Merhaba Kizlar
Biz yoldayiz 2 Saat yolumuz kaldi gidiyoruz birazdan kahvalti icin durucas ins
Esimin telefonundan yaziyorum
Optum :)
Gunaydin kizlar
canim keske yemeseymissn kaymak ve ekmek fena olmus kabizlik icin bence daha fazla sebze tuketmen cok daha iyi olur ama bide bu dyet kacamaksiz olmaz bence oda var:) bende kahvaltmi yeni btirdim gayet super tok tutuyoms tek sorun ben kahvaltida bile kola icerdm eksikligni ariyorummmm..
kahvaltim:
2yumurta tavadayarm cb findik 2kuru kaysi
1domates1salatalik 1carliston biber
5yesil zeytin 1kk beyaz peynir
mate cayi tabi ben bu kahvaltiyi yeni bitirdm gec oldu biraz:)
kahvaltım:
2 kayısı kıvamı haşlanmış yumurta
1 kk peynir
8 ad. zeytin
domates
2 dilim tam buğday ekmeği
bal-kaymak
çay
Karataya yeniden başladım ya yine kabızlığım başladıbu şekilde ekmekli ballı filan kahvaltı yiyince sindirimim güzel çalışıyor.Aslında yemeyecektim yine de ama eşim bugün hafta sonu dedi,kanıma girdi.Bir de arada sırada ceviz yerine böyle ekmekli kahvalt yapsam mı diyorum,bu şekilde bir düzen daha mı iyi gelir bünyeme :26:
valla ben de bilmiyordum canım balı..kendimde acaba olabilir mi diye keşfettim :) :124: annende de işe yarar belkiIyi yolculuklar yagmurdamlasi ozlemssndr sen buralari:)
ben hc bilmiyodum o bal olayni benim annemdede var o sorun sabah acken ilik su ustnede elma yemezse oda cikamiyor evde o form cayimizda eksik olmuyo zaten kahvaltmi bende cook sevdim ama ters bi saatte yedm ya smdi aksam yemegi bekle bekle gelmiyo:d bu arada acayp spor yaptm 2saat cvarnda kendmi ince hssediyorum resmen kizlaar:) zayiflamak guzel sey..
afiyet olsun canım gayet güzel bir menü.sadece krem peynir hazır gıdadır ya,katkılıdır.Katkılı ürünler karatayda uygun bulunmuyor.Çok sık tüketmemekte fayda varKahvaltim
2 haslanmis yum
Krem peynir
4 zeytin
Domates
1 cb ceviz
Cay
canım menemenin yağsız veya az yağlı mıydı?cevizin az mıydı?az kalori alayım diye yağı tüketmemezlik yapma veya aç kalacak kadar az yeme.doyana kadar ye canım yoksa sonra böyle kazınıyor insan.Bu saatte ayran veya süt içebilirsin.Ayran daha tok tutucu geliyor banaKizlar aksam menemen ceviz ve söğüş yedim açim ama suanda :s
Ogle yemegim
2 tavuk burger = 200 kal
1 cb ceviz
6 badem
Hoşgeldin canım teşekkürler
hoşgeldin canım
afiyet olsun canım menün güzel ama peynir yemiyor musun?
İnşallah hep birlikte yüksek motivasyonumuzla vericez kiloları tatlım üzülme :13:
kahvaltım:
2 kayısı kıvamı haşlanmış yumurta
1 kk peynir
8 ad. zeytin
domates
2 dilim tam buğday ekmeği
bal-kaymak
çay
öğlen:
7-8 ad. küçük mercimek köftesi
bir kaç küçük parça domates
2 ad. salatalık turşusu
1 büyük bardak ayran
akşam:
Dışarıda iskender yedim ama pidelerinden 2-3 parça yedim,yanındaki yoğurdunu yedim
1 küçük şişe (250 ml) zero kola
2-3 ad. elma dilim patates
2 çatal künefe
Türk kahvesi ve şimdi de soda içiyorum
hiç kaçamak yapma niyetinde değildim aslında ama siparişleri eşim vermiş,ben yandaki oyuncakçıya girmiştim,sen siparişleri ver,ben yeğene oyuncak bakayım dedim.Dişi çıktı miniğimin ona ilk inci hediyesi aldımişte ne olduysa o arada oldu önce patates geldi ben tabi şokkk,yemeğin üstüne de tatlı gelmez mi ,kendimi tutamayıp garsonun yanında eşime tatlıda mı sçyledin aşkolsun dedim tatlı sert bir şekilde.Neyse bugünlük olan oldu.Eşime dedim hep senin yüzünden sen daha önce de yaparken h.sonları kaçamak yaparak verdin hep kiloları dedi,yarın bol bol yüzersin atarsın bugünküleri dedi,bakalım inşallah.yarın havuza veya denize gitme planımız var da...
