Saphira cigim nerde kaldin ya?
biz tek basimiza cok skldk. bizim takim biraz az kisi sanki birilerini daha mi alsak?
pufff..
herkesler uyudu galiba.
ben de daha okuldayim. aksam da ne yiycem bilmiyorum.
biraz da cnm skkn, doktora mesaj yazdim ama doktor yokmus bakalim ne zaman gelcek.
1 den falza dusuk yapanlar icin bazi testler yapiliyormus, onlardan yaptirmak istiyorum dedim.
umarim bi seyler yapar, degilse bosu bosuna laf dinlemek icin gitmek istemiyorum.
sinir oluyorum burdaki saglik sistemine.
boyle pat diye cikip gidebilecegim bi doktor yok.
illa randevu alincak, illa o saatte gidilcek, bi de her sey cok pahali.
sonra da bi sey yapmiyolar zaten, puff..
Canim sen dusuk yaptgndan emn misin onun sancisi yokmu birde bekleyeblcegn bi durumsa turkiyeye geldgnde hallet istersen
saphira bugun disardaydi o yuzden yok malesef
aksamda en kotu ihtmal yumurta kirarsin olmazmi?
Bilemiyorum tabi ben anlamiyorum o isten ama test yaptrmissin tabi o belirler .olur ama sen icini ferah tut ..
ayhan bey cayi diye bisey varmis oyle geznrken buldm tok tutyomus cay denicem bi onuda
hic duymadim yahu o ne ola ki?
ben de bugun keten tohumu ile yogurt yemeye basadim bakalim,
istah kapatici diyorlar, ins faydasini gorurum.
ben bugun aksam ve yarin sabah da yuruyus yapayim,
yarin yuruyusten sonra bi da tartilayim daha az gelirsem onu yazayim diyorum ama olur mu acaba?
saat 7:30 da filan yazarim, yani tr de 15:30 oluyor.
yenisi yazmazsam da bugun yaptgm bildirim gecerli olsun madem.
diger takimlar gezdim (bu dogru bi sey mi bilmiyorum)
kimse daha bildirim yapmamis. bi de pek kimse yok takimlarda,
ins biz bu hafta sonuncu olmiycas ins :) :)
Haha ben etkilicem yalniz kilo aldim
5 ayda 36 kilo dye bi forumda var canim ayhan bey dye arattm bu stede o cikti ilgilenceklern dkkatne:)
Ben form cayi ictim zaten yarn sabah icin o ödem atarmi bilmiyorumda ben hic sevmiyorum oyle hazirlamalari cok useniyorum ama bu cayi denicem kesn
canım kilo almana değil ama moralinin bozulmasına üzüldüm.motivasyonunu düşürme sakın olur mu?henüz 1 hafta bile olmadı bu diyeti yapalı,bence 1 ay denenmeli ama sen bilirsin tabi tatlım.Hangisinde kendini mutlu hissedeceksen onu yapsaphira ben bir kilo aldim hani ya bi yontem degstrym diye dusundum bu sabah ac karnina yarisi caydanlktan kocaman bi bardak ilik su ictm 2dilim karpuz yedm tuvalete kostum
sabah 1er domates salatalik 1dilim tam tahilli ekmek 1kk peynir ve 4zeytin yedm
annem bi program hazrladi bana bir hafta bnu denicem etkisini gorursem boyle devam etcem cunku acil kilo vermem lazm benm eylule .ins ise yarar
canım tabiki yardım ederim sen yeter ki karatay yapıcam dene hamaratım sormainan açım aç çok yeyince koruyorum ya vermesem diye bugün anneme diyet doktorunada götürürüdm adama söyledim bana 1600 kalorilik verdi onu yap ayda 6 kilo kesin unutma dedi pazartesi başlıyım diyorum bakalım bir haftada ne kilo vericem canım senin diyetetn yapsam kilo verebilirmiyimki ben ya bilemiyorum korkuyorum ya veremezsem diye:18::18:bir hafta yardım edermisin tatlık ban yapalım bilrikte inan çok sevinirim
ana pidemi bayılırım kendime söz verdim eger 70 düşersen simit yicem hemde domatesli peynirli çayla
canım ben geçen hafrta bildirimi yaptım görmedim sen 85 demiştim sonra siz izinli yazmıştıınıuz şimdide kilom 87 canım adetten ve kapızlıktan çekiyorumne olucak benim bu halim ya vermek istedigim aslında kilom 60 ama 70 olsam hayalima kavuşucam doktor 75 ol benden sana iizn dedi olduda gebe kaldım 75 kiloyla hayde 3 ay bebek benle besleniyo 5 kiloyuda rahat veirirm işşallah emelime kavuşurum
pardon bebem anladım şimdi
afiyet olsun canımşimdi gelelim ban sabah ballı limonlu ılık su içtim kalkar kalmaz sonra diyet yemegimi yedimyanıamad 4 adet kocaman erik aldım kırmızı erik bir adet yeşil çay aldım annemle hastanedeyken yedim kantinde baktım meyva kesmedi diyet from biskivi yedim o yetti eve geldim yedikelrimi yazıyım barı
1-2 adet minnacık kabak dolması 2 çatal kadar yedim
2-karalahana kavurması 4 kaşık
3-patlıcan salatası
4-bir kepçe arpa şehriye çorbası soguk yogurtlu yedim üstünede soda içtim bir şeftali yedim bir dilimde çukulata soslu tavuk gögsü yedimsizemi yalan dicem:18::18:adetimin aiziligi ama ne yapmışım yav tadı damagımda kaldı vurun şaplagı hakkettim ben bunu moralim çok bozuk bırıgım uçtu gitti durduramadım yavrumu şimdide gelini eyüp sultana götürücez eymeni gezdirmeye çok mutluyumda ah ah bıcırıgım uçtu gittiiiiii
ordaki dr. ların yaklaşımı farklı olabilir tabi burdan ama sonuçta düşük varsa ortada neden olduğyula ilgili bir araştırma yapıyorlardır mutlakadoktora gitsem de burda bi sey yapmiyorlar, turkiyede olsa progesteron filan veriyorlar ama burda vermiyolar.
