Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım senin ailevi işler senin diyeti bozuyor urumu farkettim.yalnız o bende de var.ailemle bir araya gelince sanki en büyük eğlencemiz yemekmiş gibi en çok sevdiğimiz en kalorili yiyecekler nelerse onları yapıp yiyoruz veya dışarı çıkıp yiyoruz
maşallah hayırlı evlatsın sen

ah kuşuuumm kıyamam yakın olsaydık ben sana öğretirdim her ikisini de

kavun diyecegime kavuk demişim iyimi ay hiç gülecegim yoktu sizde benle gülünk çıkar tavuk oluyorkafayı sıyırdım kanımcabugün yedikelrime gelelim şimdi
sabah yediklerim
1-badem domates
20beyaz peynir
3-sahanda yumurta yarım çatal
4-sivri biber
5-2 adet çavdar ekmegi kurutulmuş
6-diyet çayım
sabahta kalkar kalkmaz limonlu ballı suyumu içtim
öylenede meyva yiyecegim akşamada allah kerim şuan hiç bir fikrim yok ama muhtemelen mercimek süzmesi ve bol salata yapıcam yogurtta olur eşimgile patlıcanı döşücem kıymayla yanınada pilav pirinç söz bunlardan yemicek paşa sözükızlar olurda girmesem kusura bakmayın olurmu gene ara ara girer yazarım bebeler malum kardeşimgil gelicek birazdan laf ediyolar biz geliyoz sen pc başından kalkmıyolar diyorum bu haftada beni izinli sayın perşembe doktordan sonra annemi bana getiricem taksiyle annemlere gidicez cuma bildirim yapamazsam kusura bakmayın kardeşim interneti kapatmış arkadaştan girebilirsem giri yazarım bu haftadan sonrada gidicekler memelete sonra oruç giriyo zaten araya işşallah oructa dahada kilo vermiş olucam malum az öz yicem işşallah eşimde akşam yürüyüşe gidicektim ama kardeşimgil var gidemem ya sonra görüşürz daha mutfagı topluyum makinaya dizicem beni özleyin ben sizleri özlücem ona göre

canım çok ugraştımda olmadı yüzmeyi bisiklete gelince çocukken kilolu oldugumdan deneme yapıyım dedim arkadaşın bisikletinde ordan bir uyz arkadaş sen kiloluysun tekerlerlerim havası iner binme diye beni çok itmişti ay ne aglamıştım ondan sonra şevkim kıırldı benim
nedir bu tekerleklerden çektigim benim yaaklıma geldikçe varda dahada hırslanıyorum

Meraba karatay diyetimi yapiyosun?

yok kafama göre bişeyler yapıyorum.. eylülde evim olunca karatay yapabilirim belki

evet tatlım ceviz tüketebilirim.. yakışır

hoşgeldin canım ben seval bende yaklaşık 1,5 aydır yokum sankim :26: ne kadar oldu onu da bilmiyorum bu cuma listelerdeyim ama

ara:1 ad. algida fruittare çilekli yedim,55 kalori sadece.biliyorum kalori hesabı yapmıyoruz ama bu ara öğünde meyve yemek gibiydi,içinde çilek parçaları vardı

hem şekerli hem ne bed bişey o ya hiç beğenmedim ben valla

senaristim nasılsın tatlım?görüyorm altta ismini,yakalandın

nasıl olayım canım ya işe başladım iş yerinden bildiriyorum şu anda.. biraz sıkı bi yer eski iş yerim gibi değil ama müdürüm ve üstlerimiz çok iyiler çok şükür.. mesai problemi olacak gibi :18: ölürüm herhalde kahrımdan

kilom 111,5 umarım cumaya 110 u görerim..

bugün çok ekmek yedim hem sabah hem öğlen biraz geç yattım da.. tatil dönüşü malum sabah ekmek arası peynir domates yedim öğlende iş yerinde semiz otu ve yoğurt vardı onu yedim yine beyaz ekmekle.. akşama yemek yok da süt içerim meyve yerim

büle

bilmem ben beğendim,dondurma zevkimi tatmin etti :)
hayırlısı olsun tekrardan canım,inşallah memnun kalırsın buradan
inşallah cumaya hepimiz iyi sonuçlar alırız tatlım

