- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
tatlım inşallah bebişine de kavuşursun,sağlıklı bir şekilde de zayıflarsın.çıtır anne olacağın günler çok yakındaaa aramıza tekrar hoşgeldin7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):Gamze
yaşınız: 27
işiniz: akademisyen
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: evlendigimde 54 kiloydum, ama sonra esimle beraber yedik ve kilo aldik. en son bi ara 69.85 e kadar ciktim ve o zaman artik yeter dedim.
64 e kadar dusebildim.
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): ya ben en cok insanlarin gobegime bakip laf soylemelerine sinir oluyorum, 1,5 yildir bebek istiyoruz ama olmuyor, o yuzden her goren bebek mi var diye soruyor, bebek olmamasi ayri dert gobek olmasi ayri dert
boyunuz: 1,65
ilk başladığınız kilo: 64, tam olarak 63,32 ediyor, yanlislik olmasin.
hedef kilonuz: 56
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: simdiye kadar Erginsena nin diyet gunlugune takiliyordum, orda Sena ablanin tavsiyeleriyle daha dogru duzgun beslenmeyi ogrendim. ornegin sadece sabah kahvaltisinda 2 dlm ekmek, diger ogunler yememek. sonra pilav makarna patates tarzi bol karbonlu besinlerden uzak durmak. bir de 1 ay once yeni eve tasindik, evimizin onunden yuruyus yolu geciyor, orada duzenli olarak yuruyus yapmaya basladim, umarim faydasi olur.
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: normalde kapali biriyim, pantolon uzeri uzun tunik seklinde giyiyorum genelde. 40-42 beden diyebilirim.
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: ins zayiflayabilirsem ve hamile kalabilirsem, citir bi anne olup hamileligimin tadini cikarmak istiyorum inss :)
diğer(eklemek istediğiniz) sanirim bu kadar, herkese basarilar diliyorum.
Offf benn bu haftadaa kiloo veremedimm tartılmadım da yarın işe giderken yazarım inşallah almamışımdırrKaratayıma dönmeye kesin karar aldım belki yaz döneminde hızlı bir veriş yaşarım
canım sen nerede yaşıyorsun?Dediğin gibi perşembe sabahları tartılırsın,perşembe akşamı da en geç listeyi bildirimini eklersin.Zaten o yüzden hep perşembe akşamından eklerim listeyi,perşembeden listeye ekleme yapan arkadaşlarımız oluyorbir de soyle bi sey var, kurallarda cuma 12 ye kadar bildirim yapilcak diyor ya,
simdi bizim burda sabah oldugunda tr de 8 saat ileri oldugu icin mesela burda sabah 9 ken turkiyede 17 oluyor.
yani nasil yapicam, persembe sabahki kilomu yazabilirim,
ya da sabah erkenden yazarim ins gecikmemis olurum boyle olur mu?
tatlım ben karatay diyetiyle 6 ayda 20 kg verdim,4 aydır da yerim de sayıyorum çünkü diyetime uyamıyorum,çok kaçamak yapıyorum filan,fenardayım dediğim o zatenHosbulduk canim tesekkur ederim :)
Karatay diyetine baktim biraz,
aralar cok fazla geldi bana sanki, 1 cay bardagi ceviz/findik/fistik.
bunlari gercekten bu sekilde uygulayip kilo verilebiliyor mu?
oyleyse ben de denemek isterim
4 kisi mi var takimda? bakalim ins herkesle tanisirim.
ben de yazin bile olsa yarisma gruplari hala doludur diye dusunmustum demek ki yazin her yer bosaliyormus.
olsun 4 kisi de olsa ins iyi olucak hep beraber zayiflicass
kete tohumu siparis verdim internetten bakalim haftaya gelir,
1 kase yogurda 1 tatli kasigi konup yeniyor degil mi? :26:
tatlım inşallah bebişine de kavuşursun,sağlıklı bir şekilde de zayıflarsın.çıtır anne olacağın günler çok yakındaaa aramıza tekrar hoşgeldin
ben de fenalardayım salissim biliyorsun.gel senle baştan başlayalım karataya.yalnız ben şimdilik spor yapamam malum sırtım tutuk
Ben de sizinle ayni diyeti yapayim, takim ruhu daha iyi olur boylece.
karatay diyetini biraz daha arastirayim bakayim.
simdi karatay diyetinde hic ekmek yok mu?
ekmek yerine ceviz findik diyor sanki?
