Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzummmmm bendeeee sporrr sayımlarınaaa gönüllüyümmmm herkes bana göndersin dünden itibaren olanları

Teşekkürlerrrr
tamam canım spor listesi den de o zaman
selam kızlar keyifler nasıl ben kardeşimin dükkanındayım size bir uğrayayım dedim biz ankaraya geçtik
hoşgeldin canım bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın kelebek çocuklar,iyisiniz inşallah
benim izin eylülün başında bitiyor inş kilo vermiş olarak döneceğim
inşallah canım
hadi bakalım 4 gözle bekliyoruz
Bide oglen ycek bsey bulamadm 2kuru kaysi bi avucta fndik yedm
ah kıyamamm akşam yemeğini kuvvetli ye o zaman acıkırsan da erken ye,4 saati doldurmayı bekleme çünkü ara öğün gibi olmuş
afiyet olsun canım,sporunu biraz fazla yaparsın
ooh hadi baklaım iyi eğlenceler
akşam menün de gayet güzel ve doyurucu olmuş afiyet olsun canım
ayol yaşın kaç başın kaç ne evde kalması,okul yeni bitti zaten dur daa

kahvaltı:

2 yumurta ve 4 kaşık lor ile tereyağlı omlet
8-9 zeytin
domates
1 biber
1 çay bardağı badem fındık karışımı
1 lokma ballı ekmek
çay

öğlen:
1 tabak tavuk sote ( 1 kemiksiz göğsü kuşbaşı doğradım,1 biber,1 domatesle ve baharatlarla,hiç su eklemeden pişirdim.Az zeytinyağla)
1 kase dolusu yoğurt
1 lokma ekmek

şu ana kadar 2.5 lt su içtim

Saol kuzumm zatenn hemenn yürüyüşee gittim bugün totalde 2 saat 15 dakika yürüdümmm 3 litre su içtimmmmm

Afiyettt olsunnn kuzummmm

merhaba kizlaar, ben geldim.
kahvaltimi yazayim hemen unutmadan

2 yumurta ile sucuklu kasarli omlet
domates, salatalik
1.5 kk peynir
4 zeytin
1cb badem/ceviz
cay

ara
17 badem

oglen icin
1 buyuk kase tavuk sote
1 kucuk kase buharda ince taze fasulye

1 litre suyum bitti simdiden.
bugun aksam arkadaslarm gelcek oturmaya ama ikram yapmicam oyle anlastik.
bakalim aksam menumu de sonra yazayim ins.
ins aksam yuruyusumu yapabilirim, cok seviyorum yuruyus yapmayi. dun gece 9.30 da mi ne ciktik, ama buralar guvenli cok sukur.

Senarist cim kitap ozeti icin sagol, hepsini okudum cok mantikli.
Saphiracim sayim icin ellerine saglik, herkes yeteri kadar paylasimda bulunmus demek ki :) supper.. aynen boyle devam insss...
saliss cim sana spor mesaji atalim ins her gun :)
ecemavi cim eylulde gorusurus ins :)
ananee cim ac kalma ins aksam guzel beslen, spor icin de masallah :)
pasa cim ins sen de iyisindir opuyorum herkesi :)

Son düzenleme:
Kizlaar iyi aksamlar ayi gbi yedm sanki oyle hssedyorum:d

ogle yedklermden sonra disari ciktim baya bi sicakti bayada yurudum bide kuaforlern kapali oldugu gun fon yaptrmam gerekti o halde fotoraf cektrdm bu streslerden bi yarim kutu light cola ictm

eve almiyoruzda neyse aksam bir kasik zeytinyagli fasulye birer domates salatalik 2biber yarm cay b findik ayran ve hazir pilaki yedm yarim konserve yagni süzdm bde scak sudan gecrdm bdahada havuza fln dglse bu scakta cikmamm:)

salis ben spor programi yaptim kendme bir gun sadece eliptk calisiyorum en az 10km
diger gun 7bucuk km minimum olmak uzere eliptk ve 1saat cvarnda _oyalanrsam iki saat:d_ aorebik pilates falan bolgesel calistirmalar yapiyorum aksatmadm daha hc

saphira şu dolu mdemle canm sote cekti yarn yapcam ki cok super yaparm isin ozü sirke bence dukandan ogrendgm en yararli bilgi ..:d

salis bde bekarlik sultanliktiiirrr:):)

Saol kuzumm zatenn hemenn yürüyüşee gittim bugün totalde 2 saat 15 dakika yürüdümmm 3 litre su içtimmmmm

