Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim bence cok super gidiyosun masallah yani nazar degmesn bende aksam yuruyuslerni cok severm ama evde cikcak adam yok cok guzel gdiyosun insallah hep boyle gder bide kucuk bi dilim yemissn sanrm bsey olmaz :)

canim cok saol, hep beraber zayiflayalim ins.
benim agustos 15 den once zayiflamam lazim ondan eteklerim tutustu.
turkiyeye gidecegiz, biliyosun turkiyede akrabalar es dost bastan asagi suzerler yorum yaparlar.
bi de biz simdi evleneli 3 yili gecti, herkeste bi bebek beklentisi.
o yuzden hemen karnima gobegime bakiyorlar.
ben de bu konuda zaten hassasim. ins gobeksiz ve zayif bi sekilde gitmek istiyorum..
derdim bu ozetle.

:) aynen bende babamla gezmeye gdcem italyaya bunun hazrlgndaym eylule kadar cok acil kilo vermem lazm o fotoraflar ani olcak yani kendmi guzel gormek isterm bde fazla bi kilon yok sanki boyunu bilmiyorum tabide az yani kilon verirsn merak etme 1ay var:)

bu arada icini rahatlatr dye soyliym annem abmi 4.yillarnda dogrmus evlilgnin oncesnde bi dusugude olmus yada abmden sonra hatrlamiyorum ama gec hamile olmus oda icini ferah tut..:)

canim benim Alah razi olsun. aslinda icim rahat da iste,
benim problemim olaya bilimsel bi problem olarak bakmak.
yapilmasi gerekenleri yapiyorum neden olmuyor diye cozmeye calismak.
annem de ablam da hic bi sorun yasamadi bi konuda.
bi bizde var iste, insanlar bi sey soyleyince de hemen uzuluveriyorum.
hayirlisi Rabbimden tabi.

boyum 1.65 canim. en azindan 60 olmam lazim, 60 in ustunde guzel gorunmuyorum..
hemen gobegim cikiyor, oyle iste..

Verirsin ya valla bseyn yokmuus:) sporuna devam et zaten kilonu gobekten aliyosan ordan gder tahmnmce ayy nasi uykum geldi :)

Kahvaltim
1kk peynir 4zeytin 1er domates salatalik 2biber 1 kucuk sandvic ekmegi gibi kepekli ekmek kahva'tidan oncede 9hayat cayimi ictim ödem atti parmaklarmdan hssediyorum ama istahmi daha etkilemedi:d

nev 9

anane 22

yağmurdamlası 20

saphıra 34

sallis 1

paşam 1

senarist 3

gerbera 1

eline sağlık tatlım
gerbera şu an takımda değil canım
saliss izinliydi
senarist bu 3. 5 mesajın altında kalışın oldu canım.anladığım kadarıyla geçmişi de okumuyorsun veya okuyamıyorsun.5 mesajın altında kalıyorsun??? demiştim..ceza puanından 1 puan düşüyorum.7 kez mesaj birinciliği aldığın takdirde puanını geri alabilirsin

Selamlar canlar...
HErkesin hafta sonu gezmeklerle yoğun geçiyor herhalde,süper süper! eğlenin stresinizi atın.Stres karaciğer yağlanması yapıyor ve kilo vermemizi engelliyor

Son düzenleme:
Gezdm valla :) cafeye girdim ve tatli bisey yemedm cola bile icmedm kendmle gurur duyuyorummm:)

ilacta sanki istahmi kesti aksam sadece 2catal kiymali makarna brazda salata yedm bde meyvesuyu ictim sikma ooohhh irade gbisi varmi citir olcaz kizlaaar:)

iyi geceler:)

Selamlar canlar...
HErkesin hafta sonu gezmeklerle yoğun geçiyor herhalde,süper süper! eğlenin stresinizi atın.Stres karaciğer yağlanması yapıyor ve kilo vermemizi engelliyor

Merhabalar, herkese iyi haftasonlari,
ben bugun sabah erkenden ciktim once bi arkadasa oturmaya gittim,
ordan sonra da yemek bankasina yemek paketlemeye gittik gonullu olarak 2 saat filan calistik, evsizler ve fakirler icin yiyecek paketledik.
sonra da eve geldim yarin sabah kahvaltiya misafirim var, 4 aile cagirdik, onun icin hazirliklara basladik.
domatesli biberli soguk meze, cemen ve sodali borek yaptik esimle.
sebzeli omlet yapicaz yarin sabah bi de kahvaltiliklar iste boyle bi sey.
benim biraz karnim agriyor adetli oldugum icin, ama genel olarak guzel geciyor haftasonumuz :)

Canım hafta sonları sayım yapılmıyor
wuhuu buna cok sevindim :)
cok insancil kurallar var valla Allah razi olsun :)

gelelim dun aksam ve bugun neler yedim.
dun aksam cok kotu seyler yedim
bu kucuk peki kek ler var ya bi pakette 9 tane oluyor. onun 5 tanesini hupletmisim
sonra bugun normal her zamanki kahvaltimi yaptiktan sonra arkadasa oturmaya gittim.
1 dlm az serbetli etimek tatlisi, 1 kasik bulgur pilavi yedim.
aralarda ceviz kuru kayisi filan yedim.
az once de esimle 1 incecik dlm ekmege cemen koyduk tadina baktik :)
boyle geciyor iste.
ins yarin kahvaltim cok kotu olmaz..
opuyorum herkesi :)

cola içmediğin için çok çok tebrik ediyorum canım seni
Anane 4

nev 1

saphira 2

evet canım h.sonları hepimiz izinliyiz

bu hafta sonu diyet açısından kötü oldu benim için de.İşte ben de maalesef ya hep,ya hiç durumu var.Bir diyeti ya tam kurallarıyla uygulayacağım ya da uygulayamacağım

Tatlı kaçamaklarımın sebebi de belli oldu,nedense hiç kondurmuyordum,tarihleri karıştırdım,özel günler eli kulağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…