Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım karatayda kaymak yenebiliyor yenmemesi gereken ekmek ve bal.Onlarda bile ideal kiloya gelindiğinde kahvaltıda 1 dilim kızarmış kepek ekmeği,üzerine tereyağ sürülmüş olarak yenebiliyor,bal da çok sağlıklı bir gıda,şekere dönüştüğü için önermiyor karatay hoca ama arada sırada çok az miktarlarda yenmesinde bir sakınca olmaz diye düşünüyorum ben.
Ben 6 ay düzenli olarak bu diyeti yaptığımda kabızlık için her şeyi denedim canım,hiç bir şey bana etki etmedi.9-10 gün wc çıkmadığım oldu,hastalar oldum İnternetten,tv den öğrendiğim ekmek yemediğim içinmiş ama bir dönem kahvaltılarıma ekmek koydum,yine değişiklik olmadı wc sorunumda.4 aydan beri sıkıntım yoktu,diyetimi uygulayamıyordum ve bugün anladım ki kahvaltıda bal yediğim zaman bağırsaklarım çalışıyor.Çünkü 2-3 gündür yine wc ile küstüm,kahvaltılarda hiç bal yememiştim.bu sabah yine bal yiyince ve sorunum hallolunca en sonunda balın bağırsaklarımdaki etkisini keşfettim.Biraz geç oldu ama neyse sonra böyle bir şey olabilir mi diye netten araştırdım okuduklarıma inanamadım.Mesela ılık ballı su müshil etkisi yaparmış sabahları sıcak çay ve bal beni etkiliyor demekki.aylardan beri kimden ne duyduysam yaptım,hiç biri etkilemedi.en sonunda bana iyi gelen şeyi buldum ''bal'' mış sadece
benim ailemde kabızlık ırsi.anneannemi kolon kanserinden genç yaşta kaybettik Annemde,dayılarımda vs.. var kabızlık.Annem de mesela kayısılı form çay içmeden wc ye çıkamaz biraz uzun yazdım ama bugün bal olayını keşfedince nasıl sevindim anatamam

öğlen:
7-8 ad. küçük mercimek köftesi
bir kaç küçük parça domates
2 ad. salatalık turşusu
1 büyük bardak ayran

Iyi yolculuklar yagmurdamlasi ozlemssndr sen buralari:)

ben hc bilmiyodum o bal olayni benim annemdede var o sorun sabah acken ilik su ustnede elma yemezse oda cikamiyor evde o form cayimizda eksik olmuyo zaten kahvaltmi bende cook sevdim ama ters bi saatte yedm ya smdi aksam yemegi bekle bekle gelmiyo:d bu arada acayp spor yaptm 2saat cvarnda kendmi ince hssediyorum resmen kizlaar:) zayiflamak guzel sey..

valla ben de bilmiyordum canım balı..kendimde acaba olabilir mi diye keşfettim :) :124: annende de işe yarar belki
sporun da harika olmuş canım süpersin
Kahvaltim
2 haslanmis yum
Krem peynir
4 zeytin
Domates
1 cb ceviz
Cay
afiyet olsun canım gayet güzel bir menü.sadece krem peynir hazır gıdadır ya,katkılıdır.Katkılı ürünler karatayda uygun bulunmuyor.Çok sık tüketmemekte fayda var
Kizlar aksam menemen ceviz ve söğüş yedim açim ama suanda :s
canım menemenin yağsız veya az yağlı mıydı?cevizin az mıydı?az kalori alayım diye yağı tüketmemezlik yapma veya aç kalacak kadar az yeme.doyana kadar ye canım yoksa sonra böyle kazınıyor insan.Bu saatte ayran veya süt içebilirsin.Ayran daha tok tutucu geliyor bana
Ogle yemegim
2 tavuk burger = 200 kal
1 cb ceviz
6 badem

tatlım hazır gıdalar yasak.kalori hesabı yapmıyoruz biz.bugün hafta sonu diye kaçamaklar olabiliyor anlıyorum

kahvaltım:
2 kayısı kıvamı haşlanmış yumurta
1 kk peynir
8 ad. zeytin
domates
2 dilim tam buğday ekmeği
bal-kaymak
çay

öğlen:
7-8 ad. küçük mercimek köftesi
bir kaç küçük parça domates
2 ad. salatalık turşusu
1 büyük bardak ayran

akşam:
Dışarıda iskender yedim ama pidelerinden 2-3 parça yedim,yanındaki yoğurdunu yedim
1 küçük şişe (250 ml) zero kola
2-3 ad. elma dilim patates
2 çatal künefe

Türk kahvesi ve şimdi de soda içiyorum

hiç kaçamak yapma niyetinde değildim aslında ama siparişleri eşim vermiş,ben yandaki oyuncakçıya girmiştim,sen siparişleri ver,ben yeğene oyuncak bakayım dedim.Dişi çıktı miniğimin ona ilk inci hediyesi aldım işte ne olduysa o arada oldu önce patates geldi ben tabi şokkk,yemeğin üstüne de tatlı gelmez mi ,kendimi tutamayıp garsonun yanında eşime tatlıda mı sçyledin aşkolsun dedim tatlı sert bir şekilde.Neyse bugünlük olan oldu.Eşime dedim hep senin yüzünden sen daha önce de yaparken h.sonları kaçamak yaparak verdin hep kiloları dedi,yarın bol bol yüzersin atarsın bugünküleri dedi,bakalım inşallah.yarın havuza veya denize gitme planımız var da...

