Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptan sensin kuzum sen ne dersen o tabi ki yaparım

kaptancım sana şöyle diyeyim cuma karbon vardı cuma olunca yedim pazar günü dışarıdaydık eve gelince kabak yemeğim vardı onu yiyecektim ama geç gideceğiz dedi eşim oyle olunca sadece çorba içeçektim boğazım yumuşasın sıcacık diye lahmacun da küçük tatlı tabağı kadardı onuda eşim zorla yedirdi hasta olunca çorba çeşitleri yapıyorum ama sadece mercimekle tavuk çorbası içiyorum yayla çorbada piriçli olunca içemem yuruyuşte hususi yutuyuşe çıktık eşimle 2 saati oyle diğer 2 saatte çarşıya giderken yurudum çarşıda uzak eşimde hızlı yurur ona yetişmekten tempoluydu ama ne yesem yazıyorum cıslardan felan soğudum tadını unuttum diyebilirim sen nasıl istersen oyle yap kaptanım ister listeden çıkar ister çıkarma ama gayret ediyorum

Dostum ekmek sahur yarım dilim ve iftar yarım dilim olmak üzere 1 dilim. Yanlış mı okudun acaba 2 dilim değil. Arayı acıkırsam yaparım diye düşündüm yapmayadabilirim duruma göre.

Unsuz yapabilirsin tüm çorbaları.. sebze çorbası, brokoli çorbası, yoğurt çorbası aklıma gelen karbonsuz çorbalar

Liste ile ilgili bir şey dedim mi çıkarmakla ilgili ben ne alakası var şimdi. İyi çıkarayım peki. Bu düşünce kafana yerleştiyse zaten olay bitmiş.

Gayet iyi canım. Ben ekmeği gün içine bölüyorum. Muhtemelen ben de tıkanacağım arayı yapmak yerine uyurum:)) Daha önce hiç dikkat etmedim ramazanda diyete o yüzden biraz temkinli yaklaşıyorum sanırım:))

Dostum ekmek sahur yarım dilim ve iftar yarım dilim olmak üzere 1 dilim. Yanlış mı okudun acaba 2 dilim değil. Arayı acıkırsam yaparım diye düşündüm yapmayadabilirim duruma göre.
Evet kuzum sahur 3 3 dilim ekmek diye okudum sabah tartı aklımı aldı da

Unsuz yapabilirsin tüm çorbaları.. sebze çorbası, brokoli çorbası, yoğurt çorbası aklıma gelen karbonsuz çorbalar
Bakcam aksam yine.mantar almistim hep kremali tarifler var.yogurt zaten yemiyorum.corbalari kendim yapmam lazim malum kv hep larbon takiliyo.bu aksamlik mercimek olacak o var evde yarin yemem.

Haklısın canım ben genelde kilo veririm o yüzden çok düşmemek adına sahura çavdar ekmeği ya da kalan pideden ekleyeceğim misal Geçen sene 53-54 falandım ilk 2 haftada 51 rakamını görmüştüm hemen frene basmış geri çıkmıştım o yüzden çok zayıflamak istemiyorumne güzel dert değil mi

Bakcam aksam yine.mantar almistim hep kremali tarifler var.yogurt zaten yemiyorum.corbalari kendim yapmam lazim malum kv hep larbon takiliyo.bu aksamlik mercimek olacak o var evde yarin yemem.
Sebze çorbası yap kuzum en iyisi o bence ben çok severim içine kabak karnabahar brokoli miss gibi oluyor az da havuç atarsin kabak çorbasi yap sadece kabaktan oda güzel olur

derdini severim

Eşim bende fazla çıktım dedi ama bakalım
kız gülbe anlatamadım dünden beri.. 5 lt lik su falan yok mu? su ile dene diyorum o kesin belli ediyor doğru mu yanlış mı diye..

harika bir ramazan menüsü.. vayt 2 şer dilim ekmek okumuş

bence 2 haşlanmış yumurta baya tok tutar yanındakilerle, karbon da acıktırır düşüncesi ile sahurda karbona karşıyım.. iftarda da çorba ile falan karbon alınabilir ama ekmeğe gerek yok sanki..

keten tohumlu yoğurt sahur için mantıklı tok tutar hem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…