7. TakımdanFloweroflife 2 haftada 8,1 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
ben geldim.. burdayım.. şimdi bi geçmişin altını üstüne getirip çetele tutacağım.. kim nerde ne yaptı ne yedi?Başım ağrıdığı halde geldim yine kimse yok
Eflal gitmiyor kuzu gitmiyor bu defa benim istediğim hızda gitmiyorHaftada 2 kilo veren birisin white tabi ki verirsin çok gıcıksınben de 4 kilo bayrama kadar gider diye ümit ederim böyle
3 yaş 5 aylık oldu. Öğlen 1 saat uyuyor küçük olan daha doğrusu baygın düşüyor erkenden uyandığı için.
Hoş geldin bu arada:)
Menü yazayım
Sahur 3.00
Yrm dlm tb ekmeği
2 haşlanmış yumurta
Bolca yeşillik nane maydanoz reyhan
İki zeytin
Bir büyük bardak ayrAn
Domates
İftar 19.45
Tepsi kebabı
Yrm dlm tb ekmeği
Yeşilliklerle salata
Ayran
Ara kaçta olur bilmiyorum keten tohumlu yoğurt
Whiteblacklife
@MiuLego
şu ara nasıl olur sizce keten tohumlu yoğurt ? Sahurda nasıl olır sizce keten tohumlu yoğurt ekmek yemesem onun yerine bunu yesem. Birde bu sahur yulaf lapası yiyecektim unuttum. Bu arada sahurda ayranı ilk kez denedim şu an açlık hissetmiyorum. Pazartesi 55.2 ken bu sabah 55.1 gösterdi tartı. Tercih edilebilir ayran tavsiye ederim.
Floweroflife kuzum tebrik ederim karnen yayınlanmış.. kızlar alıntı içerisindeki linkten karnesini detaylı görebiliriz fılavırın.. İNCELEYELİM! 2 haftada 8 kilo kısmında yanlışlık olmuş tabi baya 7 ay gibi bir sürede :)) 2 hafta listede kalma süresi sadece..
@seaBahAR ellerine sağlık teşekkür ederiz
Benimde kolumu kaldırıp yazasım yok gözlerim kapanıyor bıraksalar da uyusamAy kizlar cok bitkinim yaa yururken dusecek gibi oluyorum.oruc degil de orucun yaninda uykusuzluk mahvetti beni.
Ya krep hamurunu yatmadan hazirlasam dolapta durur dimi geceye kadar
Ben oruçta kilo veriyorum canım eğer dikkat edip yemezsem muhakkak düşüşe geçiyorum dikkatli yiyeceğim yemeğe çalışacağım o sebepleBu cuma hariç bayram ki cuma haric 3 cuma var önümde acaba 5 kilo verebilir miyim ki
Şimdi sen söyleyince karneye bir kez daha baktım ve başlangıç tarihini gördümYanlışlık değil o kaptanım. Format bu.
Senin de dediğin gibi yarışmaya kayıt olduğu etap itibariyle süreyi değerlendiriyorum.
Ancak dikkatli gözler hangi tarihten bu yana yarışmada olduğunu görebilirler. Çünkü o bilgi de var.
Bana da enteresan geldi. Neredeyse 7 ay listeye alınmayan ve mezuniyetten bir hafta önce listeye giren üyemiz daha önce hiç olmamıştı.Handiyse ruhumuz duymadan gidecekmiş.
Ye yee afiyet olsunBen sahurda çok yedim yaa ilk gün olunca bilemedimmi nedir
Ve tartı çok kötü bakalım ne olacak aksama
Eferin datlum bende sabah tartıldım tabiki akşam bakıcam tekrar ama hiç iyi değil
Ve hastalığında yaklaştı acaba ne gün oldumdu
Ben 2 dilim yedimama ilk gün bilemedim yani dahada yemem ya
Whiteblacklife
Dün akşam pizza yedim akşam yemeğinde, menü değişti maalesef
Son sürat kilo alıyorum sanırım
Floweroflife tebrikler kuzum
bal gibi verorsin sen ya maşallahın var kuzummmmBu cuma hariç bayram ki cuma haric 3 cuma var önümde acaba 5 kilo verebilir miyim ki
Sabah baktım sıkıntı yok, bu arada gece kardeşimle kendimizi sokaklara attık yürüyüş yaptık pizzanın üstüneBu karneye yakışıyor mu flo şimdi verdin geri alıyorsun hemen
Mis gibi yogurt çorbası yapSahur menüm
2 haşlanmış yumurta
Salatalık
2 hurma
2 çarliston biber
4 ceviz
1 yk kahvaltılık domates sosu
1 sade kahve
İftara çorba salata ve cacık düşünüyorum, ama ne çorbası yapsam acaba
içeriğinde açıkça yazıyor zaten aynen :)Yanlışlık değil o kaptanım. Format bu.
Senin de dediğin gibi yarışmaya kayıt olduğu etap itibariyle süreyi değerlendiriyorum.
Ancak dikkatli gözler hangi tarihten bu yana yarışmada olduğunu görebilirler. Çünkü o bilgi de var.
Bana da enteresan geldi. Neredeyse 7 ay listeye alınmayan ve mezuniyetten bir hafta önce listeye giren üyemiz daha önce hiç olmamıştı.Handiyse ruhumuz duymadan gidecekmiş.
Yoğurdu cacikta kullanacağım, yoğurt yoğurt olmasınMis gibi yogurt çorbası yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?