Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Beni de menemen acıktırdı bu gece haşlanmış 2 yumurta yiyeceğim

KIZLAR DİKKAT!!!

ÖZELLİKLE LİSTE TAYFA

malipina
@Lunya
Whiteblacklife
Esra_4378
arden32
Bonus

Cuma günü tartı bildirimi son saati paylaşım alanına 20:00 biliyorsunuz..

Cuma günü iftardan önce tartınalım diyorum ben.. ama saat 19:30 da da bildirim yapamazsınız yetişmez bu kez liste..

ya en geç 17:00 gibi tartınıp bildirim hemen yapılmalı cuma

ya da perşembe hemen iftar öncesi tartınılıp cuma o kilo ile bildirim yapılmalı.

Bence: perşembe iftar öncesi 20:00 gibi tartılıp akılda tutulmalı. cuma da 17:00 gibi en geç tartılınmalı ve kilo durumuna göre seçilip bildirim yapılmalı..

Çok çok iyi vallahi 2 erikle durmana ayrıca hayran kaldım ben 1 tabak yerim çok mu zararı var

Perşembe tartılıp cuma bildirim yapabilirim kaptanım cuma günü 7den önce evde olamıyorum çünkü 7de kabul olursa girer yazarım direk sana özelden bile de

Sahur genelde 2.30 3.40 arası canım en batı da olan benim mesela buna göre 3.40 yapılsa saat 2 10 saatlik açlık olacak bu yeterli gelmez mi sence hadi 3 olsun 11 saatlik açlık cuma günü en geç 17 kadar bildirimler yapılsa bence yeterli olur ama tabi ki sen ne dersen o

Şimdi sen söyleyince karneye bir kez daha baktım ve başlangıç tarihini gördüm

Nasıl dikkat etmedim bilmiyorum sanırım oruç başıma vurdu
Oluyor normal orucun ilk günü.. kafa gidiyor herkeste
Sahur menüm
2 haşlanmış yumurta
Salatalık
2 hurma
2 çarliston biber
4 ceviz
1 yk kahvaltılık domates sosu
1 sade kahve

İftara çorba salata ve cacık düşünüyorum, ama ne çorbası yapsam acaba

hmm iftara ne çorbası

beynim durdu kız aklıma gelmiyor

kıymalı yoğurt çorbası derim ben

Sebze çorbası yap kuzum en iyisi o bence ben çok severim içine kabak karnabahar brokoli miss gibi oluyor az da havuç atarsin kabak çorbasi yap sadece kabaktan oda güzel olur
Ya bana tam tarif versene vayt.ben hic bilmiyorum.internete kabak corbasi yaziyorum ya kremali ya unlu..
kız gülbe anlatamadım dünden beri.. 5 lt lik su falan yok mu? su ile dene diyorum o kesin belli ediyor doğru mu yanlış mı diye..
Kiz o da kesin degil bak benim kv tartisi istisnasiz her 5 lik suyu dogru olcuyor.ama beni 5 sefer farkli olcuyor

En garantisini soyluyorum.5lik suyu koydun dogru cikti.sonra bi de sen cikiyosun.sonra bi de suyu eline alip cikiyosun. En son halin ilk ikisinin toplamiysa tarti dogrudur @Gulbe seker

Evet kuzum sahur 3 3 dilim ekmek diye okudum sabah tartı aklımı aldı da
ilk gün orucu herkesi bi şaşırttı
Bakcam aksam yine.mantar almistim hep kremali tarifler var.yogurt zaten yemiyorum.corbalari kendim yapmam lazim malum kv hep larbon takiliyo.bu aksamlik mercimek olacak o var evde yarin yemem.
yahu ye sen korumadasın delirtme
Kızla burda oruç bugün değil yarından itibaren başlıyor sanırım sahuru bugün yapacağız buranın ezanına göre başlamak istiyorum bilgilendirmek istedim
Allah kabul etin şimdiden canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…