Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar hayirli huzurlu ramazanlar
Tüm insanliga baris ve huzurla gelsin ramazan.
Sahur icin neler yediniz.?
Vaytim sahur icin ornek menu verebilir misin?
Herkes farkli bisey soyluyor.

Sporda yapmıştım onu hiç görme zaten küçükte olsa düzenimi bozuyo bu kaçaklar biliyorum.
Boşa spor yapmıyorumdur inşallah
Spor hiçbir zaman boşa olmaz bonus ama işte ama senin şuan yediklerini yakmaktan ziyade vücuttaki yağları yakmaya yönelik olmalı ama sen cumartesi pazartesi pazartesi salı her güne 1 tane ciss soktun kurabiye simit kandil simidi koruma yapıyor gibisin yerim sporu mu yaparım bu mantığa korumada olsan şahane derdim ama değilsin işte bu noktada seni anlamıyorum 2 tane kandil simidi yemeden olmezsin ki ama yiyorsun

Kizlar hayirli huzurlu ramazanlar
Tüm insanliga baris ve huzurla gelsin ramazan.
Sahur icin neler yediniz.?
Vaytim sahur icin ornek menu verebilir misin?
Herkes farkli bisey soyluyor.
İftar çorba salata 1 tane ana yemek sebze et ve meyve yoğurt yenmeli ardında kahve hurma yada kayısı bolca su icilmeli
Sahur zeytin peynir mutlaka yumurta yeşillik domates salatalik ceviz 1 dilim ekmek bence

Yok ya valla yerim yakarım demiyorum. Ben yapmak istiyorum belim ağrıyo ağrıdıkça daha çok yapmak istiyorum sadece.
Doğru diyosun 2 parça şeyle ne kazanırım ne kaybederim ortada.
Onu yediğim için o kadar midem yandıki zaten

Uzun süredir ölçmüyordum şimdi ölçtüm 14/8 yükselmiş. 11/7 benimki hep. Limon da yok içsem iyi gelirdi. Ne yapsam ki. Bu kadar strese tansiyon ne yapsın
Canım kollarını dirsekten itibaren soğuk su ile yıka tut biraz birde sarımsak varsa evde ye yut Yani inş şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…