tamam canım spor listesi den de o zaman
Kuzummmmm bendeeee sporrr sayımlarınaaa gönüllüyümmmm herkes bana göndersin dünden itibaren olanları
Teşekkürlerrrr
hoşgeldin canım bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın kelebek çocuklar,iyisiniz inşallahselam kızlar keyifler nasıl ben kardeşimin dükkanındayım size bir uğrayayım dedim biz ankaraya geçtik
inşallah canımbenim izin eylülün başında bitiyor inş kilo vermiş olarak döneceğim
hadi bakalım 4 gözle bekliyoruzağustos ayında arabistana geri döneceğiz ama internette sorun olmuş kapatmışlar eylül başı tekrar açtıracaklar o zaman oğlumda okula gidecek inş
full time buradayım yazın acısını çıkartırız
ah kıyamamm akşam yemeğini kuvvetli ye o zaman acıkırsan da erken ye,4 saati doldurmayı bekleme çünkü ara öğün gibi olmuşBide oglen ycek bsey bulamadm 2kuru kaysi bi avucta fndik yedm
afiyet olsun canım,sporunu biraz fazla yaparsınÖğle yemeğimde bir tabak kuru fasulye 3 adet kuru kayısı 3 adet erik ve bir parça gevrek yedim aslında yemeyecektimm sabah kahvaltısında tuutmuştum kendimi ama bi anda tutamadım küçük parçaydı ama vicdan yaptım ben
ooh hadi baklaım iyi eğlencelerAkşam yemeğimi de erken yedim bir saat dahaa yürüyüş yapacağımmmSonrada ilkokul arkadaşım evleniyor düğününe gideceğimm püff ben evdee kaldımm yhaaa
Gelelim neler yediğime
1 tabak domates salatası
4 köfte
3 kaşık bulgur pilavı
1 tabak kuru fasulye
tamam canım spor listesi den de o zaman
hoşgeldin canım bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın kelebek çocuklar,iyisiniz inşallah
inşallah canım
hadi bakalım 4 gözle bekliyoruz
ah kıyamamm akşam yemeğini kuvvetli ye o zaman acıkırsan da erken ye,4 saati doldurmayı bekleme çünkü ara öğün gibi olmuş
afiyet olsun canım,sporunu biraz fazla yaparsın
ooh hadi baklaım iyi eğlenceler
akşam menün de gayet güzel ve doyurucu olmuş afiyet olsun canım
ayol yaşın kaç başın kaç ne evde kalması,okul yeni bitti zaten dur daa
kahvaltı:
2 yumurta ve 4 kaşık lor ile tereyağlı omlet
8-9 zeytin
domates
1 biber
1 çay bardağı badem fındık karışımı
1 lokma ballı ekmek
çay
öğlen:
1 tabak tavuk sote ( 1 kemiksiz göğsü kuşbaşı doğradım,1 biber,1 domatesle ve baharatlarla,hiç su eklemeden pişirdim.Az zeytinyağla)
1 kase dolusu yoğurt
1 lokma ekmek
şu ana kadar 2.5 lt su içtim
oohhh sporun yarasın bitanem
Saol kuzumm zatenn hemenn yürüyüşee gittim bugün totalde 2 saat 15 dakika yürüdümmm 3 litre su içtimmmmm
Afiyettt olsunnn kuzummmm
hoşgeldin canım menün yine çok güzelmerhaba kizlaar, ben geldim.
kahvaltimi yazayim hemen unutmadan
2 yumurta ile sucuklu kasarli omlet
domates, salatalik
1.5 kk peynir
4 zeytin
1cb badem/ceviz
cay
ara
17 badem
oglen icin
1 buyuk kase tavuk sote
1 kucuk kase buharda ince taze fasulye
1 litre suyum bitti simdiden.
bugun aksam arkadaslarm gelcek oturmaya ama ikram yapmicam oyle anlastik.
bakalim aksam menumu de sonra yazayim ins.
ins aksam yuruyusumu yapabilirim, cok seviyorum yuruyus yapmayi. dun gece 9.30 da mi ne ciktik, ama buralar guvenli cok sukur.
