Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin kilondaki birine göre ekmek çok porti abartılı çok en fazla 2 dilim olmalı akşam ki ekmeği unut keten tohumlu yoğurt bence sahura şahane olur ben iftar ile sahur arasında bişey yenmesi taraftarı değilim çünkü saat arası kısa zaten akşam yemek yenilip kahve çayla su ile sahura kadar beklemek daha mantıklı ve bünye açısından sahura kadar acikmamizi sağlar aç olmadığın halde sahur da yarın acikiriz mantığıyla iyice yukleniyoruz mideye bu yanlış zaten 17 saat aç bekleyen bı mideye 5 6 saat bu derece yüklenmek sagliksiz

Floweroflife tebrikler kuzum

Benim minigim 3 yasinda duzene girdi. 5 te kalkip hic mi uyumuyorlar merak ettim. Masallah enerjilerine
3 yaş 5 aylık oldu. Öğlen 1 saat uyuyor küçük olan daha doğrusu baygın düşüyor erkenden uyandığı için.
Hoş geldin bu arada:)

Canım kollarını dirsekten itibaren soğuk su ile yıka tut biraz birde sarımsak varsa evde ye yut Yani inş şifa olur
Sağol canım yıkıyayım. Sarımsak var da kokar şimdi ya oğlanı okula götürüp getiriyorum orda sohbet vs :)

Ay kizlar cok bitkinim yaa yururken dusecek gibi oluyorum.oruc degil de orucun yaninda uykusuzluk mahvetti beni.

Ya krep hamurunu yatmadan hazirlasam dolapta durur dimi geceye kadar
Durur tabi canım. Zaten uykusuzluğun verdiği bitkinligi hiç bir şey vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…