- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
neyse kk güzelleri ben yatıyorum iyi geceler
saatide kurdum 8de annem kaldırır umarım benim uykum o kadar ağırki çok zor kalkarım
bebişimolsa ona nasıl kalkçam uyancam (evendim bebiş oldu uyanması kalktı )
İngilizcem azcık vardı orada resmi dil ingilizce kursa gidecem geliştirmiş olurum kendimi tatlım.Artık arapçamda var sayılır.Kendimi ifade edebilecek ve karşıdakini anlayabilecek kadar var şükürnijerya mıhayırdır kıss
senin yabancı dil iyi heralde hemen taımadığın yerde çalışma hayatına başlamayı düşündüğüne göre
niyeti bozamambu kiloyla hamile kaldığımı düşünemiyorum
ayrıca bebeğin 2 yıl hakkı, annenin 2 yıl dinlenme hakkı oluyormuş. doya doya kullanıcam inşallah
Yüce RABBİM hayırlısıyla zayıflamayı da nasip eder inşaAllah...
neyse kk güzelleri ben yatıyorum iyi geceler
saatide kurdum 8de annem kaldırır umarım benim uykum o kadar ağırki çok zor kalkarım
bebişimolsa ona nasıl kalkçam uyancam (evendim bebiş oldu uyanması kalktı )
260. ETAPLA İLGİLİ OLARAK:
7.TAKIM
Üyelerinizden gerbera1987 nin baskül kaynaklı kilo değişimi aşağıdaki biçimde yapın ki ben de bulmaca çözmek yerine başlangıç kilosunu ne kadar değiştireceğimi net bir şekilde göreyim.
Karar defterinden alıntı yapıyorum:
1- BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE OLACAK?
Yarışmacının yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen farklılık, bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Örnekle açıklayayım:
Yarışmacı etabı 58 kilo ile bitirdi. Yeni etapta aldığı baskül 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabınbaşlangıç kilosuVİRÜS58+2= 60 olarak belirtilecek. İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" denilecek.VİRÜS
13.TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 13.takıma isabet etti.
Bildirim listelerini kontrol ettim. Buldukları sonuç ile benim bulduğum arasında fark var.
Lütfen kontrol edin. Eğer hata gerçekten de sizden kaynaklanıyorsa sebebini bulmalı ve eğer kardeş takım kontrolü sistemindeyseniz var olan hatayı kardeş takımınızla da paylaşmalısınız ki hata tekrarlanmasın.
Sizin bildiriminize göre takım ortalaması: %0.67
Bu da benim listem:
13. TAKIM
aysecig ( 54,7 / 54,7 / 0 / 0,00% ) Geri dönmek üzere ayrıldı
betuld ( 60,2 / 59,2 / 1 / 1,66% )
elmaliturta ( 64,6 / 64 / 0,6 / 0,93% )
gurbet_dmr ( 92,5 / 91,2 / 1,3 / 1,41% )
LAydLiNe ( 67,4 / 66,5 / 0,9 / 1,34% )
tadLi ( 55,1 / 57,4 / -2,3 / -4,17% )
UcukMavi ( 62,6 / 62,6 / 0 / 0,00% ) Geri dönmek üzere ayrıldı
UZAYIM ( 65,4 / 65,4 / 0 / 0,00% )
Zaum ( 103 / 103 / 0 / 0,00% ) Geri dönmek üzere ayrıldı
13. TAKIM YÜZDELER TOPLAMI: 1,16%
13. TAKIM YARIŞMACI SAYISI: 9
13. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,128%
261. ETAPLA İLGİLİ OLARAK:
5.TAKIM
Üyelerinizden seng'in hedef kilosu, talep doğrultusunda 52 kilodan 45 kiloya çekilmiştir. Bravo!
7.TAKIM
260.etap bitiminde gerbera ile ilgili sorduğum soruya yanıt alamadım. Biraz ilgi lütfen..
8.TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8.takıma isabet etti.
Bildirim listelerini kontrol ettim. Tebrik ediyorum, hata yok.
7. Takım uyuyor mu acaba?
Sahiden ilginçsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-540.html#post25026153
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-544.html#post25141661
benim kız 3.5 yaşında canım bakalım nasipistiyorsun yani
yok ben almayayım şimdilikbizimki daha 15 aylık zati
insanın aklına gelmiyor değil beraber iyi olur büyürler diye. ama aralarının en az 3 yaş olması lazım saphiram
kaç yaşında seninki, niye cesaret edemiyorsunuz maddi falan mı
yeni geldim bakarım şimdi canımSelam kızlar kaptanınız kim bilmiyorum ama Püsküüt ikidir sizin takımla ilgili bazı bilgiler istiyor paylaşım topiğinde. Kaptan yada kaptan yardımcısı bir bakarsa iyi olur :44:
Sapişim püsküüt bunları yazmış bi bak istersen tatlım
Bennnn geldimmmm takımımın güzell kızlarrıııııı
Sizleri çok ösledimmm bennn
Neyse tatlım önemli olan sonuçtan memnun olman.Bayağı beklemişsiniz çünkügünaydın
dün harika bir gün geçirdim .. süreyya parkına gitmek için yola çıktık gittik ki mevlüt şenliği varmış dediler spile çıkalım .. biz öndeki arabada diğer aile arkamızda giderken bi telefon lastik patladı o spilin yolundan geri döndük .. ne korkuyorum o yoldan anlatamam .. çocukları tamirci neyseki jant yamulmuş .. babamla arabanın sahibi döndüler manisaya yarım saatten fazla günüşte beklemek zorunda kaldık .. neyse geldiler yapıldı .. çıktık sipile baktım kollarım acıyo .. meğerse yanmışız güneştensaat 10da çıktığımız yola 1de kahvaltıya oturduk.. 1 parçacık börek yedim domates zeytin azcıkta pide yedim .. sonra okey oynadık bi baktıkki saat 5 olmuş mangal yakıldı .. bi tane biber köz yedim ve 4 tane köfte 3 tane kanat bide biraz ezme yedim :2: akşam içmeleri bitmek üzereydi mangalda işleride bitti kahve koydum bir su bardağına yakın kahve içtim ve hiç çarpmadı.. bi posta kahve daha yaptım annemlere .. en son babamlara yaptım çay bardağına maksat ayılsınlar biraz.. yolda onların arabası yine bozuldu .. bizim arabada gaz bitti .. arabamızda hararet oldu.. bi yarım saatte onu bekledik.. 1.5 saatte sipilden gelmişiz
Tamam canım azcık sitemli bir mesajdı çünkü hiç farketmemişizbenim kız 3.5 yaşında canım bakalım nasip
yeni geldim bakarım şimdi canım
bakıcam şimdi canım
Amin inşallahSelam fıstklar
hepimiz için çok güzel bir hafta olsun
kahvaltı:
1 yumurta
2 dilim kepek
domates
lor
peynir
6 zeytin
1 çay kaşığı bal
çay
ara:dondurma yedim ama çok yedim ya offff
öğlen
1 ad. piliç göğüs (yağsız teflonda pişirdim)
1 bardak zero kola
akşama k fleks yemeği planlıyorum..İpeğimm aldım k flkeksimi bakalım ne kadar başarabileceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?