Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[sıze=3]arkadaşlarrr spor bildirimimizi cuma günü yapamadığım için özür dilerim işteydim ordan denize geçtik

Ama malesef durum zaten iç açıcı değil kızlar

yağmurdamlası 410 dakika

ben 220 dakika spor yapmışız
saphıram mazeret bildirmiştii

ama diğer arkadaşlarımdan ses yok mesaj gelmedi bana
[/sıze]

meraba kizlar:) bilmiyodum valla sayim yaplmadgni:)

salliscim benm programimi sana anlatmstm gerci salidan beri uygulamiyorum

bende ozel doneme grmisim bugunde dsarda kahvalti yaptk yedm baya hamur tatli tuzlu ne varsa baska bsey yemedm ama yemicemde bugun insallah cook yuruduk ama 11de fln evden ciktm daha yeni geldm o deerece :) bunu spordan sayablrmyzki:) yarn baslicam kizlar spora tekrar ben sana mesaj atarm sallis:)
ben yatcam kizlar sayimi beklerdm uyarmasaydnz oyle iste kendnze iyi baknn:)

bu hafta sonu diyet açısından kötü oldu benim için de.İşte ben de maalesef ya hep,ya hiç durumu var.Bir diyeti ya tam kurallarıyla uygulayacağım ya da uygulayamacağım

aynen ya cok cok cok kotuydu bugun menum,
iki ogun oldu ama biri kahvaltida misafirlerim vardi, normal kahvalti + yas pasta ve karpuz
aksam da borek, yine yas pasta hatta biraz da ekmek ve cips ne gerek varsa?
sacma sapan bi menu oldu.
haftasonu sayim yapilmiyor diye sanki diyet de yapilmiyor gibi algiladi beynim galiba..
neyse yarindan itibaren cumaya kadar toparliycas inss.
misafirer gidince alisverise gittik, orda yarim saat en azindan yurumusuzdur.
yemekten sonra da 1 saat yuruyus yaptik esimle.
en azindan bu iyi oldu yani :)

Tatlı kaçamaklarımın sebebi de belli oldu,nedense hiç kondurmuyordum,tarihleri karıştırdım,özel günler eli kulağında
bende de durum ayni, benim 3. gunum gerci, ins eski duzenimize geri donuces yarin ins cok cok guzel olcak menulerimiz :)

okuyamıyorum kusura bakmayın.. çok kısa zamanımda kendimden haber vereyim dün sabah 111,3 ü gördüm tekrar çok şükür bu sabah tartılamadım geç kaldım biraz.. bu sabah sonunda hayallerini kurduğum kahvaltıyı yaptım

1 dukan krebi
az peynir
2 tane yeşil zeytin
1 domates
az semiz otu
az karpuz
1 çay bardağı süt

umarım hergün daim olur.. öğlen iş yerinde ne çıkacak bilmiyorum.. yakında doğum kontrol hapını da bırakıyorum kilo vermek adına..
bir de ramazanda namazıma dönüş yapıcam inşallah şaka maka iki yıl oldu

haftasonu cumartesi aralıksız 5 saat gezdim pazar da aralıksız 5 saat temizlik yaptım :106:

benden haberler bu kadar

afiyet olsun senaristçim.eksilerin için de tebrikler

Günaydınnn canlarımmmmm

Sabah kahvaltım: 5 dilim domates
2 adet haşlanmış yumurta
4 kuru kayısı
bir çay bardağı fındık ceviz

az öncede 2 erik bir şeftali yedim şeker ilacımı içince fena düşüyor şekerim saldırmayayım sağa sola diye

selam kızlar temzliğe basladm feci terledm canm cıktı sauna şortumuda giydim iyice terletsn dye ara verdm bi yazym dedm:)

kahvaltıda iki dilim çok tahıllı ekmek 1er domates salatalık 1kk peynir 4 zeytin yedm sabah aç karnımada çaymı içtm ama bugün temzlik yapıyorum dye kolaya abancam sanrm çok yoruldum yaa :d ev mis gibi olunca yazarm gene çok iş var çooook
öpldünüz:)

