- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
Bu verdirir sanki ama suda var ne kadar fazlan varsa ona gore kilo verirsin senle ben ayni oranda vermeyiz mesela
Yemiceksn iste tutcan kendini onun icin dyet mantkli programa uyman gerekiyo abartmiyosun canmda nasi tatli cekiyo suanda ama tutcam kendmi:) bence sen lahana dyeti yap bende oyle yapcam mesela eylulde yada bi dyet daha var onu yapcam 1haftada 7kilo oda verdiriyo hemen ama aliyosun tabi geri. bde tarti icin dyosan yapma aslinda haftaya etkiler tartida
ama lahana sevmiyorum ki galiba,
yani su kirmizi lahanalari tursu gibi koftenin yaninda limonlu yemeyi seviyorum ama senin dedigin hangisi ki?
canımmmmm hoşgelldinnnSelammmmmm arkadaşlar........ben geri döndümm...
Sevgili takım kaptanım bugünden itibaren düzenli olarak sizlerleyim.....iznim bitti..yoğunluklar bitti....
olsun tatlım vericez inşallah.benim için de bugün iyi değildi ama başarıcaz biz bu işi eninde sonundaArkadaşlarr sizden ayrıyken 1 kilo kadar aldım sanırım...bu yazda tombişşş ve şişko geçti......seneye böle olmasın inşallah...cumaya kadar biraz vermem lazım...bugün diet açısından feakettiiii ..yazsam sende nasıl bir mide var dersiniz valla....yarın sabah yeni bir sayfaa açıyorummmmm
gecmis olsun canim, dikkat et kendine..
hadi bakalim afiyet olsun ins ogun atlayarak dengeleyebilmissindir..
saol canim ins, salatam topu topu 3 corba kasigi anca eder, iste yaklasik 3te 1 i misir.bugun de boyle oldu..
seni gidi seni kucuk ve gri yazinca sanki gormiyces :)
bizim bebek topiginde kizlar spoiler yapardi beyaz yazarlardi hamilelerin cani cekmesn diye oyle yap bari ustunu tarayinca okuyabilelim :)
hosgeldin shopaholic :) biz de dun baya bi alisveris yaptik, esim diyo beni batirdin :)
ama hep hediye aldik inan ki, kendime 1 cift ortopedik boyle rahat yurumek icin gunluk ayakkabi aldim o kadar.
esim diyo evdeki giymedgn ayakkabilari cope atacagina soz verirsen ancak o zaman alirim :)
ay neyse isminden yola cikarak boyle geyik yaptim iste.
hosbuldum canim.. ins hep beraber zayiflayalim :)
canım takımıızdan mezun olan bir arkadaşımız 6 gün olarak uygulamıştı,çok güzel kilo vermişti fakat hiç kimseye tavsiye etmiyorum çok zor ve sağlıksız demişti.gerçi ben de bir denemek istiyorum ama 3 gün bile bu menüye dayanamam sanırım hele ki özel günlerdekizlar nerelerdesiniz yahu?
ben de bos bos geziniyorum kk da,
isvec diyeti topigi buldum bi tane,
3 gun acaba ramazan a kadar bi denesem mi?
hem cuma bildirim icin de faydasi olur?
sizler hic yaptiniz mi isvec diyeti,
baya yorucuya benziyor ama napsam acaba?
isvec diyeti menumuz
1.gun
sabah: 1 fincan kahve.1 kesme seker
ogle:2 kati yumurta.1 porsiyonhaslanmis ispanak,1domates
aksam:1 biftek,zeytinyagli ve limonlu salata
2.gun
sabah:1 fincan kahve,1 kesme seker
ogle:1 dilim salam,100 gr yogurt
aksam:1 biftek,yesil salata,1 meyve
3.gun
sabah:1 fincan kahve bir kesme seker bir dilim kizarmis ekmek
ogle:haslanmis ispanak,1 domates,1 meyve
aksam:2 kati yumurta,1 dilim salam,yesil salata
normalde 13 gunluk ama ilk 3 gunu sectim.
