Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dün diyetisyene gittiğimde amcanın biri 8 ayda 30 kilo vermiş 4 aydırda kilosu sabitmiş gördükçe ne özeniyorum ben bir senede halletcem sanırım bu kilo olayını inş. tabii doktor diyo yavaş verin tam verin geri almayın iyo

neyse kk güzelleri ben yatıyorum iyi geceler

saatide kurdum 8de annem kaldırır umarım benim uykum o kadar ağırki çok zor kalkarım

bebişim olsa ona nasıl kalkçam uyancam(evendim bebiş oldu uyanması kalktı)

saati kursan ne fayda kal-ka-mı-yo-rum ben bu yemek işini nasıl hal yoluna koycam

İngilizcem azcık vardı orada resmi dil ingilizce kursa gidecem geliştirmiş olurum kendimi tatlım.Artık arapçamda var sayılır.Kendimi ifade edebilecek ve karşıdakini anlayabilecek kadar var şükür
Hayırlısı canım bende şu kalan kiloları verip 2. bebeğimi doğurmak istiyorum nasip olursa

Bebişin olursa kalkarsın kalkarsın bitanem normalde benimde eşiminde uykusu ağırdır ama bebiş olduktan sonra gık dediinde ikimizde yataktan fırlıyorduk

Teyzemin torunu doğdu düğünden önce bugün bebek görmeye gideceğiz.3 çocukları ama ilk kızları gidip cicili bir hediye alacam sonrada gezmeye...Teyzelerle de toplanmış olacağız.Çok abartmadan bugünü atlatmayı planlıyorum.Zaten anneme akşam için yemek yaptırtmadık.Akşam 21-22 gibide yürüyüş yapmayı planlıyoruz ablamla.Ama şu an dışarda acayipbir gökgürültüsü var.Yağmur yağdı durdu şimdi.Akşama ne olur bilinmez.Çıkamazsak evde leslie ye talim

Selam kızlar kaptanınız kim bilmiyorum ama Püsküüt ikidir sizin takımla ilgili bazı bilgiler istiyor paylaşım topiğinde. Kaptan yada kaptan yardımcısı bir bakarsa iyi olur :44:

Sapişim püsküüt bunları yazmış bi bak istersen tatlım

regl konusunu dayanamadım yazdım paylaşıma bakalım diğer takımların fikirlei ne yönde olacak:26:

günaydın
dün harika bir gün geçirdim .. süreyya parkına gitmek için yola çıktık gittik ki mevlüt şenliği varmış dediler spile çıkalım .. biz öndeki arabada diğer aile arkamızda giderken bi telefon lastik patladı o spilin yolundan geri döndük .. ne korkuyorum o yoldan anlatamam .. çocukları tamirci neyseki jant yamulmuş .. babamla arabanın sahibi döndüler manisaya yarım saatten fazla günüşte beklemek zorunda kaldık .. neyse geldiler yapıldı .. çıktık sipile baktım kollarım acıyo .. meğerse yanmışız güneşten saat 10da çıktığımız yola 1de kahvaltıya oturduk.. 1 parçacık börek yedim domates zeytin azcıkta pide yedim .. sonra okey oynadık bi baktıkki saat 5 olmuş mangal yakıldı .. bi tane biber köz yedim ve 4 tane köfte 3 tane kanat bide biraz ezme yedim :2: akşam içmeleri bitmek üzereydi mangalda işleride bitti kahve koydum bir su bardağına yakın kahve içtim ve hiç çarpmadı.. bi posta kahve daha yaptım annemlere .. en son babamlara yaptım çay bardağına maksat ayılsınlar biraz.. yolda onların arabası yine bozuldu .. bizim arabada gaz bitti .. arabamızda hararet oldu.. bi yarım saatte onu bekledik.. 1.5 saatte sipilden gelmişiz

dün çıkan o dağ gibi bulaşığı bitirirsek birine oturmaya gitcez tadilat çalışması var .. dış kapılar değişiyor sanırım .. bir sürü bişey oluyor ya acayip bir gürültü var

benim kız 3.5 yaşında canım bakalım nasip
Selam kızlar kaptanınız kim bilmiyorum ama Püsküüt ikidir sizin takımla ilgili bazı bilgiler istiyor paylaşım topiğinde. Kaptan yada kaptan yardımcısı bir bakarsa iyi olur :44:
yeni geldim bakarım şimdi canım
Sapişim püsküüt bunları yazmış bi bak istersen tatlım

bakıcam şimdi canım

kahvaltı:

1 yumurta
2 dilim kepek
domates
lor
peynir
6 zeytin
1 çay kaşığı bal
çay

ara:dondurma yedim ama çok yedim ya offff

öğlen

1 ad. piliç göğüs (yağsız teflonda pişirdim)
1 bardak zero kola

akşama k fleks yemeği planlıyorum..İpeğimm aldım k flkeksimi bakalım ne kadar başarabileceğim

18 Haziran Haftası

pazartesi...angiera...yapıldı...
salı...Saphira...yapıldı...
çarşamba...gerbera...yapıldı
perşembe...ipekyol...yapıldı
cuma...angiera

25 Haziran Haftası

pazartesi...xeyrocan
salı...saphira
çarşamba...gerbera
perşembe...ipekyol
cuma...angiera

kızlar mesaj sayım listesi en son bu şekilde kalmış sanıyorum.cumanın sayımı yapılmadı herhalde.angiera cuma günü izinliydi galiba,böyle olmuyor ya tek tek kağıda yazıcam valla iiznlileri tutamıyorum aklımda :26:

Son düzenleme:
Neyse tatlım önemli olan sonuçtan memnun olman.Bayağı beklemişsiniz çünkü
benim kız 3.5 yaşında canım bakalım nasip

yeni geldim bakarım şimdi canım

bakıcam şimdi canım
Tamam canım azcık sitemli bir mesajdı çünkü hiç farketmemişiz
Selam fıstklar
hepimiz için çok güzel bir hafta olsun
Amin inşallah

Yaparsın tatlım çok zor gelmez inş sana da.Bu hafta sonu yapamadım ama ben.Gezmelere gidince öyle oldu.

bugün ünv hastanesine gittim sbahtan endokrinolojiye.Dr a zayıflayamıyorum kasımdan bu yana aynı kilodayım pcoluyum vs diye anlattım.Dr daha ne zayıflayacaksın dedi.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Neyse bakalım sonuçlara dedi.Öğleden sonra sonuçlar için gittim çok şükür normal.Normalde pcolu olan herkeste insülin direnci vardır ama senin kilonda biri için bunu diyemeyiz dedi.Diyetisyene gitmelisin ama bence hiç gerek yok dedi.Bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…