Senarist cim kitap ozeti icin sagol, hepsini okudum cok mantikli.
Saphiracim sayim icin ellerine saglik, herkes yeteri kadar paylasimda bulunmus demek ki :) supper.. aynen boyle devam insss...
saliss cim sana spor mesaji atalim ins her gun :)
ecemavi cim eylulde gorusurus ins :)
ananee cim ac kalma ins aksam guzel beslen, spor icin de masallah :)
pasa cim ins sen de iyisindir opuyorum herkesi :)
afiyet olsun canımKizlaar iyi aksamlar ayi gbi yedm sanki oyle hssedyorum:d
ogle yedklermden sonra disari ciktim baya bi sicakti bayada yurudum bide kuaforlern kapali oldugu gun fon yaptrmam gerekti o halde fotoraf cektrdm bu streslerden bi yarim kutu light cola ictm
eve almiyoruzda neyse aksam bir kasik zeytinyagli fasulye birer domates salatalik 2biber yarm cay b findik ayran ve hazir pilaki yedm yarim konserve yagni süzdm bde scak sudan gecrdm bdahada havuza fln dglse bu scakta cikmamm:)
salis ben spor programi yaptim kendme bir gun sadece eliptk calisiyorum en az 10km
diger gun 7bucuk km minimum olmak uzere eliptk ve 1saat cvarnda _oyalanrsam iki saat:d_ aorebik pilates falan bolgesel calistirmalar yapiyorum aksatmadm daha hc
saphira şu dolu mdemle canm sote cekti yarn yapcam ki cok super yaparm isin ozü sirke bence dukandan ogrendgm en yararli bilgi ..:d
salis bde bekarlik sultanliktiiirrr:):)
kahvaltı:
2 yumurta ve 4 kaşık lor ile tereyağlı omlet
8-9 zeytin
domates
1 biber
1 çay bardağı badem fındık karışımı
1 lokma ballı ekmek
çay
öğlen:
1 tabak tavuk sote ( 1 kemiksiz göğsü kuşbaşı doğradım,1 biber,1 domatesle ve baharatlarla,hiç su eklemeden pişirdim.Az zeytinyağla)
1 kase dolusu yoğurt
1 lokma ekmek
şu ana kadar 2.5 lt su içtim
Okudukça hemen hemen anlamaya başladım ortamı canım,çok teşekkür ederim.Ben Dukan yapmayı düşünmüyorum artık.Evet incelme etkisi muhteşem ama,ramazanı da kapsayacak kalitede bir diyet düşünüyorum.Yine bu yıl da geçen ramazandaki gibi güzel bir ramazan diyeti uyarlıycam ve burda da paylaşıcam.Tatlım bir çok arkadaşımız izinli.eylülde dönecekler var,ağustosta dönecekler var.bir de bu cuma daha fazla kişi olucaz listede,hem 2 arkadaşımız yeni üye,hem de izinlilerden katılcak olanlar var.O yüzden ancak 2 üye alabildim şimdilik.
Tabi tabi ekleriz seni de bu hafta listeye,hangi etapta ayrılmıştın acaba hatırlıyor musun canım,ona göre bölücez ya kilonu :26:Hiç önemli değil canım senin bu taıma kattıklarını hepimiz çok iyi biliyoruz
teşekkür ederim tatlımmm
evet canım cumadan beri karataya yeniden merhaba dedim,inşallah yüksek motivasyonumuzla ve irademizle bırakmayacağız,biz diyorum ki çünkü yeni gelen 2 arkadaşımızda benimle birlikte karataya başladılar,bir de salissimiz karatay yapıyorsen ne yapmayı düşünüyorsun yine dukan mı?
