Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oda ıyiymis ya tatlim simdi 2 gündür temizlik yaptim 2 gündür ama kapı cam cam balkonlar yer duvar bilmem ne
dedim yani eşime çok zor uyanamam diye
Hiç umudum yoktu ama kalktık dedi
yorgun olduğumda bende zorlanıyorum gunduz uykum geliyor kızlar uyumayınca sersemleyip duruyorum

Sahur menüm
2 haşlanmış yumurta
Salatalık
2 hurma
2 çarliston biber
4 ceviz
1 yk kahvaltılık domates sosu
1 sade kahve

İftara çorba salata ve cacık düşünüyorum, ama ne çorbası yapsam acaba
Mortimsin ama o bı tarafa iftarda ana yemekte olsun az bu en azından sebze yemeği balim

arden32 menü analizine ve neden kilonun eksiye düşmediğine gelelim mi? dünden beri sen yazdığından beri giderdi bu kızdan kilo neden gitmiyor diye düşünüyorum.. E TABİ GİTMEZYok yere kara kara düşüncelere bağlattın beni

CUMA

CUMARTESİ

PAZAR

PAZARTESİ

TARTI :+300

SALI

Şimdi menülere bakalım mı?

renklendirdiğim kısımlara?
Öncelikle cidden sormak istiyorum sadece mercimek çorbası mı var bu evde? başka çorba yapılmıyor mu pembik?

her gün mercimek çorba olur mu yahu karbon!

spor çoğunda yok.. 4 saat normal yürüyüş biryerlerin gezmesinden mi? SPORDAN SAYMIYORUM

ekmekler var.. mercimek çorbalar.. lahmacun.. nohut.. bulgur pilavı..

NASIL KİLO VERECEKSİN BU MENÜLER İLE???

Salı menüsü güzel dedim ama önceki günler bu kadar karbon olduğunu bilsem güzel demezdim..

ARTI VAR. KARBON ALINMIŞ.. BEN OLSAM EKMEK YEMEM. KARBONLU ÇORBA İÇMEM.

UZAR GİDER.

bu nasıl liste menüsü pembik? yakıştı mı bu ? Elbette gitmez kilo yahu.. listedesin sen lütfen!!! biraz dikkat .. cuma tartı bildirip karbona mı koşuyoruz???

ÇOK KIZGINIM ŞUAN!!!!!!

Menü
Sabah 1 dürtücü çay

Öğlen (12.30)
2 haşlanmış yumurta
2 dilim t.b ekmeği
Yarım kapya biber
Yarım domates
2 kaşık lor peyniri
6 zeytin
3 çilek

Ara(17.00)
Sütlü kahve
1 muz
2 ceviz

Akşam (20.30)
2 dilim hindi biftek
Ispanak püresi

Su bol
Spor yürüyüş (112,5 p)
@MiuLego Whiteblacklife hepfit begum75

Flover aksam yemeğini yedikten sonra lütfen menü ver çünkü menü değişiyor hep

Bonus Menülerine bakalım. Bakmamız lazım çünkü. Cidden kızdım sana.
Bu arada ben anlamadım pazartesi tartıda sen artı mıydın eksi mi? o bildirimi ben anlayamadım.

CUMA

CUMARTESİ

PAZAR

PAZARTESİ

SALI

İşaretledim zaten gerekli yerleri..
Hergün kaçamak var. hergün yazarken pişmanlık var. ama sonu var mı ? YOK.

Neden?

Sporların çok iyi.. menüler eskiye göre harika.. ama HER GÜN ya her Allahın günü cıss olur mu bonus menüde? NAsılsa spor yapıyorum eritiyorum mantığı mı? Tamam eyvallah ama yerleşmiş depo yağları erştmeyecek miyiz? yediğini eritmek de nesi?

Hadi onları geçtim. Her gününde cıs varken ben diğer arkadaşlara nasıl yeme etme diyebilirim? beni düşün bari olmaz mı?

BÖYLE LİSTE MENÜSÜ OLMAZ. evet arada nefsine yenik düşer tadarsın.. ki konuştuk seninle bunu uzunca.. AMA HER GÜN OLMAZ YA. Her gün oluyorsa burada başka şey ararım ben ve kızarım. Ki kızdım. ve çok üzüldüm.

BU LİSTE MENÜSÜ OLAMAZ. o zaman mali de yesin esra da vayt da lunya da yesin.. herkes yesin yahu!

Liste mantığı , cıs lara hayır dedirtme kapasitesi yok mu hiç?

HİÇ AMA HİÇ OLMADI. CUMA KİLONU SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM VE SON 2 GÜN MENÜNÜ.

KIZDIM VE OLMAZ BÖYLE.

Esra_4378 Esra canım senin de menülerini tek tek alıntılayacaktım.. amaaaa.. dedim kalsın.. Sadece menü saatlerinde sıkıntı olabiliyor.. Geç saate kayabiliyor..
DİKKAT ÖĞÜN SAATLERİNE!

Bir de seni takımda göremiyorum sanki eskiye nazaran.. enerjini de.. liste hevesini veya kilo verme heyecanını da.. yanlış mıyım?

Programın mı var bilmediğim? vardır belki sebebi?

Ya kizlar benim corba kulturum yok corbayla da hic aram yok.sadece mercimek ve sehriye yani karbon..internetten bkayim dedim biraz cogunda un fln kavruluyo..bana onereceginiz corba var mi.yoksa ramazanin buyuk kismini karbon almamak adina corbasiz gecircem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…