Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kahvaltimm

2 yumurta ile beyaz peynirli baharatli omlet
6 zeytin,
1 kk beyaz peynir
1 cb ceviz/badem
domates, sekersiz cay

ben caylarimi yilllllardir 1996 dan beri sekersiz iciyorum :)
o yuzden cay yazdigimda bilin ki sekersiz :)

neden 1996?
kardesim dogmustu o yil, annem de rejime basladi,
sekersiz cay iciyordu,
sofraya seker koymayi unutuyordu. ben de mutfaga gidip almaya usendgm iciin
boylece alistim sekersiz icmeye :)
sonra esim de benden alisti ikimiz de sekersiz iciyoruz artik :)

Son düzenleme:
yazin yuruyus icin benim buldugum cozum, ya sabah erkenden cikmak ya da ikindin aksam olmak uzere iken cikmak.
boylece cok sicaklamiyor insan :)
yuzmek de cok mantikli, usenmeyip bi gitsem su havuza cok iyi olcak.
hasemayla gidiyorum diye cekiniyorum ama olsun napalim biz de boyleyiz iste :)
gercekten cok kalori harcatan bi spor yuzme.
1 saatte 444 kalori yakiliyormus.
yurume olsa 209 kalori, yurume nin 2 kati en azindan.
evet usenmeyip havuza gitmeliyim hem serinlerim hem zayiflarim :)

ogle yemegim icin de

1 buyuk kase zeytinyagli yesil fasulye
ve 1 kucuk kase yogurt

getirdim, ogleden sonra yiyeyim diyorum iyice acikinca,
sonra aksama da hafif bi seyler ayarlariz ins.

1 litrelik pet siseyle su getirdim ins bol bol da su icicem :)
simdilik bu kadar :)

Son düzenleme:
Biz kızımla parka çıkıyoruz.Sanırım dönüşümüz 20.00 yi geçer.bu akşam yine yemek yemeyeceğim bu durumda,ayran ve sütle geçiştireceğim.zaten öğlen yemeğimi 16.30-17.00 civarı yemiştim acıkmadım henüz

Bendee şeker ilacı kullanıyorum kuzummm amaa oruç tutarken bırakıyorum ilacı ama zor oluyor tabiii bende de muallak durum anlayacağın

Kizlar iyi aksamlar :)

sallis takma be bende 3.yilim oldu universteyle ugrasiyorum ki bu senede olmicak gbme geliyo calssaydm dersaneye gtseydm diyorum hep byuk uzuntu ama maalesefte yapcak bsey yok snavdan sonra

kirmizigul merhaba tebrk ederm 55kilo vermissin alkisliyorum seni yani burdan icim pir pir etti:)

yagmurdamlasi bende aksam zeytinyagli fasulye yedm yanndada beyaz peyniri cokk severim tavsye:) hc usenme yuzmeye git valla ben ankarada gunlugu 20tl den asagi bulamadgmdan duzenli yapmam imkansiz cokta sinir bozucu vaktnde profesyoneldm cocukken daha ilkokula gtmeden yuzmeye baslamstm keske devam etseydm eden birkac arkadas smdi milli takimda benim icn uzucu..

oyle iste kizlar bugunde iki ogun yedm gec kalktgmdan 3olmuyo gece acikiyorum:d
zeytinyagli fasulye 1kk peynir domates salatalik ve kola vardi menmde ya bitki cayida iciyorum soda fln ama bende kola cok fena aliskanlik yapmis az iciyorum tabi eskisine gore ama hic icmemem lazm

saphira sabahlari acken su iciyorum kaysi yiyorum kahvaltmi hazirlarken ama bde bal olayni denicem olmadi bi tane elma yicem sabahlari once

kizlar bu karatay sizde bi halszlk yarattimi ben hastalancmmi acaba bi kirgnlk gbi bisey var ustumde??