Afiyettt olsunnn kuzummmm

oohhh sporun yarasın bitanem
sağol tatlımmm
hoşgeldin canım menün yine çok güzel afiyet olsun
arkadaşlarına da ikram olarak karatay trufu ikram edebilirsin kuru meyveleri minik minik doğra,iri dövülmüş kuru yemişlerden ekle,tarçın ve biraz süt ekle,hepsini yoğur.Sonra da küçük toplar yap.hindistan cevizine,kakaoya,kuru yemişe bulayıp servis edebilirsin,sen de 20.00 den önce yiyebilirsin
afiyet olsun canım benimki çok sote gibi olmadı canım,hiç kavurma işlemi yapmadım ben,benimki biraz güveç gibi oldu aslında.evet sirke soteye yakışır ama asıl çoban kavurmaya yakışır.sen nasıl yapıyorsun sirkeli olarak?anlat bakem ben de öyle yaparım belki bi daha ki sefere
sporun da süper valla canım harikasın

akşam: yok

suyum 3.5 lt oldu

Canlarım iyi akşamlar.Evdeyim,yalnızım.Şu anda ılık ılık İlhan İREM çalıyor,-konuşamıyorum-diyor,bütün konuşamadıklarımı gömmüşüm,yazdıklarınızı okuyorum,elimde kahvem,size yazıyorum Öncelikle cevap vermeden önce,ben takımı çok azimli gördüm.Dikkat ettim ortak noktamız diyetten bir müddet ciddi anlamda kopmuş olmamız ve yine ortak noktamız hepimizin o eski azimli ve istikrarlı kilo veriş günlerimize dönmeyi istiyor oluşumuz.Ve dönücezzzz Saphira'm,Saliş'im,Paşa'm tanıdığım ve çok sevdiğim arkadaşlarımdı ve yine Onlarla olmaktan çok mutluyum.Yağmurdamlası,Anane,Ecem,Senarist ve Gerbera ise yeni takım arkadaşlarım,umarım beraberce ve birbirimizin azimlerinden beslenerek başarıcaz

Okudukça hemen hemen anlamaya başladım ortamı canım,çok teşekkür ederim.Ben Dukan yapmayı düşünmüyorum artık.Evet incelme etkisi muhteşem ama,ramazanı da kapsayacak kalitede bir diyet düşünüyorum.Yine bu yıl da geçen ramazandaki gibi güzel bir ramazan diyeti uyarlıycam ve burda da paylaşıcam.
Canım ben 248. etapta 70.8 kg ile ayrılmışım,264. etaba 85.8 kg ile girmiş oluyorum Tam 15 kg,15 etap yokmuşum,aldığım kilo 15 haftaya bölünecek ve ilk haftaya mahsus bölünmüş hali olan -1 kg ile listeye giricem ama sonraki haftalarda hiçbir şekilde eksiye düşmeyeceğime ve en kötü ihtimal kilomu koruyacağıma söz veriyorummmmm :124:

dogru didin bebem haklısın ama azimliyim bakalım tartılmıcam ne kadar gelicem cumaya:
Canım çok azimli ve kararlısın maşallah,buralarda yokken de ara ara takip ettim,başarıcaz

hoşgeldin canım ben seval bende yaklaşık 1,5 aydır yokum sankim :26: ne kadar oldu onu da bilmiyorum bu cuma listelerdeyim ama
Hoşbulduk canım,ben de 16 etaptan beri yoktum ama +15 kg ile döndüm ne yazık ki,beraberce vericez kiloları

nilosummmmm hosgeldinnnnn..Aldigin kilolara uzuldum ama senin azminle eminim kisa surede kaybolurlar..aklini hic takma...saglik olsun yeter ki...benim kilomda yerinde durmuyor..bir ileri 2 geri..2 ileri 1 geri
Hoşbulduk bitanem,özledim Toparlanıcam inşallah Gülüm,yaşadıklarım çok ağırdı ama hepsi geride kaldı inşallah,sen de yanımızda olllll

Saliş'immmmmmm,hoşbulduk Evet hepimiz için tertemiz bir sayfa açma vakti,inanıyorum beraberce başarıcaz

Saliş'im ramazan için özel ve kolay uygulanır bir diyet hazırlıycam,geçen ramazan kendi hazırladığım bir diyetle haftada 3 kg veriyordum,hazırlayım,beğenirsen sen de uygularsın kuzum

