7.TAKIM KURALLARI
1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için): evet takma adım sare
yaşınız:24
işiniz:
çalışmıyorum desem yalan olur :) evde bayağı çalışıyorum
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:
hep toplu bi kızdım. ama hiç bu kadar kilolu olmamıştım.
72 yle falan evlendim zaten.sonra bi bebeğimi kaybettim hamileliğin 9. ayında onda 20 kilo falan almıştım verdim
5 kilo kalmıştı sadece tekrar hamile kalınca doğum sonrası veremedim.
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):
ekmek yemezsen zayıflarsın :) valla artık çok ta tın durumuna geldim. pek tınlamıyorum kimseyi. böyle olunca kilo vermeye başladım zaten
boyunuz:
1.68
ilk başladığınız kilo:100 ü gördüm
hedef kilonuz:70
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:
dukan diyeti yapamıyorum çünkü çok maymun iştahlıyım . amerikan kalp diyeti yapmışıtm haftada 3 kilo verdiriyo cidden
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:
valla giymesemde mağazaya gidip hepsini denemek isitiyorum. size göre yok, büyük bedeni yok ama tarzı cümlelerden gına geldi
şu an ne olursa üstüme onu giyiyorum resmen.inşallah zayıfladığımda zarif kıyafetler alıcam
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:
fit olmak. telefonda konuşurken tanımayanların sigara mı içiyorsun demesinden kurtulmak(sesim nefes nefese geliyormuş da) güzel bir anne olmak. eşimin gözünde güzel olmak.aynaya baktığımda tekrar bakma isteği duymak :)
diğer(eklemek istediğiniz):
biliyorum cnm uzun iş ama paylaşıma yazcam bu konuyu herkes yazar görüşünü ve önerilerini ona göre bir karar verilir
tatlım ben de pek bilmiyorum ama hesabıma göre 0,48 çıktı benim :)Kızlar listeyi paylaştık ama siz yinede bir kontrol eder misiniz? Yanlışlık olmasınYeni üyelerin kilosu ikiye bölünmedi çünkü geçen haftanın sonunda katıldılar
***6. TAKIM 262. ETAP***
fatos0808 ( 114,5 / 114 / 0,5 / 0,44%)
eymen_b ( 87,5 /88 /-0,5 /-0,57 %)
Buseryem ( 65,8 /65,8 /0,2 / 0,30%)
ankaran ( 56 /55,7 /0,3 / 0,54%)
aydogdugul ( 137,8 / 137,5 / 0,3 / 0,22%)
lavinia17 ( 94,6 / 94,6/ 0/ 0%) bildirimde bulunmadı
rehnuma14 ( 69 /68,2 /0,8 / 1,16%) yeni üye hedef:60
duruece ( 60 /59 / 1/ 1,67%) yeni üye hedef:50
6. Takım Ortalaması: %0,47
Kızlar listeyi paylaştık ama siz yinede bir kontrol eder misiniz? Yanlışlık olmasınYeni üyelerin kilosu ikiye bölünmedi çünkü geçen haftanın sonunda katıldılar
***6. TAKIM 262. ETAP***
fatos0808 ( 114,5 / 114 / 0,5 / 0,44%)
eymen_b ( 87,5 /88 /-0,5 /-0,57 %)
Buseryem ( 65,8 /65,8 /0,2 / 0,30%)
ankaran ( 56 /55,7 /0,3 / 0,54%)
aydogdugul ( 137,8 / 137,5 / 0,3 / 0,22%)
lavinia17 ( 94,6 / 94,6/ 0/ 0%) bildirimde bulunmadı
rehnuma14 ( 69 /68,2 /0,8 / 1,16%) yeni üye hedef:60
duruece ( 60 /59 / 1/ 1,67%) yeni üye hedef:50
6. Takım Ortalaması: %0,47
Canım pco poli kistik over yani yumurtalarda çok sayıda küçük kist olması demek
insülin direnci var bende ve çok kötü bişey diyetisyenin verdiği şekilde yapmazsan öğün atlarsan dediklerinden birini yemessen kilo veremezsin alırsın bilmiyorum varmı ama bir endokrin doktoruna gidiip baktırabilirsin çocuk var erkenden gidip numara alamam dersen mhrs ile ya internetten yada telefonla randevualabilirsin uygun saate internetten alım 3 tl telefonla 5 tl telefonla çok yakın zamana veriyorlarmış
bakarsın eşin süpriz yapar gelir veya ablaların senin evllilik yıl dönümünü kutlaren tuhafıda bugün geçer yüzük sana gelmez işte o zaman bi tuhaf olur insan beklersin ama gelmez ama ben o yüzük senin pardağında olacak gibime geliyor
pko nedir ? geçmiş olsun
şişliği takma kafana o gider yeterki kilo almış olma gerisi sorun değil aslında bi sistem olsada regl olanlar izinli geçse diğer hafta 2ye bölünse karışıklıkmı olur bilemem amaçünkü böyle bu hafta - çıkıyor takıma zararı oluyor önümüzdeki haftada o normal kiloya dönünce kilo vermiş gibi görünüyor :44:buda bence 100 gr bile vereseler verene haksızlık gibi geliyor sizin görüşleriniz nedir kızlar bu konuda ???
