Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[***7. TAKIM 262. ETAP***

SAPHIRA (85/
Saliss (100/
Pasam3405 (85/
Ecemavi (72.5/
Angiera (80/80.4/-0.4/-%0.50
İpekyol51(76.5/76/0.5/%0.65)
gerbera1987(90,8/89,7/1,1/%0,60) 260. etapta ayrılmıştı .. verdiği kilo 2 ' ye bölündü ..

7. TAKIM ORTALAMASI: %

günaydın hepinize
aslında bildirimi okuldan geldikten sonra yapayım diyordum ama saat 1 e kadar tüm bildirimlerin tamamlanması gerkiyormuş bu hafta için sanırım o yüzden sabah yürüyüşten sonra tartıda çıktığım kiloyu bildirmek zorunda kaldım. Öğlen okuldan geldikten sonra daha düşük çıkıyorum....

Öyle yada böyle en son 1 haziranda 79.7 idim 3 haftadır değişen bir şey yok bakalım bu durum ne zamana kadar devam edecek

hoşbuldum canımmm
yaşasın diyorum ve bugünden itibaren yediklerimi yazmaya başlıyorum saphıramm
nev i çok özledim bende. dediğin gibi bilgili ve akıllı, candan biri nev. inşallah döner. ben hep takip ettim geriden takımı.
saferan ın neyi var ? bilmiyorum
evet akabe yi de biliyorum. kısmet. allah herkese hayırlısıyla sağlıkla kilo vermeyi nasip etsin

Hatırlamazmıyız seni hoşgeldin yarı hemşom.Sapişte yazmış zaten inş beraber devam eder ağustos sonunda mezun oluruz burdan

ben açıklama yapacaktım ama sapiş yazmış sonradan okudum

ay kıs alemsin evet yarı hemşo sayılırız ben gidemedim daha burdan ama
sen bitirdin tabi kiloları ağustos da mezun olursun dimi benim kardeşim de 9 eylülde evleniyor o zamana 75 olsam ah ahhh:18:
abiye alıcam kendime inşallah. resimlerini gönderirim size. ama göğsümü gere gere koyabilmem için o resimleri, kilo vermem lazım

ah kuzum yerim ben seni
iyi de sen neden çıkıyorsun ki :44: takımda yer yok diye mi
neyse halloldu çok mutluyum aranızda olmama. bu arada bende 87 liyim gerbera

kahvaltıda 1 dilim karpuz
1 yumurta 2 dilim peynirden yapılmış omlet
1 kase fasülye yemeği yedim. şimdi kızımı bıraktım kayınvalideme, evi dip köşe temizleyeceğumm

Yok gülüm ya sen gittiğinde kilom neyse hala o bi alıp bi veriyorum.Şimdi tr deyim rahat spor yapabiliyorum o yüzden ağustosta mezun olmayı ümidediyorum.Benimde kardeşim geçen pazar evlendi temmuz 15 te görümcemin düğünü var.Eylül 2 de de ablamın.Bakalım ablamın düğününe kalamayabiliriz ama o zaman kilo muhabbeti bitsin istiyorum artık

[***7. TAKIM 262. ETAP***

SAPHIRA (85/
Saliss (100/
Pasam3405 (85/
Ecemavi (72.5/73/0.5
Angiera (80/80.4/-0.4/-%0.50
İpekyol51(76.5/76/0.5/%0.65)
gerbera1987(90,8/89,7/1,1/%0,60) 260. etapta ayrılmıştı .. verdiği kilo 2 ' ye bölündü ..