kendi kendine dusmesini bekliyorlar.saglikli bebek zaten dusmez diyorlar.
amaaan neyse, yapcak bi sey yok.
az once annem konustum, benim oz ablam hamileymis, 3. cocuklari olcak, yegenlerimi cok seviyorum.
bu da teselli oldu bana cok sukur :)
***7. TAKIM 265. ETAP***
SAPHIRA (85.9 / 84.6 / 1.3 / %1.51 )
saliss (100 /
nev81 (
ananee ( yeni üye...hedef kilo:
yagmurdamlasi26 (63.3 / 62.2 / 1.1 / %1.73)( yeni üye, baslangic 63.3 hedef kilo: 56)
senarist (
pasam3405 (
7. TAKIM ORTALAMASI: %
olmus mu? bu 2 haftalik oldugu icin 2 ye mi bolecegiz? o zaman %0.86 oluyor.
sosis çok katkılıdır.sucuğu hadi bildiğimiz kasaptan kasap sucuğu filan alıyoruz ama sosisin katkısızı yok,üstelik içinde şeker ve nişasta bile oluyor sanırım.şarküteri ürünü seviyorsan pastırma ye canım,çok sağlıklıkahvaltim
sosisli domates
3 kuru kayisi
1 cb ceviz
2 kk peynir
4 zeytin
cay
1/2 bardak az sekerli kapucino
oglen icin
1 kase keten tohumlu yogurt
1 kucuk kase kisir
ara icin
1 cay bardagindan az ceviz
3 kuru kayisi
getirdim
kahvaltidan sonra yarim bardak kapucino ictim,
bolume yeni alinan kahve makinasini kullanmayi ogrenmeye calisiyordum.
sekersiz icemedim, ama az sekerli cok guzeldi valla :)
fazla zorlama kendini canımKizlar sporumda iki gundur yalan oldu bacagm tutuldu cok yurumekten ayakta ble duramiyorum dogru durust
sağol tatlım eline sağlıkTamam canım,bulup yazarım şimdi.Ben yalnızca bölünen kilonun nasıl yüzdeye vurulacağını bilmiyorum izinden dönüşte...
hedeflerimize en kısa süre ulaşacağız tatlım,hep birlikte!!!***7. TAKIM 265. ETAP***
SAPHIRA (85.9 / 84.6 / 1.3 / %1.51 )
saliss (100 /
nev81 (70.8/85.8/-0.93/%???(248.etapta izne ayrılmıştı,aldığı 15 kilo,16 haftaya bölündü).Hedef kilo=60
ananee ( yeni üye...hedef kilo:
yagmurdamlasi26 ( yeni üye...hedef kilo:
senarist (
pasam3405 (
7. TAKIM ORTALAMASI: %
tatlım hesap aynı oluyor. -0.93 ü 100 ile çarpıp,70.8 e bölüyoruz sonuç. - 1.31% oluyor canımSaphira'm 248.etapta izne ayrılmışım.16 etap geçmiş ve 15 kg almışım,15 kg 16 haftaya bölününce -0.93 kg çıktı.Ama o rakamı neye göre yüzdeye vuracağımı bilemedim.
canım ben extra bir durum olmadıkça hep cuma sabahı tartılıp öyle bildirim yaparım,çünkü perşemden cumaya da değişiklik olabiliyorBende smdimi yapmalym bildirimi kilo icn yarn sabah bi sansmi zorlasamm?:)
sağlık sistemi zormuş hakikaten.bizim en azından aile hekimliklerimiz var,evlerimizin yakınında.en azından onlara gideriz,onlar halledemeceyekse,hastaneye sevk ederler.Saphira cigim nerde kaldin ya?
biz tek basimiza cok skldk. bizim takim biraz az kisi sanki birilerini daha mi alsak?
pufff..
herkesler uyudu galiba.
ben de daha okuldayim. aksam da ne yiycem bilmiyorum.
biraz da cnm skkn, doktora mesaj yazdim ama doktor yokmus bakalim ne zaman gelcek.
1 den falza dusuk yapanlar icin bazi testler yapiliyormus, onlardan yaptirmak istiyorum dedim.
umarim bi seyler yapar, degilse bosu bosuna laf dinlemek icin gitmek istemiyorum.
sinir oluyorum burdaki saglik sistemine.
boyle pat diye cikip gidebilecegim bi doktor yok.
illa randevu alincak, illa o saatte gidilcek, bi de her sey cok pahali.
sonra da bi sey yapmiyolar zaten, puff..
eline sağlık canımPasam 22
saphira14
yagmurdamlasi 9
nev14
sallis 4
senarist 3
anane 16
iyi gecelri cok yazmisim telefon kastı ondan:d
canımmm hoşbulduummIyi insan lafnin ustune gelrmis hosgeldn saphira:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?