Bende yatym ya artk iyi geceler:)
paşacım ne zaman dönersin onu yazmamışsın.haftaya cuma olmayacaksan aramızda bugün lizteye izinli diye yazarım seni,haftya da liseteye almam ki,boşu boşuna ortalama küçülmesin.nevcim teşekkür ederim canım ekledigin içinsaprinacım annemin doktoru 1600 kalorilik diyet verdi onu denicem 1 hafta olmadı söz seninkini 1 hafta denerim ne kaybederrim degilmi bu arada beni aydınlattıgın için çok teşekkür ederim kusura bakmayın hiç istemedim ama 2 kilo aldım okadar yemem veremedim adet olucam ondanmı wc çıkamadım ondanmı bu arada benbir müddet olamıcam aranızda annemler memlekete gidicekler oraya gidicez eşimle onlar 18 kadar anca giderler gelince görüşürüz sonra zaten oruç girar bol bol sohbet ederiz benim anlamadıgım okadar yemiyorum ben nerde yanlışlık yapıyorum kızlar sizlere iyi hafta sonraları diliyorum sonra görüşmek üzere allahıma emanet olun bu arada gerbera nerde :44::44::44:
100 gr bile oynamamış mı kilon canım :26:***7. TAKIM 265. ETAP***
SAPHIRA (85.9 / 84.6 / 1.3 / %1.51 )
saliss (100 /
nev81 (70.8 / 85.8 / -15 / % -1.25 )248. etapta ayrılmıştı..Yüzdesi 17 ye bölündü
ananee ( yeni üye...hedef kilo:
yagmurdamlasi26 (63.3 / 62.2 / 1.1 / %1.74 ) yeni üye...hedef kilo: 56
senarist (112.9 /112,9/0/%0) 261. etapta izne ayrılmıştı.yüzdesi 4 e bölündü
pasam3405 (85 / 87 / -2 / % -1.18) 263. etapta izne ayrılmıştı,yüzdesi 2 ye bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: %
saphiram sen zaten etap bilgilerimi yazmışsın listeye ben de onları arıyordum.. bugünkü kilom 112,94 haftada hiç fark yok
,
zeynepece2009 (69,3/69,3/0/%0)
tfneyll (60,5/58,9/ 1,6 / %2,64 )
estentenen(66,8/65,7/ 1,1 /% 1,64 )
galanthus (72,4/71,9/0,5 /% 0,69 )
kuzusununkuzusu (70,1/71,9/ -1,8/ % -2,56 )
burcezgi (67,100/66,6/0,5/ % 0,74 )
pegasus07 ( 64,1 / 64,2/ -0,1/% -0,15 YENİ ÜYE HEDEF:55)
Kızlar listemizi kontrol eder misiniz?
Saphira canım bizim takımdada yazdım,ben sizin listeyi -0,17 çıkarıyorum. Ama sen daha iyi bilirsin,ben bu hesapları 2 haftadır yapıyorum daha:)
canım sen sizin toplam ortalamanızı yazmamışsın ama ben 0.43 çıkardım
bizimkine de tekrar bakarım olmazsa
zeynepece2009 (69,3/69,3/0/%0)
tfneyll (60,5/58,9/ 1,6 / %2,64 )
estentenen(66,8/65,7/ 1,1 /% 1,64 )
galanthus (72,4/71,9/0,5 /% 0,69 )
kuzusununkuzusu (70,1/71,9/ -1,8/ % -2,56 )
burcezgi (67,100/66,6/0,5/ % 0,74 )
pegasus07 ( 64,1 / 64,2/ -0,1/% -0,15 YENİ ÜYE HEDEF:55)
Kızlar listemizi kontrol eder misiniz?
Saphira canım bizim takımdada yazdım,ben sizin listeyi -0,17 çıkarıyorum. Ama sen daha iyi bilirsin,ben bu hesapları 2 haftadır yapıyorum daha:)
Kızlar bugün günlerden sonra wc ile barıştık ama çokkk kötüydü,hasta gibi oldumAylarca karatay diyeti deneyimimde hep aynı şeyi yaşadım.Ne zaman diyetimin dışına çıkıp yasaklılardan yesem wc ye çıktım dün akşam malum diş partimizde yedim ve hemen etkilerini gösterdi.Ben de sabah ki wc deneyimimden sonra kahvaltmı karatay kahvaltısı yapamadım korkudan 3 dilim kızarmış kepek ekmeği,tereyağlı,krem peynirli,2 zeytin,4-5 dilim sucuk,çay...En kısa zamanda diyetisyene gitmek istiyorum,önce bir fırsat bulup kan tahlillerimi yaptırabilirsem tabi diyetimi çok seviyorum ama bu şekilde sindirim sistemimi de bozucam gibi geliyor,bu şekilde acı ve sıkıntı içinde yaşanır mı diyorum kendi kendime
paşacım ne zaman dönersin onu yazmamışsın.haftaya cuma olmayacaksan aramızda bugün lizteye izinli diye yazarım seni,haftya da liseteye almam ki,boşu boşuna ortalama küçülmesin.
