- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
sınavına üzüldüm canım ama en azından stresin bitti buna da şükür
aslında kitapta ramazanda nasıl uygulandığı yazıyor ama ben de kitap yok anacım bakamıyorum.karatay topiğinde arkadaşlar yardımcı olurlar.Ben de istiyorum oruç tutmak ama cesaret edemiyorum yahem iftar çok geç saatte hem de bu sıcakta susuzluk çok zor.Eşimin de şekeri sınırda,riskli olur oruç tutması diye tutmayacak sanırım.Evde tek başıma oruç tutmak daha da zor gelir bana.Benim durumum biraz muamma yani anlayacağın canım
canım yürüyüş yapmadım ama bolca ter attım bugün eşimin malzemeleri çatıdaydı sag olsun erkek kardeşim geldi toparlamak için çatıyı bende çıktım allahım ne sıcak eşim dedi canım eve git çok sıcak tamam dedim aman dedim sıcakmı hemen kafamda ambül yandıKizlar gunaydin gec oldu braz ama benmde is yok bsey yok bu saatlerde kalkiyorum napym:)
sabah iki donates iki salatalik braz kuruyemis 1kk peynir 6zeytin ve 2yumurta yedim yaninada kola ictm ..
kolam zero tabiki. Senarist ben sormustum cunku hurma yemissin hani bende karatayda varmi dye bi heycanlanmstm:)
hosbulduk pasam sen merak etme yuruyuslerle duzgun yemeyle vercen o kilolari bde en onemlisi bence tabi etrafnda oyle kaloriili yemekler varken kendni tutablmek ki ben bnu basaramiyorum
kizlar feci bi spor programindaym bugun 5 gun olcak ve okadarda sebze yiyorum posa maksatli ama bende kabiz oldum olcak ismi bu?
saphira yuzme en guzel spordur tam anlamiyla heryerni calstrir bu mevsimlerdeyken bol bol degerlendir derim :)
hepnze mutlu gunler kizlar iyi bakn kendinize abur cuburdan uzak kalinnn:)
kızlar karatayda hurma yenebiliyor ama yine de yerli olmadığı için kayısı ve inciri daha çok tavsiye ediyor hocakuru kayısıyı kakaoya batırıp yiyin bayılacaksınız
canım meyveyle diyet yaparak kalıcı kilo veremezsin,meyve şekeri yağ depoluyor maalesefevet kalorisi düşük ama kiloyu versen bile geri almak üzere bekliyor hep Allahtan karpuzu az yemişsin.Hele akşamları yenilen meyve leptinin (yağ yakan hormon) çalışmasını engelliyor,özellikle kavun karpuz gibi meyveler çok şekerli.Benden uyarması
gel beraber olsun ebbem keşke istanbula gelebilsende senle görüşebilsek nede güzel olurduOhhhh iyiiiii eğlencelerrrrr bebişlerrrrrBu haftasonuu bende denizdeydimm kpss hüsranını atlatmaya çalıştımm baya zenci moduna girdim artık
Yaaaa benimmmmmmm biricikkkk nevvvvvvimmmmmmm gelmişş yaaaaaaaaaTakımımızınnn bir tanesiiii valla sen bizee uğurr getirecksinn nevimmm bizzz dökülüyoruzdaa Bu arada yaşadıklarınaaa çok üzüldüm amaaaa temiz bir sayfa açma vaktidirr derimm benn
Afiyet olsun kuzum
Afiyeeett olsun paşamm
Afiyett şekerr ball olsunnn
Karataydaşım benümmmm
Afiyettt ball olsun kuzumm
Senaristcim hoşgeldinnn
Amanınnnnnnnn buu takımınn guruuuuuuruuuu gelmüşşşşşş
canım inan malum yerde çok güzel çıkmışsın erkek olsaydım kız seni hiç kaçırmazdım ona göreSlmmmm kızlarrr artıkk bahanesizzzz sappp gibiiii salişiniz geldiii okulu bitti mezuniyeti bitti siniri stresi bitti kpss si bittiKpss ile birlikte tüm sıkıntılar geride kaldı o da tam bir hüsrandııı Sınavım çok kötü geçtiii Amaa gerideee kaldııııı Bugün bir plannn yapıcammmm yarından itibarenn fulll timee diyett vee spora odaklanacağımmm
Bu arada Saphırammmm biz ramazandaa ne yapaxcazz birkaç gündürr kafamaaa takılıoo karatyınnn ramazan versiyonu var mı:44::44:
canım ben bebeklerimde oruca denk geldi tutamadım sonra tuıtamazsın genede sen bilirsin ben 2 ay tuttumm peş peşe çok zorlandım kefaretini bile versen olmuyomuş gücün oldugu için sonradan tutabiliyousn borç oluyo ancakk tansiyon şeker hastası olucanda yırtıyon böyle dedim diye kızma olurmu kardeşimsınavına üzüldüm canım ama en azından stresin bitti buna da şükür