dogru diyorsun cnm ama elimizdeki imkanlarla boyle oldu, kahvaltiyi yolda yaptik, evden tavuk yapmistik parkta yeriz diye oglen de onu yedim, tavuk burger derken sadece et kismi ekmek yok demek istedim karbonu da sifir, tanesi 100 kalori iste avucumun ici kadarbi tanesi,ins bi zarari olmaz. ben kacamaktan saymiyorum bunu ben bi kacamak yapayim da gorun dermisimm :)))afiyet olsun canım gayet güzel bir menü.sadece krem peynir hazır gıdadır ya,katkılıdır.Katkılı ürünler karatayda uygun bulunmuyor.Çok sık tüketmemekte fayda var
tatlım hazır gıdalar yasak.kalori hesabı yapmıyoruz biz.bugün hafta sonu diye kaçamaklar olabiliyor anlıyorum
ozledim tabi cnm ozlenmez mi ama agustos un 15 inde ins gelices tr ye az kaldii :))Iyi yolculuklar yagmurdamlasi ozlemssndr sen buralari:)
ben hc bilmiyodum o bal olayni benim annemdede var o sorun sabah acken ilik su ustnede elma yemezse oda cikamiyor evde o form cayimizda eksik olmuyo zaten kahvaltmi bende cook sevdim ama ters bi saatte yedm ya smdi aksam yemegi bekle bekle gelmiyo:d bu arada acayp spor yaptm 2saat cvarnda kendmi ince hssediyorum resmen kizlaar:) zayiflamak guzel sey..
merhaba cnim,slm zorla da olsa girebildim nete pc kapanmazsa yine yazıyorum daha önce bir sürü denemem oldu çünkü.. bugün güzel kızım ayşem yuvadan uçtu gittihemde benim yüzümden çok seviyorum bıcırığı açtım kafesin kapağını annemde unutmuş ayşenin dışarda olduğunu açmış kapının perdesini arka odanın perdeside açık bütün lambalarıda kapatmış çıktık dışarı düğünde vardı kaçtığını farketmedik umarım biri bulur kediden önce veya açlıktan susuzluk veya sıcaktan ölmedende sıcacık bir yuvası olur yine kuzumun oksa benim yüzümden ölen 2. kuşum olacak diğerinde daha 10-11 yaşlarındaydım üstüne bastım görmeden o anda öldü..
tatlım ben bunu denemedim ama güzel göründü bana,netten buldum senin için istersen bir dene;bende diyorum neyi yazmayı unuttum yedim tabe öylende zeytin yaglı fasülye bulgur pilavı ve cacık yedim akşamada meyva yedim aklına ne gelirse kayısı kiraz erik şeftali yedim ilaçlarımı içtim pazarteside ballı limonlu suya başlıyım diyorum :26::26:ödem atısı kürü yazmıştı salısın sana zahmet ya onu ver yada başka ödem atan kürü yap hani siz yapıyosunuzya
AMANIN BU LİSTE NET ASLINDA KENDİMİZİ KANDIRIYORUZ BEBEM AH NEFSİMİZ YOKMU BEN KENDİME FİREN KOYSAYDIM ALIRMIYDIM 2 KİLOYU BİR DAHA YİYEN LOLİPOP OLSUN HEMİ
BUGÜN BURALAR ÇOK SICAK ESMİYODA SERİNLEMEK İÇİN NE YAPSAK ACEBE
ah canım benim inşallah bulunur kuşun benim de küçükken kaçmıştı kuşum öyle çok üzülmüştümslm zorla da olsa girebildim nete pc kapanmazsa yine yazıyorum daha önce bir sürü denemem oldu çünkü.. bugün güzel kızım ayşem yuvadan uçtu gittihemde benim yüzümden çok seviyorum bıcırığı açtım kafesin kapağını annemde unutmuş ayşenin dışarda olduğunu açmış kapının perdesini arka odanın perdeside açık bütün lambalarıda kapatmış çıktık dışarı düğünde vardı kaçtığını farketmedik umarım biri bulur kediden önce veya açlıktan susuzluk veya sıcaktan ölmedende sıcacık bir yuvası olur yine kuzumun oksa benim yüzümden ölen 2. kuşum olacak diğerinde daha 10-11 yaşlarındaydım üstüne bastım görmeden o anda öldü..
