canım bu kürüde not ettimama bu hafta yapamam kanımca gene bizkiler geliyo gelin kardeşim bana kalmaya yarında annemi almaya gidicem ablama perşembe doktor işimiz var annemi götürücem kadın tansiyon şeker hastası geçen bana iyiki dogurmusum seni dedi çok aglattı
kız iki kulaçta benim yerime atsaydın ne kadar istesemde olmadı beceremedim yüzmeyi anca batmayı becerdimnasıl bir duygudur acaba yüzmek bir yüzmek bir bisiklete binemedim beceriksiz paşa
canım senin ailevi işler senin diyeti bozuyor urumu farkettim.yalnız o bende de var.ailemle bir araya gelince sanki en büyük eğlencemiz yemekmiş gibi en çok sevdiğimiz en kalorili yiyecekler nelerse onları yapıp yiyoruz veya dışarı çıkıp yiyoruz
maşallah hayırlı evlatsın sen
ah kuşuuumm kıyamam yakın olsaydık ben sana öğretirdim her ikisini de
Meraba karatay diyetimi yapiyosun?
Sana da geçmiş lsun canım bilmez miyim regl ağrısınıhepiniz beni öğrendiniz zaten artık,her ay regl döneminde off oluyorum
hadi bakalım her şey hazır yani artık he,inşallah istediğin gibi gider her şey tatlım
ben cereyanda kaldım hayatım ondan sırtım tutuldu senin niye oluyor acaba :26: göğüsler iriyse sırt ağrısı yapabilir kendimden biliyorum da
canım bak biz bugünen itibaren şahane bir motivasyın ve hırsla yeniden karataya başladık,sen de katıl bize,ekmek ve şeker yok karatayda da,emin ol dukandan daha kolay ve sağlıklı
hurmanın glisemik indeksi biraz yüksektir tatlım,yanında mutlaka çiğ kuru yemiş tüketmelisin ki tok tutsun
Merhaba hanımlar.22 mayısta 71 kilo ile ayrıldığım takımıma,7 temmuzda 86 kilo ile dönmenin burukluğu içindeyim.8 aylık evliliğe giden beraberliğimin sonlanması ile girdiğim bir depresyon hali,son 4 aydır kullandığım regl düzenleyici ilaçların azizliği ile 15 kg artıyla dönmüş bulunmaktayım.Nerden nereyeYine de insan ve hayat her düşüşte yeniden ayağa kalkmaya programlı olduğu için,ben de yeniden ayağa kalkmak gücünü bulmaya çalışıyorum ve bulucam biliyorum.
Son aylarda fazla takip edemedim,geçmişe de ayrıntılı bakamadım,takımda şu an kimler var bilemiyorum ama zamanla tanışıp kaynaşacağımıza eminim.
SAPHİRA'cım nerde kalmıştık
ara:1 ad. algida fruittare çilekli yedim,55 kalori sadece.biliyorum kalori hesabı yapmıyoruz ama bu ara öğünde meyve yemek gibiydi,içinde çilek parçaları vardı
senaristim nasılsın tatlım?görüyorm altta ismini,yakalandın
hem şekerli hem ne bed bişey o yahiç beğenmedim ben valla
nasıl olayım canım ya işe başladım iş yerinden bildiriyorum şu anda.. biraz sıkı bi yer eski iş yerim gibi değil ama müdürüm ve üstlerimiz çok iyiler çok şükür.. mesai problemi olacak gibi :18: ölürüm herhalde kahrımdan
kilom 111,5 umarım cumaya 110 u görerim..
bugün çok ekmek yedim hem sabah hem öğlen biraz geç yattım da.. tatil dönüşü malum sabah ekmek arası peynir domates yedim öğlende iş yerinde semiz otu ve yoğurt vardı onu yedim yine beyaz ekmekle.. akşama yemek yok da süt içerim meyve yerim
büle
Saphisimmm bende geldimmmhoşgeellldddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşımmmmm sefalar getirdiiiinnnn
Yaşadıklarına da üzüldüm dolayısıyla aldığın kiloya da.hassas arkadaşım benim.Her üzüntü sıkıntı gibi bu da geçicek,biliyorsun zaten bunu.Allah daha büyük dert keder vermesin,hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah bitanem.Hep birlikte atağa kalkıp yine eskisi gibi listeleri sallayacağız.Cuma günü sonuncu olduk,tabi yeni gelen arkadaşlar bizim eski hallerimizi bilmediklerinden üzüldüler baya.Çok yakında yine dereceleri kimselere kaptırmayacağız
nilosummmmm hosgeldinnnnn..Aldigin kilolara uzuldum ama senin azminle eminim kisa surede kaybolurlar..aklini hic takma...saglik olsun yeter ki...benim kilomda yerinde durmuyor..bir ileri 2 geri..2 ileri 1 geriMerhaba hanımlar.22 mayısta 71 kilo ile ayrıldığım takımıma,7 temmuzda 86 kilo ile dönmenin burukluğu içindeyim.8 aylık evliliğe giden beraberliğimin sonlanması ile girdiğim bir depresyon hali,son 4 aydır kullandığım regl düzenleyici ilaçların azizliği ile 15 kg artıyla dönmüş bulunmaktayım.Nerden nereyeYine de insan ve hayat her düşüşte yeniden ayağa kalkmaya programlı olduğu için,ben de yeniden ayağa kalkmak gücünü bulmaya çalışıyorum ve bulucam biliyorum.
