canım yürüyüş yapmadım ama bolca ter attım bugün eşimin malzemeleri çatıdaydı sag olsun erkek kardeşim geldi toparlamak için çatıyı bende çıktım allahım ne sıcak eşim dedi canım eve git çok sıcak tamam dedim aman dedim sıcakmı hemen kafamda ambül yandıana dedim ne gidicem terliyim bari burda dedim maksat sıcak sauna etkisi yapar nasıl akıl ama eve geldim hemen duş aldım gitti yaglar yürüyüşüde işşallah yapıcemde korkuyorum çok sıcakya taksiyon vs çıkar diye
kız bu karatayı ben yapsam kaç kilo veirirm acaba eylüle harfi hargfine uysam:44::44::44::44:
kız ne diyosun amanın ben meyvada yemiyim bari ne yiyeyim
gel beraber olsun ebbem keşke istanbula gelebilsende senle görüşebilsek nede güzel olurdu
canım inan malum yerde çok güzel çıkmışsın erkek olsaydım kız seni hiç kaçırmazdım ona göre
canım ben bebeklerimde oruca denk geldi tutamadım sonra tuıtamazsın genede sen bilirsin ben 2 ay tuttumm peş peşe çok zorlandım kefaretini bile versen olmuyomuş gücün oldugu için sonradan tutabiliyousn borç oluyo ancakk tansiyon şeker hastası olucanda yırtıyon böyle dedim diye kızma olurmu kardeşim
canım sende şeker mi var bana dıokror bebem tedavisindeyim diye verdi diyaformin 1000 içiyorum sen ne kullanıyosun
sorma pasam bizde ayni..bir babam supuruyor yerleri anam gormeden bir ben..guya temiz kuslar diye yutturmaya calisiyoruz hele sabahlari annem kalkmadan uyandigimda yem dokuntulerini silip geri yatiyorum yataga
hos bulduk saphisim...sizleri sohbetinizi ozlemisim ya...ne guzel ortamimiz vardi. bir net sorunu cikti uzak kaldim sizlerdenbasina bela olmaya geldim sizleri kontrol etmeye geldim
salisimmm..tam gaz devam artik bakim..dedigin gibi uyduracak mazerette kalmadi...hem karatay diyeti hemde spora asil bakimmm..bos zamanini super degerlendirelim
kızlar herkes izinli diye sayım da yapmayı bırakmıştık.Öncesinde gerbera üstlenmişti mesaj sayımlarını.E artık yeniden yapalım diyorum.Bugünün sayımıyla başlayalım.Eğer gönüllü varsa sayım için belirleyelim,yoksa hepimiz sırayla her gün sayalım eskisi gibi :126:
Bende 1haftalik menuyu okudugmda gormustum tahin helvasni ama cola ictigim icin almakta istemiyorum aslnda..
smdi braz spor yaptm kendme geldm kan dolasimim hizlandi heralde
tamam o zaman sen sayimi yaparsin bugun ben ogrenrm bi tam olarak ben yapncada ertesi sabah gorursunuz :)
ben soluklandm sporuma devam edym iyi geceler kizlar:)
canım b vitamini,omega 3 takvyeleri almanı öneririm ya da kuru yemişini arttır bakalım biraz,bir de sabah kahvaltına mutlaka meyve koy.bakalım yarın nasıl olacaksın.Haftada 1 lahmacun yeme hakkımız var,yanında bol yeşillikle,önden bir çorbayla doyuru bir öğün olur.Haftada 2-3 kez 1-2 kk tahin helvası yiyebiliyoruz,özellikle balık yediysek,sonrasındaki hipoglisemi içinbu haberlere sevineceğini düşünüyorum
sayım için de öncelilkle bugünün sayımını ben yapayım,nasıl olduğunu görmüş olursun,sonrakileri sana dervederiz o zaman tatlım,zorlandığın zaman veya sıkıldığında söylersin,
görevi bir başka gönüllü alır veya takımca sırayla sayarız
yağmurun saat farkından dolayı onun mesajlarını bizimkiler gibi 00.00 dan 00.00 a kadar yapmayalım,günlük girdiği mesajları sayalım zaten arkadaşımızın paylaşımı gayet güzel
Ben 1haftalik ornek menude gormustm helvayida smdi kolada iciyorum hani almym o yuzden..
spor yaptm kan dolasimim hizlandi heralde gecti halszlgmde :) soluklanrken yazym dedm
o zaman senden ogrenrm baslarm bende yarininkne spora devam etcem ben iyi geceler smdiden kizlar:)
ay herkes uyudu galiba,
bi sey sorcaktim.
simdi biz bu cuma veya persembe bildirim yapicaz ya,
gecen cumaya gore mi soyliyces,
onceki cumaya gore mi?
kilo grafigi yapmistim kendime onu ekleyim size :)
Eki Görüntüle 461047
hos bulduk saphisim...sizleri sohbetinizi ozlemisim ya...ne guzel ortamimiz vardi. bir net sorunu cikti uzak kaldim sizlerdenbasina bela olmaya geldim sizleri kontrol etmeye geldim
kızlar herkes izinli diye sayım da yapmayı bırakmıştık.Öncesinde gerbera üstlenmişti mesaj sayımlarını.E artık yeniden yapalım diyorum.Bugünün sayımıyla başlayalım.Eğer gönüllü varsa sayım için belirleyelim,yoksa hepimiz sırayla her gün sayalım eskisi gibi :126:
Kızlarrrrr benn sözüümmüü tuttuumm heemnnn kalkıpp yürüyüşee gittim 1 saat yürüdümmmmSporsuzz diyett olmazzz o zamannn sporrrrr listelerideeeee başlasınn mııı kaptannnnn
ooh harikasın canımKızlarrrrr benn sözüümmüü tuttuumm heemnnn kalkıpp yürüyüşee gittim 1 saat yürüdümmmmSporsuzz diyett olmazzz o zamannn sporrrrr listelerideeeee başlasınn mııı kaptannnnn
süperrrKaratayımın ilkk sabah kahvaltısını da yazayım:)
1 saat yürüyüşte 1.5 litre suyumu içtim
Kahvaltıda 6 ceviz
4 kuru kayısı
biraz peynir
bol domates salatalık
2 yumurta
8 adet zeytin
1 adet omega 3
afiyet olsun tatlım inşallah meyveler biraz toparlar seni ve wc için etkili olurGunaydin kizlar sporsuz olmazz:)
sabah yarim dilim yesil elma bir dilim karpuz
2domates 1salatalik 1biber
1kk peynir 1zeytin
1cay b ceviz fndik karistrdm bayada su ictm yaninada yesil cay
iyi olmuş geldiğin bayadır pek kilo verilmedi malesef grubumuzda
başlat bakalım sayımı eskisi gibi sırası glen yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?