Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tüm takıma dua ediyorum Allah yardımcımız olsun. hayırlısıyla sonuna kadar birbirimize destek olup şu saçma durumdan kurtulalım.. hesaplamayı da anladım saphıram haftaya inşallah hesaplıcam

Son düzenleme:
Kızlar listeyi paylaştık ama siz yinede bir kontrol eder misiniz? Yanlışlık olmasın Yeni üyelerin kilosu ikiye bölünmedi çünkü geçen haftanın sonunda katıldılar

***6. TAKIM 262. ETAP***
fatos0808 ( 114,5 / 114 / 0,5 / 0,44%)
eymen_b ( 87,5 /88 /-0,5 /-0,57 %)
Buseryem ( 65,8 /65,8 /0,2 / 0,30%)
ankaran ( 56 /55,7 /0,3 / 0,54%)
aydogdugul ( 137,8 / 137,5 / 0,3 / 0,22%)
lavinia17 ( 94,6 / 94,6/ 0/ 0%) bildirimde bulunmadı
rehnuma14 ( 69 /68,2 /0,8 / 1,16%) yeni üye hedef:60
duruece ( 60 /59 / 1/ 1,67%) yeni üye hedef:50

6. Takım Ortalaması: %0,47

Son düzenleme:
tatlım ben de pek bilmiyorum ama hesabıma göre 0,48 çıktı benim :)

doğrudur cnm tebrikler

Canım pco poli kistik over yani yumurtalarda çok sayıda küçük kist olması demek
Burda o kadar zor değil canım rendevu almak vs
Eşim gelemez tatlııımmm aramızda kıtalar var 1 temmuzda gelecek Allah nasip ederse.Bende iple çekiyorum
O kadar kısa süreliğine izne ayrılabiliyorsak olabilir bence
Yüzük geldi dediğin gibi bide eşim gelseydi
Dahiliyeye gitmem gerekiyormuş canım ablama sordum o da testleri yapıp diyetisyene yönlendiriyormuş

Sizde bayağı romantikmişsiniz canım Biz evlendik evleneli sadece geçen yıl evlilik yıldönümümüzde beraberdik.Onda da ben hastaydım yatak döşek yatıyordum.Hep bir mani çıktı ya önce ya da sonrasında bişeyler yaptık

Ablamın ebe olması çok güzel bişey canım benim hamileliğim çok problemliydi ilk 4 ay düşük tehlikem vardı 6. ayda da erken doğum başladı.Ablam ebe olmasaydı sürekli hastanede yatıracaklardı.Gündüz hastanede kalıyordum gece eve dönüyorduk yanımda olduğu için ya da telefonla hemen müdahale edebildiği için sıkıntı olmadı çok şükür.Doğumumda da yanımdaydı bie ebe arkadaşıyla beraber doğurttular.Ablamdan olmasaydı sezaryene alacaklardı beni

Mısır olayı bitti canım bizde Nijerya başladı.Eşim şimdi orda bizde eylül gibi gideceğiz galiba öyle görünüyor.Okulların açılmasına denk gelecek.Malum bu yıl çalışma hayatına geri dönüyorum..Bende günde en az 1 saat spor yapmaya çalışıyorum bazen 2 saati buluyor.Boyum 1.72 ama artık kilom sabitlendi gibi 73 ten aşağıya hiç düşemedim bir alıp bir veriyorum
Sen niyeti bozmuşsun kız

Saol canım teşekkür ederim

çıktım ben . kimsecikler yok
yine uğrarım inşallah

Üzümcüm hoşgeldin takıma iyi ki geldin hareketlenmiş ortalık

İpekcim yıldönümünüz kutlu olsun eşin çok güzel bir jest yapmış, gelecekmiş yakında az kalmış bir daha ayrılmayın inşallah.

Bu pazar ablamlar geliyor. Aslında ben bu hafta izne ayrılacaktım ama sabah yazmayı unutmuşum listeye bu durumu. Ben çok fazla vakit ayıramıyorum buraya uzun zamandır. Benim yerime de birini alırsanız sanırım iyi olur takıma. Eylüle kadar yoğun olacak hayatımız yaz nedeniyle sık sık bir yerlere gidiyoruz. yarın da bir yerlere gidiyoruz yine.

saphiracım yeni üye alabilirsin takıma benim yerime. hem burası da hareketlenir yeni üyelerle. Ben dönemk istediğimde takım dolu olsa bile paylaşımda bulunurum listeye girmeden sorun olmaz benim için.