Canım çok azimli ve kararlısın maşallah,buralarda yokken de ara ara takip ettim,başarıcazdogru didin bebem haklısın ama azimliyim bakalım tartılmıcam ne kadar gelicem cumaya:
Hoşbulduk canım,ben de 16 etaptan beri yoktum ama +15 kg ile döndüm ne yazık ki,beraberce vericez kilolarıhoşgeldin canım ben seval bende yaklaşık 1,5 aydır yokum sankim :26: ne kadar oldu onu da bilmiyorum bu cuma listelerdeyim ama
Hoşbulduk bitanem,özledimnilosummmmm hosgeldinnnnn..Aldigin kilolara uzuldum ama senin azminle eminim kisa surede kaybolurlar..aklini hic takma...saglik olsun yeter ki...benim kilomda yerinde durmuyor..bir ileri 2 geri..2 ileri 1 geri
Saliş'immmmmmm,hoşbuldukYaaaa benimmmmmmm biricikkkk nevvvvvvimmmmmmm gelmişş yaaaaaaaaaTakımımızınnn bir tanesiiii valla sen bizee uğurr getirecksinn nevimmm bizzz dökülüyoruzdaa Bu arada yaşadıklarınaaa çok üzüldüm amaaaa temiz bir sayfa açma vaktidirr derimm benn
Saliş'im ramazan için özel ve kolay uygulanır bir diyet hazırlıycam,geçen ramazan kendi hazırladığım bir diyetle haftada 3 kg veriyordum,hazırlayım,beğenirsen sen de uygularsın kuzumSlmmmm kızlarrr artıkk bahanesizzzz sappp gibiiii salişiniz geldiii okulu bitti mezuniyeti bitti siniri stresi bitti kpss si bittiKpss ile birlikte tüm sıkıntılar geride kaldı o da tam bir hüsrandııı Sınavım çok kötü geçtiii Amaa gerideee kaldııııı Bugün bir plannn yapıcammmm yarından itibarenn fulll timee diyett vee spora odaklanacağımmm
Bu arada Saphırammmm biz ramazandaa ne yapaxcazz birkaç gündürr kafamaaa takılıoo karatyınnn ramazan versiyonu var mı:44::44:
Nasıl derseniz ben uyarım canlarım.Aylık bir liste hazırlarız,herkes sık kullanılanlara ekler o sayfayı,hangi gün sıramız olduğunu biliriz,aksamaz kaptanım,tabi sana ve herkese de uyarsakızlar herkes izinli diye sayım da yapmayı bırakmıştık.Öncesinde gerbera üstlenmişti mesaj sayımlarını.E artık yeniden yapalım diyorum.Bugünün sayımıyla başlayalım.Eğer gönüllü varsa sayım için belirleyelim,yoksa hepimiz sırayla her gün sayalım eskisi gibi :126:
Hoşbulduk canımyeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz
canımmm sana da iyi akşamlar İlhan İrem severim,kalite!Canlarım iyi akşamlar.Evdeyim,yalnızım.Şu anda ılık ılık İlhan İREM çalıyor,-konuşamıyorum-diyor,bütün konuşamadıklarımı gömmüşüm,yazdıklarınızı okuyorum,elimde kahvem,size yazıyorumÖncelikle cevap vermeden önce,ben takımı çok azimli gördüm.Dikkat ettim ortak noktamız diyetten bir müddet ciddi anlamda kopmuş olmamız ve yine ortak noktamız hepimizin o eski azimli ve istikrarlı kilo veriş günlerimize dönmeyi istiyor oluşumuz.Ve dönücezzzz Saphira'm,Saliş'im,Paşa'm tanıdığım ve çok sevdiğim arkadaşlarımdı ve yine Onlarla olmaktan çok mutluyum.Yağmurdamlası,Anane,Ecem,Senarist ve Gerbera ise yeni takım arkadaşlarım,umarım beraberce ve birbirimizin azimlerinden beslenerek başarıcaz
Okudukça hemen hemen anlamaya başladım ortamı canım,çok teşekkür ederim.Ben Dukan yapmayı düşünmüyorum artık.Evet incelme etkisi muhteşem ama,ramazanı da kapsayacak kalitede bir diyet düşünüyorum.Yine bu yıl da geçen ramazandaki gibi güzel bir ramazan diyeti uyarlıycam ve burda da paylaşıcam.
