Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öğlen:yok
bol temizlik var :)

akşam:

2 tabak buğdaylı yoğurt çorbası ( çok güzel olmuş ayıptır söylemesi,1 tabak daha içtim :)))
1 ad. küçük karnıyarık (yağda kızartmadan,fırında az zeytinyağla kızarttım)

suyum 2.5 lt

ben bugün bueno yedim

Kaçıncı olduk belli mi canlarım,manzara pek iç açıcı değildi ama Bundan sonraki haftalarda ilk 3'ü tekrar sallamaya başlayalım artıkkk

Kaçıncı olduk belli mi canlarım,manzara pek iç açıcı değildi ama Bundan sonraki haftalarda ilk 3'ü tekrar sallamaya başlayalım artıkkk

hiç üzülme canım,ben yine ekside olacağımızı biliyordum,malum dönenlerimiz oldu bu haftaya özel bir durum bu.haftaya herkes görecek bizi inşallah

yok tatlım inan her şeyi denedim,denemediğim şey kalmadı.o yediğim içtiğim şeyleri başka biri uygulasa wc den çıkamaz.Kaçamak yapınca sorun yok
Kaçamak kaçınılmazsa,masum kaçamaklarla kurtarmak lazım durumu o zaman

Kaçamak kaçınılmazsa,masum kaçamaklarla kurtarmak lazım durumu o zaman

kahvaltımı karataya göre yapmadığımda sorun yoktu.hatta en son bal mı acaba yardımcı oluyor dedim,onu denedim etki etmedi ki balın gerçekten müshil etkisi varmış sanırım tahıllı bir ekmekle birlikte ballı bir kahvaltı yapınca düzeleceğim.sonraki öğünlerimi yine karataya göre yapıcam ama mümkün olduğunca 2 öğün yapmaya çalışıcam

Saat gecenin ikisi zaten :) iyi uykular
kuzucum orda gece 2 iken burda daha ogleden sonra 6 oluyor :)

cok sukur doktor tahmin ettigim testleri yaptirmami istedi.
ya burda ya da ucuzsa turkiyede yaptirin fark etmez demis.
simdi onu arastiriyoruz burda kac para tutuyormus diye.
ins arastirmaya basliyoruz yavas yavas.

1.74 evet 2 hafta oldu diye boluncek sandim, iyi bari sevindim :)
sosis oyle biliyorum canim, da esim almis gelmis bakkaldan. bazen esim hazirliyor kahvaltiyi.
o zaman boyle oluyor.
diger gunler benim hazirladgm kahvaltilarda bi problem yoktu biliyosun.
kapucino da sut tozlu degil gercek sutle yapiyor makine. 4 bin dolara almislar makineyi, baya fiyakali bisi :)
pastirma yok burda canim ya, olsa da cok pahali.
neysem oldugu kadar artik..

benim diyete baslama kilomu da yazcakmiydik, 69.8 ile basladim orjinalinde. neyse. :)

ay ins hadi bakalim, ben sevdim karatay diyetini :) simdilik bi problemim olmadi.
sabah yedigim 4 zeytin wc ye cikmami kolaylastirdi bile diyebilirim.
yanlis hesabi soylemedim, zaten sonuncu olmuslar, bi sey degismicek yani :/

kahvaltim

sosisli sucuklu 1 yumurta (yine malesef)
1 cb ceviz, 3 kuru kayisi
4 zeytin
2 kk peynir
domates

oglen de bizim labdakilerle disarda bi turk restoraninda yiycez bakalim.
once cin lokantasina gidelim dediler de menuye bi baktim balik corbasi filan iyy dedim yok bosverin biz turk restoranina gidelim.
oyle iste yedikten sonra yazarim ins.
sizler nasilsiniz kizlar napiyosunuz?

Saliss cim in dikkatine

toplam spor bildirimi

cumartesi 90
pazar 60
pzt 60
sali 40
cars 80
pers 80

toplam 410 dakika.