Bu hafta içi de mesaj sayılarım yeterli olmayabilir beni mazur görün haftaya da son kez kilo bildirimi yaparım ve izne çıkarım.

Kızlar hepiniz iyi bakın kendinize. Diyeti sakın bırakmayın emi... Bol paylaşımlı bol kilo vermeli günler size....

eşim de ben de bir cesaret edebilsek yaparız 2. yi ama bize hiç mümkün görünmüyor canım

saphiracım yeni üye alabilirsin takıma benim yerime. hem burası da hareketlenir yeni üyelerle. Ben dönemk istediğimde takım dolu olsa bile paylaşımda bulunurum listeye girmeden sorun olmaz benim için.

Bu hafta içi de mesaj sayılarım yeterli olmayabilir beni mazur görün haftaya da son kez kilo bildirimi yaparım ve izne çıkarım.

angieracım geri dönmek üzere ayırırız seni madem duruma göre bakrız sonrasında da

çok ürkütücü bir olayla karşılaştım .. bir kedi bir güvercini yakaladı zavallım nasıl mazlum mazlum baktı gözlerimin içine kurtaramadım onu kaçtı gitti kedi ..

İpekcim yıldönümünüz kutlu olsun eşin çok güzel bir jest yapmış, gelecekmiş yakında az kalmış bir daha ayrılmayın inşallah.
Çok teşekkür ederim canım keşke ayrılmasak ama 5-6 gün kalıp tekrar gidecek bir daha döndüğünde beraber gideceğiz artık.Aslında burda olmak benim içinde iyi oluyor çünkü 1 yıl boyunca göremiyorum ailemi hele de artık çalışmaya başlayacağım için tatilimde kısa olacak
Canım hayırlısı olur inş
çok ürkütücü bir olayla karşılaştım .. bir kedi bir güvercini yakaladı zavallım nasıl mazlum mazlum baktı gözlerimin içine kurtaramadım onu kaçtı gitti kedi ..

Takdiri ilahi doğanın dengesi bu

2012-06-22 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek 2 DİLİM 130
[2] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[3] Yeşil Zeytin 5 adet 35
[4] Karpuz 1 DİLİM 132
[5] Semizotu (kıymalı) 0.6 PORSİYON 164.4
[6] Kabak Yemeği 0.6 TABAK 144
[7] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[8] pınar light süt 2 100 ml 70
[9] Kiraz 80 gr 57.6
[10] Kellogs Special Tam Tahıllı 1 PORSİYON 153
Toplam : 1136 kal.

eşim de ben de bir cesaret edebilsek yaparız 2. yi ama bize hiç mümkün görünmüyor canım

angieracım geri dönmek üzere ayırırız seni madem duruma göre bakrız sonrasında da

istiyorsun yani
yok ben almayayım şimdilik bizimki daha 15 aylık zati
insanın aklına gelmiyor değil beraber iyi olur büyürler diye. ama aralarının en az 3 yaş olması lazım saphiram
kaç yaşında seninki, niye cesaret edemiyorsunuz maddi falan mı

nijerya mı hayırdır kıss
senin yabancı dil iyi heralde hemen taımadığın yerde çalışma hayatına başlamayı düşündüğüne göre

niyeti bozamam bu kiloyla hamile kaldığımı düşünemiyorum
ayrıca bebeğin 2 yıl hakkı, annenin 2 yıl dinlenme hakkı oluyormuş. doya doya kullanıcam inşallah
Yüce RABBİM hayırlısıyla zayıflamayı da nasip eder inşaAllah...

bugün yediklerimi tamamlıyım ikindi bir dilim börek 1 gofret yedim. spora gittim 1 saat hareketli spor 1 saate yakın da yürüyüş yaptım. döndüğümde de 1 dilim karpuz yedim. bugünki menüm nasıl sizce kızlar?

teşekkür ederim canımm çok sağol da sen nereye gidiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…