Canım ben 248. etapta 70.8 kg ile ayrılmışım,264. etaba 85.8 kg ile girmiş oluyorumTam 15 kg,15 etap yokmuşum,aldığım kilo 15 haftaya bölünecek ve ilk haftaya mahsus bölünmüş hali olan -1 kg ile listeye giricem ama sonraki haftalarda hiçbir şekilde eksiye düşmeyeceğime ve en kötü ihtimal kilomu koruyacağıma söz veriyorummmmm :124:
Canım çok azimli ve kararlısın maşallah,buralarda yokken de ara ara takip ettim,başarıcaz
Hoşbulduk canım,ben de 16 etaptan beri yoktum ama +15 kg ile döndüm ne yazık ki,beraberce vericez kiloları
Hoşbulduk bitanem,özledimToparlanıcam inşallah Gülüm,yaşadıklarım çok ağırdı ama hepsi geride kaldı inşallah,sen de yanımızda olllll
Saliş'immmmmmm,hoşbuldukEvet hepimiz için tertemiz bir sayfa açma vakti,inanıyorum beraberce başarıcaz
Saliş'im ramazan için özel ve kolay uygulanır bir diyet hazırlıycam,geçen ramazan kendi hazırladığım bir diyetle haftada 3 kg veriyordum,hazırlayım,beğenirsen sen de uygularsın kuzum
Nasıl derseniz ben uyarım canlarım.Aylık bir liste hazırlarız,herkes sık kullanılanlara ekler o sayfayı,hangi gün sıramız olduğunu biliriz,aksamaz kaptanım,tabi sana ve herkese de uyarsa
Hoşbulduk canım
Canlarım iyi akşamlar.Evdeyim,yalnızım.Şu anda ılık ılık İlhan İREM çalıyor,-konuşamıyorum-diyor,bütün konuşamadıklarımı gömmüşüm,yazdıklarınızı okuyorum,elimde kahvem,size yazıyorumÖncelikle cevap vermeden önce,ben takımı çok azimli gördüm.Dikkat ettim ortak noktamız diyetten bir müddet ciddi anlamda kopmuş olmamız ve yine ortak noktamız hepimizin o eski azimli ve istikrarlı kilo veriş günlerimize dönmeyi istiyor oluşumuz.Ve dönücezzzz Saphira'm,Saliş'im,Paşa'm tanıdığım ve çok sevdiğim arkadaşlarımdı ve yine Onlarla olmaktan çok mutluyum.Yağmurdamlası,Anane,Ecem,Senarist ve Gerbera ise yeni takım arkadaşlarım,umarım beraberce ve birbirimizin azimlerinden beslenerek başarıcaz
Okudukça hemen hemen anlamaya başladım ortamı canım,çok teşekkür ederim.Ben Dukan yapmayı düşünmüyorum artık.Evet incelme etkisi muhteşem ama,ramazanı da kapsayacak kalitede bir diyet düşünüyorum.Yine bu yıl da geçen ramazandaki gibi güzel bir ramazan diyeti uyarlıycam ve burda da paylaşıcam.
