Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7. TAKIM 262. ETAP***

SAPHIRA (85/85.5/-0.5/-%0.59)
Saliss (100/izinli
Pasam3405 (85/85/0/0)
Ecemavi (72.5/73/-0.5/-%0.69)
Angiera (80/80.4/-0.4/-%0.50)
İpekyol51(76.5/76/0.5/%0.65)
gerbera1987(90,8/89,7/1,1/%0,61) 260. etapta ayrılmıştı .. verdiği kilo 2 ' ye bölündü ..

7. TAKIM ORTALAMASI: %

paşacım kilo bildirimin yine yok bacım,her hafta ben ekliyorumm listeye.Hepimiz saat:12.00 ye kadar bildirimimizi listeye eklemeliyiz

Son düzenleme:

canım ben halen 85 kiloyum deminde yazdım sana canım okumadınmı85 geliyorum ben bebem beceremiyorum eksi artıları ne yaptıysam kafam almadıdaneyse benim çıkmam lazım beni mazur görün bu aralar izinli sayın canlarım malum ablam geşliyo giremem anca annemlered kalırsa ben evimde kalırsam anca ölegörüşürüz sonra kızlar

***7. TAKIM 262. ETAP***

SAPHIRA (85/85.5/-0.5/-%0.59)
Saliss (100/izinli
Pasam3405 (85/85/0/0)
Ecemavi (72.5/73/-0.5/-%0.69)
Angiera (80/80.4/-0.4/-%0.50)
İpekyol51(76.5/76/0.5/%0.65)
gerbera1987(90,8/89,7/1,1/%0,61) 260. etapta ayrılmıştı .. verdiği kilo 2 ' ye bölündü ..

7. TAKIM ORTALAMASI: -%0.07

slm kızlarr.nasılsınız.yeni üyeler azcık canlandııyor
ama havalar ısındı diyet zorlamaya başladılistemizi kontrol edrmisiniz?
4.TAKIM 261. ETAP **

zeynepece2009 (69,4/69,3/0,1/%0,14)
tfneyll(60,2/59,2/1,0/%1,66)
estentenen(66,6/66,6/0/%0)
galanthus (72,2/72,6/-0,4/-%0,55)
kuzusununkuzusu(73,0/72,0/1,0/%1,36)
deryaa1(84,6/83,3/1,3/%1,53) yeni üye HEDEF:65
guardedlie(51,2/50,0/1,2/%2,34) yeni üye HEDEF:45
senerr(70/67/3/%4,28) yeni üye HEDEF:51
4.Takim ortalaması:1,34

ben de şimdi size gelmiştim
bakayım canım

canım yuvarlama yapıyoruz 1.35 olur ortalamanız tebrik ederim bireyselde dereceniz kesinleşmiş

süpeerrrrrr

valla bilmiyorum ki canım :26: sen daha önce de yazın bunu ama yarışmaya uygun olur mu bu durum onu bilemedim,sonuçta diğer takımlarda böyle bir uygulama olduğunu sanmıyorum :26:

cnm bnm bence paylaşım alanında bu konuyu konuşalım bütün takımlardan fikir alalım püsküüt ne düşünür bilemem ama bu konunun görüşülmesinde fayda var diye düşünüyorum

benim boyum 1.70 e yakın ve 70 ideal oluyo. senin kaçtı? 75 çok değil yaa
hah bana spor deyin bayılıyorum artık spor yapmaya kırmızıgüle ne kadar imrenirdim 3 saat yapıyo diye.şimdi bırakssalar bende yapacam ama malum bebek var. dönüyorum hemen duşu bile evde alıyorum.
ooo sizde düğün çokmuş bacım ya
Evet en son geleceğini duymuştum tr ye. ne yaptın dönmedin mi?
mısır olayı bitti mi yoksa? valla sevinirim senin adına. yalan değil insan endişeleniyor hemde zor tabi yurtdışı olması

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):

Son düzenleme:
afiyet olsun canım ve kolay gelsin

ovv kıyamam Allah kolaylık versin canım,sonunda bebiş gelecek ya,sabrın sonu selamet

sağol tatlım. öğlen de 2 dilim tam buğday ekmeği ve 1 kase yoğurt yedim ara yapmadım.
evi de hallettim heryer mis gibi
saphıra sen ne yaptın kuzumm
kaynınla alakalı durumlar nasıl? en son artık annenlere bile gitmeyi düşünüyordun.
bu arada kelebek olcam hamile mi maşaAllah barekAllah
2 tane daha mı vardı ne ? yanlış mı hatırlıyorum :44: kaç yaş oldu arası acaba

aaaa valla maşallah üzümüm harikasın ne hafıza varmış sen de,hakikaten takiptesin takımı

tatlım benim kaynımla ilgili durumlar düzeldi Allahıma bin şükür.Bekar bir arkadaşına ev arkadaşlığı yapıyor,evin masrafını paylaşıyor.işine de yakın olduğu için halinden memnun.Yanılmıyorsam bir 3 ay filan oldu gideli bizim evden.Geçenlerde geldi ilk kez,1 geceliğine,misafirliğe geldi,sabah hep birlikte kahvaltımızı yaptık,sonra da gitti yine.O zaman geldiğinde kendi evine çıkacağından bahsetti,hatta benim 1 tane koltuk takımını istedi,yenilemek istiyorum zaten,öyle bir şey olursa veririm tabi filan dedim.Böyle işte,şimdilik her şey yolunda çok şükür

evet canım kelebek sürpriz bir şekilde hamile kaldı e takımdan ayrıldı mecburen,yazık çok bulantıları oluyormuş bir de o haliyle çalışıyor

benimki romantik mi değil mi bilmiyorum. ama ilk zamasnlar öyleydi sanırım her geldiğinde bir beyaz gül getirirdi
paşam gözünaydın canım. benim de annemler geldi geçen hafta ankaradan. ankaradan abim gelmiş evde bir bayram havası şarkısını söliyerek dolanıyodum etrafta
dualarım seninle olacak inşallah çok güzel çocukların

seviyorum kızım sizi
değeriimi bilin çok sevindim bu aile içi durumlar çok zorluyo insanı. k. valideyle yanyana apartmanlarda yaşayan biri olarak söylüyom
allah kolaylık versin kelebeğe
çok zor annelik ama 2. ve 3. çocukları yetiştirmek tek çocuktan kat kat kolaymış pedagog öyle diyi yapak mı senle bitane daha

Kısssssssss gerbera burdaydın nere gittin
Sen neler yapıyorsun bu arada? çalışıyordun heralde

ipekyol bende çok sevindim canım eşinin böyle bir incelik göstermesine. hayırlı olsun yüzüğün
gerbera geçmiş olsun canım dicem ama insülin direnci öyle geçen birşey değil sanırım dimi. dikkat etmen gerekiyor sık yemen falan. bildiğim kadarıyla tabi
hoşbuldum evet inşallah dediğin gibi birbirimizi tetikleyip güzel kilolar veriririz
sen gitme kuzum biryere. ben katılmam sen gideceğine ama zaten akabe yok heralde artık
sorduğun konuya gelirsek ,ben nadir adet oluyorum bebek emzirdiğim için ama mantıklı geldi söylediğin. ama diğer takımların onay vermesi lazım o da uzun iş. bilemiyorum yani

biliyorum cnm uzun iş ama paylaşıma yazcam bu konuyu herkes yazar görüşünü ve önerilerini ona göre bir karar verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…