Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız bendemi yapsam acaba
Gunaydin kizlar sporsuz olmazz:)

sabah yarim dilim yesil elma bir dilim karpuz
2domates 1salatalik 1biber
1kk peynir 1zeytin
1cay b ceviz fndik karistrdm bayada su ictm yaninada yesil cay

kızlar sizleri tebrik ediyorum bebelr aferim hep böyle olun gözüme girmeye başladınız he
kızlar ben birazdan ablama gidicem annemi almayaevimle metroun arası ve metrodanda indigim yer epey var ablama giderken taş çatlasa gidiş geliş 1 saatonun içinde spor ayakkabılarımı giyicem spor feracemi giyicem çantamıda boynuma takınca hayde yürüyüşe tempolu eşim birde dediki yürüken bacaklarını kalçanı sıkıcan dedi ben öyle yapıyorum artık ama ne acıyo sıkıncasıkı kalçalara merhaba diyelim bebelr sizde deneyim yürüken tempolu sıkın bacakları kalçalarıneyse yedikelrimi yazayım ben kaçayım sonra gene gelirim akşama bir kaçamak yapıp girireim dikkat ederseniz gece geç saatte girdim gece kusu paşa

şimdi gelelelim yedikelrime
1- 5 adet sivir biber körpesinden
2-5 yeşil zeytin 1 adette siyah zeytin:131::131:
3-2 adet kurutulmuş çavdar ekmegi
4-koca bir bardak yeşil çay
5-yumurtanın sarısını bıcırıga beyazını bana nasip oldu yumurtanın beyazı
6-kibrik kutusu kadar beyaz peynir
7-badem domates
8-3 adet ilaç bir bardakta su
ben kaçtım kendinize iyi bakın bebeler cumaya kadar tartılmıcam bakalım kaç kilo çıkıcam hadi işşallah :18::18::18:
canım bu arada karbuz kavun yemedim meyvayıda canım istedi ama senin dedigin aklıma geldi yemedim herşey bebegim içingörüşrüz bebelr

Son düzenleme:
Ban kalcayi skarak yurumeyi basaramdm bi turlu spastik robot gbi duruyorum :d

sende kendne iyi bak pasam ayni dyeti yaparsan bzmle daha bi motve olur devam edersin gbme geliyo :)

Ne diyor Karatay diyeti?

Karatay ı okudukça Dukandan bi soğumaktayım :26:
diyetimi çok seviyorum ve herkese tavsiye ediyorum yaşasın Karatay
afiyet olsun canım,meyveyle ilgili iyi yapmışsın
Ban kalcayi skarak yurumeyi basaramdm bi turlu spastik robot gbi duruyorum :d

sende kendne iyi bak pasam ayni dyeti yaparsan bzmle daha bi motve olur devam edersin gbme geliyo :)
spastik robot mu gözümde canlandırdım da baya sesli güldüm

kahvaltı:

2 yumurta ve 4 kaşık lor ile tereyağlı omlet
8-9 zeytin
domates
1 biber
1 çay bardağı badem fındık karışımı
çay

Gnluk sporumuzudami listelcez?

Evett kuzummm biz listeliyordukkk

Kuzummmmm bendeeee sporrr sayımlarınaaa gönüllüyümmmm herkes bana göndersin dünden itibaren olanları

SAPHIRA...30
yagmurdamlasi26...11
nev81...5
pasam3405...16
senarist...6
ananee...7
saliss...14

Teşekkürlerrrr

selam kızlar keyifler nasıl ben kardeşimin dükkanındayım size bir uğrayayım dedim biz ankaraya geçtik

ağustos ayında arabistana geri döneceğiz ama internette sorun olmuş kapatmışlar eylül başı tekrar açtıracaklar o zaman oğlumda okula gidecek inş
full time buradayım yazın acısını çıkartırız

bu arada kızlar tr gelmışken adımsayar almak istiyorum acaba bana kullanmış vede memnun kalmış biri marka önerebilirmi

Sallis ben daha yeniyim ozel mesaj atamyorum:)

ece mavi gittigidiyora falan bak istersen yada decatlhon magzasna yakn byerdeysen orda da olablr .hosbulduk:)

Sallis ben daha yeniyim ozel mesaj atamyorum:)

ece mavi gittigidiyora falan bak istersen yada decatlhon magzasna yakn byerdeysen orda da olablr .hosbulduk:)

Tamam tatlım sen buraya yaz seninkini burdan alırım yada sen haftalık toplam sporunu cuma günü kilo bildiriminle yaz ben ordan alayım​

Öğle yemeğimde bir tabak kuru fasulye 3 adet kuru kayısı 3 adet erik ve bir parça gevrek yedim aslında yemeyecektimm sabah kahvaltısında tuutmuştum kendimi ama bi anda tutamadım küçük parçaydı ama vicdan yaptım ben

Akşam yemeğimi de erken yedim bir saat dahaa yürüyüş yapacağımmmSonrada ilkokul arkadaşım evleniyor düğününe gideceğimm püff ben evdee kaldımm yhaaa

Gelelim neler yediğime
1 tabak domates salatası
4 köfte
3 kaşık bulgur pilavı
1 tabak kuru fasulye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…