Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecmis olsun ilik su tut sirtina bide ben yarin baslicam dyete bugun daha alisverise cikcam yumurta bile yok evde:) son bardak kolami iciyorum dayanrm insallah yaa hepnzi verdgnz kilolar icin tebrk ederim kizlaar

Saphira cigim mi desem abla mi desem bilemedim, ben 27 yasindayim cok da kucuk sayilmam :)
bu sirt agrisi cok normal gelmedi bana, bi doktora gitseniz? saglik ocagina en azindan aile hekimi filan varsa?
ins en kisa surede Rabbim sifa versin....

Bugun cok guzel bir gun
Sabah namazindan sonra uyumadim ve yuruyuse gittim, 1 saat golun etrafinda yurudum 3 tur attim
fiskiyeleri de acmislar arada islandim bissuru kisi de vardi benim gibi o saatte yuruyen, kime bebegini kimi kopegini gezdiriyor..
ordekler var hep golun etrafinda, bi kadin da onlara misir atiyordu, acikmislar baya :)

sonra eve geldim, cay koydum, dusumu aldim, esime kahvalti hazirladim :)

kahvaltimiz
sebzeli omlet (1.5 yumurta kisi basi omlet, arasina sotelenmis mantar, biber domates)
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
domates salatalik (yiyebiliyor muyuz karatay da bilmiyorum :26:)
cay
1 cay bardagi ceviz

eve gidince baktim bizdeki ceviz badem zaten kavrulmamis tuzsuz yani sanirim uygun karatay a.

ben bildirim yapmiyorum biliyorum ama yine de yazayim :)
gecen cuma 63.05 tim, bu cuma 62.59 olmusum bu hafta giden 0.450g sizin hesaba gore %0.71 oluyor sanirim :)

ogle yemegimi de yazayim,

1 kase mercimek corbasi
1 kayisi
1 cay bardagi badem

yani gun boyu bunlari yiycem, hem oglen hem ara yemegi oluyor.

mercimek corbasi karatay a uygun mu? :26: evde bu vardi bi,
aksam da balik yerim yine diye dusundum.
bilmiyorum iste boyle oldu..

ben islerime bakayim arada gelirim yine, zaten kimsecikler yok simdi..

Kizlar ben beyaz peyniri suya koymalimiym tuzu icin bademide cig dye aldm kavrulmus ciktii..

bilmiyorum ki canim heralde cok tuzlu degilse bi sey olmaz, ben yikadim sadece :26::26:

bu arada paylasim alanina baktim biz sonuncu olmusuz
neyse onumuzdeki maclara bakicas artik yapcak bi sey yok

13. takim birinci olmus sanirim %0.9
tebrikler
en fazla 2.2 veren var o da yeni uye 13. takimda

genelde de en fazla 3.2 kg veren var, masallah o nasi bi rakamdir yahuuu ben o kadar hayatta veremem bir haftada..

neyse biz de haftaya daha iyi bi sonuc yazicaz inss

Gram gramda olsa verelim ya nolcak:) bende bugn costum resmen ya neler neler yedim huzursuzm valla yarin dyete baslicam ekmek yok fln bi panik oldum hamur ne buldysam yedim ben
merak ettimde camii mi var orda ?

Gram gramda olsa verelim ya nolcak:) bende bugn costum resmen ya neler neler yedim huzursuzm valla yarin dyete baslicam ekmek yok fln bi panik oldum hamur ne buldysam yedim ben
merak ettimde camii mi var orda ?

Pardon tam okuyamamsm ezan anladm namaz demissin:)

Pardon tam okuyamamsm ezan anladm namaz demissin:)

cami var aslnsa 2 yerde ama tabi ezani sadece icerde okunuyor,
turkiyedeki gibi minareden gurul gurul okunmuyor tabi ki..

bize de cok yakin degil camiler.
1-2 defa ancak gitmisimdir.

onemli degil canim, olur oyle.. bak yarin baslicam diye bugun yiyorsun ama bugun yediklerin de haftaya cuma bildirimi etkileyecek ona gore

Dogru diyosun yarn iki saat spor yapcam bde sauna sort kullanmya basladim baya terletyo 2gune eritirm ya ins:) açlik hssetnmi bugn zorlandnmi?