aslında kitapta ramazanda nasıl uygulandığı yazıyor ama ben de kitap yok anacım bakamıyorum.karatay topiğinde arkadaşlar yardımcı olurlar.Ben de istiyorum oruç tutmak ama cesaret edemiyorum yahem iftar çok geç saatte hem de bu sıcakta susuzluk çok zor.Eşimin de şekeri sınırda,riskli olur oruç tutması diye tutmayacak sanırım.Evde tek başıma oruç tutmak daha da zor gelir bana.Benim durumum biraz muamma yani anlayacağın canım
canım sende şeker mi var bana dıokror bebem tedavisindeyim diye verdi diyaformin 1000 içiyorum sen ne kullanıyosunBendee şeker ilacı kullanıyorum kuzummm amaa oruç tutarken bırakıyorum ilacı ama zor oluyor tabiii bende de muallak durum anlayacağın
canım yürüyüş yapmadım ama bolca ter attım bugün eşimin malzemeleri çatıdaydı sag olsun erkek kardeşim geldi toparlamak için çatıyı bende çıktım allahım ne sıcak eşim dedi canım eve git çok sıcak tamam dedim aman dedim sıcakmı hemen kafamda ambül yandıana dedim ne gidicem terliyim bari burda dedim maksat sıcak sauna etkisi yapar nasıl akıl ama eve geldim hemen duş aldım gitti yaglar yürüyüşüde işşallah yapıcemde korkuyorum çok sıcakya taksiyon vs çıkar diye
kız bu karatayı ben yapsam kaç kilo veirirm acaba eylüle harfi hargfine uysam:44::44::44::44:
Iyi yapmissin ya olay ter atmak zaten:) tabsiyonun varsa sabah erkenden yap yuruysnu 6bucuk gbi fln bence ben spor yapamdm daha ama yapcam gun bitmedi bide bende merak ediyorum eylule ne kadar kilo gder 10 kilo gdermi sporla acaba
canım yürüyüş yapmadım ama bolca ter attım bugün eşimin malzemeleri çatıdaydı sag olsun erkek kardeşim geldi toparlamak için çatıyı bende çıktım allahım ne sıcak eşim dedi canım eve git çok sıcak tamam dedim aman dedim sıcakmı hemen kafamda ambül yandıana dedim ne gidicem terliyim bari burda dedim maksat sıcak sauna etkisi yapar nasıl akıl ama eve geldim hemen duş aldım gitti yaglar yürüyüşüde işşallah yapıcemde korkuyorum çok sıcakya taksiyon vs çıkar diye
kız bu karatayı ben yapsam kaç kilo veirirm acaba eylüle harfi hargfine uysam:44::44::44::44:
Iyi yapmissin ya olay ter atmak zaten:) tabsiyonun varsa sabah erkenden yap yuruysnu 6bucuk gbi fln bence ben spor yapamdm daha ama yapcam gun bitmedi bide bende merak ediyorum eylule ne kadar kilo gder 10 kilo gdermi sporla acaba
bilmiyorumki düşünmek lazım galiba:44::44:
canım benim benim serçem var eşim bulmuş sokakta onu besliyorum paşayla köpük büyük teyzesi onlar kendileri yiyorlar serçe 3 hafta olucak benle olalıeşim oruca kadar kalsın sonra uçururuz dedi canım evet çok pis oluyolar ama paşamın babacım benim demesi yetiyor elimde ıslak mendil orayı burayı sil vallahi ıslak mendilcileri ben zengin edicem
hos bulduk saphisim...sizleri sohbetinizi ozlemisim ya...ne guzel ortamimiz vardi. bir net sorunu cikti uzak kaldim sizlerdenvaaayyyyy kimler geldi kimlerrrtatlım sen de hoşgeldinnnn çıtır kaptanım
kızlar bilmeyenler için yazayım kırmızıgül takımımızın eski kaptanıdır,kendisi çıtır bir hatun olarak,55 kg vermiş bir şekilde mezun oldu
Slmmmm kızlarrr artıkk bahanesizzzz sappp gibiiii salişiniz geldiii okulu bitti mezuniyeti bitti siniri stresi bitti kpss si bittiKpss ile birlikte tüm sıkıntılar geride kaldı o da tam bir hüsrandııı Sınavım çok kötü geçtiii Amaa gerideee kaldııııı Bugün bir plannn yapıcammmm yarından itibarenn fulll timee diyett vee spora odaklanacağımmm
Bu arada Saphırammmm biz ramazandaa ne yapaxcazz birkaç gündürr kafamaaa takılıoo karatyınnn ramazan versiyonu var mı:44::44:
yagmurdamlasi bende aksam zeytinyagli fasulye yedm yanndada beyaz peyniri cokk severim tavsye:) hc usenme yuzmeye git valla ben ankarada gunlugu 20tl den asagi bulamadgmdan duzenli yapmam imkansiz cokta sinir bozucu vaktnde profesyoneldm cocukken daha ilkokula gtmeden yuzmeye baslamstm keske devam etseydm eden birkac arkadas smdi milli takimda benim icn uzucu..