Nasıl derseniz ben uyarım canlarım.Aylık bir liste hazırlarız,herkes sık kullanılanlara ekler o sayfayı,hangi gün sıramız olduğunu biliriz,aksamaz kaptanım,tabi sana ve herkese de uyarsa

yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz
Hoşbulduk canım

Son düzenleme:
Merhaba nev ben pek ustme dusmeden bir tavsye vermek istedm kendini hayatnda gereksz gordugun herseyden uzak tutsan biraz rahatlayablirsn belki sikintilardan uzak dur gecmez belki uzak durunca ama sen kendni disinda hssednce iyi olur belki sana mutluluk sabir ve huzur diliyorum ilhan iremdeki ses tonu gbi olsun kafanin ici:)...

canımmm sana da iyi akşamlar İlhan İrem severim,kalite!
canım ananee üstlendi şimdilik mesaj sayımını ama sıkılırsa yorulursa takımca yapacağımız bir sisteme geçeriz

Canlarım bir kaptan yardımcısı seçelim istiyorum.Sizler için de uygunsa,gönüllü olan arkadaşlarımız arasından,oylama sonucunda bir yardımcı belirleyelim :126:

Saphira cim, truff tarifi icin cok saol canim,
su anda malzemelerim yeterli degil ama aklimda bulunsun super bi tarifmis :)

Nev cim, ins gececek her sey.. guzel gunler gelecek.. ins unutmaya calis, diyete odaklan. ya da seni mutlu edecek baska seylere :)
hayat her seye ragmen guzel canim.. kilolari da dert etme, ins hep beraber verices.
ramazandaki diyetini de dort gozle bekliyorum canim ins hep beraber uygulayalim.

bu arada yavas yavas acikmaya basladim kahvaltimi 9 da yapmistim.
simdi saat 2.18 oldu.
4 saat beklemem gerektgni ogrendgm cok iyi oldu.
biraz islerim var, sonra da ins ogle namazimi kilip sonra yiyecegim.
yani 3 gibi filan, arada 6 saat olmus olcak, ins sorun olmaz.
bu sekilde Saphira cigim gibi 2 ogun yapabilir miyim acaba,
ama misafir de gelcek bugun biraz karisik :/

Evetttt kuzumm yhaaa ramazandaaa bendeee karatayııı ramazanaaa nasıll uyarlarımm diyee düşünüyordummm ekmekk yemedennn seninn yaptıklarınıııı daaa yapmakkk isterimmm nevvimmm

Canlarım bir kaptan yardımcısı seçelim istiyorum.Sizler için de uygunsa,gönüllü olan arkadaşlarımız arasından,oylama sonucunda bir yardımcı belirleyelim :126:

tecrubeli biri olsun bence,
oncelikle yarismanin gidisatini ve kurallari iyice ogrenmemiz lazim.
bana da baska yapilcak ufak isler varsa verirsiniz ins sonra :)

canım ben o trufları kakaoya bulayıp kızıma yedirdiğim de kızımın tepkisi şu oldu :''bi daa bi daa çukulata'' kendi dilince tabi çikolata sandı anlayacağın,gerçekten nefis oluyor tadı..
Bak mesela mercimek köftesi yaparsın,yanına yeşillik marul turşu domates koyarsın,bir de tatlı olarak bu truftan koyarsın,çayla süper bir ikram olur bir de benim karatay muffini tarifim var,onu da denemelisin,nefis oluyor
canım yemek yeme süren 6 saati geçmesin olur mu,vücut dengemizi bozmayalım.4-6 saat arası olacak iki öğün arası..
canım kahvaltını çok sıkı yapman ve çok güzel doyman önemli ancak sonrasında öğle öğününde mutlaka proteini fazla tut,o zaman acıkmıyorsun.mesela ben bugün öğle öğünümü 15.30-16.00 gibi yedim ama tavuk sote ve yoğurt yediğimden tok tuttu ve hala acıkmadım.acıkmadığım sürece yemiyorum bu diyette zaten.saati geldi mutlaka yemeliyim,diyetim bozulur diye bir şey yok.Aslında 3. öğün gereksizmiş bünyemiz için,günde iki sağlam öğün yeterliymiş.tabi 2 öğünle idare edebilecek hale gelebilmen için bir süre diyeti yapmış ve bünyeni alıştıormış olman gerekiyor.zaten alışınca ister istemez acıkmadığını farkediyorsun ve yemiyorsun.yoksa ben de ilk zamanlar 3 öğün yerdim mutlaka

ban kalcayi skarak yurumeyi basaramdm bi turlu spastik robot gbi duruyorum :d

sende kendne iyi bak pasam ayni dyeti yaparsan bzmle daha bi motve olur devam edersin gbme geliyo :)
kız bugün bende yürüdüm öyle yemin olsun atrtım feracemi üstümden ablama gittimya anam çok sıcak deyip havlu getir bana dedim hemen duşa dünya varmış öylem bir şey yemedim kızlar sadece bir elma ekşi ve bir eti fuf yedim bir dilimde minnacık tavuk gögsü salız demez yemicektimde adetimin aiziligine ugraddım az kaldı teyzemin gelmesine
diyetimi çok seviyorum ve herkese tavsiye ediyorum yaşasın karatay

