***7. TAKIM 262. ETAP***
SAPHIRA (85/85.5/-0.5/-%0.59)
Saliss (100/izinli
Pasam3405 (85/85/0/0)
Ecemavi (72.5/73/-0.5/-%0.69)
Angiera (80/80.4/-0.4/-%0.50)
İpekyol51(76.5/76/0.5/%0.65)
gerbera1987(90,8/89,7/1,1/%0,61) 260. etapta ayrılmıştı .. verdiği kilo 2 ' ye bölündü ..
7. TAKIM ORTALAMASI: %
paşacım kilo bildirimin yine yok bacım,her hafta ben ekliyorumm listeye.Hepimiz saat:12.00 ye kadar bildirimimizi listeye eklemeliyiz
ben de şimdi size gelmiştimslm kızlarr.nasılsınız.yeni üyeler azcık canlandııyor
ama havalar ısındı diyet zorlamaya başladılistemizi kontrol edrmisiniz?
4.TAKIM 261. ETAP **
zeynepece2009 (69,4/69,3/0,1/%0,14)
tfneyll(60,2/59,2/1,0/%1,66)
estentenen(66,6/66,6/0/%0)
galanthus (72,2/72,6/-0,4/-%0,55)
kuzusununkuzusu(73,0/72,0/1,0/%1,36)
deryaa1(84,6/83,3/1,3/%1,53) yeni üye HEDEF:65
guardedlie(51,2/50,0/1,2/%2,34) yeni üye HEDEF:45
senerr(70/67/3/%4,28) yeni üye HEDEF:51
4.Takim ortalaması:1,34
süpeerrrrrr
valla bilmiyorum ki canım :26: sen daha önce de yazın bunu ama yarışmaya uygun olur mu bu durum onu bilemedim,sonuçta diğer takımlarda böyle bir uygulama olduğunu sanmıyorum :26:
paylaşıma ekledim listemizi kızlar.7. takıma yakışmıyor bu ortalamalar
Yok gülüm ya sen gittiğinde kilom neyse hala o bi alıp bi veriyorum.Şimdi tr deyim rahat spor yapabiliyorum o yüzden ağustosta mezun olmayı ümidediyorum.Benimde kardeşim geçen pazar evlendi temmuz 15 te görümcemin düğünü var.Eylül 2 de de ablamın.Bakalım ablamın düğününe kalamayabiliriz ama o zaman kilo muhabbeti bitsin istiyorum artık
afiyet olsun canımve kolay gelsin
ovv kıyamam Allah kolaylık versin canım,sonunda bebiş gelecek ya,sabrın sonu selamet
sağol tatlım. öğlen de 2 dilim tam buğday ekmeği ve 1 kase yoğurt yedim ara yapmadım.
evi de hallettim heryer mis gibi
saphıra sen ne yaptın kuzumm
kaynınla alakalı durumlar nasıl? en son artık annenlere bile gitmeyi düşünüyordun.