Kizlar gunaydin gec oldu braz ama benmde is yok bsey yok bu saatlerde kalkiyorum napym:)
sabah iki donates iki salatalik braz kuruyemis 1kk peynir 6zeytin ve 2yumurta yedim yaninada kola ictm ..

kolam zero tabiki. Senarist ben sormustum cunku hurma yemissin hani bende karatayda varmi dye bi heycanlanmstm:)

hosbulduk pasam sen merak etme yuruyuslerle duzgun yemeyle vercen o kilolari bde en onemlisi bence tabi etrafnda oyle kaloriili yemekler varken kendni tutablmek ki ben bnu basaramiyorum

kizlar feci bi spor programindaym bugun 5 gun olcak ve okadarda sebze yiyorum posa maksatli ama bende kabiz oldum olcak ismi bu?

saphira yuzme en guzel spordur tam anlamiyla heryerni calstrir bu mevsimlerdeyken bol bol degerlendir derim :)

hepnze mutlu gunler kizlar iyi bakn kendinize abur cuburdan uzak kalinnn:)

Saphisimmm bende geldimmm nasilsiniz bakem dedim...isyerinde yapmam gerek birkac is vardi..bende loplopu kaptim geldim..hemencecik buraya damladim kiz senin minnos ne datluuu oyleeeee..yerim ben onu..dunku fotosunu gordum..cok sirin masallahh nilosummmmm hosgeldinnnnn..Aldigin kilolara uzuldum ama senin azminle eminim kisa surede kaybolurlar..aklini hic takma...saglik olsun yeter ki...benim kilomda yerinde durmuyor..bir ileri 2 geri..2 ileri 1 geri
pasammm nasilsin bitanemmm.. bende kus aldim eve..hatta kanarya..biri disi biri erkekk..anam gunluk soyleniyor evi pis ediyorlar diye..ama cok tatlilar yaa....senin kusun cok kucukmu daha enjektorle besliyorsun??

canım benim benim serçem var eşim bulmuş sokakta onu besliyorum paşayla köpük büyük teyzesi onlar kendileri yiyorlar serçe 3 hafta olucak benle olalıeşim oruca kadar kalsın sonra uçururuz dedi canım evet çok pis oluyolar ama paşamın babacım benim demesi yetiyorelimde ıslak mendil orayı burayı sil vallahi ıslak mendilcileri ben zengin edicem

şimdi gelelim yedikelrime sırsat buldum kıymetinizi bilinyemek yiyorlar yemek oadsında neyse işlerim var daha bulaşıkları makinaya yerleştiricem
öylen 2 dilim minnacık karpuz yedim 2 kayısı

akşam yemegide 6 yemek kaşıgı barbunya zeytin yaglı bir kırmızı biber dolamsı minnacık onu yedim bol göbek salatasıyla bol yogurtla akşamada meyva ve kavunla sevişmeyi düşünüyorum işşallah kiloları veirizde kavuşuruz emellerimizeben kaçtım kızlar zaman buldukça sizleri söz taciz ederim

ooh sefan olsun afiyet olsun canım
sende mi brutüs canım kahvaltına kuru kayısı ve kuru incir ekle,zeytinyağını menülerinden eksik etme,bol su..bunlar hep söylenen ve denediğim şeyler.ben de işe yaramıyorlar sen de yarar belki,b ir çok insanda yarıyor
benim en sevdiğim spor yüzme zaten bayılırım suya
sen de aburcuburdan ve koladan uzak dur canım.onun yerine ayran içebilirsin bol bol,veya soda ama onu bol bol içme acıktırır

vaaayyyyy kimler geldi kimlerrr tatlım sen de hoşgeldinnnn çıtır kaptanım
kızlar bilmeyenler için yazayım kırmızıgül takımımızın eski kaptanıdır,kendisi çıtır bir hatun olarak,55 kg vermiş bir şekilde mezun oldu