Afiyet olsun canım,meyveyle ilgili iyi yapmışsın

Spastik robot mu Gözümde canlandırdım da baya sesli güldüm
canım yememeyi düşünüyorum saat 6 sonra yok yemek anca su
saphıra...30
Yagmurdamlasi26...11
Nev81...5
Pasam3405...16
Senarist...6
Ananee...7
Saliss...14
gene başaramamışım yav
selam kızlar keyifler nasıl ben kardeşimin dükkanındayım size bir uğrayayım dedim biz ankaraya geçtik
hoş geldin bebem özlettin kız kendini arayı açma böle birde seferanım gelseydi keşke
ah ah nevsim demişler onalrı böle böl eyapıcen he
kız ben senei ogluma alırım üzülme bekarlık sultanlık bebem evlenicende ne yapcen birde benim işimin sülalesi gibi sülalem olucekyandık 41 le
canım her şeyin güzle olmuşta sucuklu kaşarlı omlet olmamışbir daha görmüyüm yoksa yersin şaplagı sanki senden aşagıımya götürüüdm bugün minnacık tavuk gögsünü eti pufu
canım ben bu konuyu düşünüyüm dedim bana daha hızlı kilo verdiren diyetler lazım :44::44:ama denemekten ne çıkar degilmi
inanmazsın belkim ama gözlerim doldu Okurken aramıza hoş geldim bebem
canlarım bir kaptan yardımcısı seçelim istiyorum.sizler için de uygunsa,gönüllü olan arkadaşlarımız arasından,oylama sonucunda bir yardımcı belirleyelim :126:
canım ben seve seve isterimde cuma günleri listeyi yayınlayamam ya okadar ugraştım kilo bölümünü yapamadım
canım o dedigin ney :44::44:

şimdi gelelim bana sizlere anlatıyorum dinleyin sizlere karanlıkta yazıyorum bir yandanda eymenimi salliyorum annemler balkonda çay keyfi yapıyolar olurda harf hatası olursa karanlıgın aziizligi haberiniz olsun sabah kahvaltısından sonra ablama gittim orda öylen bir ekşi elme bir eti puf ve minnacık tavuk gögsü yedim ablam çok güzel yapardaneyse annemi alıp evime geldim eşim metrodan aldı bizleri eve geldim sonra pazara çıktım eymenimle eşimle kardeşim ve hanımıyla eymeni kanguruya koydum öyle pazarı gezdik allahım ne mesut gün geçirdim eşim bir taraftan eymeni seviyor ben bir taraftan seviyor diye üzülüyorum içim acıyo diyorum acaba kendi bebegimiz olsa nasıl severdibeni yanlış anlamayın tabiki eymeni sevince mutlu olıuyorum ama anladınız siz beni uzatmaya gerek yok
öylen yediklerim şunlar
1- bir ekşi elma
2-1 adet eti puf
3-bir adet minnacık tavuk gögsü

akşam yedikelrimde şunlar
1-badem domates
2-kızarmış tavuk çok az
3-5 çatal yok patates kavurması
4-4 adet kavun minnacık
5-sodamıda içtim

şimdide bzimkiler balkonda deidm yazayım yedikelrimi oglanı ayagımda salladım bir yandan sizlere yazdım belim koptu degeriniziz bilin he ne zorlulkarla yazıyorum sizlereşimdide abdestim varken namazımı kılıcem bu arada rahat 4 saat yürüdüm tempolu bugün yürümekle geçti hayatım neyse canlarım namazımı kılıyım ailem çagırıyo yanlarına gidiyimde laf etmesinler birazdan kardeşimgille okey oynucez gozozuna ben kazanırsan sodaları alıcem ner yönden diyet yanesonra görüşrüz sabah giremezsem merak etmeyin ev kalabalım yemek vs yorucak beni kızlık kırmızı biber aldım onları közleyip dolaba koyucem zaman bulursam seve seve yanınza gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…