Dogru diyosun yarn iki saat spor yapcam bde sauna sort kullanmya basladim baya terletyo 2gune eritirm ya ins:) açlik hssetnmi bugn zorlandnmi?

bilmem iyiyim simdilik ama daha oglen,
aksama kadar nasil olcak bilmiyorum
ceviz badem isini sevdim ben, ekmek yemesem de durabiliyordum zaten.
yumurtayi da cok seviyorum, 1.5 yumurta yedim sabah o da tok tutar ins..

o degil de yavastan uykum geliyor, sabah 6 dan beri ayaktayim
soyle bi kaylule yapabilseydim iyiydi..
neyse islerimi bitirip 5te ciksam super olur, evde uyurum ins :)
bu arada daha deneylerime baslamadim, lak lak ediyorum kac saattir.
aciktim simdi de corbami iciyorum :)

Gecmis olsun ilik su tut sirtina bide ben yarin baslicam dyete bugun daha alisverise cikcam yumurta bile yok evde:) son bardak kolami iciyorum dayanrm insallah yaa hepnzi verdgnz kilolar icin tebrk ederim kizlaar
Teşekkürler canım yapıyorum bir şeyler işte kendi çapımda.Dün sıcak suya girdim bu seferde tabsiyornum düştü,sauna etkisi yaptı,saatlerce kendime gelemedim Düne göre azıcık da olsa daha iyiyim diye gitmedim dr. a.yarına inşallah daha iyi olurum
tatlım ben de 28.5 yaşındayım aslında dün sabahki acımla dr a gidecektim ama yerimden kıpırdayamıyordumki,aşağıya inip arabaya bineyim.Sonra gün içinde sabahki kadar kötü olmay8ıncaiyarına kadar daha da iyi olurum dedim.bu sabah yine aynı şey oldu sonra gün içinde açıldı yine ama ağrı var hepş.dr un da benim kullandıüım ağrı kesici haplar ve jellerden başka bir şey önereceğini sanmıyorum zaten.Sağol tatlım

Sabah yürüyüşün ve kahvaltın çok güzel olmuş sadece zeytini 2 ad. değil 8-10-15 tane yiyebilirsin,zeytin de bizi tok tutan yiyeceklerden biri,karatayın vazgeçilmezlerinden.Peynirini de 1 kk yemen şart değil 2 kk da yiyebilirsin hatta daha bile fazla yiyebilirsin.domates salatalık istediğin kadar yiyebilirsin

ceviz zaten kavrulmuş olmuyor da badem fndık fıstık kavrulmuş olarak,çerez olarak satılıyor,işte o çok kalorili bir şey oluyor ve karataya uygun değil

verdiğin kg dan tebrik ederim canım harikasın sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşacaksın tatlım
öğle yemeğin çok güzel canım.istersen mercimek çorbasını 2 kase de içebilirsin.Karataya uygun afiyet olsun
Kizlar ben beyaz peyniri suya koymalimiym tuzu icin bademide cig dye aldm kavrulmus ciktii..
canım peynirin çok tuzluysa suya koy ama çok tuzlu değilse koymana gerek yok.Karatay tuzu münkün olduğu kadar azaltmamızı söylüyor ama tamamen kesin demiyor
İnşallah motivasyonumuzu sürekli yüksek tutarak eskiden olduğu gibi ilk 3 derecelerden inmeyeceğiz canım çok daha yüksek oranlar gördük tatlı sen de göreceksin eminim sağlıklı beslenme ve sıkı bir sporla sen daha da fazlasını görebilirsin

kahvaltı:

2 ad rafadan yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
1 çay bardağı ceviz
çay
öğlen:

1 Tabak kıymalı menemen
1 kase yoğurt

ara:1 fincan sütlü nescafe

akşam:
6 ad. küçük mercimek köftesi
2 bardak az tuzlu ayran

su:3.5-4 lt
spor:yok

Afiyet olsun:) bende yumurta cevz olayni sevdim cok zorlamaz gbi
deney derken:)

boyle deney tuplerine sivilari koyup karistirmaca cinsinden olan
farelerim de var, ama gecen lazim olmayan 100 tane filan oldurduk icim bi tuhaf oldu.
biyoloji okumustum canim o yuzden boyle bi isim var :)

corbami ictiiiim, cok kucuk bi kase degildi zaten, o yuzden 1.5 kase sayilabilir :)
Sevdim ben bu karatay diyetini

dukan diyeti nasilmis diye ona bakiyordum da o baya zor geldi.

neyse, suyumu iciyorum simdi 2 sise ictim 1lt oldu.
3. siseme gectim ins yatana kadar 3 litreye tamamlamaya caliscam..

bu aralar belim agriyor benim de, hayirdir ins.. :26:

Saphira cigim, sen de sirt agrilarini ihmal etme canim,
doktor ayni ilaci vercek bile olsa bi doktor yuzu gormek iyi gelir insana.
yakinda gidebilecegin bi yerde varsa bi dusun derim canim.
tekrar gecmis olsun..
benim aklima da b-ng-y diye bi krem var bizde o geliyor, baska da masaj filan olabilir belkim..
yaki bantlari olabilir.. ins hemen gecer...

Bu cuma listesine eklemeyelim madem regl olacaksın,haftaya eklerim artık

ah tatlım çok iyi yapmışsın o kadar sancılı bi gece geçirdim ki öğlen 1 de kalktım desem yeri.. işe gittim banka maaş işlemlerini falan yaptım pazartesi saat 8 de başlıyorum.. yani artık beni tüm listelere alabilirsin bugün de 111,7 kiloydum

Günaydınlar kızlar ben bugün işe kaçar beni izinli sayar mısınız malum yarın kpss var giremeyebilirim

başarılar canım

geçmiş olsun canım ya benim de işe gittiğim zamanlar sırtım çok kötü oluyor

diyet meselesine gelince kocişle anlaşma yaptık bugün.. akşam yemeği yemek yok ramazana kadar.. ekmek yok.. şeker yok.. ramazan da da yine bişeyler planlayacak o benim için eve çıkana kadar her dediğini yapıcam şimdi eylüle kadar ailelerin yanındayız eylülde Dukan'a dönüş var..ama şimdi de sabah kahvaltılarında ramazanda sahurda Dukan Krebi yemeğe devam.. akşamları da 1 pors. meyve serbest

bu şekil pazar günü başlayacak ama hastayım ya şimdi acıyor bana

farelerine üzüldüm canım ama her işin bir zorluğu var değil mi
canım bel ağrıların geçicidir inşallah fıtık filan olmasın da Allah korusun,o baya zor bir hastalık.Benimki belimde olsa bu kadar sancı kesinlikle durmazdım giderdim dr. a.sırtımdaki ağrının sebebi tamamen rüzgar canım.İzmirdeyim ben ve hava çok sıcak.yalnız benim ev de çok esinti oluyor,işte o esintide terli terli oturunca tutulmuşum.Tamamen cereyanda kalma durumu anlayacağın.O kremi biliyorum bizde de türevi var onu sürdürüyorum eşime.Bugün havuza gidecektik gidemedik benim yüzümden.neyse bir iyi olayım da nasip olursa gideriz

karatay diyetini sevmene sevindim canım ben de seviyorum dukanı denedim ben de 4 gün kadar,çok kilo verdim ama çok aç kaldım çok zorlandım,tam yapılması gerektiği gibi de yapamadım sanırım.Günlük 500-600 kalori filan alıyordum,eşim de meraklanmaya başlamıştı artık çünkü o 4 gün yüzüm bembeyaz gezmişim,bayılıp kalacaksın bir yerde diyordu eşim,kızıyordu.Bana göre deçok zor bir diyet dukan özellikle atak devresi

ha bi de işe başlayınca akşam 16:30 da hurma ve süt ile ara öğün yapıcam.. öğlen de iş yerinde ne çıkarsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…