canım adet döneminde hepimizde oluyor artış maalesef,üzülme,ben vereceğine inanıyorum
1600 kalorilik diyetler dolu dolu oluyor,çok doyurucu oluyor ve güzel kilo verdiriyor.Dene bakalım,sonuca göre bakarsın
100 gr bile oynamamış mı kilon canım :26:
Kızlar bugün günlerden sonra wc ile barıştık ama çokkk kötüydü,hasta gibi oldumAylarca karatay diyeti deneyimimde hep aynı şeyi yaşadım.Ne zaman diyetimin dışına çıkıp yasaklılardan yesem wc ye çıktım dün akşam malum diş partimizde yedim ve hemen etkilerini gösterdi.Ben de sabah ki wc deneyimimden sonra kahvaltmı karatay kahvaltısı yapamadım korkudan 3 dilim kızarmış kepek ekmeği,tereyağlı,krem peynirli,2 zeytin,4-5 dilim sucuk,çay...En kısa zamanda diyetisyene gitmek istiyorum,önce bir fırsat bulup kan tahlillerimi yaptırabilirsem tabi diyetimi çok seviyorum ama bu şekilde sindirim sistemimi de bozucam gibi geliyor,bu şekilde acı ve sıkıntı içinde yaşanır mı diyorum kendi kendime
evet biliyorum ondan dedim.kilo almış olarak bildirim yapacaksın sanıyordum.ne diim maşallahcanım 115,8 i gördüm bu iki haftada dün de yazdım ya 113,8 di dünde bu sabah 112,9şanslıyım aslında biraz
en azından şimdilik kahvaltılarımı karatay kahvaltısı yapmıcam,sonraki öğünlerde vazgeçemem diyetimden çok seviyorumcanım sabah tahıl yemezsen tuvalete çıkamıyormuşsun.. sen bence diyetini bırakma sadece sabah kuruyemiş yeme tam tahıllı ya da tam buğdaylı kepekli ekmek ye.. sıkıntın böylelikle geçer bence
hafta hafta yükselmek mi olmaaazzyasasin sonuncu olmadik :)
ins boyle her hafta yukselices :))
bu arada 9. takimda fadime nin 93/95/-1.2 hesabi yanlis ama duzeltirler heralde
gozume carpti :)
geçen hafta bildirim yapmamışım bu hafta 87.2yi gördüm yarın denize gidiyorum boool bol yüzeceğim umarım zayıflamaya faydası olurbu arada ekran kartı bozuk dedi kardeşim karıncalı televizyonlar gbi resmen saphıra paşam salisim sizler ne ediyorsunuz özledim sizi.. ne o hayırdır yine -lerdemiyiz toparlanın ama artık bak yazın ortasındayız zayıflayalım artık
Ben de buna bütün kalbimle inanıyor,ve hiç eksiye düşmeden en kötü ihtimalle kilomu koruyarak hedefime kadar yürüyeceğime söz veriyorummmmhedeflerimize en kısa süre ulaşacağız tatlım,hep birlikte!!!
Evet canım haklısın,ben bu haftayı saymamışımnevim 16 ya bölüp duruyoruz habireama şimdi bir hesapladım ki 17 hafta olmuş canım,yine sen d ebir bak da yanılmış olmayayım :26:
Rica ederim canım benimnevcim teşekkür ederim canım ekledigin için
Yumurta mı sebep oluyor kabızlığa acaba,aklıma takıldı şimdi :26:Kızlar bugün günlerden sonra wc ile barıştık ama çokkk kötüydü,hasta gibi oldumAylarca karatay diyeti deneyimimde hep aynı şeyi yaşadım.Ne zaman diyetimin dışına çıkıp yasaklılardan yesem wc ye çıktım dün akşam malum diş partimizde yedim ve hemen etkilerini gösterdi.Ben de sabah ki wc deneyimimden sonra kahvaltmı karatay kahvaltısı yapamadım korkudan 3 dilim kızarmış kepek ekmeği,tereyağlı,krem peynirli,2 zeytin,4-5 dilim sucuk,çay...En kısa zamanda diyetisyene gitmek istiyorum,önce bir fırsat bulup kan tahlillerimi yaptırabilirsem tabi diyetimi çok seviyorum ama bu şekilde sindirim sistemimi de bozucam gibi geliyor,bu şekilde acı ve sıkıntı içinde yaşanır mı diyorum kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?