Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu verdirir sanki ama suda var ne kadar fazlan varsa ona gore kilo verirsin senle ben ayni oranda vermeyiz mesela

anladim canim, ben haftasonu kacamaklarimi dengelicekbeni cuma gunu tartida mutlu edicek bi seyler bulmaya calisiyorum.
ins bakalim dikkat edelim zayiflariz ins, zaten butun diyetlerin mantigi ayni.
iste insan bu isin kolay bi yontemi bi formulu var mi diye arastiriyo.

Yemiceksn iste tutcan kendini onun icin dyet mantkli programa uyman gerekiyo abartmiyosun canmda nasi tatli cekiyo suanda ama tutcam kendmi:) bence sen lahana dyeti yap bende oyle yapcam mesela eylulde yada bi dyet daha var onu yapcam 1haftada 7kilo oda verdiriyo hemen ama aliyosun tabi geri. bde tarti icin dyosan yapma aslinda haftaya etkiler tartida

13.takimin yuzdelerine baktim da herkes zayiflamis masallahhh.
oyle olunca da 1. olmuslar tabi.
ay ins biz de bu hafta zayiflayalim kizlar ya, hepimiz zayiflayalim biz de ustlerde olalim takimcak :)

ama lahana sevmiyorum ki galiba,
yani su kirmizi lahanalari tursu gibi koftenin yaninda limonlu yemeyi seviyorum ama senin dedigin hangisi ki?

gecen hafta herkes yeni yeni basliyodu bu hafta iyi olcaz ben emnm :) ben yatiyorum cok yorgunum canim burdakilere iyi geceler sanada iyi gunler heralde:) gece kalkip sayim yaparm

Selammmmmm arkadaşlar........ben geri döndümm...
Sevgili takım kaptanım bugünden itibaren düzenli olarak sizlerleyim.....iznim bitti..yoğunluklar bitti....
canımmmmm hoşgelldinnn
olsun tatlım vericez inşallah.benim için de bugün iyi değildi ama başarıcaz biz bu işi eninde sonunda

canım takımıızdan mezun olan bir arkadaşımız 6 gün olarak uygulamıştı,çok güzel kilo vermişti fakat hiç kimseye tavsiye etmiyorum çok zor ve sağlıksız demişti.gerçi ben de bir denemek istiyorum ama 3 gün bile bu menüye dayanamam sanırım hele ki özel günlerde
aslına bakarsan tam anlamıyla düzelemedi,karataya yeniden başlamadan önceki halimde değilim
Saohira bende gordum bak kucucuk ekrandan ama ozel donemde kacamak yaplmali ya :)

evet zor oldugu belli de insan ozeniyor cabucak kilo vermek istiyor :/
biraz daha devam edelim boyle ihriyac olursa yapariz ama ramazanda zor olur yapamayiz bence

bugun de 80 dakika yuruyus yaptik :)))
dunle beraber toplam 140 dk oldu, pazar gunu alisveris yaparken yurudugumuzu saymiyorum..
spora devam kizlar cok iyi geliyor gercekten :)

bugün evde büyük temizlik var kızlar. o yüzden akşamüzeri doğru gelirimmm.......hafta sonu kızıma doğum günü yapmıştım ev baya ötü olmuştu...ohhh miss olsun .....

bugun de 80 dakika yuruyus yaptik :)))
dunle beraber toplam 140 dk oldu, pazar gunu alisveris yaparken yurudugumuzu saymiyorum..
spora devam kizlar cok iyi geliyor gercekten :)

günaydın cnm...maaşallahhh çok iyi yürümüşsünüz.....ben eşimi yürütemem zaten zayıfff iyice zayıflar valla 1 haftada.....darısı başıma ben de yürüyüşe başlıycam bugün.......

biraz daha devam edelim boyle ihriyac olursa yapariz ama ramazanda zor olur yapamayiz bence

canım ben isveç diyeti yapmıştım v 1 haftada 5 kilo vermiştim..ama iştah patlaması yaşıyarak evde ne varsa yiyere sonlandırmıştım dietimi....ve sonrada geri almıştım ve iştah kontrolü yaparken zorlanmıştım...

Gunaydin kizlar :) kolay gelsin shopaholic :) belim tutuldu yatamadim bile işlerde bitmedi kas gevsetici alcam insallah duzelirim
guzel bi gun gecrin kizlar :)

o diyet biraz zor.. neredeyse hiçbirşey yememiş gibi hissediyorsun 1. gününü yapmıştım sadece

Yagmurdamlasi 19

senarist 1

saphira 16

sallis 5

ananee 13

shopaholic 7

hiç yazamıyorum ki ben.. okuyamıyorum da hiç bugün baktım biraz diyet araştırması yapılıyor görüyorum da

ben de ramazanda neler yapacağımı yazayım

sahur: 1 dukan krebi (yoksa tam buğdaylı ekmek)+ peynir+ yeşil zeytin+ varsa semizotu+ domates+ salatalık+ azcık reçel ve bilimum kahvaltılık işte

iftar: önce hurma ve süt ile iftarı açıp su bile içmeden gidip akşam namazını kılıcam.. dönünce varsa yarım kase çorba ve yarım pors. ne yemek varsa ve 1 dilim tam buğday ekmeği

pilav yok makarna yok

plan bu ramazanda hedefim enaz 8 kilo ne yalan diyim geçen sene ramazanda 2 haftada 6 kilo vermiştim böyle o yüzden umudum var

benim hala umudum vaaaar

Yagmurdamlasi 19

senarist 1

saphira 16

sallis 5

ananee 13

shopaholic 7
eline sağlık canım
senaristçim istesen izne ayrıl,iş yerinde uygun olmuyorsun anladığım kadarıyla,evde de net yok herhalde.en azından eve net bağlanana kadar izne ayıralım istersen seni
evet canım bence de ramazanda hiç mümkün olmaz
bugün evde büyük temizlik var kızlar. o yüzden akşamüzeri doğru gelirimmm.......hafta sonu kızıma doğum günü yapmıştım ev baya ötü olmuştu...ohhh miss olsun .....
kolay gelsin tatlım :) bızdığında doğum günü kutlu olsun,sağlıklı mutlu yaşlar diliyorum
Gunaydin kizlar :) kolay gelsin shopaholic :) belim tutuldu yatamadim bile işlerde bitmedi kas gevsetici alcam insallah duzelirim
guzel bi gun gecrin kizlar :)
canım o kadar temizliklten sonra normaldir.terleyip rüzgarda mı kaldın naptın?çok geçmiş olsun dikkat et kendine
hadi baklaım inşallah bu ramazan da diyet açısından güzel geçer canım
umut hep varrrr olmalı da!

Senarist insallah programnla memnun kalirsin verirsin kilolari:)

Saphira bizim ev hali kaplama yatak odalari salon falan ne zaman supurgu tutsam boyle oluyorum iste ilac bagskligimda yuksek sanrm kas gevsetici pek etkilemiyo o krem muscoril rahatlatiyo iste baktim oda bitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…