Son aylarda fazla takip edemedim,geçmişe de ayrıntılı bakamadım,takımda şu an kimler var bilemiyorum ama zamanla tanışıp kaynaşacağımıza eminim.
canım okuyunca inan üzüldüm ben bile düşünemiyorum köpügün helede paşanın kaçmasına allahım sabır versin şirinim öldüde bir hafta kendime gelemedim sen küçük erkek al konuştur bak nasıl unutuyosun onu ben şahsen böle yazıyorum ama unutulmaz senin gibi benim birarkadaşta açık bıraktım ısık yok oda dışarıya uçmuş ışık var diye ana birde aramışlarki komsuya uçmuş bulmuşlar yani işşallah sende bulursun insan uçtuguna üüzlmüyoda ne yer ne içer diye düşünüyo şahsen ben bıcırıgı enjektörle mamayla besliyorum ben olmasan aç kalırinan 35 yumurtam gitti hergün 2 yumurta haşlıyorum sarısı onun beyazı benim helal olsun bir paket cici bebe bitti 2 paketi aldım eşim bu hafta azat edilim dedi bende dedim ben yokken azat et dayanamam sende canını sıkma benimde paşadan önce kusum kaçmıştı bir hafta agladım kafesini balkona koydum belkim gelri diye ama nerde gider geri gelmiyo malesef sen beni dinle bebekken al erkek kuş konuşturmaya başla
Senarist ben sormustum cunku hurma yemissin hani bende karatayda varmi dye bi heycanlanmstm:)
onu tabi bi saphiraya sormak lazım
Saphisimmm bende geldimmmnasilsiniz bakem dedim...isyerinde yapmam gerek birkac is vardi..bende loplopu kaptim geldim..hemencecik buraya damladim kiz senin minnos ne datluuu oyleeeee..yerim ben onu..dunku fotosunu gordum..cok sirin masallahh
nilosummmmm hosgeldinnnnn..Aldigin kilolara uzuldum ama senin azminle eminim kisa surede kaybolurlar..aklini hic takma...saglik olsun yeter ki...benim kilomda yerinde durmuyor..bir ileri 2 geri..2 ileri 1 geri
pasammm nasilsin bitanemmm.. bende kus aldim eve..hatta kanarya..biri disi biri erkekk..anam gunluk soyleniyor evi pis ediyorlar diye..ama cok tatlilar yaa....senin kusun cok kucukmu daha enjektorle besliyorsun??
ooh sefan olsunKizlar gunaydin gec oldu braz ama benmde is yok bsey yok bu saatlerde kalkiyorum napym:)
sabah iki donates iki salatalik braz kuruyemis 1kk peynir 6zeytin ve 2yumurta yedim yaninada kola ictm ..
kolam zero tabiki. Senarist ben sormustum cunku hurma yemissin hani bende karatayda varmi dye bi heycanlanmstm:)
hosbulduk pasam sen merak etme yuruyuslerle duzgun yemeyle vercen o kilolari bde en onemlisi bence tabi etrafnda oyle kaloriili yemekler varken kendni tutablmek ki ben bnu basaramiyorum
kizlar feci bi spor programindaym bugun 5 gun olcak ve okadarda sebze yiyorum posa maksatli ama bende kabiz oldum olcak ismi bu?
saphira yuzme en guzel spordur tam anlamiyla heryerni calstrir bu mevsimlerdeyken bol bol degerlendir derim :)
hepnze mutlu gunler kizlar iyi bakn kendinize abur cuburdan uzak kalinnn:)
Saphisimmm bende geldimmmnasilsiniz bakem dedim...isyerinde yapmam gerek birkac is vardi..bende loplopu kaptim geldim..hemencecik buraya damladim kiz senin minnos ne datluuu oyleeeee..yerim ben onu..dunku fotosunu gordum..cok sirin masallahh
nilosummmmm hosgeldinnnnn..Aldigin kilolara uzuldum ama senin azminle eminim kisa surede kaybolurlar..aklini hic takma...saglik olsun yeter ki...benim kilomda yerinde durmuyor..bir ileri 2 geri..2 ileri 1 geri
pasammm nasilsin bitanemmm.. bende kus aldim eve..hatta kanarya..biri disi biri erkekk..anam gunluk soyleniyor evi pis ediyorlar diye..ama cok tatlilar yaa....senin kusun cok kucukmu daha enjektorle besliyorsun??