Yüzük geldi dediğin gibi bide eşim gelseydiben dediydim zaten bir önceki mesajımda baknasıl geldi yüzük
tiroid hormonlarının yapıldığı testle yapıyorlar insülin testin adıda hani ts3-4 diye varya onun adıda o neyse bilmeden yazdım zaten endokrine gitmen lazım bunun için
benim eşimde çok romantiktir canım ya allahı var birgün hiç unutmuyorum yemekler hazırlamış hediyeleri almış ay ogünlere gittim bak şimdi hatta birgün nişanlıyız dediki hazırlan seni almaya geliyorum neyse aldı arabayla dedim nereye gidiyorum süpriz dedi sonra sarayburnuna gittik sahilde oturduk aldık elimize kuruyemişleri yedik vs sonra kemancı geldi bir keman çaldı başımızda dedim ne oluyo sonracıma bana evlilik teklifi etmişti okadar olur yane bende ondan beter romaantigimde bu aralar yüzünü gören cennetlik işleri çok anca yemekte yatakta görüyorum ekmek parası davasına çalışıyo garibim ne yapsın biliyosun gidicegim doktor çok pa,halı hem ona hemde borçlarımıza çalışıyo eviminde eksikleri var işşallah bol kazanç veriride rabbim hayırlısıyla saglıcakla yaşarız bebeklerime kavuşurum işşallah
anaebemi ay kız ablana desen beni dogurtsun seni omu dogurttu kardeşinin ebe olması nasıl birşey kızlar benim ev işlerim duduyo şu ev işlerini yapıyım markete pazara gidicem eşim erken gelicek işten ablamaı almaya gidicez ay çok mutluyum yaşaşsın ablam geliyo
Mısır olayı bitti canım bizde Nijerya başladı.Eşim şimdi orda bizde eylül gibi gideceğiz galiba öyle görünüyor.Okulların açılmasına denk gelecek.Malum bu yıl çalışma hayatına geri dönüyorum..Bende günde en az 1 saat spor yapmaya çalışıyorum bazen 2 saati buluyor.Boyum 1.72 ama artık kilom sabitlendi gibi 73 ten aşağıya hiç düşemedim bir alıp bir veriyorumbenim boyum 1.70 e yakın ve 70 ideal oluyo. senin kaçtı? 75 çok değil yaa
hah bana spor deyinbayılıyorum artık spor yapmaya kırmızıgüle ne kadar imrenirdim 3 saat yapıyo diye.şimdi bırakssalar bende yapacam ama malum bebek var. dönüyorum hemen duşu bile evde alıyorum.
ooo sizde düğün çokmuş bacım ya
Evet en son geleceğini duymuştum tr ye. ne yaptın dönmedin mi?
