- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Cuma iftar oncesiOnceden konusulduysa tekrar olacak kusura bakmayin. Cuma bildirimini nasil yapacagiz, persembe iftar oncesi mi?
Senin kilondaki birine göre ekmek çok porti abartılı çok en fazla 2 dilim olmalı akşam ki ekmeği unut keten tohumlu yoğurt bence sahura şahane olur ben iftar ile sahur arasında bişey yenmesi taraftarı değilim çünkü saat arası kısa zaten akşam yemek yenilip kahve çayla su ile sahura kadar beklemek daha mantıklı ve bünye açısından sahura kadar acikmamizi sağlar aç olmadığın halde sahur da yarın acikiriz mantığıyla iyice yukleniyoruz mideye bu yanlış zaten 17 saat aç bekleyen bı mideye 5 6 saat bu derece yüklenmek sagliksizMenü yazayım
Sahur 3.00
Yrm dlm tb ekmeği
2 haşlanmış yumurta
Bolca yeşillik nane maydanoz reyhan
İki zeytin
Bir büyük bardak ayrAn
Domates
İftar 19.45
Tepsi kebabı
Yrm dlm tb ekmeği
Yeşilliklerle salata
Ayran
Ara kaçta olur bilmiyorum keten tohumlu yoğurt
Whiteblacklife
@MiuLego
şu ara nasıl olur sizce keten tohumlu yoğurt ? Sahurda nasıl olır sizce keten tohumlu yoğurt ekmek yemesem onun yerine bunu yesem. Birde bu sahur yulaf lapası yiyecektim unuttum. Bu arada sahurda ayranı ilk kez denedim şu an açlık hissetmiyorum. Pazartesi 55.2 ken bu sabah 55.1 gösterdi tartı. Tercih edilebilir ayran tavsiye ederim.
Cuma iftar oncesi
Hosgeldin bu arada :)
Gecen miu cuma dedi
Perşembe akşam değilmiydi o?
Krep hamuru durur ayrıca dolapta :)
Floweroflife 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mayıs / 8,1
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,1 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (568. Etap) ( 60,6 )
Bitiş Kilosu (569. Etap) ( 52,5 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,1 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 13,37% )
Toplam Süre ( 2 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 6,68% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 4.050 )
Yorum : Sevgili Floweroflife 28 Kasım 2017 (568. Etap) ve 60,6 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 11 Mayıs 2018 (569. Etap) tarihinde toplam 8,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımız, 52 kilo olan hedefini 94 % oranında yakalayarak mezun olmuştur, tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 7. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Afiyet olsun bol bol yağ olsun lop lop et olsun emiWhiteblacklife
Dün akşam pizza yedim akşam yemeğinde, menü değişti maalesef
Son sürat kilo alıyorum sanırım
3 yaş 5 aylık oldu. Öğlen 1 saat uyuyor küçük olan daha doğrusu baygın düşüyor erkenden uyandığı için.Benim minigim 3 yasinda duzene girdi. 5 te kalkip hic mi uyumuyorlar merak ettim. Masallah enerjilerine
İki üç gündür sinirsel bir ağlamam mevcut maalesefÇok ağladıysan ondanda ağrır başın ağlama daha ya
Neye değil işte her şeye sinirleniyo insan.
Stres yapıyorsun çünküValla oturup ağlayacağım ya sabah vben 56.3 beklerken 56.9 ne ya neeee
Benim 700 800 fark oluyor canım iftara kadarOrucluyken sabahtan aksama ne kadsr gider acaba.Ben kendimi iftar oncesi sis hissederim genelde
Sağol canım yıkıyayım. Sarımsak var da kokar şimdi ya oğlanı okula götürüp getiriyorum orda sohbet vs :)Canım kollarını dirsekten itibaren soğuk su ile yıka tut biraz birde sarımsak varsa evde ye yut Yani inş şifa olur
Durur tabi canım. Zaten uykusuzluğun verdiği bitkinligi hiç bir şey vermiyorAy kizlar cok bitkinim yaa yururken dusecek gibi oluyorum.oruc degil de orucun yaninda uykusuzluk mahvetti beni.
Ya krep hamurunu yatmadan hazirlasam dolapta durur dimi geceye kadar
Whiteblacklife
Dün akşam pizza yedim akşam yemeğinde, menü değişti maalesef
Son sürat kilo alıyorum sanırım
Floweroflife tebrikler kuzum
Haftada 2 kilo veren birisin white tabi ki verirsin çok gıcıksınBu cuma hariç bayram ki cuma haric 3 cuma var önümde acaba 5 kilo verebilir miyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?