şimdi gelelim yedikelrime sırsat buldum kıymetinizi bilinyemek yiyorlar yemek oadsında neyse işlerim var daha bulaşıkları makinaya yerleştiricem
öylen 2 dilim minnacık karpuz yedim 2 kayısı
akşam yemegide 6 yemek kaşıgı barbunya zeytin yaglı bir kırmızı biber dolamsı minnacık onu yedim bol göbek salatasıyla bol yogurtla akşamada meyva ve kavunla sevişmeyi düşünüyorumişşallah kiloları veirizde kavuşuruz emellerimize ben kaçtım kızlar zaman buldukça sizleri söz taciz ederim
kahvaltı:
1.5 acı sivri biber+1 çarliston biber+1 baya büyük domates+2 yumurtayla zeytinyağlı menemen yaptım,eşimle yarı yarıya yedik
1kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı krem peynir
2-3 tatlı kaşığı lor (üzerine az zeytinyağ ve tuz gezdirilmiş)
8-9 zeytin
2 küçük fincan şekersiz çay
1 çay bardağı badem fındık karışımı(çiğ)
1 çay kaşığı bal (ilaç niyetine,inşallah işe yarar,son ümidim bal)
500 ml su
Günaydın fıstıklar
Herkese iyi pazarlar..Kahvaltımızı yapıp havuza gidicez,kuzuyla bol bol oynayıp,yüzerek dün yediklerimi atmak istiyorum inşallah başarabilirim
Merhaba hanımlar.22 mayısta 71 kilo ile ayrıldığım takımıma,7 temmuzda 86 kilo ile dönmenin burukluğu içindeyim.8 aylık evliliğe giden beraberliğimin sonlanması ile girdiğim bir depresyon hali,son 4 aydır kullandığım regl düzenleyici ilaçların azizliği ile 15 kg artıyla dönmüş bulunmaktayım.Nerden nereyeYine de insan ve hayat her düşüşte yeniden ayağa kalkmaya programlı olduğu için,ben de yeniden ayağa kalkmak gücünü bulmaya çalışıyorum ve bulucam biliyorum.
kahvaltim
2 yumurta ile mantarli ispanakli domatesli omlet
1/2 dlm borek((
domates
15 badem
sekersiz cay
şimdi gelelim yedikkerime öylen birşey yemedin es geçtimakşam piknige gittik eşimle annesiyle eltimlerle köfte tavuk ızgara yedik badem domates biber doguradık yedim az meyva yedim meyva suyu içmedim şeker var içinde diye eltimde beni sinir etti deidki aynı tekerlek gibi olmusnun bana yaklaşmışsın dedi bende aynı kilodayım ne kilosu dedim bol giyindim oraya gidince allah var eşimde baktı üüzldüm sana ne yapsa yetişemez yengen dedi suratını görseydiniz ay ne bozuldu oh olsun benle ugraşırmı o birazdanda sodamı içicem okadar 1.30 satte tempolu yürüdük eşime minübüse binmedik sag olsuın dedi hadi sana spor dedi yavaşlayıncada kızdı hayde 1 hayde 2 dedi motive etti delü kız bu herifüm benim sabah yürüyüşe gidicem erkenden söz verdi akşam erken gelirsede yürüyüşe götürücek beni yaşasın ben gösteririm eltime tekerlegi görsün bakalım nasıl oluyomuş teklerler hodri meydan
ogle yemegi icin bi turk restoranina geldik :))
izgara kofte, kirmizi turp, domates
ayran
1/3 kasik manti
yaninda pilav da vardi ama yemedim tabi,
esim de 3 lahmacun 1 tbk manti ve ustune de kayisili tatli yedi
bana zorla mantinin tadina baktidi, 3 tane manti tanesi 1/3 kasik yani.
bu sanirim hem ogle hem aksam yemegi gibi olcak saat 4.20 oldu. yola cikcas ins aksam 9 gibi ins evde olurus.