mısır olayı bitti mi yoksa? valla sevinirim senin adına. yalan değil insan endişeleniyor hemde zor tabi yurtdışı olması
Sen niyeti bozmuşsun kızseviyorum kızım sizi
değeriimi bilinçok sevindim bu aile içi durumlar çok zorluyo insanı. k. valideyle yanyana apartmanlarda yaşayan biri olarak söylüyom
allah kolaylık versin kelebeğe
çok zor annelik ama 2. ve 3. çocukları yetiştirmek tek çocuktan kat kat kolaymış pedagog öyle diyiyapak mı senle bitane daha
ipekyol bende çok sevindim canım eşinin böyle bir incelik göstermesine. hayırlı olsun yüzüğün
gerbera geçmiş olsun canım dicem ama insülin direnci öyle geçen birşey değil sanırım dimi. dikkat etmen gerekiyor sık yemen falan. bildiğim kadarıyla tabi
hoşbuldum evet inşallah dediğin gibi birbirimizi tetikleyip güzel kilolar veriririz
sen gitme kuzum biryere. ben katılmam sen gideceğine ama zaten akabe yok heralde artık
sorduğun konuya gelirsek ,ben nadir adet oluyorum bebek emzirdiğim için ama mantıklı geldi söylediğin. ama diğer takımların onay vermesi lazım o da uzun iş. bilemiyorum yani
çıktım ben . kimsecikler yok
yine uğrarım inşallah
Yok gülüm ya sen gittiğinde kilom neyse hala o bi alıp bi veriyorum.Şimdi tr deyim rahat spor yapabiliyorum o yüzden ağustosta mezun olmayı ümidediyorum.Benimde kardeşim geçen pazar evlendi temmuz 15 te görümcemin düğünü var.Eylül 2 de de ablamın.Bakalım ablamın düğününe kalamayabiliriz ama o zaman kilo muhabbeti bitsin istiyorum artık
seviyorum kızım sizi
değeriimi bilinçok sevindim bu aile içi durumlar çok zorluyo insanı. k. valideyle yanyana apartmanlarda yaşayan biri olarak söylüyom
allah kolaylık versin kelebeğe
çok zor annelik ama 2. ve 3. çocukları yetiştirmek tek çocuktan kat kat kolaymış pedagog öyle diyiyapak mı senle bitane daha
Bu pazar ablamlar geliyor. Aslında ben bu hafta izne ayrılacaktım ama sabah yazmayı unutmuşum listeye bu durumu. Ben çok fazla vakit ayıramıyorum buraya uzun zamandır. Benim yerime de birini alırsanız sanırım iyi olur takıma. Eylüle kadar yoğun olacak hayatımız yaz nedeniyle sık sık bir yerlere gidiyoruz. yarın da bir yerlere gidiyoruz yine.
saphiracım yeni üye alabilirsin takıma benim yerime. hem burası da hareketlenir yeni üyelerle. Ben dönemk istediğimde takım dolu olsa bile paylaşımda bulunurum listeye girmeden sorun olmaz benim için.
Bu hafta içi de mesaj sayılarım yeterli olmayabilir beni mazur görün haftaya da son kez kilo bildirimi yaparım ve izne çıkarım.
Çok teşekkür ederim canım keşke ayrılmasak ama 5-6 gün kalıp tekrar gidecek bir daha döndüğünde beraber gideceğiz artık.Aslında burda olmak benim içinde iyi oluyor çünkü 1 yıl boyunca göremiyorum ailemi hele de artık çalışmaya başlayacağım için tatilimde kısa olacakİpekcim yıldönümünüz kutlu olsun eşin çok güzel bir jest yapmış, gelecekmiş yakında az kalmış bir daha ayrılmayın inşallah.
Canım hayırlısı olur inşBu pazar ablamlar geliyor. Aslında ben bu hafta izne ayrılacaktım ama sabah yazmayı unutmuşum listeye bu durumu. Ben çok fazla vakit ayıramıyorum buraya uzun zamandır. Benim yerime de birini alırsanız sanırım iyi olur takıma. Eylüle kadar yoğun olacak hayatımız yaz nedeniyle sık sık bir yerlere gidiyoruz. yarın da bir yerlere gidiyoruz yine.
çok ürkütücü bir olayla karşılaştım .. bir kedi bir güvercini yakaladı zavallım nasıl mazlum mazlum baktı gözlerimin içine kurtaramadım onu kaçtı gitti kedi ..
eşim de ben de bir cesaret edebilsek yaparız 2. yi ama bize hiç mümkün görünmüyor canım
angieracım geri dönmek üzere ayırırız seni madem duruma göre bakrız sonrasında da
Mısır olayı bitti canım bizde Nijerya başladı.Eşim şimdi orda bizde eylül gibi gideceğiz galiba öyle görünüyor.Okulların açılmasına denk gelecek.Malum bu yıl çalışma hayatına geri dönüyorum..Bende günde en az 1 saat spor yapmaya çalışıyorum bazen 2 saati buluyor.Boyum 1.72 ama artık kilom sabitlendi gibi 73 ten aşağıya hiç düşemedim bir alıp bir veriyorum
Sen niyeti bozmuşsun kız
Saol canım teşekkür ederim
Üzümcüm hoşgeldin takıma iyi ki geldin hareketlenmiş ortalık
İpekcim yıldönümünüz kutlu olsun eşin çok güzel bir jest yapmış, gelecekmiş yakında az kalmış bir daha ayrılmayın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?