Canım ben 248. etapta 70.8 kg ile ayrılmışım,264. etaba 85.8 kg ile girmiş oluyorumTam 15 kg,15 etap yokmuşum,aldığım kilo 15 haftaya bölünecek ve ilk haftaya mahsus bölünmüş hali olan -1 kg ile listeye giricem ama sonraki haftalarda hiçbir şekilde eksiye düşmeyeceğime ve en kötü ihtimal kilomu koruyacağıma söz veriyorummmmm :124:
Canım çok azimli ve kararlısın maşallah,buralarda yokken de ara ara takip ettim,başarıcaz
Hoşbulduk canım,ben de 16 etaptan beri yoktum ama +15 kg ile döndüm ne yazık ki,beraberce vericez kiloları
Hoşbulduk bitanem,özledimToparlanıcam inşallah Gülüm,yaşadıklarım çok ağırdı ama hepsi geride kaldı inşallah,sen de yanımızda olllll
Saliş'immmmmmm,hoşbuldukEvet hepimiz için tertemiz bir sayfa açma vakti,inanıyorum beraberce başarıcaz
Saliş'im ramazan için özel ve kolay uygulanır bir diyet hazırlıycam,geçen ramazan kendi hazırladığım bir diyetle haftada 3 kg veriyordum,hazırlayım,beğenirsen sen de uygularsın kuzum
Nasıl derseniz ben uyarım canlarım.Aylık bir liste hazırlarız,herkes sık kullanılanlara ekler o sayfayı,hangi gün sıramız olduğunu biliriz,aksamaz kaptanım,tabi sana ve herkese de uyarsa
Hoşbulduk canım
Canlarım bir kaptan yardımcısı seçelim istiyorum.Sizler için de uygunsa,gönüllü olan arkadaşlarımız arasından,oylama sonucunda bir yardımcı belirleyelim :126:
Saphira cim, truff tarifi icin cok saol canim,
su anda malzemelerim yeterli degil ama aklimda bulunsun super bi tarifmis :)
Nev cim, ins gececek her sey.. guzel gunler gelecek.. ins unutmaya calis, diyete odaklan. ya da seni mutlu edecek baska seylere :)
hayat her seye ragmen guzel canim.. kilolari da dert etme, ins hep beraber verices.
ramazandaki diyetini de dort gozle bekliyorum canim ins hep beraber uygulayalim.
bu arada yavas yavas acikmaya basladim kahvaltimi 9 da yapmistim.
simdi saat 2.18 oldu.
4 saat beklemem gerektgni ogrendgm cok iyi oldu.
biraz islerim var, sonra da ins ogle namazimi kilip sonra yiyecegim.
yani 3 gibi filan, arada 6 saat olmus olcak, ins sorun olmaz.
bu sekilde Saphira cigim gibi 2 ogun yapabilir miyim acaba,
ama misafir de gelcek bugun biraz karisik :/
ban kalcayi skarak yurumeyi basaramdm bi turlu spastik robot gbi duruyorum :d
sende kendne iyi bak pasam ayni dyeti yaparsan bzmle daha bi motve olur devam edersin gbme geliyo :)
canım yememeyi düşünüyorum saat 6 sonra yok yemek anca sudiyetimi çok seviyorum ve herkese tavsiye ediyorum yaşasın karatay
Afiyet olsun canım,meyveyle ilgili iyi yapmışsın
Spastik robot muGözümde canlandırdım da baya sesli güldüm
saphıra...30
Yagmurdamlasi26...11
Nev81...5
Pasam3405...16
Senarist...6
Ananee...7
Saliss...14
hoş geldin bebem özlettin kız kendini arayı açma böle birde seferanım gelseydi keşkeselam kızlar keyifler nasıl ben kardeşimin dükkanındayım size bir uğrayayım dedim biz ankaraya geçtik
ah ah nevsim demişler onalrı böle böl eyapıcen he[sıze=3]öğle yemeğimde bir tabak kuru fasulye 3 adet kuru kayısı 3 adet erik ve bir parça gevrek yedim aslında yemeyecektimm sabah kahvaltısında tuutmuştum kendimi ama bi anda tutamadım küçük parçaydı ama vicdan yaptım ben[/sıze]
kız ben senei ogluma alırım üzülme bekarlık sultanlık bebem evlenicende ne yapcen birde benim işimin sülalesi gibi sülalem olucek[sıze=3]akşam yemeğimi de erken yedim bir saat dahaa yürüyüş yapacağımmmsonrada ilkokul arkadaşım evleniyor düğününe gideceğimm püff ben evdee kaldımm yhaaa
Gelelim neler yediğime
1 tabak domates salatası
4 köfte
3 kaşık bulgur pilavı
1 tabak kuru fasulye[/sıze]
canım her şeyin güzle olmuşta sucuklu kaşarlı omlet olmamışmerhaba kizlaar, ben geldim.
