Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam erken mi yatıyorlar,benimki 12 den önce yatmıyor,yatağa koysam da yatakta dönüp duruyor yine uyumuyor.Ama sağlık için en az 11 de uykuda olması lazım
9 10 gibi yatıyorlar ama daha geç yatınca da değişen bir şey yok

eşimin arkadaşı var komşu bizde birbirimizi ararız işiklar yanmazsa
Oda ıyiymis ya tatlim simdi 2 gündür temizlik yaptim 2 gündür ama kapı cam cam balkonlar yer duvar bilmem ne
dedim yani eşime çok zor uyanamam diye
Hiç umudum yoktu ama kalktık dedi

Sevindim kuzum işlerini halletmene artık fırsat buldukça buradayız Ramazan sakinliği başladı
nehirnil111

40 dk tempolu yürüyüş var dün

Ekledim kuzum

Tutar mı bilemedim ki .. çok acıkmazsan iyi sağlıklı:)
Yapmaya zaman olmadı yapsamda tek o olmucakti miumm esimle biraz gerildik gece çok huzursuz bir sahur gecirdim malesf yapacak bise yok imtihan diyelim geçelim

Oda ıyiymis ya tatlim simdi 2 gündür temizlik yaptim 2 gündür ama kapı cam cam balkonlar yer duvar bilmem ne
dedim yani eşime çok zor uyanamam diye
Hiç umudum yoktu ama kalktık dedi
ohh esra mis gibi kokuyodur ev ne güzel ellerine saglik

Nego migren varsa regl zamanı ve bir de hamilelikte azıyor dehşet şekilde.
Allah şifa versin.
Tansiyonundan da emin olmaya çalış belki yükseliyodur.
Mide bulantısı kazınması

Dedimki size hacamat yaptırın nolur

Uzun süredir ölçmüyordum şimdi ölçtüm 14/8 yükselmiş. 11/7 benimki hep. Limon da yok içsem iyi gelirdi. Ne yapsam ki. Bu kadar strese tansiyon ne yapsın

Uzun süredir ölçmüyordum şimdi ölçtüm 14/8 yükselmiş. 11/7 benimki hep. Limon da yok içsem iyi gelirdi. Ne yapsam ki. Bu kadar strese tansiyon ne yapsın

Eltinde falan yokmudur çocuk alsa?
Soğuk suyla enseni kulaklarını yıkayabilirsin.
Derin nefes alıp sakin uzanabilirsin pek mümkün olmasada.
Okul saatinden önce çıksan hava almak iyi gelirmi acaba?

Sabah en azından bı lokma bişey atsaydin ağzına 12 kahvaltı için kec akşam et yemeği için geç menü güzel ama saatleri güzel değil su yazılmamış
Puanın:7

Saçma sapan olmuş bonus sabah güzel ara gereksiz ne işin var kandil simidi ile bonus akşam çok az saatti geç
Puanın :5

Eltinde falan yokmudur çocuk alsa?
Soğuk suyla enseni kulaklarını yıkayabilirsin.
Derin nefes alıp sakin uzanabilirsin pek mümkün olmasada.
Okul saatinden önce çıksan hava almak iyi gelirmi acaba?
Kaç gündür sinirlerim laçka çok asabiyim , çocuklar da inada daha zorluyor böyle durumlarda en son ağladım durun artık diye. Sakinleşmem lazım tabi neye sinirlendiğimi bir bilsem. Tuzsuz ayran yapayım

Kaç gündür sinirlerim laçka çok asabiyim , çocuklar da inada daha zorluyor böyle durumlarda en son ağladım durun artık diye. Sakinleşmem lazım tabi neye sinirlendiğimi bir bilsem. Tuzsuz ayran yapayım

Çok ağladıysan ondanda ağrır başın ağlama daha ya
Neye değil işte her şeye sinirleniyo insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…