Bendeee Saphırammmm genee en baştan beraberr başlayalım ben br omega 3 bulayımm bu sefer onuda deneyeceğimmm el ele verelim
Hosbulduk canim tesekkur ederim :)
Karatay diyetine baktim biraz,
aralar cok fazla geldi bana sanki, 1 cay bardagi ceviz/findik/fistik.
bunlari gercekten bu sekilde uygulayip kilo verilebiliyor mu?
oyleyse ben de denemek isterim
4 kisi mi var takimda? bakalim ins herkesle tanisirim.
ben de yazin bile olsa yarisma gruplari hala doludur diye dusunmustum demek ki yazin her yer bosaliyormus.
olsun 4 kisi de olsa ins iyi olucak hep beraber zayiflicass
Saphıram sana bu konuda çok yararlı bilgiler verebilir tatlımBen de sizinle ayni diyeti yapayim, takim ruhu daha iyi olur boylece.
karatay diyetini biraz daha arastirayim bakayim.
simdi karatay diyetinde hic ekmek yok mu?
ekmek yerine ceviz findik diyor sanki?
canım sen nerede yaşıyorsun?Dediğin gibi perşembe sabahları tartılırsın,perşembe akşamı da en geç listeyi bildirimini eklersin.Zaten o yüzden hep perşembe akşamından eklerim listeyi,perşembeden listeye ekleme yapan arkadaşlarımız oluyor
tatlım ben karatay diyetiyle 6 ayda 20 kg verdim,4 aydır da yerim de sayıyorum çünkü diyetime uyamıyorum,çok kaçamak yapıyorum filan,fenardayım dediğim o zateninşallah hep birlikte birbirimizi motive ederek kurtulucaz kilolarımızdan
Karatay diyetini çok tavsiye ederim.Gerçekten aç kalmadan hatta fazla yiyerek zayıfladığın çok ağlıklı bir diyet bana göre ama yine de her diyet her bünyeye uymayabilir.Doktor kontrolünde zayıflamakta her zaman fayda görüyorum.
Karatayın ara öğünlerini en fazla ilk hafta yersen yiyorsun,sonrasında yemiyorsun.Zaten karatayın özelliği o;ana öğünlerinde tam ve yeterli olarak sağlıklı yiyeceklerle karnını doyurmak.bu şekilde beslenince ara öğünlere htiyaç duymuyorsun,acıkmıyorsun.
he bir de fındık fıstık derken hepsi çiğ olacak,kavrulmamış tuzsuz kuru yemişler yani.Çerez değilçiğ kuru yemişin kalorisi zaten oldukça düşük
canım keten tohumuyla ilgili ille de 1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı koyacaksın diye bir ölçü yok ama hocanın tavsiyesi 1 çay kaşığı yenmesi,fazlası ishal yapabilirmiş,ben de hiç öyle bir etkisi olmadı.Sen de kendi bünyene göre hareket edersin.Bir de ille yoğurtla yemen gerekmiyor,salatalara da serpebilirsin mesela.Ben ilaç niyetine suyla yutuveriyordum çoğu zaman
omega 3 ü düzenli kullanırsan gerçekten farkını anlıyorsun kendinde canım.Yalnız bana günde 2 ad. yetmiyordu mar..... 500,yine de o bile farkettirmişti.Arkadaşlar özellikle regl dönemlerinde günlük içtikleri omega 3 sayısını arttırıyorlardı,malum tatlı krizleri ve depresyon krizleri için birebir :13:
oo baya uzaktaymışsıntamam oyle olsun, ben persembe sabah bildirim yaparim ins.
ben amerikadayim dallas texas. vahsi bati :) dermisim.
oyle iste...
tamam ben karatayi daha cok okuyayim.
ama cig findik fistik nerden bulucam, ona da bi bakayim.
ekmek hic yok demek, hadi bakalim.
yumurtayi cok severim 2 yumurta yenmesini de sevdim :)
bu hafta ins malzemelerim tam olunca baslayim.
keten tohumu ancak haftaya filan gelir. onu da dediginiz gibi kullanirim inss.
ay hadi bakalim.
benim agustos un 15 ine kadar baya bi zayiflamam lazim cunku agustos un 15 inde turkiyeye tatile geliyoruz.
simdi akraba es dost zayif gorsun degil miii
simdiden motivasyonum duzedi, cok sagolun!!
bir de 5 mesaj atmak zorunlu ya, bunun 3 u menu olcak, kahvalti ayri oglen ayri aksam ayri mesajmi yazicaz?
ay ne cok soru sordum hakkinizi helal edin.
ins ogrencem ben de...
omega 3 haplarindan mi alicaz? tatli krizine iyi geliyor demek, vay be bilmedgmz neler varmis.
tamam ona da bi bakayim.
