Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nerdeyse 70 kilo oldugumda cekilmis fotolarim var, simdi bile baya fark ediyor.
ama iyi fikir yine de yenilerini cekerim :)
ben de corbami iciyorum simdi biraz gec bi ogle yemegi oldu, ancak vakit bulabildim.

çorba mı içiyorsun? öğle yemeği? bu saat farkına anca alışıcaz sanırım bizde şu anda gece 12.37 yani artık yatıp uyuyacağız :))))))) he buarada karatayda akşam 20.00 den sonra yemek yemek yok,süt,ayran,bitki çayı,çay,kahve içebilirsin.

Evet bende konusmalari okudum ozellkle tatli hastasym omega 3 anladgm kadaryla karatay dyetyle ilgli ben arastrym bi onu olmazsa baslarm ona sen yapiomsn yoksa baslicakmsn dyete bde ben smdi yarn kilomu bildrcemmi:)

evet oyle garip oluyor biliyorum
aslinda oglen 1-2 gibi icerdim ama bi arkadas geldi onla biraz sohbet ettik, sonra da ancak vakit bulabildim.
arkadas dedigim benim burdaki en yakin arkadasim, hamile simdi, bugun oglu olcagini ogrendi.
ultrason resimlerini filan getirmis, onlara baktik iste ins bize de nasib olur bi gun.
ben de mart ayinda hamis kalmistim ama dustu bebegim, ins bi da gelir diye bekliyoruz

aksam misafirler 7 de gelcek, 8 e kadar yeme icme fasli biter ins :)
ay ben bu motivasyonla misafirler gittikten sonra yuruyuse bile giderim

Evet bende konusmalari okudum ozellkle tatli hastasym omega 3 anladgm kadaryla karatay dyetyle ilgli ben arastrym bi onu olmazsa baslarm ona sen yapiomsn yoksa baslicakmsn dyete bde ben smdi yarn kilomu bildrcemmi:)

sadece diyet yapanların değil herkesin kullanması gereken bir şey omega 3 takviye bence de bir araştır canım karatayı aklına yatarsa biz 3 ümüz başlıyorz,sen de katılabilirsin bize :))
ben 6 ay karatay diyeti yaptım 20 kg verdim.Sonrasında 4 aydan beri bi ielri bi geri gidiyorum çünkü uygulayamadım diyetimi,çok kaçamaklarım filan oldu.O yüzden yeniden başlamak istiyorum

Helal olsun valla 6 ay 20 kilo dile kolaay insallah bende bi oyle uzun surdurum zaten manken gbide olmak istemiyorum normal oluym yeter bana

Merabaa hayrli olsun bize:) kismet olursa seneye bende amerikaya gelcem newyorka okulm icinn
hayırlı olsun okulun canım.nerde ne okuyorsun

arkadaşın adına çok sevindim,sağlıkla kavuşur inşallah bebeğine tabi sen deeeee
harikasınnnnnnn yürüyelim eriyelim karatay hoca her gün en az 20 dk yürünecek diyor

Helal olsun valla 6 ay 20 kilo dile kolaay insallah bende bi oyle uzun surdurum zaten manken gbide olmak istemiyorum normal oluym yeter bana

omega 3 u ben de bugun ogrendim, canim ben biraz diyet yapmistim, ama bu aralar motivasyona ihtiyacim vardi, ben de buraya geldim, bildirim hemen yapamiyoruz sanirim once deneme suresi var..

Merabaa hayrli olsun bize:) kismet olursa seneye bende amerikaya gelcem newyorka okulm icinn

hadi bakalim buyur gel :) New York buyuk ve karisik, sehir merkezine mi gelceksin, valla kolay gelsin diyeyim simdiden,
istanbul da yasamisligin varsa cok zorlanmazsin sanirim :)

Masallah ya 6ay 20 kilo dile kolaay..Ben smdi bakarm ama verdgn kiloyu soyledn ya kesn katlcam bence:)

Masallah ya 6ay 20 kilo dile kolaay..Ben smdi bakarm ama verdgn kiloyu soyledn ya kesn katlcam bence:)

teşekkürler canım

kızlar sizi haftaya cuma listeye ekleyeceğim

ben de 1 haftalik ornek menuyu kaydettim bilgisayarima, ins elimden geldgnce uymaya caliscam
hadi bakalim cipcitir olucass insss :)

Ankarada yasiyorumda binghamton dye byer bende bilemiyorum nasil olcak bde henuz okumuyorum liseden beri istedgm bolum bu sene olursa seneye ordaymm:)

Bende yatiyorum yagmurdamlasi burda gece 1oldu saat:) karatay dyetni bende begendim yapcam bende gorusurz kendne iyi bak:)

***7. TAKIM 264. ETAP***

SAPHIRA (85.1
saliss (100.2/100/0,2/%0,2)
ecemavi (72.8/geri dönmek üzere ayrıldı
gerbera1987(90,3/

7. Takım Ortalaması:%

Günaydınlar kızlar ben bugün işe kaçar beni izinli sayar mısınız malum yarın kpss var giremeyebilirim

Günaydın kızlar hayırlı cumalar...
Sabah yine çok ağladım sırtımdan dolayı,şu anda da koltukta baston yutmuş gibi duruyorum (( çok ağrım var ya ve ilaçlar hiç etkilemiyor,boşa içiyormuşum gibi geliyor.Neyse bu da geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…