dunku menumu tamamliyim

aksam
et kavurmasi
2 kasik misirli bezelyeli havuclu salata
domates ve cay

2.5 litre su
80 dakika yuruyus

Son düzenleme:
Kizlar bugun sabah 2dilim karpuz yedim oglen kahvalti yaptm 1dilim ekmek 1kk peynir 4zeytn 1er domates salatalik biber

aksamda et yemegi 1dilim ekmek ve salata yedm

Saliss cim in dikkatine

toplam spor bildirimi

cumartesi 90
pazar 60
pzt 60
sali 40
cars 80
pers 80

toplam 410 dakika.
canım saliss perşembe ve bugün için izin istemişti.Özeline yollarsan mesaj kutusunda kalır,pazartesi dönünce yapar spor listesini ayrıca tebrik ederim harikasın
Kizlar bugun sabah 2dilim karpuz yedim oglen kahvalti yaptm 1dilim ekmek 1kk peynir 4zeytn 1er domates salatalik biber

aksamda et yemegi 1dilim ekmek ve salata yedm
eveeet karataydan dönülmüş bir de bunu dene bakalım tatlım,inşallah iyi olur sonuçlar.Yalnız karpuz hiç bir diyete uygun değil bana göre,sırf şeker çünkü,yağ depoluyor her halukarda

Balkonda serin serin okkalı bir Türk kahvesi içtim sanki bütün yorgunluğumu aldı,kendime geldim yauf Bir de eşim aradı yoldayım geliyorum diye :124 bu akşam erkenci :124:

Evde baska meyve yokki:) erik falan alym ben haklisin aslnda sirf seker pek bi tok tutucluguda yok ama inan yani sindirim sistemim duzeldi senarist hakli galiba tahil yemek lazm sabahlari

sen kahve iciyosun ben keyfimi kolayla yapiyorum ne kotu benm icin

bu arada ben bi cay denicem 9hayat cayi size deneymlermi bildircem:) bende her aksam babami beklerm yemegni hazrlar gnunu konusmak hosuma gider nyeyse:)

koladan nasıl vazgeçiricez seni.çok zararlı be canım,yani haftada 1 filan içsen neyse de..bak eskiden biz de öyleydik,hem de rejim filan yoktu o zaman,bildiğin şekerli koladan her gece 2 litre biteri.ben ½ lt içerdim gerisini eşim içerdi.çok şükür kurtulduk ondan ice tea denesen,ben çok seviyorum,üstelik lightı da var,neredeyse 0 kalori.koladan bin kat iyidir

Ama colayi zero iciyorum zaten oda 0 kalori diyo tabi tatlandirici var selulit olayi var bde light ice teade heralde tatlandiricilidir beni en cok selulit olayi sıkıyor ama birakamiyorum nasil bi illetse bugn sadece iki bardak ictm dunde oylebelki brakrm az az icerek bende yaz kış farketmyodu abm ben kuzenm 3umuz aliyoduk 1bucuk litre zerolardan bitiyodu ayni gun ücmznde masallahmz var zaten:)

canım saliss perşembe ve bugün için izin istemişti.Özeline yollarsan mesaj kutusunda kalır,pazartesi dönünce yapar spor listesini ayrıca tebrik ederim harikasın

tamam ozel mesaj attim saliss e.
yuruyus olayini esim de tuttu baya, hadi diyo gitmicek miyiz, hadi bi tur daha atalim.
valla onun sayesinde ben de bu kadar yapabildim diyebilirim :98:

Balkonda serin serin okkalı bir Türk kahvesi içtim sanki bütün yorgunluğumu aldı,kendime geldim yauf Bir de eşim aradı yoldayım geliyorum diye :124 bu akşam erkenci :124:

bende eve erken gitmek istiyorum,
aslinda eve de gitmek istemiyorum,
alisveris olabilir. ama ayakkabi almak istiyorum ya da canta = canim sklms demek galiba bu her bayan gibi :) :)

ben de karpuz yedim ama ama oglen yedim ve de minik bi dilimdi, gercekten cok guzeldi ama bi dilim daha almadim o kadarcik :'(

cuma yarismasi karar defterine baktim.
bizim liste hazirlama siramiz 10 agustos ta geliyor.
4. ve 6. takimlar kardes takimlarmis.

vay be ne guzel her seyi sistematize etmisler.
yuzde hesabi da cok mantikli. :)
mesela atiyorum ben bu hafta 2.2 kilo versem (hayal olarak yani gercekte zor biraz :) )
2.2/62.2*100 = %3.5 ediyor.
ay hadi bakalim kizlar zayiflamaya devammm :)

ogle yemegim

acik bufe turk restoranina gitmistik

3 kofte
2 kasik tavuk sote
1 kasik salata
1 catal ucundan kisir
2 kasik zeytinyagli fasulye

1 minik ucgen dilim karpuz

5555. sayfaya gelmisiz cok sirin :) :)

Son düzenleme:
Canim bence cok super gidiyosun masallah yani nazar degmesn bende aksam yuruyuslerni cok severm ama evde cikcak adam yok cok guzel gdiyosun insallah hep boyle gder bide kucuk bi dilim yemissn sanrm bsey olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…