Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

4 gündür menülerde ciss var bonus ses etmiyorum anlayacak kendi diyorum uyarıyorum ama 4 gün çeyrek simit 2 kurabiye 2 kandil simidi yani anlamıyorum anlamıyorum 1 gün değil 2 gün değil 4 gündür diyorum bonus

Sen öyle san
Odemlerimi attim, tarti o la la diyor bana
Eferin datlum bende sabah tartıldım tabiki akşam bakıcam tekrar ama hiç iyi değil

Ve hastalığında yaklaştı acaba ne gün oldumdu
İftar çorba salata 1 tane ana yemek sebze et ve meyve yoğurt yenmeli ardında kahve hurma yada kayısı bolca su icilmeli
Sahur zeytin peynir mutlaka yumurta yeşillik domates salatalik ceviz 1 dilim ekmek bence
Ben 2 dilim yedimama ilk gün bilemedim yani dahada yemem ya

4 gündür menülerde ciss var bonus ses etmiyorum anlayacak kendi diyorum uyarıyorum ama 4 gün çeyrek simit 2 kurabiye 2 kandil simidi yani anlamıyorum anlamıyorum 1 gün değil 2 gün değil 4 gündür diyorum bonus

Biliyorum vayt. Kandil simidi diyorumda normal kandil simidinin küçüğü.
Boyu önemli değil zaten sonuçta yemiş olmam asıl mesele.
Canımda çekmedi o yediklerimi sadece cumartesi yediğimi isteyerek yedim.
Saçmalık tembellik başka adı yok.

Yarında ilk iftarda eltimde olucakmışız maaa aile

Kazasiz atlatirsin insallah. Tedbiren yiyebilecegin birseyler goturebilirsin yaninda. Iftar vakti kimse digerlerinin neyi ne kadar yedigine bakmaz

İnşallah

Açıyorum, sabah akşam pansuman yapıp yara merhemi sürüp sariyorum, kurumaya başlamış bile

Gecmis olsun

Benim üç senedir böyle. Sahura kalk 2.30 da sonra uyku yok çünkü zaten 5 de oğlan kalkıyor. Bu çocuk ne zaman 7 ye kadar uyuyacak cidden beni çok yıpratıyor bu durum.

Yok canım yok büyük oğlum 7 yaşında hala aynı

Benim minigim 3 yasinda duzene girdi. 5 te kalkip hic mi uyumuyorlar merak ettim. Masallah enerjilerine

Kizlar hayirli huzurlu ramazanlar
Tüm insanliga baris ve huzurla gelsin ramazan.
Sahur icin neler yediniz.?
Vaytim sahur icin ornek menu verebilir misin?
Herkes farkli bisey soyluyor.

Peynirli omlet, sut ve greyfurt suyu ictim ben.

Ne tercih ettigine bagli aslinda. Kahvalti turu seviyorsan hurma ile desteklenmis klasik bir kahvalti menusunu sahurda hazirlayabilirsin. Yemek tercih ediyorsan etli/kiymali sebze yemekleri, corba - salata tuketilebilir. Yine hurma ile tamamlanabilir.

Tanışmadık galiba, hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…