- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Evet aklımda inşallah yapacağım:) teşekkür ederim.Hos buldum
Sahurda yulaf kepegiyle omlet de deneyebilirsin. Ayran ya da sutle cok guzel ve doyurucu oluyor.
Kaptan sensin kuzum sen ne dersen o tabi ki yaparımWhiteblacklife kuzum senden bir şey isteyeceğim..
Sadece düzenli menü verenlerin menülerini yorumlar mısın?
Gerisini HAYIR.
Yani baktın bir hafta boyunca hergün menüsünü vermiş ve takımda aktif.. 8. gün evet yorumlamaya başla ama daha öncesinde değil.. sonra 1 gün yine mi vermedi menü? sonraki günler verse de yine de yorumlama 1 hafta boyunca..
Bunu yapabilir misin??
İyi olur vayt. Hem de boş yere emek harcamamış olursun.Kaptan sensin kuzum sen ne dersen o tabi ki yaparım
kaptancım sana şöyle diyeyim cuma karbon vardı cuma olunca yedim pazar günü dışarıdaydık eve gelince kabak yemeğim vardı onu yiyecektim ama geç gideceğiz dedi eşim oyle olunca sadece çorba içeçektim boğazım yumuşasın sıcacık diye lahmacun da küçük tatlı tabağı kadardı onuda eşim zorla yedirdi hasta olunca çorba çeşitleri yapıyorum ama sadece mercimekle tavuk çorbası içiyorum yayla çorbada piriçli olunca içemem yuruyuşte hususi yutuyuşe çıktık eşimle 2 saati oyle diğer 2 saatte çarşıya giderken yurudum çarşıda uzak eşimde hızlı yurur ona yetişmekten tempoluydu ama ne yesem yazıyorum cıslardan felan soğudum tadını unuttum diyebilirim sen nasıl istersen oyle yap kaptanım ister listeden çıkar ister çıkarma ama gayret ediyorumarden32 menü analizine ve neden kilonun eksiye düşmediğine gelelim mi? dünden beri sen yazdığından beri giderdi bu kızdan kilo neden gitmiyor diye düşünüyorum.. E TABİ GİTMEZ Yok yere kara kara düşüncelere bağlattın beni
CUMA
CUMARTESİ
PAZAR
PAZARTESİ
TARTI :+300
SALI
Şimdi menülere bakalım mı?
renklendirdiğim kısımlara?
Öncelikle cidden sormak istiyorum sadece mercimek çorbası mı var bu evde? başka çorba yapılmıyor mu pembik?
her gün mercimek çorba olur mu yahu karbon!
spor çoğunda yok.. 4 saat normal yürüyüş biryerlerin gezmesinden mi? SPORDAN SAYMIYORUM
ekmekler var.. mercimek çorbalar.. lahmacun.. nohut.. bulgur pilavı..
NASIL KİLO VERECEKSİN BU MENÜLER İLE???
Salı menüsü güzel dedim ama önceki günler bu kadar karbon olduğunu bilsem güzel demezdim..
ARTI VAR. KARBON ALINMIŞ.. BEN OLSAM EKMEK YEMEM. KARBONLU ÇORBA İÇMEM.
UZAR GİDER.
bu nasıl liste menüsü pembik? yakıştı mı bu ? Elbette gitmez kilo yahu.. listedesin sen lütfen!!! biraz dikkat .. cuma tartı bildirip karbona mı koşuyoruz???
ÇOK KIZGINIM ŞUAN!!!!!!
Dostum ekmek sahur yarım dilim ve iftar yarım dilim olmak üzere 1 dilim. Yanlış mı okudun acaba 2 dilim değil. Arayı acıkırsam yaparım diye düşündüm yapmayadabilirim duruma göre.Senin kilondaki birine göre ekmek çok porti abartılı çok en fazla 2 dilim olmalı akşam ki ekmeği unut keten tohumlu yoğurt bence sahura şahane olur ben iftar ile sahur arasında bişey yenmesi taraftarı değilim çünkü saat arası kısa zaten akşam yemek yenilip kahve çayla su ile sahura kadar beklemek daha mantıklı ve bünye açısından sahura kadar acikmamizi sağlar aç olmadığın halde sahur da yarın acikiriz mantığıyla iyice yukleniyoruz mideye bu yanlış zaten 17 saat aç bekleyen bı mideye 5 6 saat bu derece yüklenmek sagliksiz
Unsuz yapabilirsin tüm çorbaları.. sebze çorbası, brokoli çorbası, yoğurt çorbası aklıma gelen karbonsuz çorbalarYa kizlar benim corba kulturum yok corbayla da hic aram yok.sadece mercimek ve sehriye yani karbon..internetten bkayim dedim biraz cogunda un fln kavruluyo..bana onereceginiz corba var mi.yoksa ramazanin buyuk kismini karbon almamak adina corbasiz gecircem.