canım yürüyüş yapmadım ama bolca ter attım bugün eşimin malzemeleri çatıdaydı sag olsun erkek kardeşim geldi toparlamak için çatıyı bende çıktım allahım ne sıcak eşim dedi canım eve git çok sıcak tamam dedim aman dedim sıcakmı hemen kafamda ambül yandıana dedim ne gidicem terliyim bari burda dedim maksat sıcak sauna etkisi yaparnasıl akıl ama eve geldim hemen duş aldım gitti yaglaryürüyüşüde işşallah yapıcemde korkuyorum çok sıcakya taksiyon vs çıkar diye
kızlar karatayda hurma yenebiliyor ama yine de yerli olmadığı için kayısı ve inciri daha çok tavsiye ediyor hoca kuru kayısıyı kakaoya batırıp yiyin bayılacaksınız
kız bu karatayı ben yapsam kaç kilo veirirm acaba eylüle harfi hargfine uysam:44::44::44::44:
kız ne diyosun amanın ben meyvada yemiyim bari ne yiyeyim
gel beraber olsun ebbem keşke istanbula gelebilsende senle görüşebilsek nede güzel olurdu
canım inan malum yerde çok güzel çıkmışsın erkek olsaydım kız seni hiç kaçırmazdım ona göre
canım ben bebeklerimde oruca denk geldi tutamadım sonra tuıtamazsın genede sen bilirsin ben 2 ay tuttumm peş peşe çok zorlandım kefaretini bile versen olmuyomuş gücün oldugu için sonradan tutabiliyousn borç oluyo ancakk tansiyon şeker hastası olucanda yırtıyon böyle dedim diye kızma olurmu kardeşim
Bendee şeker ilacı kullanıyorum kuzummm amaa oruç tutarken bırakıyorum ilacı ama zor oluyor tabiii bende de muallak durum anlayacağın
canım sende şeker mi var bana dıokror bebem tedavisindeyim diye verdi diyaformin 1000 içiyorum sen ne kullanıyosun

sorma pasam bizde ayni..bir babam supuruyor yerleri anam gormeden bir ben..guya temiz kuslar diye yutturmaya calisiyoruzhele sabahlari annem kalkmadan uyandigimda yem dokuntulerini silip geri yatiyorum yataga
hos bulduk saphisim...sizleri sohbetinizi ozlemisim ya...ne guzel ortamimiz vardi. bir net sorunu cikti uzak kaldim sizlerden basina bela olmaya geldim sizleri kontrol etmeye geldim

salisimmm..tam gaz devam artik bakim..dedigin gibi uyduracak mazerette kalmadi...hem karatay diyeti hemde spora asil bakimmm..bos zamanini super degerlendirelim

hmm peyniri cok severim ama simdi yanimda yok malesef..
yogurt la da guzel olur be :)

canim ben iyiyim cok sukur.. halsizlik olmadi,
ama belim agriyor.. ki bence karatay bel agrisi yapmaz, yaparsa da yaptigi ilk kisi benimdir heralde :) :) :)
bi ihtimal diyorum belki bebis geldiyse bu ay belki ondandir :) ay cok sevinirim valla, 1.5 yildir ugrasiyoruz olmuyor.
ben de kafa dagitmak icin diyete basladim hem de citir anne olmak icin insss.
Rabbimden her seyin hayirlisi...

tamam canım dene bakalım,sonuçları yazarsın...karataya ilk başladığım hafta bünyem alışana kadar ben de bir tuhaf olmuştum,mutsuz,sinirli,halsiz,baş ağrılı biri olmuştum ama 1 haftanın sonunda tüm şikayetlerim bitti ve tokluk hissi oluşmaya başladı.iyileşiyordum artık
canım ayda 4 kg veren bir arkadaşımız var bahsetmiştim ya daha önce de,maşallah onun hiç değişmez,ayda 4 kg mutlaka veriyor ama harfiyen uyuyor diyete.120 kg ile başlamış,şu anda 60 larda sanırım herkesin bünyesne ve kaçamak durumuna göre değişir verdiğin kilo.Ben de düzgün bir şekilde yaparken ayda ortalama 3 kg veriyordum

valla bence de meyve bu kadar yeme canım.çilek kiraz erik şeftali kayısı gibi meyveler az şekerli olduğundan yiyebilirsin.ben de yiyorum ama nasıl yiyorum;mesela 1 muz ve 1 çay bardağı çiğ kuru yemiş yiyiorum,yanında süt içebiliyorum,bu bir ana öğünü oluşturuyor benim için,sabah kahvaltısı yerine veya öğlen yemeği yerine yiyorum

