Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım üzüldm senin adına kısmet diyelim biz boşver canını sıkma sen kimlere layıksın degilmi o kendi utansın kaybettigine kiloyada gelince gene veririsin bende 2 kilo aldım annemlerin gelmesi varya beni maffettiişimdide yemiyorum dünden beri ay ne olucek bacılar bizim halimiz yawhoş geldin tekrardan bebem benim sefa getirdin
canım teşekkür ederim bebem ugraşmışsın hani karanfilli tarçınlı bir kür vardıya elmada giriyodu içine onu bulamadın burda okadarda baktım şimdi elimde bu kürler var bebem mısır püskülü yok yane evde kirazıda yedim saplarını sakladım yarım kavanoz oldu mısırda alıp saşlarınımı kurutsam diyorum devir ekonomi devri degilmi

bu arada halen bıcırık benimle yane serçe yavrusu epey toplandı azat edicez bir hafta sonra ama nasıl ayrılıcam ben yaokadarda alıştım sıpaya ninnacık boyuna bakmadan paşaya köpüge kafa tutuyo veletben bıcırıktan nasıl ayrılıcem yawelalem karnı acıkınca bebeklerini doyuruyor benimkide açıkınca ötüyo doyur beni diyevelet sabahım 6 kaldırıyor doyuruyorum her 1 saate bir ev işleri yaptım ötüyomu elimde ne varsa bıraktım önce onu doyurdum sonra işimi yaptım birlikte sarılıp uyudum bile velet çabuk büyüyor

sabahleyin yedikelrime gelince yumurtanın beyazı peynir domates salatalık sivri biber 5 yeşil zeytin açık bir bardak çay 3 çatal melemen eşimden çaldım vallahi ucundan aldım eşimde diyor hayrola dedim susu yaramı deşme gitti verdigim kilolar okadar sen ugraş iki dakikada al ay ne olucek bizm halimiz keşke yesek yesekte hiç kilo aalmasak ne ka güzel olurdubugünde kaynım aradı piknige gidilicekmiş ızgara yapılıcak ne kadar yesek kilo alırmıyız acebe :44::44::44: neyse ben biraz geziniyim gelirim gene

canım okuyunca inan üzüldüm ben bile düşünemiyorum köpügün helede paşanın kaçmasına allahım sabır versin şirinim öldüde bir hafta kendime gelemedim sen küçük erkek al konuştur bak nasıl unutuyosun onu ben şahsen böle yazıyorum ama unutulmaz senin gibi benim birarkadaşta açık bıraktım ısık yok oda dışarıya uçmuş ışık var diye ana birde aramışlarki komsuya uçmuş bulmuşlar yani işşallah sende bulursun insan uçtuguna üüzlmüyoda ne yer ne içer diye düşünüyo şahsen ben bıcırıgı enjektörle mamayla besliyorum ben olmasan aç kalır inan 35 yumurtam gitti hergün 2 yumurta haşlıyorum sarısı onun beyazı benim helal olsun bir paket cici bebe bitti 2 paketi aldım eşim bu hafta azat edilim dedi bende dedim ben yokken azat et dayanamam sende canını sıkma benimde paşadan önce kusum kaçmıştı bir hafta agladım kafesini balkona koydum belkim gelri diye ama nerde gider geri gelmiyo malesefsen beni dinle bebekken al erkek kuş konuşturmaya başla

bende onu haber vermeye gelmiştim 1.5 aylık bir küçük prens aldım bugün ıssırmıyor korkuyor oyuncu tatlı şirin ve adını ömür koydu kardeşim ben ve annemde köpük dicez

kahvaltim
2 yumurta ile mantarli ispanakli domatesli omlet
1/2 dlm borek ((
domates
15 badem
sekersiz cay

Kizlar iyi aksamlar hepinize
merhaba nev sikma canini kilo verilmcek birsey degl sen mutlu olmana bakmalisin hayat kisa tadini cikarmamz lazm..

aksam menemen yedim ben gene iki ogün gibi bisey yaptim sporumuda simdi yapabldm ve kizlar bende incelme var ama cumaya kadar tartilmicam

saphira tereyagli yapcaktm menemeni ama sogani tencereye koyunca aklima geldi tereyg olayi bende zeytinyagi koydum iste
bugunde kolaya basladm ben kolasiz yapamiyorum arkadaslar soda kahve fln fayda etmiyo kola benm enerjim..

