Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saphira cigim nerde kaldin ya?
biz tek basimiza cok skldk. bizim takim biraz az kisi sanki birilerini daha mi alsak?
pufff..
herkesler uyudu galiba.
ben de daha okuldayim. aksam da ne yiycem bilmiyorum.
biraz da cnm skkn, doktora mesaj yazdim ama doktor yokmus bakalim ne zaman gelcek.
1 den falza dusuk yapanlar icin bazi testler yapiliyormus, onlardan yaptirmak istiyorum dedim.
umarim bi seyler yapar, degilse bosu bosuna laf dinlemek icin gitmek istemiyorum.
sinir oluyorum burdaki saglik sistemine.
boyle pat diye cikip gidebilecegim bi doktor yok.
illa randevu alincak, illa o saatte gidilcek, bi de her sey cok pahali.
sonra da bi sey yapmiyolar zaten, puff..

Pasam 22

saphira14

yagmurdamlasi 9

nev14

sallis 4

senarist 3

anane 16

iyi gecelri cok yazmisim telefon kastı ondan:d

Canim sen dusuk yaptgndan emn misin onun sancisi yokmu birde bekleyeblcegn bi durumsa turkiyeye geldgnde hallet istersen

saphira bugun disardaydi o yuzden yok malesef

aksamda en kotu ihtmal yumurta kirarsin olmazmi?

Canim sen dusuk yaptgndan emn misin onun sancisi yokmu birde bekleyeblcegn bi durumsa turkiyeye geldgnde hallet istersen

saphira bugun disardaydi o yuzden yok malesef

aksamda en kotu ihtmal yumurta kirarsin olmazmi?

bence dustu cunku, sancim oldu biraz sonra da kan geldi bi de bi parca bi sey dustu.
dun gebelik testinde silik cizgi cikiyordu,
bugun cikmiyor. gitmis iste :/
bi de daha cok yeni oldugu icin sanci cok olmuyor.
ilkinde de 10 gun gecmisti adetimden ama normal adet olur gibi dustu.
bunda daha gunum bile gecmedi cumartesi normalde.

yumurtamiz bitti ya, her gun 4 er tane yiyince :) :)
alisveris e gitmemiz lazim zaten de.
pazar sabah kahvaltiya misafir cagirdik bakalim onun icin cikicaz bi ara.
yumurtasiz olmaz doymuyorum sanki.

Son düzenleme:
Bilemiyorum tabi ben anlamiyorum o isten ama test yaptrmissin tabi o belirler .olur ama sen icini ferah tut ..

ayhan bey cayi diye bisey varmis oyle geznrken buldm tok tutyomus cay denicem bi onuda

Bilemiyorum tabi ben anlamiyorum o isten ama test yaptrmissin tabi o belirler .olur ama sen icini ferah tut ..

ayhan bey cayi diye bisey varmis oyle geznrken buldm tok tutyomus cay denicem bi onuda

hic duymadim yahu o ne ola ki?
ben de bugun keten tohumu ile yogurt yemeye basadim bakalim,
istah kapatici diyorlar, ins faydasini gorurum.
ben bugun aksam ve yarin sabah da yuruyus yapayim,
yarin yuruyusten sonra bi da tartilayim daha az gelirsem onu yazayim diyorum ama olur mu acaba?
saat 7:30 da filan yazarim, yani tr de 15:30 oluyor.
yenisi yazmazsam da bugun yaptgm bildirim gecerli olsun madem.

diger takimlar gezdim (bu dogru bi sey mi bilmiyorum)
kimse daha bildirim yapmamis. bi de pek kimse yok takimlarda,
ins biz bu hafta sonuncu olmiycas ins :) :)

Haha ben etkilicem yalniz kilo aldim

5 ayda 36 kilo dye bi forumda var canim ayhan bey dye arattm bu stede o cikti ilgilenceklern dkkatne:)

Haha ben etkilicem yalniz kilo aldim

5 ayda 36 kilo dye bi forumda var canim ayhan bey dye arattm bu stede o cikti ilgilenceklern dkkatne:)

odemdir canim o ya,
bu meshur odem attirici karisimlarda yapip ic istersen,
belki bildirime faydasi olur ?

mesela bunu kaydetmisim ben

1 dilim limon,1 elma (4 e bölünmüş),1 çubuk tarçın,1 demet maydanoz,yanılmıyorsam 1 lt su içinde 10 dk kaynatılıyordu.Sonra blendırdan geçiriliyor.Sürahide buzdolabında bekletiyorsun.3-4 sabah yetiyor.sabah aç karnına 1 bardak içiyorsun.Bu aslında metabolzma hızlandırıcı,wc ye de çıkartır ama eminim ödem de atıyordur,çünkü maydanoz var

Ben form cayi ictim zaten yarn sabah icin o ödem atarmi bilmiyorumda ben hic sevmiyorum oyle hazirlamalari cok useniyorum ama bu cayi denicem kesn

