- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Şu üzücü ben bu kiloya yşyeyerek ulaşmadımOlsun önemli olan başlamak ve sen başladın gelecek o iki rakamlar yakında üzme kendini lutfen
Evet canım ama bebeğinde sende şükür iyisiniz en önemlisi bu kilo verilir İnanki sende o ışık o azim var sen yeterli pes etme mesela yarın ilk kilo bildirimini yapacaksın bayrama kadar en azinden ikili rakamları göreceğiz bu bile seni motive edecek canım şuan emzirme gibi bı sağlam kalori yakma durumun var üstüne sağlıklı beslenip spor yaparsan neden olmasın kiŞu üzücü ben bu kiloya yşyeyerek ulaşmadım
Evet gelecek bıktık 7 lerden 6 lardan 5 ler istiyoruzHe kız yermiyim
Başka gıdaların var artık
#obesburayagelecekk
Aslına bakarsan benim de arada böyle beslendigim oluyor. O yüzden dikkatimi cekti. Uygulamak zor olmaz diye düşündümSidoş bu zaten benşm normal diyetim, ben 6 aydır böyle besleniyorum, sabah ekmeği çıkar onun yerine kuru kayısı koy benimki oluyor
Ben çok memnunum, açlık hissetmiyorum ve yorgunluk da olmuyor, sabahki kayısı ec’ye iyi geliyor. Bir de aradaki kaçamaklar çok kilo yapmıyor çünkü zaten kalorisi bol bir diyet olduğundan kaçamaklar arada kaynıyor
İnş canım sizlerle birlikte vereceğimEvet canım ama bebeğinde sende şükür iyisiniz en önemlisi bu kilo verilir İnanki sende o ışık o azim var sen yeterli pes etme mesela yarın ilk kilo bildirimini yapacaksın bayrama kadar en azinden ikili rakamları göreceğiz bu bile seni motive edecek canım şuan emzirme gibi bı sağlam kalori yakma durumun var üstüne sağlıklı beslenip spor yaparsan neden olmasın ki
Sabah ekmek tüketme ikisi bı arada çok karbonlu ölçülü yeWhiteblacklife canım emziren anne olarak ramazanda nasıl beslenmeliyiz birde 2 gündür. Ayran detoksu yapıyorum ya maşallah subhanallah benim sutler akıyor karbon olunca bayadır akmazdı jiç acıkmıyorumda birde canım şimdiden izin alayımda ona menuyu ayarlayayım yarına tereyağlı bulgur pilavı ile az nohut yemeği yesem nasıl olur uygunmudur
anlaştık canım tşk ettimSabah ekmek tüketme ikisi bı arada çok karbonlu ölçülü ye
Ramazanda
Sahur klasik kahvaltı
Akşam.bol yeşillik sebze ve protein
Gulbe kuzum sen bu sene oruç tutmayacaksin demi henüz ek gıdaya geçmedinizİnş canım sizlerle birlikte vereceğim
Sabah ödem oluyor Banu sabahın nurunda tartiliyorsunSabah kilom :69.7
Akşam kilom :69.1
Ay kafayı yiycem ya
Sabah neden daha fazla çıkıyorum ben bu
canım sakıncası yoksa bişey soracam kapalımısınSabah ödem oluyor Banu sabahın nurunda tartiliyorsun
Evet balım tesettürlü yumcanım sakıncası yoksa bişey soracam kapalımısın
maşallah canımEvet balım tesettürlü yum
Ayy süte etkı edıyosa bende yapaym haftaya ıns pempikWhiteblacklife canım emziren anne olarak ramazanda nasıl beslenmeliyiz birde 2 gündür. Ayran detoksu yapıyorum ya maşallah subhanallah benim sutler akıyor karbon olunca bayadır akmazdı jiç acıkmıyorumda birde canım şimdiden izin alayımda ona menuyu ayarlayayım yarına tereyağlı bulgur pilavı ile az nohut yemeği yesem nasıl olur uygunmudur
Perşembe
10:30
5 ceviz, 4 taze hurma
1 türk kahvesi, 1 kupa tarçınlı süt
16:00
1 tabak etli pilavın etinden
Yarım bardak ayran
1.2 lt su
1.2 litre ananas çayı
750 ml suyum var şişede onuda içicem uyumadan.
1 saat tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?