Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

heyecanlanmıştım

ya bu kapalı ya.. koltukta otururken uzanırken falan takar rahat rahat yaparım diyorum.. iç bacak hareketleri bol bol mis gibi olmaz mı
Ya bana tuhaf geliyor çok geniş görünüyor. Bizde plates yaparken bant kullanıyoruz bacak için , epeyce sıkıyoruz, bilek-diz-baldır olarak genişliği de farklı oluyor. Bant gözüme çok geniş göründü. Ha başka türlü çalışma varda ben bilmiyorsam doğrudur.

kızlar ne yaparsınız menuyu vereyim hemencik
8.30
2 yumurtalı tereyağlı omlet
peynir 5zeytin yeşillik salatalık minnacıkta tb ekmeği
12.30
2 ceviz 3 fındık 5,6uzum
misafirlikte olunca anca bunlaradan geçiştirdim 1 bardakta kuş burnu

14.30
ayran detoksu
18.30
ayran detoksu
su 3
spor
leslie 3
@MiuLego Whiteblacklife begum75
kızlar rahatsız olunca anca leslie yapabildim 2gecedir de çok uykusuzum yapabilirsem spor eklerim

Benim mortim balkon konuşması hazırlıyormus bireysel de derece yapacakmış sen her ihtimale karşı vayt beni nasıl yendi konuşmasi da hazırla yüzde yüz lazım.olacak çünkü N Nana

ay ne bileyim genişliği nasıl olur ki.. bilemedim bak şimdi.. ucuzsa kesin alıp denicem ya
Bazı bantlar gerçekten sert. Tekli uzunlar da da var. Benim orta karar. Geçen aylarda 3 lu gelmişti bime, sert çok güzeldi
koyu renkliler fenaaa
benim de orta derece.. beni zorluyor epey ama
Bende 500 atladım
harikasın beee

Çakma detoks olmuş lokma kadar ekmeğe gerek yokmus detoks menüsü değil bu kuzum sabah gayet doyurucu ara masallahi var detoks gibi değil normal menü gibi bakıyorum buna
Puanın:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…