7. TAKIM ORTALAMASI: %
herkese hayırlı cumalar..evde net var ama ben laptobu işe getirince ablam giremiyor.umarım herkes iyidir.çok yazamayacağım inanmayacaksınız ama bu topikte bana yiyecek hatırlattıgından mütiş bulantı yapıyor bulantılarım geçtiğinde uğrarım.hesaplamayı yapamadım kusura bakmayın..

kahvaltıda 1 dilim karpuz
1 yumurta 2 dilim peynirden yapılmış omlet
1 kase fasülye yemeği yedim. şimdi kızımı bıraktım kayınvalideme, evi dip köşe temizleyeceğumm
afiyet olsun canım ve kolay gelsin

ovv kıyamam Allah kolaylık versin canım,sonunda bebiş gelecek ya,sabrın sonu selamet

selam kızlar herkese hayırlı cumalar..0.5 kg artıdayım,reglden şişmiş durumdayım tabi..zaten alıştık artık bi ileri bi geri

oh menü çok güzel olmuş canım afiyet olsun
sabaha inşallah tartı güldürür yüzünü
malesef okadar yememe ragmen gene aynı kilodayım paşa gülün suçu neyadetten dolayı heryerim şişti herzamanki gibi koraspirindenmidir nedir fane gidiyorbugün ablam yolda geliyo bebem anneme gidicem kalmaya kardeşim neti baglattı girebilirsem girerim işşallah giremezsemde bilinki ablam annem bırakmıyoşu reglim bitsin işşallah fena gelicem haftaya umarım:18::18::18::18:
ah ah dondurmamı bensiz yedin nasıl geçti bogazındanbende dün çükülata yedim hiç yapmadıgım işi yaptım canım tatlı çekiyo bir bilsen allah affetsin suçluyum tutuklayın beni
ah canım bendede var canım o pkodan ondan rahimimi diktiler o pko belası rahimi kısaltıyomuşbelkimde ondfan bebegim gitti
seninkide benim hesap olmasın dikkat et
ilaç kullanıcam pko için şeker hapı verdi doguma kadarda kullanıcakmışım
uzum328201425 .!.:
çıktım ben . kimsecikler yok
yine uğrarım inşallah
hoş geldin aramıza bebem

kızlar yediklerimi yazarımda benim bıcırık gene acıkmış teyzeleri mama veriyim geliyorum yavrum nasıl ötüyo anne yetiş açın diyebugün kahvaltıyı balkonda yaptık eşimle bıcırıgıda çıkardık balkona mermere kondu as kalsın düşüyodu eşime bagırdım bıcırık düşüyo diye adam havada kaptı allahım ne korktum ya düşseydi yere biryerleri acısaydı yavrumunmneyse bagırıyo gelirim birazdan

Kızlar sabah gözlerimi açtım mavi ambalajlı bir kutu gözlerimin önünde duruyor.Tabi ki hemen anladım.Açtım baktım dün beğendiğimiz yüzük.Ablamı aradım haırdır dedim.Eşin geçen haftadan aradı dedi.Annemin beğendiğim bir yüzüğü vardı ondan alın demiş ablama.Neyse bende güzel mesaj yazdım kocacığıma ama hala ondan ses çıkmadı.Büyük ihtimalle müsait değildir.Akşama konuşuruz artık.Çok sevindim jestine.Bi tanedir kocacım
Ablam diyorki bütün damatları toplayalım ders versin

Canım yaa inş düzelir de bir dahaki bebeğini kucağına alırsın.Ben de araştırıyorum şu an.Kadın doğuma mı gitsem bu insülin direnci için başka bir dr a mı bilemedim ablamı arayıp soracam birazdan.Kadın doğum olursa işim kolay olur çünkü ablam ebe

