Ben sahurda çok yedim yaa ilk gün olunca bilemedimmi nedirOruç musun? Ben iftarı sadece çorba salata yapacağım bugün yarın. Belki daha eksi olurum.
4 gündür menülerde ciss var bonus ses etmiyorum anlayacak kendi diyorum uyarıyorum ama 4 gün çeyrek simit 2 kurabiye 2 kandil simidi yani anlamıyorum anlamıyorum 1 gün değil 2 gün değil 4 gündür diyorum bonus
Yok ya valla yerim yakarım demiyorum. Ben yapmak istiyorum belim ağrıyo ağrıdıkça daha çok yapmak istiyorum sadece.
Doğru diyosun 2 parça şeyle ne kazanırım ne kaybederim ortada.
Onu yediğim için o kadar midem yandıki zaten
Eferin datlum bende sabah tartıldım tabiki akşam bakıcam tekrar ama hiç iyi değilSen öyle san
Odemlerimi attim, tarti o la la diyor bana
Ben 2 dilim yedimİftar çorba salata 1 tane ana yemek sebze et ve meyve yoğurt yenmeli ardında kahve hurma yada kayısı bolca su icilmeli
Sahur zeytin peynir mutlaka yumurta yeşillik domates salatalik ceviz 1 dilim ekmek bence
4 gündür menülerde ciss var bonus ses etmiyorum anlayacak kendi diyorum uyarıyorum ama 4 gün çeyrek simit 2 kurabiye 2 kandil simidi yani anlamıyorum anlamıyorum 1 gün değil 2 gün değil 4 gündür diyorum bonus
Yarında ilk iftarda eltimde olucakmışız maaa aile
İnşallah
Açıyorum, sabah akşam pansuman yapıp yara merhemi sürüp sariyorum, kurumaya başlamış bile
Benim üç senedir böyle. Sahura kalk 2.30 da sonra uyku yok çünkü zaten 5 de oğlan kalkıyor. Bu çocuk ne zaman 7 ye kadar uyuyacak cidden beni çok yıpratıyor bu durum.
Yok canım yok büyük oğlum 7 yaşında hala aynı
Kizlar hayirli huzurlu ramazanlar
Tüm insanliga baris ve huzurla gelsin ramazan.
Sahur icin neler yediniz.?
Vaytim sahur icin ornek menu verebilir misin?
Herkes farkli bisey soyluyor.
Tanışmadık galiba, hoşgeldinKazasiz atlatirsin insallah. Tedbiren yiyebilecegin birseyler goturebilirsin yaninda. Iftar vakti kimse digerlerinin neyi ne kadar yedigine bakmaz
Gecmis olsun
Benim minigim 3 yasinda duzene girdi. 5 te kalkip hic mi uyumuyorlar merak ettim. Masallah enerjilerine
Peynirli omlet, sut ve greyfurt suyu ictim ben.
Ne tercih ettigine bagli aslinda. Kahvalti turu seviyorsan hurma ile desteklenmis klasik bir kahvalti menusunu sahurda hazirlayabilirsin. Yemek tercih ediyorsan etli/kiymali sebze yemekleri, corba - salata tuketilebilir. Yine hurma ile tamamlanabilir.
ben yapamadım@MiuLego bu jillian benim anami aglatti ula her bir hucrem agriyo
mortim tartı iniyor mu hala@MiuLego morticim sırf senin için sıcak börek yemiyorum
daha cumaya 2 gün var sakin ol gidecek kuzum@MiuLegoWhiteblacklife tartım Yen’i wc yokve regli damla damla ve ben cumaya
Göre +300 çok moralim bozuk ya
beni de ele alkızlar işyeri işleri kendi ödemelerim özel işlerim falan onları hallettim.. öğleden sonramı boşaltmaya çalışıyorum.. ve başardım sanırım..
Öğleden sonra herşeyi ele alacam
yavrum kabul etmezler bunu sen de kabul et.. bozma sinirini.. etmezlerYa hala kahvaltı yapmadım sinirden
Kabul etmiyor iş yeri
O vakit bacak 2 farklı hareketten 8 oluyo 8+5= 13 ediyo egzersiz puanım.
9 dan 13 e......önlenemez yükselişim
Ben çok yiyince çok acıkıyorumBen sahurda çok yedim yaa ilk gün olunca bilemedimmi nedir
Ve tartı çok kötü bakalım ne olacak aksama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?