benim kuzu çok dilbaz bir görsen çatlarsın gülmekten ablası

kanaryaları ben de çok severim çok güzel öterler

kızlar karatayda hurma yenebiliyor ama yine de yerli olmadığı için kayısı ve inciri daha çok tavsiye ediyor hoca kuru kayısıyı kakaoya batırıp yiyin bayılacaksınız

canım meyveyle diyet yaparak kalıcı kilo veremezsin,meyve şekeri yağ depoluyor maalesef evet kalorisi düşük ama kiloyu versen bile geri almak üzere bekliyor hep Allahtan karpuzu az yemişsin.Hele akşamları yenilen meyve leptinin (yağ yakan hormon) çalışmasını engelliyor,özellikle kavun karpuz gibi meyveler çok şekerli.Benden uyarması

öğlen:
1 tabak pirinçsiz yayla çorbası
1 kase yoğurt
1 ad. salatalık

Günaydın fıstıklar
Herkese iyi pazarlar..Kahvaltımızı yapıp havuza gidicez,kuzuyla bol bol oynayıp,yüzerek dün yediklerimi atmak istiyorum inşallah başarabilirim

Ohhhh iyiiiii eğlencelerrrrr bebişlerrrrrBu haftasonuu bende denizdeydimm kpss hüsranını atlatmaya çalıştımm baya zenci moduna girdim artık

Yaaaa benimmmmmmm biricikkkk nevvvvvvimmmmmmm gelmişş yaaaaaaaaaTakımımızınnn bir tanesiiii valla sen bizee uğurr getirecksinn nevimmm bizzz dökülüyoruzdaaBu arada yaşadıklarınaaa çok üzüldüm amaaaa temiz bir sayfa açma vaktidirr derimm benn

kahvaltim
2 yumurta ile mantarli ispanakli domatesli omlet
1/2 dlm borek ((
domates
15 badem
sekersiz cay

Afiyet olsun kuzum

Afiyeeett olsun paşamm

Afiyett şekerr ball olsunnn

Karataydaşım benümmmm

Afiyettt ball olsun kuzumm

Senaristcim hoşgeldinnn

Amanınnnnnnnn buu takımınn guruuuuuuruuuu gelmüşşşşşş

Slmmmm kızlarrr artıkk bahanesizzzz sappp gibiiii salişiniz geldiii okulu bitti mezuniyeti bitti siniri stresi bitti kpss si bittiKpss ile birlikte tüm sıkıntılar geride kaldı o da tam bir hüsrandıııSınavım çok kötü geçtiiiAmaa gerideee kaldıııııBugün bir plannn yapıcammmm yarından itibarenn fulll timee diyett vee spora odaklanacağımmm

Bu arada Saphırammmm biz ramazandaa ne yapaxcazz birkaç gündürr kafamaaa takılıoo karatyınnn ramazan versiyonu var mı:44::44:

sınavına üzüldüm canım ama en azından stresin bitti buna da şükür
aslında kitapta ramazanda nasıl uygulandığı yazıyor ama ben de kitap yok anacım bakamıyorum.karatay topiğinde arkadaşlar yardımcı olurlar.Ben de istiyorum oruç tutmak ama cesaret edemiyorum ya hem iftar çok geç saatte hem de bu sıcakta susuzluk çok zor.Eşimin de şekeri sınırda,riskli olur oruç tutması diye tutmayacak sanırım.Evde tek başıma oruç tutmak daha da zor gelir bana.Benim durumum biraz muamma yani anlayacağın canım

serbetliydi malesef ((
meyveyi tamam bundan sonra oyle yapayim ins.

canim tam tahilli ekmegi tercih edebilirsin, ya da cavdar ekmegi inan alisinca cok guzel geliyor.
ya da bizim gibi ceviz badem filan yiyebilirsin

Esra cimm,
kahvaltin gayet guzel, bi tek kola bana degisik geliyor, bitki cayi denesen, evde yapilmis yesil cay az karanfil az kardamom lu supper bi sey oluyor..
ya da bu paket caylar var, acaili yesil cay in methini baya duymustum,
bi dene bakalim koladan seni vazgecirebilecek bi sey bulabilecek misin?
cunku zero bile olsa tatlandirici var icinde,
hele bi de coca cola ise icinde ne var Allah bilir gercekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…