oruca gelince,bakalım nasip,inşallah tutabilirim

hos bulduk saphisim...sizleri sohbetinizi ozlemisim ya...ne guzel ortamimiz vardi. bir net sorunu cikti uzak kaldim sizlerden basina bela olmaya geldim sizleri kontrol etmeye geldim

biz de seni özledik tatlım bela ne demek canım benim,başımızın üstünde yerin var,çok sevinirim

bebiş miiii hadi hayırlısı tatlım hadi inşallah

iyi akşlamlar fıstıklar...
Akşam yemeği yemedim.Aslında saat 21.00 de acıkmıştım ama tabiki yemedim.şimdi de şekersiz sütlü bir kahve yaptım kendime,onu içiyorum

kızlar herkes izinli diye sayım da yapmayı bırakmıştık.Öncesinde gerbera üstlenmişti mesaj sayımlarını.E artık yeniden yapalım diyorum.Bugünün sayımıyla başlayalım.Eğer gönüllü varsa sayım için belirleyelim,yoksa hepimiz sırayla her gün sayalım eskisi gibi :126:

wuhuuu bilmiodum mesaj sayimi oldugunu,
bugun bilen biri saysin, biz de ogrenelim nasil yapilcak, sonra yapariz ins siramiz gelince :)

2 litre suyum bitti bileee :) :)

Son düzenleme:
wuhuuu bilmiodum mesaj sayimi oldugunu,
bugun bilen biri saysin, biz de ogrenelim nasil yapilcak, sonra yapariz ins siramiz gelince :)

2 litre suyum bitti bileee :) :)

canım 00.00 ile 00.00 arası saatlerdeki mesajları sayıyoruz.Mesela bugünün sayımın 00.00 geçince saat yapabiliyoruz.''dün'' tarihli mesajlarını sayıyoruz herkesin,alıntıları da bir mesaj yerine koyuyoruz
afiyet olsun ben de bugün 2 lt su içtim.çok susamadım.3.5-4 lt içiyorum normalde

yok benim sayimim dogru olmadi,
bugun diyor ama sanirim saat farkindan dolayi yanlis oluyor.
en iyisi ananee esra cim yapsin :)

Son düzenleme:
yagmurdamlası canımm Allah inşallah gönlnze göre bi bebiş verir :) 2lt su harika bde öğlen fln heralde sizin ora o bakmdan cok iyi :)

ben hala spor yapcam ya yapamadm bi kızlaar:s

saphira umarm gecer bu 1haftada cok halsz oldum yani iyiki yemek yememssn tebrk ederm:) birde ayda 3 4 kilo az deglmi yaav ben eylülde 67 olmalymmmmm

ya bu sayım olayi gece herhangi bi saatte oluyosa ben yapablrm kızlar smdi tlfnla griyorum zor olur ama bilgden yaparm:) bide sayım sonrası bildirimmi yapcam herkesn mesajnı ve yağmurdamlasının saat dilimide var :) ?

canım b vitamini,omega 3 takvyeleri almanı öneririm ya da kuru yemişini arttır bakalım biraz,bir de sabah kahvaltına mutlaka meyve koy.bakalım yarın nasıl olacaksın.Haftada 1 lahmacun yeme hakkımız var,yanında bol yeşillikle,önden bir çorbayla doyuru bir öğün olur.Haftada 2-3 kez 1-2 kk tahin helvası yiyebiliyoruz,özellikle balık yediysek,sonrasındaki hipoglisemi için bu haberlere sevineceğini düşünüyorum

sayım için de öncelilkle bugünün sayımını ben yapayım,nasıl olduğunu görmüş olursun,sonrakileri sana dervederiz o zaman tatlım,zorlandığın zaman veya sıkıldığında söylersin,
görevi bir başka gönüllü alır veya takımca sırayla sayarız
yağmurun saat farkından dolayı onun mesajlarını bizimkiler gibi 00.00 dan 00.00 a kadar yapmayalım,günlük girdiği mesajları sayalım zaten arkadaşımızın paylaşımı gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…