başkasına alacaklar gibi yüzük denettiler kuyumcuda tanıdık ne hikmetse.Neden sadece ben deniyorum diyorum geçiştiriyorlar.NEyse bi tane beğendik sonra çocukları oyun parkına götürdük 2 ablam sigara malosı verelim dediler ortadan kayboldular.Var bu işte bi işte bakalım belki kokusu yarın çıkar
ah canım bendede var canım o pkodan ondan rahimimi diktiler o pko belası rahimi kısaltıyomuşYediklerinizi görünce ne yapacağımı şaşırıyorum valla.Hele de gerberanın listesi.Ben onları yersem kilo vermek yerine alırım herhalde.Dün şu zayıflama öykülerini okurken biri insülin direncinden bahsetmiş pcolular için.Acaba gidip baktırsam mı diye geçiyor aklımdan.Dr lar onun için ilaç veriyorlarmış
Teşekkür ederim tatlım valla anladım ama anlamamazlıktan geldim ama sonuç ne olur bilemem.İşin komiği eşimin nosu değişti ama henüz ablamların haberi yok.Baktım ablamın telefonuna eşimi eski numaran aramış e tabi kapalı.Neyse bende farkettirmeden yeni numarayı kaydettim.Bozulmasın bişeyler.Bu sürprizi eşim mi yapıyor ablalarım mı o konudan emin değilim neyse bakalım ne olacak.Birde hiç kimseden ses çıkmıyormuş
ilaç kullanıcam pko için şeker hapı verdi doguma kadarda kullanıcakmışımvar canım pco bebğimide bu yüzden tedavi olarak doğurdum aldığım kiloların bir kısmı tedavi döneminden bir kısmı zorlu hamilelikten.Pcoluların hamileliğide zor geçiyor.Çok şükür hamilelik kilolarım gitti ama diğerleri yerinde sayıyor
hoş geldin aramıza bebemuzum328201425 .!.:çıktım ben . kimsecikler yok
yine uğrarım inşallah
ah canım bendede var canım o pkodan ondan rahimimi diktiler o pko belası rahimi kısaltıyomuşbelkimde ondfan bebegim gitti
seninkide benim hesap olmasın dikkat et
ilaç kullanıcam pko için şeker hapı verdi doguma kadarda kullanıcakmışım
sağol canım..off çok zor olmuştur kardeşin için tam gününe denk gelmiş
yaz canım neymiş o çok merak ettim,malum yerden tabi
canım çok sevindim ve çok da şaşırmadım desem yalan olmaz çünkü ilk başlarda kilolar daha kolay gidiyor,ben de kaçamak yapsamda giderdi eskiden.İlk 20 k yu attıktan snra durumlar değişti..Yani çok yedim,veremicem diye kendini yiyip bitirme,stres kilo vermeye en büyük engel,kara ciğer yağlanması yapıyor
canım eline sağlık ben şimdi düzeltmeleri yaparım
teşekkür ederim...
herkese paylaşım sayısına göre bir smiley koyuyorum..adı üstüne smiley..alındın mı anlayamadım?
Selam hoşgeldin
İnşallah o saate kadar halletmeye çalışırız ama söz vermeyeyim yine de
eline sağlık canım
Hoşgeldin canım
Takımımızda aslında yer yok ama artık gelmeyecek herhalde diye düşündüğüm bir üyemiz var.Onun yerine üye alımı yapacaktım artık.Demek senin nasibinmişTakım kurallarını ve başvuru formunu yayınlarım,doldurursun canım.Takıma hoşgeldin
gerberam nevin yerine başka bir üye alacaktık ancak kendisiyle görüştüm ve özel hayatındaki bazı durumlardan dolayı dönemediğini ancak 5 Temmuzda kesinlikle aramızda olacağını söyledi.Kendisi süper tatlı bir arkadaştır.Nasıl motive ettiğini ve nasıl bilgili,tecrübeli olduğunu anlatamam.onun gibi birine her takımın ihtiyacı vardır.O yüzden onu bekliyorum...
saferan;takımın kaptanı ve aynı nev gibi eskilerden..ben takıma geldiğimde onlar neredeyse 1 senedir takımdalardı.ancak saferanda bir süre mesaj sayısından izin alarak devam etti,olmadı geri dönmek üzere ayırdık,takıma dönsün çok isterim tabi ama baktık yine olmuyor,mecburen yerine yeni bir üye alırız.akabeye gelince işte onun yerine zaten yeni bir üye alacaktım,sare de onun yerine takıma giriyor
merhaba
canım ablan tartıldı mı,kilosu aynı mı?eğer öyle değilse izinli yazmam gerekiyor,kendisi bilir...
