- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yarına sakla bugün.persembeTamam sen 1 kaşık de ben koymazmiyim..dün dondurma yemedim bugün yiyebilirmiuim kaptanim.
O kadar da özenerek yaptım meyve yemedim yerine geçer ne dersin he de
Kizim kırdı evet yine aynı model aynı marka ama işte tartışan tartiya fark ediyor üstelik artı 400 yani bağı fark varYine mi sinbo peki srnin ki niye kırıldı
Regl geliyor sanırım o yüzden çok tatlı çekiyor canım yarın dediysen yarın olsun pikiYarına sakla bugün.persembe
Ona tatlı sözler fısıldayınmalipina gibi baslayacam ben de.poh icerdesin biliyorum arada sesin geliyor beni daha fazla zorlama ve disari cikkkkkk
Berna seni oruç çarptı beni tartı gel kuzum köşede aglayamim
Bunların içi geçmiş resmen, gel şevkatli kollarıma anamİftardan sahura daha var neden olmasın
ne güzel maşallah buyuk 3.5 küçük 7.5 aylıkBen ikisini aynı anda yatırıyor sonra bir kahve kitap okuma mis gibi..ikisini de aynı anda yatırmaya bak öyle öğrensinler..yaşları kaç?
aklımda olsun tartıma iyi sahip çıkayım gozum gibi bakayım o zamanHer tartı farklı tartiyor kuzum b
Şahane menü kuzumPerşembe menüsü
Sabah 7.00
2 hurma
Bi haşlama yumurta
Bi parça peynir
Yarım domates
2 zeytin
Öğlen 12.15
Bi haşlama yumurta
Bi salatalık
4 ceviz
Yarım domates
5 zeytin
Akşam 19.00
Bi tabak kabak yemeği
Bi kase cacık
Azcık salata
2 litre su
1 litre detoks suyu
35 dk tempolu yürüyüş
Whiteblacklife nehirnil111
Bak valla bütün moralim çöktü şuan fazladan vermem gereken 400 Gr çıktı sinirim oynadı doğal olarakaklımda olsun tartıma iyi sahip çıkayım gozum gibi bakayım o zaman
Niye muzdarip olalım.sen niye tartı farkını almadın başlangıç kilona eklenecek o fark ve şuan belki de kilo verdin tartı farkı oldu 2 kiloya kadar farkedenler bile var 5 kiloluk yada 3 kiloluk su su sisesine su koyup tartin mi doğru tartiyor mu diyeBu hafta herkes muzdarip mi
Nasıl geleyim don atlet olur muBunların içi geçmiş resmen, gel şevkatli kollarıma anam
Oyyy maşallah küçük bebsin daha bilmez benimkiler daha büyük zamanla olur kendi kendilerine uyumayı öğrenirler ..allah kolaylık versin. .benim kız 5 yaşında oğlum 2ne güzel maşallah buyuk 3.5 küçük 7.5 aylık
Çoraplarını çıkar yeter gerisini ben hallederimNasıl geleyim don atlet olur mu
Tartı her yerde farklı tartıyor anlamadım vallaNiye muzdarip olalım.sen niye tartı farkını almadın başlangıç kilona eklenecek o fark ve şuan belki de kilo verdin tartı farkı oldu 2 kiloya kadar farkedenler bile var 5 kiloluk yada 3 kiloluk su su sisesine su koyup tartin mi doğru tartiyor mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?