Gerbera kusun hayrli olsun ben hic kucuk kus gormedm sanrsam:)

yagmurdamlasi bir dilim borek yememssn en azndan buna sevnelm:)

Bu nikotin bandi gibi kola bandida olsaaaaaa

bende onu haber vermeye gelmiştim 1.5 aylık bir küçük prens aldım bugün ıssırmıyor korkuyor oyuncu tatlı şirin ve adını ömür koydu kardeşim ben ve annemde köpük dicez

ömürmü dedim ölem kızımın ismi ömür: ömrü uzun olsun diye koydum bebeklerim ölünce ay içim acıdı 14:köpükte şimdiki paşanın eşi benbeyaz oldugundan koydum hayırlı ugurlu olsun kızım erkek lasaydın keşke en azından konuşurdu bu bıcırık paşaya köpüge dirlik vermiyo ya ne yapsakminnacık boyuna bakmadan paşanın kuyrugunu çekiyo köpügü gagalıyoeşime dedim azat edelim dedi yarım olmadı perşembe yollucem artık kendi başının çaresine bakıyo çok şükürvatqana millete hayırlı olsun bebemn

Son düzenleme:
şimdi gelelim yedikkerime öylen birşey yemedin es geçtim akşam piknige gittik eşimle annesiyle eltimlerle köfte tavuk ızgara yedik badem domates biber doguradık yedim az meyva yedim meyva suyu içmedim şeker var içinde diye eltimde beni sinir etti deidki aynı tekerlek gibi olmusnun bana yaklaşmışsın dedi bende aynı kilodayım ne kilosu dedim bol giyindim oraya gidince allah var eşimde baktı üüzldüm sana ne yapsa yetişemez yengen dedi suratını görseydiniz ay ne bozuldu oh olsun benle ugraşırmı o birazdanda sodamı içicem okadar 1.30 satte tempolu yürüdük eşime minübüse binmedik sag olsuın dedi hadi sana spor dedi yavaşlayıncada kızdı hayde 1 hayde 2 dedi motive etti delü kız bu herifüm benim sabah yürüyüşe gidicem erkenden söz verdi akşam erken gelirsede yürüyüşe götürücek beni yaşasın ben gösteririm eltime tekerlegi görsün bakalım nasıl oluyomuş teklerler hodri meydan

Son düzenleme:

supersin:) cokta terbyesz eltin varmis demicektmde 15 karakter olsun dye :d

ogle yemegi icin bi turk restoranina geldik :))

izgara kofte, kirmizi turp, domates
ayran
1/3 kasik manti

yaninda pilav da vardi ama yemedim tabi,
esim de 3 lahmacun 1 tbk manti ve ustune de kayisili tatli yedi
bana zorla mantinin tadina baktidi, 3 tane manti tanesi 1/3 kasik yani.
bu sanirim hem ogle hem aksam yemegi gibi olcak saat 4.20 oldu. yola cikcas ins aksam 9 gibi ins evde olurus.
boyle iste :)

Son düzenleme:
hoşgeellldddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşımmmmm sefalar getirdiiiinnnn
Yaşadıklarına da üzüldüm dolayısıyla aldığın kiloya da.hassas arkadaşım benim.Her üzüntü sıkıntı gibi bu da geçicek,biliyorsun zaten bunu.Allah daha büyük dert keder vermesin,hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah bitanem.Hep birlikte atağa kalkıp yine eskisi gibi listeleri sallayacağız.Cuma günü sonuncu olduk,tabi yeni gelen arkadaşlar bizim eski hallerimizi bilmediklerinden üzüldüler baya.Çok yakında yine dereceleri kimselere kaptırmayacağız
rica ederim tatlım ne demek

aklımda kalanı yazayım bir de madem: 1 dilim limon,1 elma (4 e bölünmüş),1 çubuk tarçın,1 demet maydanoz,yanılmıyorsam 1 lt su içinde 10 dk kaynatılıyordu.Sonra blendırdan geçiriliyor.Sürahide buzdolabında bekletiyorsun.3-4 sabah yetiyor.sabah aç karnına 1 bardak içiyorsun.Bu aslında metabolzma hızlandırıcı,wc ye de çıkartır ama eminim ödem de atıyordur,çünkü maydanoz var
kahvaltim
2 yumurta ile mantarli ispanakli domatesli omlet
1/2 dlm borek ((
domates
15 badem
sekersiz cay
canım zeytini unutma,tok tutucu özelliği bizim için çok önemki yalnız şu sabah omletlerine bayılıyorum,arada tariflerini de yaz şekeim,biz de yapalım
kuzum zaten bence tereyağıyla değil zeytinyağıyla güzel olur menemen,yani bu tabi benim zevkim yalnız kola zerodur umarım,normal şekerli kola içersen insülin direncini kıramayız tatlım ve hep acıkırsın,tatlı krizlerin olur diyeti uygulayamazsın ve en önemlisi habire yağ depolarsın..veee kanserojen olduğunu unutma lütfen mümkün olduğu kadar az tüket

vaay menü çok güzel olmuş tatlım afiyet olsun mantının tadına bakıp gerisini bıraktım diyorsun yani valla bravo irade müthiş ben olsam 2 tabak yemiştim zaten hamur işine bayılırım tatlı da yememişsin afferin sana :13:

Güzel bir günün sonunda balkonda gece keyfi yapıyoruz eşimle
Bugün havuzda bol bol yüzdüm,zaten bıcırla oynamaktan helak oldum şu anda gözlerim kapanıyor ama size yazmadan yatmak istemedim :126:
Sabah kahvaltımızı b,raz geç yaptık 11.00 gibi..sonra kuzuyu uyuttum,dışarıda huysuzluk yapmasın diye.Çok uyumadı,1 saat kadar uyudu ama yetti ona.enerjisini toplamış vaziyette havuza giti :) Havuzdan çıkmak neredeyse hiç mümkün olmadı Saat:15.30 civarı yemek yedik,tabi baya zor oldu yemek ve yedirmek,havuz varken kim ne yapsın yemeyi
Yemeğin üstüne bir çay bile içemeden hoop tekrar havuza.Sonra evimize geldik duşumuzu aldık,giyindik sahile kahve içmeye gittik.Bu arada akşam yemeği yemedik.Kuzuya yedirdim ben yemicem dedim,eşim de ben de yemicem dedi ama az önce acısını çıkardı çok acıktı tabi bu saate kadargüzel bir gün ve akşam oldu

Kahvaltı:

2 ad. kayısı kıvamı yumurta
8 zeytin
2 yemek kaşığı lor (üzerine az tuz ve zeytinyağ gezdirdim)
1 çay bardağı badem fındık karışımı
1 çay kaşığı bal ( bakalım denemelerim sürüyor,işe yarayacak mı wc için göreceğim)
şekersiz çay

öğlen:

7 ad. köfte
2-3 parmak patates
ızgara soğan ve biber
az marul
2 dilim ekmek
yanında zero kola

ara:1 ad. algida fruittare çilekli yedim,55 kalori sadece.biliyorum kalori hesabı yapmıyoruz ama bu ara öğünde meyve yemek gibiydi,içinde çilek parçaları vardı

akşam: yok

20.00 den sonra:1 büyük bardak ayran
2 ad. şkersiz çay
1 ad. sade Türk kahvesi

ogle yemegime 1 tane de kayisi tatlisi eklemeliyiz :/ 1 kayisi ustunde yarim ceviz, ve biraz krem santi,

sonra yolda gelirken
1 cb badem/ceviz
yarim elma
~15 tane uzum tanesi
esimin kahvesinden bi kac yudum.

evimize geldik cok sukur, bakalim yarin sabah tarti ne gostericek..
bugun de en az 1 saat yurumusuzdur, yorulmanin adini gezme koymuslar derdi anneannem :) yorulduk geldik simdi de yatiyoruz ins.. bize iyi geceler, size gunaydinlar efendim :)

saphiracim,
alinti yapmistim ama telden zor oluyor,
ne demistin? zeytin, canim bugun de disardaydik disarda yedik hep, yedgmz yerde zeytin yoktu, evde yerim ins, omletde cok kolay ama bugunku cafenin omletiydi yine :)
ben kendim yaptgmda az sogan kavuruyorum mantar soteliyorum biraz yesil biber domates,
yumurtayi ayrica cirpip omlet yapiyorum, sebzeleri kasikla arasina koyup ikiye katliyorum,
srbzeleri ustune koyup kasarlayip firina verip yumurta pizzasi seklinde yapanlar da var :)
tatlinin da tafina baktim sonradan malesef

senin de menun guzel olmus, oglenki ekmek haric, ama zaten 2 ogun yemissin.. afiyet seker olsun :)

ha bi de aksam sanrm tum menuyu yazmamiz gerek galiba ama onu da zor yaparim simdi telden..
boyle iste bu kadar simdilik :)))

Canım benim,çok teşekkür ederim.Ne yazık ki kilolu insanlarda ve tabi kendimde de gözlemlediğim en büyük eksiklik duygusal yiyici olmamız.Ne zaman üzülsek,stres altına girsek kendimizi buzdolabından uzakta tutamıyoruz.Ama vericez hepsini inanıyorum,takım ruhu harika bir motivasyon kaynağı...

Kizlar iyi aksamlar hepinize
merhaba nev sikma canini kilo verilmcek birsey degl sen mutlu olmana bakmalisin hayat kisa tadini cikarmamz lazm..
Çok haklısın canım,kesinlikle acilen toparlanmamız lazım ve bunu beraberce yapıcaz biliyorum...