Ben form cayi ictim zaten yarn sabah icin o ödem atarmi bilmiyorumda ben hic sevmiyorum oyle hazirlamalari cok useniyorum ama bu cayi denicem kesn

piki canim :)
ben de adet olayim sonra deniycem ins.
simdiden uykum geldi yahu,
ben eve gideyim en iyisi,
sabah gorusuruz. herkese iyi uykular :)

canım kilo almana değil ama moralinin bozulmasına üzüldüm.motivasyonunu düşürme sakın olur mu?henüz 1 hafta bile olmadı bu diyeti yapalı,bence 1 ay denenmeli ama sen bilirsin tabi tatlım.Hangisinde kendini mutlu hissedeceksen onu yap
canım tabiki yardım ederim sen yeter ki karatay yapıcam de

canım senin kilo bildirimini geçen hafta eşin girip yapmıştı,kilosu aynı diye,ondan önceki haftada yoğundun yine aynı kilodayım diye bildirim yapmıştın ve ben seni izinli saydım.Bunu daha öncede anlatmıştım zaten ama tekrar anlatayım;haftalarca üst üste aynı kilodayım dediğiniz zaman,yarışmayı denetleyenler tarafından dürüst bulunmamaya başlanıyoruz ve neticesinde bana soruyorlar hayırdır kaptan nedir bu durum diye?üstelik takıma da aynı kilonun bir faydası olmuyor.İşi olan kişi,o hafta geçiştirmek için,kilomu aynı geçin demek yerine,izinli olayım derse hepimiz için daha iyi ve doğru olur.Bu yüzden seni 263. etapta izne ayırdım.Bu hafta kilon 2 ye bölünecek
afiyet olsun canım
menülerinde görüyorum hep sodayı.ben de severim de ,yemeğin hemen üstüne içersen çabuk acıkmanı sağlar çünkü sindiriyor yediklerimizi.Zaten az yiyorsun,azçım diyorsun,üstüne bir de soda içme Çok içmek istiyorsan 3-4 saat sonra iç ,derim ben
ordaki dr. ların yaklaşımı farklı olabilir tabi burdan ama sonuçta düşük varsa ortada neden olduğyula ilgili bir araştırma yapıyorlardır mutlaka
ablana da hayırlı olsun,sağlıkla kavuşun inşallah
yok tatlım bölünme olmayacak seninkinde ve yuvarlamadan dolayı oranın 1.74 oluyor :) tebrik ederim
sosis çok katkılıdır.sucuğu hadi bildiğimiz kasaptan kasap sucuğu filan alıyoruz ama sosisin katkısızı yok,üstelik içinde şeker ve nişasta bile oluyor sanırım.şarküteri ürünü seviyorsan pastırma ye canım,çok sağlıklı
vee kapucino..içindeki süt toz karataya çok zıt..
Kizlar sporumda iki gundur yalan oldu bacagm tutuldu cok yurumekten ayakta ble duramiyorum dogru durust
fazla zorlama kendini canım
Tamam canım,bulup yazarım şimdi.Ben yalnızca bölünen kilonun nasıl yüzdeye vurulacağını bilmiyorum izinden dönüşte...
sağol tatlım eline sağlık
hedeflerimize en kısa süre ulaşacağız tatlım,hep birlikte!!!
Saphira'm 248.etapta izne ayrılmışım.16 etap geçmiş ve 15 kg almışım,15 kg 16 haftaya bölününce -0.93 kg çıktı.Ama o rakamı neye göre yüzdeye vuracağımı bilemedim.
tatlım hesap aynı oluyor. -0.93 ü 100 ile çarpıp,70.8 e bölüyoruz sonuç. - 1.31% oluyor canım
Bende smdimi yapmalym bildirimi kilo icn yarn sabah bi sansmi zorlasamm?:)
canım ben extra bir durum olmadıkça hep cuma sabahı tartılıp öyle bildirim yaparım,çünkü perşemden cumaya da değişiklik olabiliyor
sağlık sistemi zormuş hakikaten.bizim en azından aile hekimliklerimiz var,evlerimizin yakınında.en azından onlara gideriz,onlar halledemeceyekse,hastaneye sevk ederler.
anca gelebildim canım.Nasıl uykum da geldi ama size bakmadan yatmak istemedim
Pasam 22

saphira14

yagmurdamlasi 9

nev14

sallis 4

senarist 3

anane 16

iyi gecelri cok yazmisim telefon kastı ondan:d
eline sağlık canım
paşacım tebrikler
saliss izin almıştı...
senaristçim yine 5 in altında kalmışsın Dün için de yazmıştım sana ama sanırım geçmişe pek bakamıyorsun,gerçi bugün yazmıştım yanılmıyorsam ama..
Iyi insan lafnin ustune gelrmis hosgeldn saphira:)
canımmm hoşbulduumm
anca cevap yazabiliyorum,geçmişi okuya okuya ve alıntılara cevap yaza yaza anca

***7. TAKIM 265. ETAP***

SAPHIRA (85.9 / 84.6 / 1.3 / %1.51 )
saliss (100 /
nev81 (70.8 / 85.8 / -15 / % -1.25 )248. etapta ayrılmıştı..Yüzdesi 17 ye bölündü
ananee ( yeni üye...hedef kilo:
yagmurdamlasi26 (63.3 / 62.2 / 1.1 / %1.74 ) yeni üye...hedef kilo: 56
senarist (112.9 / / / ) 261. etapta izne ayrılmıştı.yüzdesi 4 e bölündü
pasam3405 (85 / 87 / -2 / % -1.18) 263. etapta izne ayrılmıştı,yüzdesi 2 ye bölündü

7. TAKIM ORTALAMASI: %

nevim 16 ya bölüp duruyoruz habire ama şimdi bir hesapladım ki 17 hafta olmuş canım,yine sen d ebir bak da yanılmış olmayayım :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…