Kahvaltimi yazayim hemen unutmadan
2 yumurta ile sucuklu kasarli omlet
domates, salatalik
1.5 kk peynir
4 zeytin
1cb badem/ceviz
cay
ara
17 badem
oglen icin
1 buyuk kase tavuk sote
1 kucuk kase buharda ince taze fasulye
1 litre suyum bitti simdiden.
Bugun aksam arkadaslarm gelcek oturmaya ama ikram yapmicam oyle anlastik.
Bakalim aksam menumu de sonra yazayim ins.
Ins aksam yuruyusumu yapabilirim, cok seviyorum yuruyus yapmayi. Dun gece 9.30 da mi ne ciktik, ama buralar guvenli cok sukur.
Senarist cim kitap ozeti icin sagol, hepsini okudum cok mantikli.
Saphiracim sayim icin ellerine saglik, herkes yeteri kadar paylasimda bulunmus demek ki :) supper.. Aynen boyle devam insss...
Saliss cim sana spor mesaji atalim ins her gun :)
ecemavi cim eylulde gorusurus ins :)
ananee cim ac kalma ins aksam guzel beslen, spor icin de masallah :)
pasa cim ins sen de iyisindir opuyorum herkesi :)
canım ben bu konuyu düşünüyüm dedim bana daha hızlı kilo verdiren diyetler lazım :44::44:ama denemekten ne çıkar degilmikizlaar iyi aksamlar ayi gbi yedm sanki oyle hssedyorum:d
ogle yedklermden sonra disari ciktim baya bi sicakti bayada yurudum bide kuaforlern kapali oldugu gun fon yaptrmam gerekti o halde fotoraf cektrdm bu streslerden bi yarim kutu light cola ictm
eve almiyoruzda neyse aksam bir kasik zeytinyagli fasulye birer domates salatalik 2biber yarm cay b findik ayran ve hazir pilaki yedm yarim konserve yagni süzdm bde scak sudan gecrdm bdahada havuza fln dglse bu scakta cikmamm:)
salis ben spor programi yaptim kendme bir gun sadece eliptk calisiyorum en az 10km
diger gun 7bucuk km minimum olmak uzere eliptk ve 1saat cvarnda _oyalanrsam iki saat:d_ aorebik pilates falan bolgesel calistirmalar yapiyorum aksatmadm daha hc
saphira şu dolu mdemle canm sote cekti yarn yapcam ki cok super yaparm isin ozü sirke bence dukandan ogrendgm en yararli bilgi ..:d
salis bde bekarlik sultanliktiiirrr:):)
inanmazsın belkim ama gözlerim dolducanlarım iyi akşamlar.evdeyim,yalnızım.şu anda ılık ılık ilhan irem çalıyor,-konuşamıyorum-diyor,bütün konuşamadıklarımı gömmüşüm,yazdıklarınızı okuyorum,elimde kahvem,size yazıyorumöncelikle cevap vermeden önce,ben takımı çok azimli gördüm.dikkat ettim ortak noktamız diyetten bir müddet ciddi anlamda kopmuş olmamız ve yine ortak noktamız hepimizin o eski azimli ve istikrarlı kilo veriş günlerimize dönmeyi istiyor oluşumuz.ve dönücezzzz saphira'm,saliş'im,paşa'm tanıdığım ve çok sevdiğim arkadaşlarımdı ve yine onlarla olmaktan çok mutluyum.yağmurdamlası,anane,ecem,senarist ve gerbera ise yeni takım arkadaşlarım,umarım beraberce ve birbirimizin azimlerinden beslenerek başarıcaz
okudukça hemen hemen anlamaya başladım ortamı canım,çok teşekkür ederim.ben dukan yapmayı düşünmüyorum artık.evet incelme etkisi muhteşem ama,ramazanı da kapsayacak kalitede bir diyet düşünüyorum.yine bu yıl da geçen ramazandaki gibi güzel bir ramazan diyeti uyarlıycam ve burda da paylaşıcam.