Hoşgeldin canım teşekkürler

hoşgeldin canım
afiyet olsun canım menün güzel ama peynir yemiyor musun?
İnşallah hep birlikte yüksek motivasyonumuzla vericez kiloları tatlım üzülme :13:
bende diyorum neyi yazmayı unuttum yedim tabe öylende zeytin yaglı fasülye bulgur pilavı ve cacık yedim akşamada meyva yedim aklına ne gelirse kayısı kiraz erik şeftali yedim ilaçlarımı içtim pazarteside ballı limonlu suya başlıyım diyorum :26::26:ödem atısı kürü yazmıştı salısın sana zahmet ya onu ver yada başka ödem atan kürü yap hani siz yapıyosunuzya

AMANIN BU LİSTE NET ASLINDA KENDİMİZİ KANDIRIYORUZ BEBEM AH NEFSİMİZ YOKMU BEN KENDİME FİREN KOYSAYDIM ALIRMIYDIM 2 KİLOYU BİR DAHA YİYEN LOLİPOP OLSUN HEMİ
BUGÜN BURALAR ÇOK SICAK ESMİYODA SERİNLEMEK İÇİN NE YAPSAK ACEBE

slm zorla da olsa girebildim nete pc kapanmazsa yine yazıyorum daha önce bir sürü denemem oldu çünkü.. bugün güzel kızım ayşem yuvadan uçtu gittihemde benim yüzümden çok seviyorum bıcırığı açtım kafesin kapağını annemde unutmuş ayşenin dışarda olduğunu açmış kapının perdesini arka odanın perdeside açık bütün lambalarıda kapatmış çıktık dışarı düğünde vardı kaçtığını farketmedik umarım biri bulur kediden önce veya açlıktan susuzluk veya sıcaktan ölmedende sıcacık bir yuvası olur yine kuzumun oksa benim yüzümden ölen 2. kuşum olacak diğerinde daha 10-11 yaşlarındaydım üstüne bastım görmeden o anda öldü..

dogru diyorsun cnm ama elimizdeki imkanlarla boyle oldu, kahvaltiyi yolda yaptik, evden tavuk yapmistik parkta yeriz diye oglen de onu yedim, tavuk burger derken sadece et kismi ekmek yok demek istedim karbonu da sifir, tanesi 100 kalori iste avucumun ici kadarbi tanesi,ins bi zarari olmaz. ben kacamaktan saymiyorum bunu ben bi kacamak yapayim da gorun dermisimm :)))

ozledim tabi cnm ozlenmez mi ama agustos un 15 inde ins gelices tr ye az kaldii :))

aksam ne yedim
yarim durum tuna= cok incebi yufkaya sarili domates li marullu tuna baligi
6 cilek
1 cb uzum

parkta alabilecegimz yiyebilecegimiz ve diyetime en uygun olani buydu malesef..
izgara balik alicaktim ama bira ile marine etmsler alamadim, boyle oldu :/

merhaba cnim,
kusun icin uzuldum.. ben cocukien bizim de sapsari bi kusumuz vardi o da kacmisti,
sonra disari cikip aramaya basladik, yan binanin bahcesinde gorduk ama yakalayamadik :/ malesef..
insallah kusun sana doner gelir :))

biz bugun deniz dunyasi diye bi parka geldik bugun, yunuslar foklar deniz aslanlari ve balinalar, o kadar guzel egitmisler ki egiticileri ne derse yapiyolar, cok da sirin gosteriler yaptilar, o egiticilerin onlari ne kadar cok sevdgni gorebiliyorsun, hem hayret ettim hem de saygi duydum, cok emek isteyen bi is, umarim senin kusun da seni hatirlar ve geri donebilir..

