- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bende seni severim pek severimderdini severim
Onceden konusulduysa tekrar olacak kusura bakmayin. Cuma bildirimini nasil yapacagiz, persembe iftar oncesi mi?
Beni de menemen acıktırdı bu gece haşlanmış 2 yumurta yiyeceğimkız gülbe anlatamadım dünden beri.. 5 lt lik su falan yok mu? su ile dene diyorum o kesin belli ediyor doğru mu yanlış mı diye..
harika bir ramazan menüsü.. vayt 2 şer dilim ekmek okumuş
bence 2 haşlanmış yumurta baya tok tutar yanındakilerle, karbon da acıktırır düşüncesi ile sahurda karbona karşıyım.. iftarda da çorba ile falan karbon alınabilir ama ekmeğe gerek yok sanki..
keten tohumlu yoğurt sahur için mantıklı tok tutar hem..
Liste ile ilgili bir şey dedim mi çıkarmakla ilgili ben ne alakası var şimdi. İyi çıkarayım peki. Bu düşünce kafana yerleştiyse zaten olay bitmiş.[/QUOTE
oyle deme kaptanım ne dersen haklısın ama spor olmayan günlerde valla çok kotuydum onun harici yuruyuş veya leslie yaptım hep hani artı ile olunca ondan dedim ama çok sevdiğimi soylemişmiudim hadi barışalım zati dun tek yuruyuş yap deyince mukabele sonrası eve girmeden kızları koydum arabaya doğru sahile yurudum geldim yarında oyle yapacam
Çok çok iyi vallahi
Whiteblacklife
Dün akşam pizza yedim akşam yemeğinde, menü değişti maalesef
Son sürat kilo alıyorum sanırım
Bu karneye yakışıyor mu flo şimdi verdin geri alıyorsun hemen
Hayır canım özelde yazdığım konu yüzünden ama burada açık açık yazamadim.her şeyden elimi ayağımı çekeyim.. izne de ayrıldım takıma da bir yudum geliyom zaten şeysi.
Perşembe tartılıp cuma bildirim yapabilirim kaptanım cuma günü 7den önce evde olamıyorum çünkü 7de kabul olursa girer yazarım direk sana özelden bile deKIZLAR DİKKAT!!!
ÖZELLİKLE LİSTE TAYFA
malipina
@Lunya
Whiteblacklife
Esra_4378
arden32
Bonus
Cuma günü tartı bildirimi son saati paylaşım alanına 20:00 biliyorsunuz..
Cuma günü iftardan önce tartınalım diyorum ben.. ama saat 19:30 da da bildirim yapamazsınız yetişmez bu kez liste..
ya en geç 17:00 gibi tartınıp bildirim hemen yapılmalı cuma
ya da perşembe hemen iftar öncesi tartınılıp cuma o kilo ile bildirim yapılmalı.
Bence: perşembe iftar öncesi 20:00 gibi tartılıp akılda tutulmalı. cuma da 17:00 gibi en geç tartılınmalı ve kilo durumuna göre seçilip bildirim yapılmalı..
Sahur genelde 2.30 3.40 arası canım en batı da olan benim mesela buna göre 3.40 yapılsa saat 2 10 saatlik açlık olacak bu yeterli gelmez mi sence hadi 3 olsun 11 saatlik açlık cuma günü en geç 17 kadar bildirimler yapılsa bence yeterli olur ama tabi ki sen ne dersen oKIZLAR DİKKAT!!!
ÖZELLİKLE LİSTE TAYFA
malipina
@Lunya
Whiteblacklife
Esra_4378
arden32
Bonus
Cuma günü tartı bildirimi son saati paylaşım alanına 20:00 biliyorsunuz..
Cuma günü iftardan önce tartınalım diyorum ben.. ama saat 19:30 da da bildirim yapamazsınız yetişmez bu kez liste..
ya en geç 17:00 gibi tartınıp bildirim hemen yapılmalı cuma
ya da perşembe hemen iftar öncesi tartınılıp cuma o kilo ile bildirim yapılmalı.
Bence: perşembe iftar öncesi 20:00 gibi tartılıp akılda tutulmalı. cuma da 17:00 gibi en geç tartılınmalı ve kilo durumuna göre seçilip bildirim yapılmalı..
Oluyor normal orucun ilk günü.. kafa gidiyor herkesteŞimdi sen söyleyince karneye bir kez daha baktım ve başlangıç tarihini gördüm
Nasıl dikkat etmedim bilmiyorum sanırım oruç başıma vurdu
Sahur menüm
2 haşlanmış yumurta
Salatalık
2 hurma
2 çarliston biber
4 ceviz
1 yk kahvaltılık domates sosu
1 sade kahve
İftara çorba salata ve cacık düşünüyorum, ama ne çorbası yapsam acaba
Yoğurdu cacikta kullanacağım, yoğurt yoğurt olmasın
Aynen süzme mercimek miss gibi
hayırdır tribini severim neye triplendin
Ya bana tam tarif versene vayt.ben hic bilmiyorum.internete kabak corbasi yaziyorum ya kremali ya unlu..Sebze çorbası yap kuzum en iyisi o bence ben çok severim içine kabak karnabahar brokoli miss gibi oluyor az da havuç atarsin kabak çorbasi yap sadece kabaktan oda güzel olur
Kiz o da kesin degil bak benim kv tartisi istisnasiz her 5 lik suyu dogru olcuyor.ama beni 5 sefer farkli olcuyorkız gülbe anlatamadım dünden beri.. 5 lt lik su falan yok mu? su ile dene diyorum o kesin belli ediyor doğru mu yanlış mı diye..
Bu haftaya kadar sporumu yaptım miu. Yapamayacağım hafta da söyledim spor grubunu oyalamadıgimi düşünüyorum.bu arkadaşları çıkar derim begüş
ilk gün orucu herkesi bi şaşırttıEvet kuzum sahur 3 3 dilim ekmek diye okudum sabah tartı aklımı aldı da
yahu ye sen korumadasın delirtmeBakcam aksam yine.mantar almistim hep kremali tarifler var.yogurt zaten yemiyorum.corbalari kendim yapmam lazim malum kv hep larbon takiliyo.bu aksamlik mercimek olacak o var evde yarin yemem.
Allah kabul etin şimdiden canımcımKızla burda oruç bugün değil yarından itibaren başlıyor sanırım sahuru bugün yapacağız buranın ezanına göre başlamak istiyorum bilgilendirmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?