Yok ya nerdeee
Eee bununla farkı ne ki
Kendinden kapalı otomatik benimki gibi manüel değil zaaarrrr @MiuLego dimiEee bununla farkı ne ki
Kendinden kapalı otomatik benimki gibi manüel değil zaaarrrr @MiuLego dimi
Daha sert oluyor herhalde
Ya bana tuhaf geliyor çok geniş görünüyor. Bizde plates yaparken bant kullanıyoruz bacak için , epeyce sıkıyoruz, bilek-diz-baldır olarak genişliği de farklı oluyor. Bant gözüme çok geniş göründü. Ha başka türlü çalışma varda ben bilmiyorsam doğrudur.heyecanlanmıştım
ya bu kapalı ya.. koltukta otururken uzanırken falan takar rahat rahat yaparım diyorum.. iç bacak hareketleri bol bol mis gibi olmaz mı
Bazı bantlar gerçekten sert. Tekli uzunlar da da var. Benim orta karar. Geçen aylarda 3 lu gelmişti bime, sert çok güzeldiKendinden kapalı otomatik benimki gibi manüel değil zaaarrrr @MiuLego dimi
Daha sert oluyor herhalde
seninki daha seksi
Bu ara kafam dolu kaptan yaalisteye girdi lunya girdi.. sen hiç takip etmiyor musun ya
Bende 500 atladımakşam ip atlıcam.. kesin bilgi yayalım.. regl de var ki.. ohhh
ay ne bileyim genişliği nasıl olur ki.. bilemedim bak şimdi.. ucuzsa kesin alıp denicem yaYa bana tuhaf geliyor çok geniş görünüyor. Bizde plates yaparken bant kullanıyoruz bacak için , epeyce sıkıyoruz, bilek-diz-baldır olarak genişliği de farklı oluyor. Bant gözüme çok geniş göründü. Ha başka türlü çalışma varda ben bilmiyorsam doğrudur.
koyu renkliler fenaaaBazı bantlar gerçekten sert. Tekli uzunlar da da var. Benim orta karar. Geçen aylarda 3 lu gelmişti bime, sert çok güzeldi
harikasın beeeBende 500 atladım
Çakma detoks olmuş lokma kadar ekmeğe gerek yokmus detoks menüsü değil bu kuzum sabah gayet doyurucu ara masallahi var detoks gibi değil normal menü gibi bakıyorum bunakızlar ne yaparsınız menuyu vereyim hemencik
8.30
2 yumurtalı tereyağlı omlet
peynir 5zeytin yeşillik salatalık minnacıkta tb ekmeği
12.30
2 ceviz 3 fındık 5,6uzum
misafirlikte olunca anca bunlaradan geçiştirdim 1 bardakta kuş burnu
14.30
ayran detoksu
18.30
ayran detoksu
su 3
spor
leslie 3
@MiuLegoWhiteblacklife begum75
kızlar rahatsız olunca anca leslie yapabildim 2gecedir de çok uykusuzum yapabilirsem spor eklerim
Başkası spor yapınca alkış vayt yapınca kötüay ne bileyim genişliği nasıl olur ki.. bilemedim bak şimdi.. ucuzsa kesin alıp denicem ya
koyu renkliler fenaaa
benim de orta derece.. beni zorluyor epey ama
harikasın beee
Başkası spor yapınca alkış vayt yapınca kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?