Canım ben 248. Etapta 70.8 kg ile ayrılmışım,264. Etaba 85.8 kg ile girmiş oluyorumTam 15 kg,15 etap yokmuşum,aldığım kilo 15 haftaya bölünecek ve ilk haftaya mahsus bölünmüş hali olan -1 kg ile listeye giricem ama sonraki haftalarda hiçbir şekilde eksiye düşmeyeceğime ve en kötü ihtimal kilomu koruyacağıma söz veriyorummmmm :124:
canım çok azimli ve kararlısın maşallah,buralarda yokken de ara ara takip ettim,başarıcaz
hoşbulduk canım,ben de 16 etaptan beri yoktum ama +15 kg ile döndüm ne yazık ki,beraberce vericez kiloları
hoşbulduk bitanem,özledimToparlanıcam inşallah gülüm,yaşadıklarım çok ağırdı ama hepsi geride kaldı inşallah,sen de yanımızda olllll
saliş'immmmmmm,hoşbuldukEvet hepimiz için tertemiz bir sayfa açma vakti,inanıyorum beraberce başarıcaz
saliş'im ramazan için özel ve kolay uygulanır bir diyet hazırlıycam,geçen ramazan kendi hazırladığım bir diyetle haftada 3 kg veriyordum,hazırlayım,beğenirsen sen de uygularsın kuzum
nasıl derseniz ben uyarım canlarım.aylık bir liste hazırlarız,herkes sık kullanılanlara ekler o sayfayı,hangi gün sıramız olduğunu biliriz,aksamaz kaptanım,tabi sana ve herkese de uyarsa
hoşbulduk canım
canım ben seve seve isterimde cuma günleri listeyi yayınlayamam ya okadar ugraştım kilo bölümünü yapamadımcanlarım bir kaptan yardımcısı seçelim istiyorum.sizler için de uygunsa,gönüllü olan arkadaşlarımız arasından,oylama sonucunda bir yardımcı belirleyelim :126:
canım o dedigin ney :44::44:canım ben o trufları kakaoya bulayıp kızıma yedirdiğim de kızımın tepkisi şu oldu :''bi daa bi daa çukulata''Kendi dilince tabi çikolata sandı anlayacağın,gerçekten nefis oluyor tadı..
Bak mesela mercimek köftesi yaparsın,yanına yeşillik marul turşu domates koyarsın,bir de tatlı olarak bu truftan koyarsın,çayla süper bir ikram olurBir de benim karatay muffini tarifim var,onu da denemelisin,nefis oluyor
Canım yemek yeme süren 6 saati geçmesin olur mu,vücut dengemizi bozmayalım.4-6 saat arası olacak iki öğün arası..
Canım kahvaltını çok sıkı yapman ve çok güzel doyman önemli ancak sonrasında öğle öğününde mutlaka proteini fazla tut,o zaman acıkmıyorsun.mesela ben bugün öğle öğünümü 15.30-16.00 gibi yedim ama tavuk sote ve yoğurt yediğimden tok tuttu ve hala acıkmadım.acıkmadığım sürece yemiyorum bu diyette zaten.saati geldi mutlaka yemeliyim,diyetim bozulur diye bir şey yok.aslında 3. öğün gereksizmiş bünyemiz için,günde iki sağlam öğün yeterliymiş.tabi 2 öğünle idare edebilecek hale gelebilmen için bir süre diyeti yapmış ve bünyeni alıştıormış olman gerekiyor.zaten alışınca ister istemez acıkmadığını farkediyorsun ve yemiyorsun.yoksa ben de ilk zamanlar 3 öğün yerdim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?