Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7. Takımdan Floweroflife 2 haftada 8,1 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.

Floweroflife kuzum tebrik ederim karnen yayınlanmış.. kızlar alıntı içerisindeki linkten karnesini detaylı görebiliriz fılavırın.. İNCELEYELİM! 2 haftada 8 kilo kısmında yanlışlık olmuş tabi baya 7 ay gibi bir sürede :)) 2 hafta listede kalma süresi sadece..

@seaBahAR ellerine sağlık teşekkür ederiz

3 yaş 5 aylık oldu. Öğlen 1 saat uyuyor küçük olan daha doğrusu baygın düşüyor erkenden uyandığı için.
Hoş geldin bu arada:)

Masallah Ogle uykusu da fazla degilmis. Iki cocuk olunca kural koyman uygulaman zor oluyordur. Kararli ol ama. Uyku egitimi icin hicbir zaman gec degildir.

Tansiyonun, bas agrin nasil oldu?

Ben menünü beğendim canım arayı yiyebilecek mide kalırsa ye tabi ki ya da sahuruna ekleyebilirsin ayran yerine misalBenimde artık düzenli dün menemen yedim, peynir biraz + 2 dilim çavdar ekmeği Bu akşam da domates çorbasıyla soslu tavuk yiyeceğim cacıkla beraber sonra tıkanır öyle uyurum Sahura haşlanmış yumurta salatalık kahvaltılık düşünüyorum

Yanlışlık değil o kaptanım. Format bu.
Senin de dediğin gibi yarışmaya kayıt olduğu etap itibariyle süreyi değerlendiriyorum.
Ancak dikkatli gözler hangi tarihten bu yana yarışmada olduğunu görebilirler. Çünkü o bilgi de var.
Bana da enteresan geldi. Neredeyse 7 ay listeye alınmayan ve mezuniyetten bir hafta önce listeye giren üyemiz daha önce hiç olmamıştı. Handiyse ruhumuz duymadan gidecekmiş.

Şimdi sen söyleyince karneye bir kez daha baktım ve başlangıç tarihini gördüm

Nasıl dikkat etmedim bilmiyorum sanırım oruç başıma vurdu

Ay ben sabah sinifin birinden sinif defterini alip ogretmenler odasin getirmisim dosyalarinla.2.ders gittim yana yakila defter ariyom yok.okulu ayag kaldırdım idareye fln sorum cocuklara soruyorum kim aldi diye. Meger ben almisim
Oruc vol 1

Ben sahurda çok yedim yaa ilk gün olunca bilemedimmi nedir
Ve tartı çok kötü bakalım ne olacak aksama
Ye yee afiyet olsun
Eferin datlum bende sabah tartıldım tabiki akşam bakıcam tekrar ama hiç iyi değil

Ve hastalığında yaklaştı acaba ne gün oldumdu

Ben 2 dilim yedimama ilk gün bilemedim yani dahada yemem ya
oh ohh yandannn
Whiteblacklife

Dün akşam pizza yedim akşam yemeğinde, menü değişti maalesef

Son sürat kilo alıyorum sanırım

Bu iki mesaj alt alta görmek çok kötü flo mezun oldun diye gömmüsssun hemen
Bu cuma hariç bayram ki cuma haric 3 cuma var önümde acaba 5 kilo verebilir miyim ki
bal gibi verorsin sen ya maşallahın var kuzummmm
Havada karada verirsin

içeriğinde açıkça yazıyor zaten aynen :)

Listeden korkuyordu arkadaşımız malum biraz sıkı yönetim yapınca listede en son hedef kilosuna yaklaşınca e kep de cazip gelince ikna ettik ..

teşekkür ederiz yeniden ellerine sağlık

Oruc degilim izindeyim
Ama oruc gibiyim ya kvalidrmlerdrym bise yiyemedm
Bi süt ictim 3 hurmayla
Bu gunde kaldi kvalidemler bukadar olur sacma sapan bi firmyi secerlerse olacagi buydu
Evimi ozledim bennnnnn ayaklarımı uzatip keyif yapmsyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…