Liste ile ilgili bir şey dedim mi çıkarmakla ilgili ben ne alakası var şimdi. İyi çıkarayım peki. Bu düşünce kafana yerleştiyse zaten olay bitmiş.kaptancım sana şöyle diyeyim cuma karbon vardı cuma olunca yedim pazar günü dışarıdaydık eve gelince kabak yemeğim vardı onu yiyecektim ama geç gideceğiz dedi eşim oyle olunca sadece çorba içeçektim boğazım yumuşasın sıcacık diye lahmacun da küçük tatlı tabağı kadardı onuda eşim zorla yedirdi hasta olunca çorba çeşitleri yapıyorum ama sadece mercimekle tavuk çorbası içiyorum yayla çorbada piriçli olunca içemem yuruyuşte hususi yutuyuşe çıktık eşimle 2 saati oyle diğer 2 saatte çarşıya giderken yurudum çarşıda uzak eşimde hızlı yurur ona yetişmekten tempoluydu ama ne yesem yazıyorum cıslardan felan soğudum tadını unuttum diyebilirim sen nasıl istersen oyle yap kaptanım ister listeden çıkar ister çıkarma ama gayret ediyorum
Gayet iyi canım. Ben ekmeği gün içine bölüyorum. Muhtemelen ben de tıkanacağım arayı yapmak yerine uyurum:)) Daha önce hiç dikkat etmedim ramazanda diyete o yüzden biraz temkinli yaklaşıyorum sanırım:))Ben menünü beğendim canım arayı yiyebilecek mide kalırsa ye tabi ki ya da sahuruna ekleyebilirsin ayran yerine misalBenimde artık düzenli dün menemen yedim, peynir biraz + 2 dilim çavdar ekmeği Bu akşam da domates çorbasıyla soslu tavuk yiyeceğim cacıkla beraber sonra tıkanır öyle uyurum Sahura haşlanmış yumurta salatalık kahvaltılık düşünüyorum
Evet kuzum sahur 3 3 dilim ekmek diye okudum sabah tartı aklımı aldı daDostum ekmek sahur yarım dilim ve iftar yarım dilim olmak üzere 1 dilim. Yanlış mı okudun acaba 2 dilim değil. Arayı acıkırsam yaparım diye düşündüm yapmayadabilirim duruma göre.
Bakcam aksam yine.mantar almistim hep kremali tarifler var.yogurt zaten yemiyorum.corbalari kendim yapmam lazim malum kv hep larbon takiliyo.bu aksamlik mercimek olacak o var evde yarin yemem.Unsuz yapabilirsin tüm çorbaları.. sebze çorbası, brokoli çorbası, yoğurt çorbası aklıma gelen karbonsuz çorbalar
Onun ki kitlijti kuzum iştahı yoktu bu haftaMalinin menülerini de mi döksem. O da cortladı mı acaba?
Evet saat o kuzucum. :)Evet kuzum sahur 3 3 dilim ekmek diye okudum sabah tartı aklımı aldı da
Haklısın canım ben genelde kilo veririm o yüzden çok düşmemek adına sahura çavdar ekmeği ya da kalan pideden ekleyeceğim misalGayet iyi canım. Ben ekmeği gün içine bölüyorum. Muhtemelen ben de tıkanacağım arayı yapmak yerine uyurum:)) Daha önce hiç dikkat etmedim ramazanda diyete o yüzden biraz temkinli yaklaşıyorum sanırım:))
Sebze çorbası yap kuzum en iyisi o bence ben çok severim içine kabak karnabahar brokoli miss gibi oluyor az da havuç atarsin kabak çorbasi yap sadece kabaktan oda güzel olurBakcam aksam yine.mantar almistim hep kremali tarifler var.yogurt zaten yemiyorum.corbalari kendim yapmam lazim malum kv hep larbon takiliyo.bu aksamlik mercimek olacak o var evde yarin yemem.
Beni ele al bi incele duvardan duvara fur
çok kötüsün
Miuuuuuuuuuuuuu miuuuuuuuuuuuuu bişey yok la içimden geldi
derdini severimHaklısın canım ben genelde kilo veririm o yüzden çok düşmemek adına sahura çavdar ekmeği ya da kalan pideden ekleyeceğim misalGeçen sene 53-54 falandım ilk 1 haftada 51 rakamını görmüştüm hemen frene basmış geri çıkmıştım o yüzden çok zayıflamak istemiyorum ne güzel dert değil mi
kız gülbe anlatamadım dünden beri.. 5 lt lik su falan yok mu? su ile dene diyorum o kesin belli ediyor doğru mu yanlış mı diye..Eşim bende fazla çıktım dedi ama bakalım
Menü yazayım
Sahur 3.00
Yrm dlm tb ekmeği
2 haşlanmış yumurta
Bolca yeşillik nane maydanoz reyhan
İki zeytin
Bir büyük bardak ayrAn
Domates
İftar 19.45
Tepsi kebabı
Yrm dlm tb ekmeği
Yeşilliklerle salata
Ayran
Ara kaçta olur bilmiyorum keten tohumlu yoğurt
Whiteblacklife
@MiuLego
şu ara nasıl olur sizce keten tohumlu yoğurt ? Sahurda nasıl olır sizce keten tohumlu yoğurt ekmek yemesem onun yerine bunu yesem. Birde bu sahur yulaf lapası yiyecektim unuttum. Bu arada sahurda ayranı ilk kez denedim şu an açlık hissetmiyorum. Pazartesi 55.2 ken bu sabah 55.1 gösterdi tartı. Tercih edilebilir ayran tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?