Yumurta mı sebep oluyor kabızlığa acaba,aklıma takıldı şimdi :26:
Kaçıncı olduk belli mi canlarım,manzara pek iç açıcı değildi amaBundan sonraki haftalarda ilk 3'ü tekrar sallamaya başlayalım artıkkk
Kaçamak kaçınılmazsa,masum kaçamaklarla kurtarmak lazım durumu o zamanyok tatlım inan her şeyi denedim,denemediğim şey kalmadı.o yediğim içtiğim şeyleri başka biri uygulasa wc den çıkamaz.Kaçamak yapınca sorun yok
Kaçamak kaçınılmazsa,masum kaçamaklarla kurtarmak lazım durumu o zaman
kuzucum orda gece 2 iken burda daha ogleden sonra 6 oluyor :)Saat gecenin ikisi zaten :) iyi uykular
ordaki dr. ların yaklaşımı farklı olabilir tabi burdan ama sonuçta düşük varsa ortada neden olduğyula ilgili bir araştırma yapıyorlardır mutlaka
ablana da hayırlı olsun,sağlıkla kavuşun inşallah
yok tatlım bölünme olmayacak seninkinde ve yuvarlamadan dolayı oranın 1.74 oluyor :) tebrik ederim
sosis çok katkılıdır.sucuğu hadi bildiğimiz kasaptan kasap sucuğu filan alıyoruz ama sosisin katkısızı yok,üstelik içinde şeker ve nişasta bile oluyor sanırım.şarküteri ürünü seviyorsan pastırma ye canım,çok sağlıklı
vee kapucino..içindeki süt toz karataya çok zıt..
***7. TAKIM 265. ETAP***
SAPHIRA (85.9 / 84.6 / 1.3 / %1.51 )
saliss (100 / 101 / -1 / %-1)
nev81 (70.8 / 85.8 / -15 / % -1.25 )248. etapta ayrılmıştı..Yüzdesi 17 ye bölündü
ananee (79 / 79.8 /-0.8 / % -1.01) yeni üye...hedef kilo:65
yagmurdamlasi26 (63.3 / 62.2 / 1.1 / %1.74 ) yeni üye...hedef kilo: 56
senarist (112.9 /112,9/0/%0) 261. etapta izne ayrılmıştı.yüzdesi 4 e bölündü
pasam3405 (85 / 87 / -2 / % -1.18) 263. etapta izne ayrılmıştı,yüzdesi 2 ye bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: % - 0.26
hafta hafta yükselmek mi olmaaazzhaftaya hiç eksi yüzde görmek istemiyorum listede bu hafta ger dönenlerimiz vardı,ekside olacaktık zaten biliyordum ama bomba gibi olucaz,herkes görsün 7. takımın yeniden doğuşunu
yanlış hesabı söyleseydin ya tatlım paylaşım alanında
canım saliss perşembe ve bugün için izin istemişti.Özeline yollarsan mesaj kutusunda kalır,pazartesi dönünce yapar spor listesiniSaliss cim in dikkatine
toplam spor bildirimi
cumartesi 90
pazar 60
pzt 60
sali 40
cars 80
pers 80
toplam 410 dakika.
eveeet karataydan dönülmüşKizlar bugun sabah 2dilim karpuz yedim oglen kahvalti yaptm 1dilim ekmek 1kk peynir 4zeytn 1er domates salatalik biber
aksamda et yemegi 1dilim ekmek ve salata yedm
Evde baska meyve yokki:) erik falan alym ben haklisin aslnda sirf seker pek bi tok tutucluguda yok ama inan yani sindirim sistemim duzeldi senarist hakli galiba tahil yemek lazm sabahlari
sen kahve iciyosun ben keyfimi kolayla yapiyorum ne kotu benm icin
bu arada ben bi cay denicem 9hayat cayi size deneymlermi bildircem:) bende her aksam babami beklerm yemegni hazrlar gnunu konusmak hosuma gider nyeyse:)
canım saliss perşembe ve bugün için izin istemişti.Özeline yollarsan mesaj kutusunda kalır,pazartesi dönünce yapar spor listesiniayrıca tebrik ederim harikasın
Balkonda serin serin okkalı bir Türk kahvesi içtimsanki bütün yorgunluğumu aldı,kendime geldim yauf Bir de eşim aradı yoldayım geliyorum diye :124 bu akşam erkenci :124:
Evde baska meyve yokki:) erik falan alym ben haklisin aslnda sirf seker pek bi tok tutucluguda yok ama inan yani sindirim sistemim duzeldi senarist hakli galiba tahil yemek lazm sabahlari
sen kahve iciyosun ben keyfimi kolayla yapiyorum ne kotu benm icin
bu arada ben bi cay denicem 9hayat cayi size deneymlermi bildircem:) bende her aksam babami beklerm yemegni hazrlar gnunu konusmak hosuma gider nyeyse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?