insülin direnci var bende ve çok kötü bişey diyetisyenin verdiği şekilde yapmazsan öğün atlarsan dediklerinden birini yemessen kilo veremezsin alırsın bilmiyorum varmı ama bir endokrin doktoruna gidiip baktırabilirsin çocuk var erkenden gidip numara alamam dersen mhrs ile ya internetten yada telefonla randevualabilirsin uygun saate internetten alım 3 tl telefonla 5 tl telefonla çok yakın zamana veriyorlarmışYediklerinizi görünce ne yapacağımı şaşırıyorum valla.Hele de gerberanın listesi.Ben onları yersem kilo vermek yerine alırım herhalde.Dün şu zayıflama öykülerini okurken biri insülin direncinden bahsetmiş pcolular için.Acaba gidip baktırsam mı diye geçiyor aklımdan.Dr lar onun için ilaç veriyorlarmış
bakarsın eşin süpriz yapar gelir veya ablaların senin evllilik yıl dönümünü kutlarTeşekkür ederim tatlım valla anladım ama anlamamazlıktan geldim ama sonuç ne olur bilemem.İşin komiği eşimin nosu değişti ama henüz ablamların haberi yok.Baktım ablamın telefonuna eşimi eski numaran aramış e tabi kapalı.Neyse bende farkettirmeden yeni numarayı kaydettim.Bozulmasın bişeyler.Bu sürprizi eşim mi yapıyor ablalarım mı o konudan emin değilim neyse bakalım ne olacak.Birde hiç kimseden ses çıkmıyormuş
pko nedir ? geçmiş olsunvar canım pco bebğimide bu yüzden tedavi olarak doğurdum aldığım kiloların bir kısmı tedavi döneminden bir kısmı zorlu hamilelikten.Pcoluların hamileliğide zor geçiyor.Çok şükür hamilelik kilolarım gitti ama diğerleri yerinde sayıyor
hoşgeldin aramıza ben yeni üyeyim akabe, saferan, nev hiçbirini bilmiyorum ..hoşbuldum canımmm
yaşasın diyorum ve bugünden itibaren yediklerimi yazmaya başlıyorum saphıramm
nev i çok özledim bende. dediğin gibi bilgili ve akıllı, candan biri nev. inşallah döner. ben hep takip ettim geriden takımı.
saferan ın neyi var ? bilmiyorum
evet akabe yi de biliyorum. kısmet. allah herkese hayırlısıyla sağlıkla kilo vermeyi nasip etsin
ah kuzum yerim ben seni
iyi de sen neden çıkıyorsun ki :44: takımda yer yok diye mi
neyse halloldu çok mutluyum aranızda olmama. bu arada bende 87 liyim gerbera
şişliği takma kafana o gider yeterki kilo almış olma gerisi sorun değil aslında bi sistem olsada regl olanlar izinli geçse diğer hafta 2ye bölünse karışıklıkmı olur bilemem amaselam kızlar herkese hayırlı cumalar..0.5 kg artıdayım,reglden şişmiş durumdayım tabi..zaten alıştık artık bi ileri bi geri
ben dediydim zaten bir önceki mesajımda baknasıl geldi yüzükKızlar sabah gözlerimi açtım mavi ambalajlı bir kutu gözlerimin önünde duruyor.Tabi ki hemen anladım.Açtım baktım dün beğendiğimiz yüzük.Ablamı aradım haırdır dedim.Eşin geçen haftadan aradı dedi.Annemin beğendiğim bir yüzüğü vardı ondan alın demiş ablama.Neyse bende güzel mesaj yazdım kocacığıma ama hala ondan ses çıkmadı.Büyük ihtimalle müsait değildir.Akşama konuşuruz artık.Çok sevindim jestine.Bi tanedir kocacım
Ablam diyorki bütün damatları toplayalım ders versin
Canım yaa inş düzelir de bir dahaki bebeğini kucağına alırsın.Ben de araştırıyorum şu an.Kadın doğuma mı gitsem bu insülin direnci için başka bir dr a mı bilemedim ablamı arayıp soracam birazdan.Kadın doğum olursa işim kolay olur çünkü ablam ebe
Kızlar sabah gözlerimi açtım mavi ambalajlı bir kutu gözlerimin önünde duruyor.Tabi ki hemen anladım.Açtım baktım dün beğendiğimiz yüzük.Ablamı aradım haırdır dedim.Eşin geçen haftadan aradı dedi.Annemin beğendiğim bir yüzüğü vardı ondan alın demiş ablama.Neyse bende güzel mesaj yazdım kocacığıma ama hala ondan ses çıkmadı.Büyük ihtimalle müsait değildir.Akşama konuşuruz artık.Çok sevindim jestine.Bi tanedir kocacım
Canım yaa inş düzelir de bir dahaki bebeğini kucağına alırsın.Ben de araştırıyorum şu an.Kadın doğuma mı gitsem bu insülin direnci için başka bir dr a mı bilemedim ablamı arayıp soracam birazdan.Kadın doğum olursa işim kolay olur çünkü ablam ebe
süpeerrrrrrKızlar sabah gözlerimi açtım mavi ambalajlı bir kutu gözlerimin önünde duruyor.Tabi ki hemen anladım.Açtım baktım dün beğendiğimiz yüzük.Ablamı aradım haırdır dedim.Eşin geçen haftadan aradı dedi.Annemin beğendiğim bir yüzüğü vardı ondan alın demiş ablama.Neyse bende güzel mesaj yazdım kocacığıma ama hala ondan ses çıkmadı.Büyük ihtimalle müsait değildir.Akşama konuşuruz artık.Çok sevindim jestine.Bi tanedir kocacım
şişliği takma kafana o gider yeterki kilo almış olma gerisi sorun değil aslında bi sistem olsada regl olanlar izinli geçse diğer hafta 2ye bölünse karışıklıkmı olur bilemem amaçünkü böyle bu hafta - çıkıyor takıma zararı oluyor önümüzdeki haftada o normal kiloya dönünce kilo vermiş gibi görünüyor :44:buda bence 100 gr bile vereseler verene haksızlık gibi geliyor sizin görüşleriniz nedir kızlar bu konuda ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?