bugun esimle ortak yediklerimizin disinda esim ekstra dan 6 dilim ekmek, bnm yarisini yedgm tuna durumun tamamini yedi.
bi de aksam dondurma aldi 320 kal yani buyuk demek icin yaziyorum , bi de bana da israr ediyor tadina bak diye, ve disarisi o kadar sicak ki anlatamam, hayir denemeyecek bi teklifti ama cok sukur yemedm simdi cok ac degilim ins yarin daha guzel olur menum gayret ediyorum ama eve donene kadar boyle :/
ha tabi bi ee butun gun parkta yuruduk dolastik en az 1.30 saat yuruyus sayilir, sicak da cabasi..37 dereceydi yani dusunun..
cok sukur otelimize geldik simdi,hatta yanlislikta tece klubunun park yerine girmisiz adam birine ki bajtiniz diyor komik oldu :)) nese birazdan uyuycas ins, size simdiden iyi pazarlar..:)

yagmurdamlası ben türkiyede sanıyordum seni :)

kızlaar cok kacamak yapmıssınız ben menemeni zeytinyağlı yaptım düsünün yani eylüle kadar müthiş olmalym smdide braz kaysı ve fındık yedim kahvaltı gbi eliptik yapıcam sonra geleneksel pazar kahvaltsı ondada gene yumurta zeytın peynir yerm evde mısır ekmeği bolero bisküvi kaymmak mis gibi ekmek ve kola var tutuyorum kendmi

gerbera cok uzuldum ya benm kedim kacmstı veterınerden bi catıya girmişti cıkaramamstk aklım cıkmıstı korkunc uzulur ınsan

öyle işte kızlar kendinize iyi bakn kacamak yapmayın sporuda eksik etmeyn öptüm:)

tatlım ben bunu denemedim ama güzel göründü bana,netten buldum senin için istersen bir dene;

Aşağıda tarifini vereceğimiz çay ödem ve şişlikten kurtulmanızı sağlayacağı gibi, kilo vermenize de yardımcı olacaktır.

Malzemeler:

2 su bardağı su
İrice bir tutam mısır püskülü
İrice bir tutam kiraz sapı
5-6 adet saplarıyla birlikte maydanoz
Yarım tatlı kaşığı iri yapraklı yeşil çay
2 adet tane karanfil

Hazırlanışı:

Kaynayan suyun içerisine tüm malzemeler konulur ve 4 dakika kadar demlenir.Daha sonra iyice süzülerek, ılıdıktan sonra içilir.İçine nane konulmamalıdır.Yazın biraz buz ile serinletilebilir, ancak bu çay çok soğuk içilmemelidir.
Çayı içmek için en iyi zaman sabah kalkınca, kahvaltıdan önce veya akşam üzeri saatleridir.

doğru diyosun canım kendimizi kandırıyoruz,her şeye bir bahanemiz var

afiyet olsun canım
ah canım benim inşallah bulunur kuşun benim de küçükken kaçmıştı kuşum öyle çok üzülmüştüm Çok üzüldüğüm için evde hiç bir hayvan beslmiyorum.Daha önce köpeklerim de oldu,çok şükür hiç birinin ölümünü görmedim hep düzgün ailelere verdim,mecburiyetlerden.Allah nasip eder bir gün müstakil bahçeli bir evimiz olursa mutlaka istiyorum yeniden köpek sahibi olmak.Kızım da çok seviyor hayvanları annesi kılıklı hep veteriner olmak istemiştim ama nasip değilmiş :/
tamam canım anladım doğru yollarda anca bu kadar olmuştur,tamam affedildin yalnız beni kim affedecek bilmiyorum
canım öyle çok ince yufka bozmaz karatayı.Zaten haftada bir gün 1 ad. lahmacun yiybiliyoruz afiyet olsun
İradenden dolayı çkok tebrik ediyorum seni canım,benim dün başaramadıklarım işte bunlar
tatlım menemeni tereyağıyla da yapabilirsin bir sakıncası yok.tereyağ ve zeytinyağ yiyebiliyoruz,he bir de fındık yağı afiyet olsun..azminden dolayı tebrik ederim eve öyle şeyler almamaya çalışıyorum tutamam kendimi diye mucuk

Günaydın fıstıklar
Herkese iyi pazarlar..Kahvaltımızı yapıp havuza gidicez,kuzuyla bol bol oynayıp,yüzerek dün yediklerimi atmak istiyorum inşallah başarabilirim

Merhaba hanımlar.22 mayısta 71 kilo ile ayrıldığım takımıma,7 temmuzda 86 kilo ile dönmenin burukluğu içindeyim.8 aylık evliliğe giden beraberliğimin sonlanması ile girdiğim bir depresyon hali,son 4 aydır kullandığım regl düzenleyici ilaçların azizliği ile 15 kg artıyla dönmüş bulunmaktayım.Nerden nereye Yine de insan ve hayat her düşüşte yeniden ayağa kalkmaya programlı olduğu için,ben de yeniden ayağa kalkmak gücünü bulmaya çalışıyorum ve bulucam biliyorum.
Son aylarda fazla takip edemedim,geçmişe de ayrıntılı bakamadım,takımda şu an kimler var bilemiyorum ama zamanla tanışıp kaynaşacağımıza eminim.
SAPHİRA'cım nerde kalmıştık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…