Canım benimmmm,hoşbulduk Ne günlerdi değil mi,haftalarca ilk 3'ten inmezdik.Sonra nerde koptu film,nasıl kaybettik o motiveyi hala anlamıyorum.Listelere baktım da,üye sayımız çok az değil mi bitanem,ben 4 kişi gördüm listede,üye almayacak mıyız?Bu arada ben bu hafta listeye giriyor muyum,hoş aldığım kilo bölünecek,eksi puan getiricem size ama söz veriyorum diğer haftalarda bomba gibi telafi edicem.Özlemişim

Ohhhh,sefanız olsun,Allah tadınızı bozmasın canım benim

Menü çok güzel,sen tekrar karataya döndün sanırım değil mi canım...

kayısı ve ceviz gayet güzel eğer şerbetli değilse,tabi bir de keşke şantisi olmasaymış,bir de üzüm de bizim için tehlikeli bir meyve çok şeker içeriyor tatlım.Meyveyi sabah veya öğlen öğünümüzde yyiioruz akşam yemiyoruz ve bir hatırlatma daha akşam 20.00 den sonra lahana bile yemiyoruz bu çok önemli
omlet muhteşemmiş gerçekten mmm sağol bitanem
Tatlım bir çok arkadaşımız izinli.eylülde dönecekler var,ağustosta dönecekler var.bir de bu cuma daha fazla kişi olucaz listede,hem 2 arkadaşımız yeni üye,hem de izinlilerden katılcak olanlar var.O yüzden ancak 2 üye alabildim şimdilik.
Tabi tabi ekleriz seni de bu hafta listeye,hangi etapta ayrılmıştın acaba hatırlıyor musun canım,ona göre bölücez ya kilonu :26:Hiç önemli değil canım senin bu taıma kattıklarını hepimiz çok iyi biliyoruz

teşekkür ederim tatlımmm

evet canım cumadan beri karataya yeniden merhaba dedim,inşallah yüksek motivasyonumuzla ve irademizle bırakmayacağız,biz diyorum ki çünkü yeni gelen 2 arkadaşımızda benimle birlikte karataya başladılar,bir de salissimiz karatay yapıyor sen ne yapmayı düşünüyorsun yine dukan mı?

supersin:) cokta terbyesz eltin varmis demicektmde 15 karakter olsun dye :d
hemde ne terbiyesiz eşim öyole de,diya ne hoşuma gitti zaten eşimdende korkar:18::18:bu arada aramıza hoş geldin güzel paylaşımlar dilegiyle
canım bu kürüde not ettimama bu hafta yapamam kanımca gene bizkiler geliyo gelin kardeşim bana kalmayayarında annemi almaya gidicem ablama perşembe doktor işimiz var annemi götürücem kadın tansiyon şeker hastasıgeçen bana iyiki dogurmusum seni dedi çok aglattı
kız iki kulaçta benim yerime atsaydın ne kadar istesemde olmadı beceremedim yüzmeyi anca batmayı becerdimnasıl bir duygudur acaba yüzmek bir yüzmek bir bisiklete binemedim beceriksiz paşa
dogru didin bebem haklısın ama azimliyim bakalım tartılmıcam ne kadar gelicem cumaya ay eltim bana dediya tekerlek gibi olmuşsun diye canımı ne yaktıeşimde cevabı verdi ama aman ne biliyim herseferinde beni kırıyo üzüyo bugün yürüyüşe gidicektim gidemedim hem eşim evde hemde çok sıcak gözüm almadı anlıcagınben o eltime göstericem tekerlegi eltime eşimede dedim yazıcıdan aynen şu lafı çıkar tekerlek artı eltimo yazıyı gördükçe veririm ben uyuz şey ne olucek benden beter kilolu haberi yok uyuzun sizlere burda söz kaçamak yok zararlı şeyleri yemem yok dün gece mesela eşim kavuk kesti dondurma vardı dedi ye bu saatte yemem geç oldu dedim o yerken öle onu seyrettimmaksat kilo almamak ben diyorumki acaba kavuk karpuz vs hangi meyvalar kilo aldırır ne kadar yiyebiliirz:26::26:

kahvaltı:
1.5 acı sivri biber+1 çarliston biber+1 baya büyük domates+2 yumurtayla zeytinyağlı menemen yaptım,eşimle yarı yarıya yedik
1kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı krem peynir
2-3 tatlı kaşığı lor (üzerine az zeytinyağ ve tuz gezdirilmiş)
8-9 zeytin
2 küçük fincan şekersiz çay
1 çay bardağı badem fındık karışımı(çiğ)
1 çay kaşığı bal (ilaç niyetine,inşallah işe yarar,son ümidim bal )
500 ml su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…