tamam canım anladım doğru yollarda anca bu kadar olmuştur,tamam affedildindogru diyorsun cnm ama elimizdeki imkanlarla boyle oldu, kahvaltiyi yolda yaptik, evden tavuk yapmistik parkta yeriz diye oglen de onu yedim, tavuk burger derken sadece et kismi ekmek yok demek istedim karbonu da sifir, tanesi 100 kalori iste avucumun ici kadarbi tanesi,ins bi zarari olmaz. ben kacamaktan saymiyorum bunu ben bi kacamak yapayim da gorun dermisimm :)))
ozledim tabi cnm ozlenmez mi ama agustos un 15 inde ins gelices tr ye az kaldii :))
canım öyle çok ince yufka bozmaz karatayı.Zaten haftada bir gün 1 ad. lahmacun yiybiliyoruzaksam ne yedim
yarim durum tuna= cok incebi yufkaya sarili domates li marullu tuna baligi
6 cilek
1 cb uzum
parkta alabilecegimz yiyebilecegimiz ve diyetime en uygun olani buydu malesef..
izgara balik alicaktim ama bira ile marine etmsler alamadim, boyle oldu :/
İradenden dolayı çkok tebrik ediyorum seni canımbugun esimle ortak yediklerimizin disinda esim ekstra dan 6 dilim ekmek, bnm yarisini yedgm tuna durumun tamamini yedi.
bi de aksam dondurma aldi 320 kal yani buyuk demek icin yaziyorum , bi de bana da israr ediyor tadina bak diye, ve disarisi o kadar sicak ki anlatamam, hayir denemeyecek bi teklifti ama cok sukur yemedm simdi cok ac degilim ins yarin daha guzel olur menum gayret ediyorum ama eve donene kadar boyle :/
ha tabi bi ee butun gun parkta yuruduk dolastik en az 1.30 saat yuruyus sayilir, sicak da cabasi..37 dereceydi yani dusunun..
cok sukur otelimize geldik simdi,hatta yanlislikta tece klubunun park yerine girmisiz adam birine ki bajtiniz diyor komik oldu :)) nese birazdan uyuycas ins, size simdiden iyi pazarlar..:)
tatlım menemeni tereyağıyla da yapabilirsin bir sakıncası yok.tereyağ ve zeytinyağ yiyebiliyoruz,he bir de fındık yağıyagmurdamlası ben türkiyede sanıyordum seni :)
kızlaar cok kacamak yapmıssınız ben menemeni zeytinyağlı yaptım düsünün yanieylüle kadar müthiş olmalym smdide braz kaysı ve fındık yedim kahvaltı gbi eliptik yapıcam sonra geleneksel pazar kahvaltsı ondada gene yumurta zeytın peynir yerm evde mısır ekmeği bolero bisküvi kaymmak mis gibi ekmek ve kola var tutuyorum kendmi
gerbera cok uzuldum ya benm kedim kacmstı veterınerden bi catıya girmişti cıkaramamstk aklım cıkmıstı korkunc uzulur ınsan
öyle işte kızlar kendinize iyi bakn kacamak yapmayın sporuda eksik etmeyn öptüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?