Bu ne lanPerşembe
10:30
5 ceviz, 4 taze hurma
1 türk kahvesi, 1 kupa tarçınlı süt
16:00
1 tabak etli pilavın etinden
Yarım bardak ayran
1.2 lt su
1.2 litre ananas çayı
750 ml suyum var şişede onuda içicem uyumadan.
1 saat tempolu yürüyüş
Bu ne lan
Bi de bizim menülere guş menüsü der
Cookkk acıımm mıdem kıvranıyo yahu ama yarına ne kaldı kı demiNare83
Saat sekızde bı tane de kucuk havuc yedm aclıgımı bastırsn dıye vayyttcımmWhiteblacklife
İçimi okudun sanki :) ilk defa çok kararsızım ek gıdaya geçmedik ama ilk gün bir tutsam mı diyorum bebeğim 2 aylık olacak Ramazan da ama ara ara tutsam sütü çok etkiler mi kiGulbe kuzum sen bu sene oruç tutmayacaksin demi henüz ek gıdaya geçmediniz
İçimi okudun sanki :) ilk defa çok kararsızım ek gıdaya geçmedik ama ilk gün bir tutsam mı diyorum bebeğim 2 aylık olacak Ramazan da ama ara ara tutsam sütü çok etkiler mi ki
Ek gıdaya geçmiş olsa düşünmez tutardım da bunda tutmasam daha iyi olacak sanırımSusuzluk olucak 15 saatin üstünde oruç. Sence etkilenmez mi?
İyiKızlar bugün bütün gün dışardaydım.. güya eve gelince ders çalışacaktım ama pert oldum resmen.. iki dk size bakacaktım ama ona bile halim yok.. iyi geceler yarın görüşürüz
Kızlar anneler günü ne zamandıŞimdi eve girdim..oğluşumla iki dk hasret gideriyoruz... birazdan tekrar çıkıcam anneler günü etkinliği var bizim sınıfta...
herkeste nasıl olur bilmem canım geçen 1gun yaptım farketmedim bu defa iyi olduAyy süte etkı edıyosa bende yapaym haftaya ıns pempik
Kavanoza koyamaz şimdi oİyi geceler kızlar ben yatarr
@MiuLego fistiklariyla aşk yaşıyor sanırım
Fıstık almıştı , ezme yapmak için
Miu'm
Tam da bunu dinliyorum şu an
Ne lankuş gibi değil ama et vardı 1 tabak. Baklavaya çok içim gitti tamda canım tatlı isterken.
Evden çıkmadan denediğim kıyafetleri düşündüm. Olmayan eteğimi artık giydiğimi düşündüm.
Geçen sene zor kapadığım vardı şimdi belimden düşüyo ve muhtemelen bir daha giymiycem. Öyle işte.
İçim dar bi şarkı yolla bana yani yollarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?