bu arada kelebek olcam hamile mimaşaAllah barekAllah
2 tane daha mı vardı ne ? yanlış mı hatırlıyorum :44: kaç yaş oldu arası acaba
benim eşimde çok romantiktir canım ya allahı var birgün hiç unutmuyorum yemekler hazırlamış hediyeleri almış ay ogünlere gittim bak şimdi hatta birgün nişanlıyız dediki hazırlan seni almaya geliyorum neyse aldı arabayla dedim nereye gidiyorum süpriz dedi sonra sarayburnuna gittik sahilde oturduk aldık elimize kuruyemişleri yedik vs sonra kemancı geldi bir keman çaldı başımızda dedim ne oluyo sonracıma bana evlilik teklifi etmişti okadar olur yane bende ondan beter romaantigimde bu aralar yüzünü gören cennetlik işleri çok anca yemekte yatakta görüyorum ekmek parası davasına çalışıyo garibim ne yapsın biliyosun gidicegim doktor çok pa,halı hem ona hemde borçlarımıza çalışıyo eviminde eksikleri var işşallah bol kazanç veriride rabbim hayırlısıyla saglıcakla yaşarız bebeklerime kavuşurum işşallah
anaebemi ay kız ablana desen beni dogurtsun seni omu dogurttu kardeşinin ebe olması nasıl birşey kızlar benim ev işlerim duduyo şu ev işlerini yapıyım markete pazara gidicem eşim erken gelicek işten ablamaı almaya gidicez ay çok mutluyum yaşaşsın ablam geliyo
aaaavalla maşallah üzümüm harikasın ne hafıza varmış sen de,hakikaten takiptesin takımı
tatlım benim kaynımla ilgili durumlar düzeldi Allahıma bin şükür.Bekar bir arkadaşına ev arkadaşlığı yapıyor,evin masrafını paylaşıyor.işine de yakın olduğu için halinden memnun.Yanılmıyorsam bir 3 ay filan oldu gideli bizim evden.Geçenlerde geldi ilk kez,1 geceliğine,misafirliğe geldi,sabah hep birlikte kahvaltımızı yaptık,sonra da gitti yine.O zaman geldiğinde kendi evine çıkacağından bahsetti,hatta benim 1 tane koltuk takımını istedi,yenilemek istiyorum zaten,öyle bir şey olursa veririm tabi filan dedim.Böyle işte,şimdilik her şey yolunda çok şükür
evet canım kelebek sürpriz bir şekilde hamile kaldıe takımdan ayrıldı mecburen,yazık çok bulantıları oluyormuş bir de o haliyle çalışıyor
Kısssssssss gerbera burdaydın nere gittin
Sen neler yapıyorsun bu arada? çalışıyordun heralde
motiveye hepimizin çok ihtiyacı var saphıram ve bol mesajlaşmaya ben onun için şetmiştimbirkişi bile olsa fazladan bizim için o kadan iyi
insülin direnci var bende ve çok kötü bişey diyetisyenin verdiği şekilde yapmazsan öğün atlarsan dediklerinden birini yemessen kilo veremezsin alırsın bilmiyorum varmı ama bir endokrin doktoruna gidiip baktırabilirsin çocuk var erkenden gidip numara alamam dersen mhrs ile ya internetten yada telefonla randevualabilirsin uygun saate internetten alım 3 tl telefonla 5 tl telefonla çok yakın zamana veriyorlarmış
bakarsın eşin süpriz yapar gelir veya ablaların senin evllilik yıl dönümünü kutlaren tuhafıda bugün geçer yüzük sana gelmez işte o zaman bi tuhaf olur insan beklersin ama gelmez ama ben o yüzük senin pardağında olacak gibime geliyor
pko nedir ? geçmiş olsun
hoşgeldin aramıza ben yeni üyeyim akabe, saferan, nev hiçbirini bilmiyorum ..
takım listesi 13 kişi dedim biri gelirse ben çıkarım yeterki mesajlaşma bol olsun ondan dedim benim yerime de biri alınsın diye
şişliği takma kafana o gider yeterki kilo almış olma gerisi sorun değil aslında bi sistem olsada regl olanlar izinli geçse diğer hafta 2ye bölünse karışıklıkmı olur bilemem amaçünkü böyle bu hafta - çıkıyor takıma zararı oluyor önümüzdeki haftada o normal kiloya dönünce kilo vermiş gibi görünüyor :44:buda bence 100 gr bile vereseler verene haksızlık gibi geliyor sizin görüşleriniz nedir kızlar bu konuda ???
ben hiç çalışmadım
ipekyol bende çok sevindim canım eşinin böyle bir incelik göstermesine. hayırlı olsun yüzüğün
gerbera geçmiş olsun canım dicem ama insülin direnci öyle geçen birşey değil sanırım dimi. dikkat etmen gerekiyor sık yemen falan. bildiğim kadarıyla tabi
hoşbuldum evet inşallah dediğin gibi birbirimizi tetikleyip güzel kilolar veriririz
sen gitme kuzum biryere. ben katılmam sen gideceğine ama zaten akabe yok heralde artık
sorduğun konuya gelirsek ,ben nadir adet oluyorum bebek emzirdiğim için ama mantıklı geldi söylediğin. ama diğer takımların onay vermesi lazım o da uzun iş. bilemiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?