az öncede 2 erik bir şeftali yedim şeker ilacımı içince fena düşüyor şekerim saldırmayayım sağa sola diye
canım ilaçtan sonra şekerinin düşmesi normal bir şey mi,dr. a söylesen belki dozunu azaltır :26:

ohh ellerine sağlık canım :) malum pazartesi herkes temizlikte sanırım

afiyet olsun canım

Ben de temizliğimi yaptım,az bir şey ütü yaptım,çamaşır yıkadım astım.Sonra kendim yıkandım,kuzuşu yıkadım,karnımızı doyurduk,kuzuyu uyuttum.size bakayım dedim.hava inanılmaz sıcak,bizim ev çok serindir normalde,çok güzel eser ama bugünkü esinti resmen çöl rüzgarı gbi yakıyor insanı

2 ad. tereyağlı sahanda yumurta
3-4 zeytin
1 kk peynir
2-3 dilim ekmek
az bal
çay

kahvaltımı sevmiyorum,kendimi mutsuz hissediyorum bu şekilde ama napayım ki karatay sindirimimi bozuyor biliyorsunuz

öğlen:

1 kase meyhane pilavı (bulgur)
½ kase yoğurt
½ kase buğday salatası

suyumu bilmiyorum ama bir içişimde en az 500 ml içiyorum zaten

Son düzenleme:
merhaba kizlar,
pazartesi sabahi herkes temizlige girismis,
ben de once doktora gittim, esimle gittik daha dogrusu testler icin kan verdik. 4 tup kan aldilar benden.
carsamba gunu belli olcakmis bakalim.

kahvaltim

1.5 haslanmis yumurta
domates salatalik
2 kk peynir
1 cb ceviz
4 zeytin

simdi de ara ogunu olarak
1/2 kase keten tohumlu yogurt yiyorum.

oglen icin
1 kase tavuk haslama
1 minik kase misirli bezelyeli havuclu salata getirdim

kahvaltida
esim dunku sodali boreklerden yedi ben yemedim
ins bugun cok guzel olcak menulerimiz :)

Son düzenleme:
canım ilaçtan sonra şekerinin düşmesi normal bir şey mi,dr. a söylesen belki dozunu azaltır :26:

ohh ellerine sağlık canım :) malum pazartesi herkes temizlikte sanırım

afiyet olsun canım

Normal değil bebeğimm amaa gel gör ki doktor dozu azaltımıyor o kadar çok söledim ki

test sonuçlarınız hayırlı olur inşallah canım
menün güzel afiyet olsun sadece öğlenki salatanda mısır olmasaymış keşke.mısır önermiyor hoca.sanırım azdır salatandaki mısır,yani aklında olsun,öyle 1-2 koçan mısır filan yemeye kalkma ben bayılırım mısıra ama maalesef
Normal değil bebeğimm amaa gel gör ki doktor dozu azaltımıyor o kadar çok söledim ki

Allah allah ilginçmiş,neyse,dr. bizden daha iyi bliyordur herhalde
Akşam - öğle: 5 adet köfte
1 tabak makarna yedim <<utancımdan bir öğün atladım>>>

afiyet olsun canım (bir makarnacıdan imrenen bakışlar smiley)

bu balkondan gelen saç kurutma makinasını kim açık bıraktı ya,çok sıcak üflüyor ben 1 kase dondurma yedim

Selammmmmm arkadaşlar........ben geri döndümm...
Sevgili takım kaptanım bugünden itibaren düzenli olarak sizlerleyim.....iznim bitti..yoğunluklar bitti....

takımımıza hoşgeldin anane....sauna şortun faydasını gördün mü...benimde yarın dip köşe temzilik yapmam gerek...
ooo hamarat hatunnnnn.....evet canım biizm evde sıcak....
[sıze=3]totaldde 3 litreyeee yakındaa suu içtiimmmm

[/sıze]

süpersin saliscimmmm...3 litre suuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…