Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yazik farelereeee dukanda sadece protein afrlkli resmen bde kola flnda serbest iyi olmadgni gosteriyo bu bana ben bde para verpte ktabni aldm tuz yok yag yok ama cola var ilgnc yani bolcada agz kokusuu:s

tartldm ve 80.5 olmsm 79dum ya baslangcimi 80 alcam ben dyet icin haftayada moralm bozulmasn:) saphira sirtin icin kas gevsetci krem surup korse fln sarablrsn bence ben supurge tutnca hep oyle yapiyorum muscoril merhem dye bsey elnde bulunsun derim..tekrar gecmis olsun

Sana da geçmiş lsun canım bilmez miyim regl ağrısını hepiniz beni öğrendiniz zaten artık,her ay regl döneminde off oluyorum
hadi bakalım her şey hazır yani artık he,inşallah istediğin gibi gider her şey tatlım
ben cereyanda kaldım hayatım ondan sırtım tutuldu senin niye oluyor acaba :26: göğüsler iriyse sırt ağrısı yapabilir kendimden biliyorum da
canım bak biz bugünen itibaren şahane bir motivasyın ve hırsla yeniden karataya başladık,sen de katıl bize,ekmek ve şeker yok karatayda da,emin ol dukandan daha kolay ve sağlıklı
ha bi de işe başlayınca akşam 16:30 da hurma ve süt ile ara öğün yapıcam.. öğlen de iş yerinde ne çıkarsa artık
hurmanın glisemik indeksi biraz yüksektir tatlım,yanında mutlaka çiğ kuru yemiş tüketmelisin ki tok tutsun

evet ben de sağlıklı bulmuyorum dukanı ama yapıp çok güzel zayıflayan arkadaşlarımız var tabi..Karatayda doğal olmayan hiç bir yiyecek ve içecek yok.Her şey ev yapımı olacak.Bir de ağız kokusu özellikle diyetlerin başlangıçlarında fazla olur çünkü yağ yakımı buna sebep olur
canım çok sağol herşeyi yapıyorum hatta çocuk gibi sırtımda sürekli havlu,terledikçe havlu değiştiriyorum,tişört değiştiriyorum o dediğin merhemin 8 mg lık hapından içiyorum,başka iaçlarda denedim,etkilemedi.Kendi kendine geçecek sanırım

Oyle zayif olmasamda olur.dermisimm. tavuktan ve maydonozdan nefret ettim atak donemmde aslinda havuzda iyi geleblrdi sirtna yuzmekte rahatlatr

Peki bu yumurtayi rafadan yapmak sartmi?

selam kızlaar..ex kaptanınız geldiii....

saphıram çook geçmiş olsuun....

yeni fıstıklar hoşgeldiniiiz....

kelebekolcaam bebiş mi geliyoor....

ben gece antalya yolcusuyuum hakkınızı helal ediin...inş..eylül de buluşuruuz..

Oyle zayif olmasamda olur.dermisimm. tavuktan ve maydonozdan nefret ettim atak donemmde aslinda havuzda iyi geleblrdi sirtna yuzmekte rahatlatr

Peki bu yumurtayi rafadan yapmak sartmi?
ben maydanoz bile yememiştim sanırım
canım yumurtayı ben rafadans eviyorum da ondan öyle yapıyorum bir de aylarca hep kayısı kıvamında yedim ondan yani yalnız çok katı olmasın yumurta,yani sarısı ağıda un gibi dağılmasın,ve sarısının etrafı gri renk almasın
hoşgeldinn canııımm
çok teşekkür ederim tatlım da ex kaptan deyince bir tuhaf oldum ama gelmene de çok var daha o da kesin değil değil mi?

Ben yatıyorum güzeller Kaçamaksız bir şeklde günü kapattığım için mutlu ve huzurluyum inşallah devamı da böyle gelecek Allah rahatlık versin herkese tatlı rüyalar

dogru diyorsun canim, aslinda benim isim bi cok ise gore kolay sayilir, sabah 10 da geliyorum, aksam 5-6 gibi cikiyorum saatler esnek yani.
burdayken de surekli deli gibi deney yapmiyorum, bos bos oturdugum da oluyor..cok sukur yani isimden memnunum, ins 1-2 sene sonra mezun olmam gerek, ondan sonra napicas bakalim Allah kerim..
yok ben Dukan yapmaya cesaret edemem, esim de izin vermez zaten.. simdilik iyi gidiyor Karatay..daha ilk gunum tabi ama baslamak da onemlidir :)

agiz kokusu nu hic fark etmedim, ins olmaz
kola pek sevmem icmem de, heralde coca kola bu dukan amcaya para vermis kitabinda kolayi tavsiye etsin diye :)