boyle iste :)
Kahvaltı:
2 ad. kayısı kıvamı yumurta
8 zeytin
2 yemek kaşığı lor (üzerine az tuz ve zeytinyağ gezdirdim)
1 çay bardağı badem fındık karışımı
1 çay kaşığı bal ( bakalım denemelerim sürüyor,işe yarayacak mı wc için göreceğim)
şekersiz çay
öğlen:
7 ad. köfte
2-3 parmak patates
ızgara soğan ve biber
az marul
2 dilim ekmek
yanında zero kola
ara:1 ad. algida fruittare çilekli yedim,55 kalori sadece.biliyorum kalori hesabı yapmıyoruz ama bu ara öğünde meyve yemek gibiydi,içinde çilek parçaları vardı
akşam: yok
20.00 den sonra:1 büyük bardak ayran
2 ad. şkersiz çay
1 ad. sade Türk kahvesi
kavun diyecegime kavuk demişim iyimi ay hiç gülecegim yoktu sizde benle gülün k çıkar tavuk oluyor kafayı sıyırdım kanımca bugün yedikelrime gelelim şimdi
sabah yediklerim
1-badem domates
20beyaz peynir
3-sahanda yumurta yarım çatal
4-sivri biber
5-2 adet çavdar ekmegi kurutulmuş
6-diyet çayım
sabahta kalkar kalkmaz limonlu ballı suyumu içtim
öylenede meyva yiyecegim akşamada allah kerim şuan hiç bir fikrim yok ama muhtemelen mercimek süzmesi ve bol salata yapıcam yogurtta olur eşimgile patlıcanı döşücem kıymayla yanınada pilav pirinç söz bunlardan yemicek paşa sözükızlar olurda girmesem kusura bakmayın olurmu gene ara ara girer yazarım bebeler malum kardeşimgil gelicek birazdan laf ediyolar biz geliyoz sen pc başından kalkmıyolar diyorum bu haftada beni izinli sayın perşembe doktordan sonra annemi bana getiricem taksiyle annemlere gidicez cuma bildirim yapamazsam kusura bakmayın kardeşim interneti kapatmış arkadaştan girebilirsem giri yazarım bu haftadan sonrada gidicekler memelete sonra oruç giriyo zaten araya işşallah oructa dahada kilo vermiş olucam malum az öz yicem işşallah eşimde akşam yürüyüşe gidicektim ama kardeşimgil var gidemem ya sonra görüşürz daha mutfagı topluyum makinaya dizicem beni özleyin ben sizleri özlücem ona göre
yok kafama göre bişeyler yapıyorum.. eylülde evim olunca karatay yapabilirim belki
evet tatlım ceviz tüketebilirim.. yakışır
hoşgeldin canım ben seval bende yaklaşık 1,5 aydır yokum sankim :26: ne kadar oldu onu da bilmiyorum bu cuma listelerdeyim ama
hem şekerli hem ne bed bişey o yahiç beğenmedim ben valla
nasıl olayım canım ya işe başladım iş yerinden bildiriyorum şu anda.. biraz sıkı bi yer eski iş yerim gibi değil ama müdürüm ve üstlerimiz çok iyiler çok şükür.. mesai problemi olacak gibi :18: ölürüm herhalde kahrımdan
kilom 111,5 umarım cumaya 110 u görerim..
bugün çok ekmek yedim hem sabah hem öğlen biraz geç yattım da.. tatil dönüşü malum sabah ekmek arası peynir domates yedim öğlende iş yerinde semiz otu ve yoğurt vardı onu yedim yine beyaz ekmekle.. akşama yemek yok da süt içerim meyve yerim
büle
Slmmmm kızlarrr artıkk bahanesizzzz sappp gibiiii salişiniz geldiii okulu bitti mezuniyeti bitti siniri stresi bitti kpss si bittiKpss ile birlikte tüm sıkıntılar geride kaldı o da tam bir hüsrandııı Sınavım çok kötü geçtiii Amaa gerideee kaldııııı Bugün bir plannn yapıcammmm yarından itibarenn fulll timee diyett vee spora odaklanacağımmm
Bu arada Saphırammmm biz ramazandaa ne yapaxcazz birkaç gündürr kafamaaa takılıoo karatyınnn ramazan versiyonu var mı:44::44:
kayısı ve ceviz gayet güzel eğer şerbetli değilse,tabi bir de keşke şantisi olmasaymış,bir de üzüm de bizim için tehlikeli bir meyve çok şeker içeriyor tatlım.Meyveyi sabah veya öğlen öğünümüzde yyiioruz akşam yemiyoruz ve bir hatırlatma daha akşam 20.00 den sonra lahana bile yemiyoruz bu çok önemli
omlet muhteşemmiş gerçekten mmmsağol bitanem
büle
Kizlar gunaydin gec oldu braz ama benmde is yok bsey yok bu saatlerde kalkiyorum napym:)
sabah iki donates iki salatalik braz kuruyemis 1kk peynir 6zeytin ve 2yumurta yedim yaninada kola ictm ..
kolam zero tabiki. Senarist ben sormustum cunku hurma yemissin hani bende karatayda varmi dye bi heycanlanmstm:)
saphira yuzme en guzel spordur tam anlamiyla heryerni calstrir bu mevsimlerdeyken bol bol degerlendir derim :)
hepnze mutlu gunler kizlar iyi bakn kendinize abur cuburdan uzak kalinnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?