kizlar bu karatay sizde bi halszlk yarattimi ben hastalancmmi acaba bi kirgnlk gbi bisey var ustumde??
tamam canım dene bakalım,sonuçları yazarsın...karataya ilk başladığım hafta bünyem alışana kadar ben de bir tuhaf olmuştum,mutsuz,sinirli,halsiz,baş ağrılı biri olmuştum ama 1 haftanın sonunda tüm şikayetlerim bitti ve tokluk hissi oluşmaya başladı.iyileşiyordum artıkKizlar iyi aksamlar :)
sallis takma be bende 3.yilim oldu universteyle ugrasiyorum ki bu senede olmicak gbme geliyo calssaydm dersaneye gtseydm diyorum hep byuk uzuntu ama maalesefte yapcak bsey yok snavdan sonra
kirmizigul merhaba tebrk ederm 55kilo vermissin alkisliyorum seni yani burdan icim pir pir etti:)
yagmurdamlasi bende aksam zeytinyagli fasulye yedm yanndada beyaz peyniri cokk severim tavsye:) hc usenme yuzmeye git valla ben ankarada gunlugu 20tl den asagi bulamadgmdan duzenli yapmam imkansiz cokta sinir bozucu vaktnde profesyoneldm cocukken daha ilkokula gtmeden yuzmeye baslamstm keske devam etseydm eden birkac arkadas smdi milli takimda benim icn uzucu..
oyle iste kizlar bugunde iki ogun yedm gec kalktgmdan 3olmuyo gece acikiyorum:d
zeytinyagli fasulye 1kk peynir domates salatalik ve kola vardi menmde ya bitki cayida iciyorum soda fln ama bende kola cok fena aliskanlik yapmis az iciyorum tabi eskisine gore ama hic icmemem lazm
saphira sabahlari acken su iciyorum kaysi yiyorum kahvaltmi hazirlarken ama bde bal olayni denicem olmadi bi tane elma yicem sabahlari once
kizlar bu karatay sizde bi halszlk yarattimi ben hastalancmmi acaba bi kirgnlk gbi bisey var ustumde??
canım ayda 4 kg veren bir arkadaşımız var bahsetmiştim ya daha önce de,maşallah onun hiç değişmez,ayda 4 kg mutlaka veriyor ama harfiyen uyuyor diyete.120 kg ile başlamış,şu anda 60 larda sanırımkız bu karatayı ben yapsam kaç kilo veirirm acaba eylüle harfi hargfine uysam:44::44::44::44:
kız ne diyosun amanın ben meyvada yemiyim bari ne yiyeyim
gel beraber olsun ebbem keşke istanbula gelebilsende senle görüşebilsek nede güzel olurdu
canım inan malum yerde çok güzel çıkmışsın erkek olsaydım kız seni hiç kaçırmazdım ona göre
canım ben bebeklerimde oruca denk geldi tutamadım sonra tuıtamazsın genede sen bilirsin ben 2 ay tuttumm peş peşe çok zorlandım kefaretini bile versen olmuyomuş gücün oldugu için sonradan tutabiliyousn borç oluyo ancakk tansiyon şeker hastası olucanda yırtıyon böyle dedim diye kızma olurmu kardeşim
hos bulduk saphisim...sizleri sohbetinizi ozlemisim ya...ne guzel ortamimiz vardi. bir net sorunu cikti uzak kaldim sizlerdenbasina bela olmaya geldim sizleri kontrol etmeye geldim
hmm peyniri cok severim ama simdi yanimda yok malesef..
yogurt la da guzel olur be :)
canim ben iyiyim cok sukur.. halsizlik olmadi,
ama belim agriyor.. ki bence karatay bel agrisi yapmaz, yaparsa da yaptigi ilk kisi benimdir heralde :) :) :)
bi ihtimal diyorum belki bebis geldiyse bu ay belki ondandir :) ay cok sevinirim valla, 1.5 yildir ugrasiyoruz olmuyor.
ben de kafa dagitmak icin diyete basladim hem de citir anne olmak icin insss.
Rabbimden her seyin hayirlisi...
wuhuuu bilmiodum mesaj sayimi oldugunu,
bugun bilen biri saysin, biz de ogrenelim nasil yapilcak, sonra yapariz ins siramiz gelince :)
2 litre suyum bitti bileee :) :)
yagmurdamlası canımm Allah inşallah gönlnze göre bi bebiş verir :) 2lt su harika bde öğlen fln heralde sizin ora o bakmdan cok iyi :)
ben hala spor yapcam ya yapamadm bi kızlaar:s
saphira umarm gecer bu 1haftada cok halsz oldum yani iyiki yemek yememssn tebrk ederm:) birde ayda 3 4 kilo az deglmi yaav ben eylülde 67 olmalymmmmm
ya bu sayım olayi gece herhangi bi saatte oluyosa ben yapablrm kızlar smdi tlfnla griyorum zor olur ama bilgden yaparm:) bide sayım sonrası bildirimmi yapcam herkesn mesajnı ve yağmurdamlasının saat dilimide var :) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?