aslına bakarsan tam anlamıyla düzelemedi,karataya yeniden başlamadan önceki halimde değilimSaphira sen utu yaptn ben evi devrdm bildigin oldümde yorgunluktan sicakta ayri bi yoruyo gerci islermde bitmedi ya .. kahvaltni degstrnce sindrmin duzelmstr heralde kilo vermeni etkilemiyosa bence sevmemeye sebep olmasn moral onemli:) napalm vercez bu kilolari :)
Saohira bende gordum bak kucucuk ekrandan ama ozel donemde kacamak yaplmali ya :)
evet zor oldugu belli de insan ozeniyor cabucak kilo vermek istiyor :/canımmmmm hoşgelldinnn
olsun tatlım vericez inşallah.benim için de bugün iyi değildi ama başarıcaz biz bu işi eninde sonunda
canım takımıızdan mezun olan bir arkadaşımız 6 gün olarak uygulamıştı,çok güzel kilo vermişti fakat hiç kimseye tavsiye etmiyorum çok zor ve sağlıksız demişti.gerçi ben de bir denemek istiyorum ama 3 gün bile bu menüye dayanamam sanırım hele ki özel günlerde
bugun de 80 dakika yuruyus yaptik :)))
dunle beraber toplam 140 dk oldu, pazar gunu alisveris yaparken yurudugumuzu saymiyorum..
spora devam kizlar cok iyi geliyor gercekten :)
evet zor oldugu belli de insan ozeniyor cabucak kilo vermek istiyor :/
biraz daha devam edelim boyle ihriyac olursa yapariz ama ramazanda zor olur yapamayiz bence
yarim kavun diyo ya,
dalga geciyolar bizle galiba,
yarim kavun yiyip nasil 3 gunde 4.5 kilo verilir ki??
ben karatay diyetinden memnunum,
sadece ramazandan once sok bi seyler mi yapsam diye onu dusunuyordum,
ramazanda da ins karatay a devam,
yavas yavas olsun da kalici olsun ins.
ilginc olur kilo vermen:d dene istersen tabi
makarna cıs heleki aksam yedm yani ama cok yoruldum aciktm patlicanla doyamazdim yanina iki dilim falan cok tahilli ekmek yiyeblrdm aslnda ama yeni geldi aklma oda
karbonhidrat enerjyi aliyo bi halsz birakr ondan zorlanmssndr canim bde bu dyeti denersen bende bi denym:)
Yagmurdamlasi 19
senarist 1
saphira 16
sallis 5
ananee 13
shopaholic 7
eline sağlık canımYagmurdamlasi 19
senarist 1
saphira 16
sallis 5
ananee 13
shopaholic 7
evet canım bence de ramazanda hiç mümkün olmazevet zor oldugu belli de insan ozeniyor cabucak kilo vermek istiyor :/
biraz daha devam edelim boyle ihriyac olursa yapariz ama ramazanda zor olur yapamayiz bence
kolay gelsin tatlım :) bızdığında doğum günü kutlu olsun,sağlıklı mutlu yaşlar diliyorumbugün evde büyük temizlik var kızlar. o yüzden akşamüzeri doğru gelirimmm.......hafta sonu kızıma doğum günü yapmıştım ev baya ötü olmuştu...ohhh miss olsun .....
canım o kadar temizliklten sonra normaldir.terleyip rüzgarda mı kaldın naptın?çok geçmiş olsun dikkat et kendineGunaydin kizlar :) kolay gelsin shopaholic :) belim tutuldu yatamadim bile işlerde bitmedikas gevsetici alcam insallah duzelirim
guzel bi gun gecrin kizlar :)
hadi baklaım inşallah bu ramazan da diyet açısından güzel geçer canım
hiç yazamıyorum ki ben.. okuyamıyorum da hiçbugün baktım biraz diyet araştırması yapılıyor görüyorum da
ben de ramazanda neler yapacağımı yazayım
sahur: 1 dukan krebi (yoksa tam buğdaylı ekmek)+ peynir+ yeşil zeytin+ varsa semizotu+ domates+ salatalık+ azcık reçelve bilimum kahvaltılık işte
iftar: önce hurma ve süt ile iftarı açıp su bile içmeden gidip akşam namazını kılıcam.. dönünce varsa yarım kase çorba ve yarım pors. ne yemek varsa ve 1 dilim tam buğday ekmeği
pilav yokmakarna yok
plan bu ramazanda hedefim enaz 8 kilo ne yalan diyim geçen sene ramazanda 2 haftada 6 kilo vermiştim böyle o yüzden umudum var
benim hala umudum vaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?