Ben yarın omega 3 ümü alıp başlıyorum.Motive olacağım güne hazırlık olarak 1 paket cevizimi de almıştım,yarın onu açma vakti geldi demekkibu arada omega 3 balık yağı olduğu için buzdolabında saklayın diyor hoca,küçük bir hatırlatma
Yaa saphıram bana özelden nereden aldığını ve markasını yazar mısın ben sordum 50 tl dediöğrenciyim malum
oo baya uzaktaymışsınBir gün Amerikaya gitme hayalim var çok istiyorum görmeyi
canım Canan Karatay 12 yıl Amerikada yaşamış ve bu şekilde beslenmiş,nereden buluyordu bilemiyorum tabi ama var demekki
ağustosun 15 ine kadar 1 aydan fazla var canım,bu diyetle güzel veriliyorTr ye nereye geliyorsun tatile?
Sen de bize çok iyi geldin tatlım sen de sağol
canım biliyorsun zayıflarken motive olabilmemiz için paylaşım esastır.O yüzden 5 mesaj zorunluğu var,yani zaten 5 mesajın altnda kalanlar paylaşımı iyi olmayanlar oluyor ve bir süre sonra ayrılıyorlar.Paylaşımı fazla olanlar zaten çok geçiyorlar 5 sınırını.İstersen öğünlerini ayrı ayrı mesajlar halinde yaz,istersen tek bir mesaj olrak yaz,senin tercihin
soru soracaksın tabi canım helal olsun ne demek
hmm o zaman burdan da bulabilirim ben ins o malzemeleri :) cok sevindim.
once isimlerini ogrenmeliyim, sonra da siparis ederim, market market gezmek zor olur, internetten aliveririm.
esim diyecek her gun yeni bi icad cikariyosun basima :)
ama zayiflamamai o da seviyor. o yuzden kizmaz ins :)
valla Amerika da guzel yerler olabilir, ama Dallas boyle sicak bos bi yer Allah tan cok fazla Turk var degilse cok sklr insan.
macera dolu amerika derler ya, o anca iste newyork, los angeles, oralardir heralde.
bizim burasi gayet sakin ve duragan..
biz de eglenmek icin baska yerlere gidiyoruz.
bu haftasonu 3-4 saat uzkta baska bi sehre gidices, sea world diye bi yer var orayi gezices,
yunuslar balinalar falan varmis, anlatirim ins detayli :) foto da eklerim :)
Tr de once kayseri sonra antalya yapicas ins. 1 gun yozgat esiin koyune gidices.
ama arada esimin vize gorusmesi icin ankara ya ugricaz, bi de istanbul a gitmek istiyorum 1 gun de olsa ama bakalim nasib,
1 gun konya ya ugricas anneannemi gormeye. 1 gun de kapadokya.
ay yazarken yoruldum bakalim ins gidebiliriz hepsine.
zaten topu topu 1 ay tatilimiz, onun da bayasi yollarda gecicek galiba.
neyse olsun Silayi rahim diye yorulsak da sorun degil ins.
boyle iste
internetten sipariş vermek çok pratik tabi,inşallah eşin de memnun olur
oraları da merak ediyorum tabi ama dediğin gibi new york,los angeles filan asıl görmek istediğim yerler özellikle de manhattan
koy tabi fotoları bakarızbir de sana tavsiyem diyet başlangıcında kendi fotonu çek ki,kilo verdiğinde önceki sonraki yapabilesin,arada farkı anlamak güzel oluyor öyle
ooo baya gezicekmişsinizolsun gezmek güzeldir inşallah istediğiniz gibi olur her şey,hayırlısı...
kizlar spor konusunda dansmak istersenz kendi capmda biliyorum bseyler yardmci olablrm hepmze Allah sabir azim versin kilolarmzi alsnn:)[/QUOTE]7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):esra
yaşınız:20
işinizgrenci
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: son iki yildir 70 ile 75 arasnda geziodum bazi sebeplerden oturu son bes ayda on kilo kadar aldim iki haftadr az yemeyle pekte duzenli olmadan yedm kilo verdm bugn itibaryle spora basladm yeme duzeni icin diyet tavsyelernzi beklermm
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): gecen ay 70yasndaki dedem kilo aldgmi farketii..
boyunuz: 176 sanrmm
ilk başladığınız kilo:84
hedef kilonuz:68
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: dukan diyeti yaptm en iyi sonuc ondaydi ama o kadar proteini bunyem kaldrmadi snavlar fln derkende braktm lahana dyeti yapmstm ceklr gbi degldi bi anda kilo verme odakli bisuru dyet yapmsmdr sonuc verdgmi geri aldm
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: elmdeki bi kotla rahatm oda korkunc duruyo bol giyiniyorum hic sevmem halbuki zayflaynca dar pantolonlarima doncemm oLedm onlarii
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: bu bir sorumu:) kim ne derse desin bi kadni en iyi hssetrcek sey guzellktr. Bende zayflaynca kendmi iyi hssetcem
diğer(eklemek istediğiniz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?