kahvaltı:
2 ad rafadan yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
1 çay bardağı ceviz
çay
16.30 a kadar paylaşıma eklemen gerekiyor listenizi canım
günaydın
ovv fırın makarna mıkaratayda makarna pilav tamamen yasak tatlım,ilk günden kaçamak yapmışsın bence ceza olarak en az 60 dk yapeliptik bisikleti
sağol canım,terli vaziyette rüzgarda kaldım ve sırtım tutuldu çok acı çekiyorum
Günaydın kızlar hayırlı cumalar...
Sabah yine çok ağladım sırtımdan dolayı,şu anda da koltukta baston yutmuş gibi duruyorum(( çok ağrım var ya ve ilaçlar hiç etkilemiyor,boşa içiyormuşum gibi geliyor.Neyse bu da geçecek inşallah
Kizlar ben beyaz peyniri suya koymalimiym tuzu icin bademide cig dye aldm kavrulmus ciktii..
Gram gramda olsa verelim ya nolcak:) bende bugn costum resmen ya neler neler yedim huzursuzm valla yarin dyete baslicam ekmek yok fln bi panik oldum hamur ne buldysam yedim ben
merak ettimde camii mi var orda ?
Pardon tam okuyamamsm ezan anladm namaz demissin:)
Dogru diyosun yarn iki saat spor yapcam bde sauna sort kullanmya basladim baya terletyo 2gune eritirm ya ins:) açlik hssetnmi bugn zorlandnmi?
Teşekkürler canım yapıyorum bir şeyler işte kendi çapımda.Dün sıcak suya girdim bu seferde tabsiyornum düştü,sauna etkisi yaptı,saatlerce kendime gelemedimGecmis olsun ilik su tut sirtina bide ben yarin baslicam dyete bugun daha alisverise cikcam yumurta bile yok evde:) son bardak kolami iciyorum dayanrm insallah yaa hepnzi verdgnz kilolar icin tebrk ederim kizlaar
tatlım ben de 28.5 yaşındayımSaphira cigim mi desem abla mi desem bilemedim, ben 27 yasindayim cok da kucuk sayilmam :)
bu sirt agrisi cok normal gelmedi bana, bi doktora gitseniz? saglik ocagina en azindan aile hekimi filan varsa?
ins en kisa surede Rabbim sifa versin....
Bugun cok guzel bir gun
Sabah namazindan sonra uyumadim ve yuruyuse gittim, 1 saat golun etrafinda yurudum 3 tur attim
fiskiyeleri de acmislar arada islandimbissuru kisi de vardi benim gibi o saatte yuruyen, kime bebegini kimi kopegini gezdiriyor..
ordekler var hep golun etrafinda, bi kadin da onlara misir atiyordu, acikmislar baya :)
sonra eve geldim, cay koydum, dusumu aldim, esime kahvalti hazirladim :)
kahvaltimiz
sebzeli omlet (1.5 yumurta kisi basi omlet, arasina sotelenmis mantar, biber domates)
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
domates salatalik (yiyebiliyor muyuz karatay da bilmiyorum :26:)
cay
1 cay bardagi ceviz
eve gidince baktim bizdeki ceviz badem zaten kavrulmamis tuzsuz yani sanirim uygun karatay a.
ben bildirim yapmiyorum biliyorum ama yine de yazayim :)
gecen cuma 63.05 tim, bu cuma 62.59 olmusumbu hafta giden 0.450g sizin hesaba gore %0.71 oluyor sanirim :)
öğle yemeğin çok güzel canım.istersen mercimek çorbasını 2 kase de içebilirsin.Karataya uygun afiyet olsunogle yemegimi de yazayim,
1 kase mercimek corbasi
1 kayisi
1 cay bardagi badem
yani gun boyu bunlari yiycem, hem oglen hem ara yemegi oluyor.
mercimek corbasi karatay a uygun mu? :26: evde bu vardi bi,
aksam da balik yerim yine diye dusundum.
bilmiyorum iste boyle oldu..
ben islerime bakayim arada gelirim yine, zaten kimsecikler yok simdi..
canım peynirin çok tuzluysa suya koy ama çok tuzlu değilse koymana gerek yok.Karatay tuzu münkün olduğu kadar azaltmamızı söylüyor ama tamamen kesin demiyorKizlar ben beyaz peyniri suya koymalimiym tuzu icin bademide cig dye aldm kavrulmus ciktii..
İnşallah motivasyonumuzu sürekli yüksek tutarak eskiden olduğu gibi ilk 3 derecelerden inmeyeceğiz canımbilmiyorum ki canim heralde cok tuzlu degilse bi sey olmaz, ben yikadim sadece :26::26:
bu arada paylasim alanina baktim biz sonuncu olmusuz
neyse onumuzdeki maclara bakicas artik yapcak bi sey yok
13. takim birinci olmus sanirim %0.9
tebrikler
en fazla 2.2 veren var o da yeni uye 13. takimda
genelde de en fazla 3.2 kg veren var, masallah o nasi bi rakamdir yahuuuben o kadar hayatta veremem bir haftada..
neyse biz de haftaya daha iyi bi sonuc yazicaz inss
Afiyet olsun:) bende yumurta cevz olayni sevdim cok zorlamaz gbi
deney derken:)
Bu cuma listesine eklemeyelim madem regl olacaksın,haftaya eklerim artık
Günaydınlar kızlar ben bugün işe kaçar beni izinli sayar mısınız malum yarın kpss var giremeyebilirim
Günaydın kızlar hayırlı cumalar...
Sabah yine çok ağladım sırtımdan dolayı,şu anda da koltukta baston yutmuş gibi duruyorum(( çok ağrım var ya ve ilaçlar hiç etkilemiyor,boşa içiyormuşum gibi geliyor.Neyse bu da geçecek inşallah
boyle deney tuplerine sivilari koyup karistirmaca cinsinden olan
farelerim de var, ama gecen lazim olmayan 100 tane filan oldurduk icim bi tuhaf oldu.
biyoloji okumustum canim o yuzden boyle bi isim var :)
corbami ictiiiim, cok kucuk bi kase degildi zaten, o yuzden 1.5 kase sayilabilir :)
Sevdim ben bu karatay diyetini
dukan diyeti nasilmis diye ona bakiyordum da o baya zor geldi.
neyse, suyumu iciyorum simdi 2 sise ictim 1lt oldu.
3. siseme gectim ins yatana kadar 3 litreye tamamlamaya caliscam..
bu aralar belim agriyor benim de, hayirdir ins.. :26:
Saphira cigim, sen de sirt agrilarini ihmal etme canim,
doktor ayni ilaci vercek bile olsa bi doktor yuzu gormek iyi gelir insana.
yakinda gidebilecegin bi yerde varsa bi dusun derim canim.
tekrar gecmis olsun..
benim aklima da b-ng-y diye bi krem var bizde o geliyor, baska da masaj filan olabilir belkim..
yaki bantlari olabilir.. ins hemen gecer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?