Hosbulduk cok tesekkurler...
bnm ailem de antalya da :) ins biz de eylul 1 gibi antalya da olucas nasipse..
tanistigima memnun oldum.. iyi yolculuklar..

günaydın fıstıklarrr
herkese iyi hafta sonları

Günaydın canım. Ben Ebru 13. takımdan. Listenizde gördüğüm kadarıyla 2 kişi vardı takımda. Destek olmak amacıyla bir uğrayayım dedim.

günaydın bebeler ben geldim efsane geri döndüsizlere hem kötü hemde iyi haberlerim var iyi haber geri döndüm kötü haber 2 kilo alaraktan döndümannem gelin ve ablam bizde kaldılar 1 hafta olan bana oldu ahlakım bozuldu okadar ugraşmama olmadı bebeler yemegi az yediysemde kızdılar ban biz gidince yeme vs işte sonra onlar gitti 2 kilo almışım ay ne agladım eşim teselli etti olsun gene veriirisin dedi kafayı yemek üzereyim perşembede ablama annemi götürdüm ogluun kuranıı vardı cuma akşamı eve geldim pazara gittim gene sponsorum sag olsun aldı gene salata malzemelerini bugünde diyete tekrar başladım ne olucakpaşa gülün hali

sabah yedikelrim şunlar
1-badem domates
2-5 yeşil zeytin
3-2 adet yumurtanın beyazı haşlama
4- kayısılı diyet çayım
5- 2 dilim kurutulmuş çavdar ekmegim

öylenede meyva yiyecegim akşamada allah kerim ben şunu anladım evde biri olunce veyahutta biyere gidince ahlakı bozuluyo insanın ben onu derim onu söylerim allah nasip edersede pazartesi yürüyüşe başılıyorum işşallah gene kaldıgım yerden devam edicem yeni arkadaşlar olmuş hoş gelmişler sefa getirmişler gidenler olmuş ne kaldı degilmi eylüle şurda oruçta gelicek tam diyet olur bana yaşasın neyse sizlere doyum olmuyor benim çıkmam lazım ev işleri beni bekler eşim bugün işe geç gidicek sonra sevişirik sizlerle

Son düzenleme:
Günaydın canım. Ben Ebru 13. takımdan. Listenizde gördüğüm kadarıyla 2 kişi vardı takımda. Destek olmak amacıyla bir uğrayayım dedim.
Hoşgeldin canım teşekkürler

hoşgeldin canım
afiyet olsun canım menün güzel ama peynir yemiyor musun?
İnşallah hep birlikte yüksek motivasyonumuzla vericez kiloları tatlım üzülme :13:

kahvaltım:
2 kayısı kıvamı haşlanmış yumurta
1 kk peynir
8 ad. zeytin
domates
2 dilim tam buğday ekmeği
bal-kaymak
çay

Karataya yeniden başladım ya yine kabızlığım başladı bu şekilde ekmekli ballı filan kahvaltı yiyince sindirimim güzel çalışıyor.Aslında yemeyecektim yine de ama eşim bugün hafta sonu dedi,kanıma girdi.Bir de arada sırada ceviz yerine böyle ekmekli kahvalt yapsam mı diyorum,bu şekilde bir düzen daha mı iyi gelir bünyeme :26:

Gunaydin kizlar

canim keske yemeseymissn kaymak ve ekmek fena olmus kabizlik icin bence daha fazla sebze tuketmen cok daha iyi olur ama bide bu dyet kacamaksiz olmaz bence oda var:) bende kahvaltmi yeni btirdim gayet super tok tutuyoms tek sorun ben kahvaltida bile kola icerdm eksikligni ariyorummmm..

kahvaltim:

2yumurta tavadayarm cb findik 2kuru kaysi
1domates1salatalik 1carliston biber
5yesil zeytin 1kk beyaz peynir
mate cayi tabi ben bu kahvaltiyi yeni bitirdm gec oldu biraz:)

Merhaba Kizlar
Biz yoldayiz 2 Saat yolumuz kaldi gidiyoruz birazdan kahvalti icin durucas ins
Esimin telefonundan yaziyorum
Optum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…