motiveye hepimizin çok ihtiyacı var saphıram ve bol mesajlaşmaya ben onun için şetmiştim birkişi bile olsa fazladan bizim için o kadan iyi
insülin direnci var bende ve çok kötü bişey diyetisyenin verdiği şekilde yapmazsan öğün atlarsan dediklerinden birini yemessen kilo veremezsin alırsın bilmiyorum varmı ama bir endokrin doktoruna gidiip baktırabilirsin çocuk var erkenden gidip numara alamam dersen mhrs ile ya internetten yada telefonla randevualabilirsin uygun saate internetten alım 3 tl telefonla 5 tl telefonla çok yakın zamana veriyorlarmış
bakarsın eşin süpriz yapar gelir veya ablaların senin evllilik yıl dönümünü kutlar en tuhafıda bugün geçer yüzük sana gelmez işte o zaman bi tuhaf olur insan beklersin ama gelmez ama ben o yüzük senin pardağında olacak gibime geliyor
pko nedir ? geçmiş olsun
hoşgeldin aramıza ben yeni üyeyim akabe, saferan, nev hiçbirini bilmiyorum ..
ah kuzum yerim ben seni
iyi de sen neden çıkıyorsun ki :44: takımda yer yok diye mi
neyse halloldu çok mutluyum aranızda olmama. bu arada bende 87 liyim gerbera
takım listesi 13 kişi dedim biri gelirse ben çıkarım yeterki mesajlaşma bol olsun ondan dedim benim yerime de biri alınsın diye
selam kızlar herkese hayırlı cumalar..0.5 kg artıdayım,reglden şişmiş durumdayım tabi..zaten alıştık artık bi ileri bi geri
şişliği takma kafana o gider yeterki kilo almış olma gerisi sorun değil aslında bi sistem olsada regl olanlar izinli geçse diğer hafta 2ye bölünse karışıklıkmı olur bilemem ama çünkü böyle bu hafta - çıkıyor takıma zararı oluyor önümüzdeki haftada o normal kiloya dönünce kilo vermiş gibi görünüyor :44:buda bence 100 gr bile vereseler verene haksızlık gibi geliyor sizin görüşleriniz nedir kızlar bu konuda ???

ben dediydim zaten bir önceki mesajımda baknasıl geldi yüzük

tiroid hormonlarının yapıldığı testle yapıyorlar insülin testin adıda hani ts3-4 diye varya onun adıda o neyse bilmeden yazdım zaten endokrine gitmen lazım bunun için

benim eşimde çok romantiktir canım ya allahı var birgün hiç unutmuyorum yemekler hazırlamış hediyeleri almış ay ogünlere gittim bak şimdi hatta birgün nişanlıyız dediki hazırlan seni almaya geliyorum neyse aldı arabayla dedim nereye gidiyorum süpriz dedi sonra sarayburnuna gittik sahilde oturduk aldık elimize kuruyemişleri yedik vs sonra kemancı geldi bir keman çaldı başımızdadedim ne oluyo sonracıma bana evlilik teklifi etmişti okadar olur yane bende ondan beter romaantigimde bu aralar yüzünü gören cennetlik işleri çok anca yemekte yatakta görüyorum ekmek parası davasına çalışıyo garibim ne yapsın biliyosun gidicegim doktor çok pa,halı hem ona hemde borçlarımıza çalışıyo eviminde eksikleri var işşallah bol kazanç veriride rabbim hayırlısıyla saglıcakla yaşarız bebeklerime kavuşurum işşallah

anaebemi ay kız ablana desen beni dogurtsunseni omu dogurttu kardeşinin ebe olması nasıl birşey kızlar benim ev işlerim duduyo şu ev işlerini yapıyım markete pazara gidicem eşim erken gelicek işten ablamaı almaya gidicez ay çok mutluyum yaşaşsın ablam geliyo

buarada sabah yedikelrimi yaazyımda çıkayım
2 adet badem yedim peynir çok az yumurta 2 çavdar ekmegi kurutulmuş bir kupa açık çay okadar ha unutmadan siyah zeytin yedim sayısını bilmiyom az ama neyse benim ki gene acıktı ben kaçtım onu dıyuruyum paşanın kafesini temizliyim sonra ev işerlini hallediyim işim biterse gene dönerim aranızaaradad ya galate yada erik yicem

süpeerrrrrr

valla bilmiyorum ki canım :26: sen daha önce de yazın bunu ama yarışmaya uygun olur mu bu durum onu bilemedim,sonuçta diğer takımlarda böyle bir uygulama olduğunu sanmıyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…