Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahahah sana pek yakıştı bu ifade

Oyy ballı çörekim neler yapıyorsun haberleşemiyoruz hiç Hayırlı ramazanlar

Eki Görüntüle 2146888
kuzum sorma işleri epey yoluna koydum,artık diğer işlerimden vakit buldukça son kontrollere geçicem
birimlerden veri gelmiyoki tamamlıyım son anda vercekler sonra begümün bi tarafları tutuşsun yetiştirmeye çalışsın

sanada hayırlı ramazanlar kuzucum

Amin inşaallah

En çok tam tepem ama genel olarak zonkluyor çok fenayım ya

Migrenin varmıydı eflal? Ses ışık koku hassasiyetin var mı?
Gözlerinde problem var mı? Oda baş ağrısı yaparda bu kadar uzun migren olur.
Tansiyon yüksekse de baş ağrısı yapıyor.

5 saat olanıda var migren ağrısının 24 saat olanıda.
Saç diplerine masaj yaparak yıkayabilirsin ama öyle kısa değil süre tut 5 dk yap.

İşaret parmağıyla baş parmağın arasına bastırmak, 2 kaş arasına bastırmak, tülbentle başı sıkmak, soğuk jel yada başka bişey koymak olabilir.
Bir de 7 şer fatiha, felak, nas :)

Karanfilde çiğneniyor.
Varsa nane yağıyla masaj.

Günaydınnnn hayırlı ramazanlarr..

Okulda gun nasil gececek oglum yibe 6ta kalkti zaten 12 buçukta yatmistim bi de sahur icin kalk yat 1.5 saat kesinti var.5te eve gelip bi de iftar hazırlığı. .
Oy ben nerelere gidemmmm
Benim üç senedir böyle. Sahura kalk 2.30 da sonra uyku yok çünkü zaten 5 de oğlan kalkıyor. Bu çocuk ne zaman 7 ye kadar uyuyacak cidden beni çok yıpratıyor bu durum.

Migrene benziyor başımda tülbent var. Gece eşim için sahura kalkınca ilaç içtim. Ses koku ışık hassasiyet var aynı zamanda böyle ağrıyınca midem kazınıyor sürekli aç gibi . Çocukların sesi mahvediyor şu an beni. Sinir harbi yaşıyorum. Okuyamam müsait değilim, onunda etkisi var hala gelincede çok ağrıyor bazen

Benim üç senedir böyle. Sahura kalk 2.30 da sonra uyku yok çünkü zaten 5 de oğlan kalkıyor. Bu çocuk ne zaman 7 ye kadar uyuyacak cidden beni çok yıpratıyor bu durum.
Benim kız da öyleydi,şimdi zor kaldırıyorum sabahları.Dün 11 de çağırdım ,zor uyandı,beni erken kaldırdın ,ceza olarak parka götüreceksin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…