Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

boyle listeleyince cok gibi gorunuyor ama icecekleri cikarsan ordan, lokum kurabiye borek.
oldugu kadar canim, tabagina koyunca yemesen belki uzulurler ne bileyim.
benim diyet yaptgmi cevremde herkes biliyor, o yuzden yemesem de bi sey demiyolar. anlayisla karsiliyorlar.
tabi bazen yemek istesem de cekiniyorum onlardan o da komik oluyor :)
gerci bu cumartesi hic cekinmeden yedim gitti valla. her zaman da olmuyor demek ki..

desteğin için teşekkür ederim canım evet yazınca çok göründü ama gerçekten çok çok abartılı değildi.akşam da yemeyince biraz olsun dengelenmiştir diye umuyorum he bir de arada 5 i 1 yerde çayım var onu unutmuşum yazmayı :))
bu kızın evine ilk kez gittik,diyetteyim yemeyeyim diyorum,hep bir ağızdan e bugünlük ye artık diyorlar,şekerli kola getiriyor,içmeyeyim diyorum,e koydum artık,bugünlük böyle oldu diyorlar ve kadın önümde tepsiyle eğilmş almamı bekliyor.şimdi gel de alma,içme.işte diyorum ya asosyal olmak lazım,o zaman da insan bunalıma girer.bir şekilde dengelemeye çalışıyorum işte ne yapayım

Yoklardi canm bende alta yazcaktm nerdesnz dye ama izinli olablrler dye dusundum sabah suyunu icerken sicaga yakin ilik icsen belki etkili olur ama sindirimini ozel donemlerde etkiliyo olablr ben bi ay kabzm bi ay ishal mesela

ben de bugun aksam arkadaslarimla gorusucem,
once nerde bulusalim diye mevzu oldu,
cheese kek satilan bi yer var oraya gidelim dediler
yok dedim ora bana olmaz :)
simdi sadece cay icebilecegimiz bi yere gidices inss :)
bakalim benim planim oyle simdlik yazarim aksam ne yedim diye..

Aksam yamegmide gec yedm kizlar babam daha gelmedi ama bekle bekle iyice gecikiyo yarim tabak sulu yemek 3tane falan patlican domates salatalik braz yogurt yedm 1bardakta cola ictm
bu mevsmde lahana bulunmazmi?

Aksam yamegmide gec yedm kizlar babam daha gelmedi ama bekle bekle iyice gecikiyo yarim tabak sulu yemek 3tane falan patlican domates salatalik braz yogurt yedm 1bardakta cola ictm
bu mevsmde lahana bulunmazmi?

bilemiyorum canim burda her mevsim her sey bulunuyor valla, artik gdo lumudur sera midir nedir bilmiyom.
afiyet seker olsun, biraz da spor yap dicem ama gec oldu galiba :/

pasam3405 ve nev81 neredeler canım?Hiç mesajları yok mu?
annecim ve gelin memlekete gitti eymenimde gitti öptüm kokladım yıkadım bugün uyuttum sıpamı ben onu çok özlerim onsuz ne yaparım ben bilemiyorum ya diyetim mükemmel gidiyo hiç kaçamak yapmadım nedenmi evladım için ablam geldi annemler gidiyor diye üstünü çıkarmıştı dedim abla bir kot pantolonunu giyeyim giy bakalım olucakmı dedi amanın birde ne görüyüm oldu halimi görseniz sevinçten önüme geleni öptüm aynaya baktım allahım dedim işte bu azmin zaferi eşimede dedim bende istiyorum hemen kızdı olmaz almam günah diye sen dedi haline şükret etekli pantolonda giydirmemde o bol dedi kilomdanmı dedim yok dedi 50 kilo olsanda yok dedi nasıl kandırsam acaba :44::44:yarın ev işleri yemek beni bekliyor ben bir ara burda olmazsam bilinki ev işleriyle haşır neşir oluyorum sizlerden ne var ne yok
canım annemdeydim yeni girdim eve burayada yazdım cuma günü okumadınmı artık aranızdayım
kızlar ben iştahımı frenleyemiyorum öneri verin bana nolurr(((
sana ben destek oluyum dur bir geliyor şimdi ha geldi ha gelecekahanda geldişimdi bir daha söyle iştahım açıkmı degilmibogazımızı tutucez filinta gibi olucez bizlerede şişko diyenler utanıcak sonra gelsin iltifatlar düşün bir sonra iştahım var de bakıyım
canım ne diyecegimi bilemiyorum inan şuan yanında olupta sana okara destek vermek isterdimki bilemessinkardeşim iyi düşünelim iyi olsun olurmu canını sıkma söz veriyorum sana dua edicem sana rabbim tez zamanda şifa versim ve ne annene ne babana nede bbizlere acını göstermesin dualarım seninle bebem senin yerin ayrı biliyosun benim içim tombul kelebegim benim

Çok enterasan ama canım haala sıkkın değil üzülmüyorum da korkmuyorum da şaşkınım sadece nasıl oldu neden oldu ne bileyim sadece merak ediyorum biraz araştırdım başka hastalıklarda da kortizon yükselebiliyormuş belki de başka bir hastalık çıkar

Saol kuzum duaların için ama burda size bir faydam olmaz ki kortizon ödem yapar şekeri tavan yapar iştahı açar ben sizi listeelerde sadece engellerim amaa her zaman yanınızdayım iyileşince de kiloları yok etmek için yine aranıza dönerim

Şu an ne olacağını bilemediğim için bir süre izin istiyorum kaptanım yarın Mr çektireceğim sonuç kötü olursa da iyi olursada tedavi olmam gerekecek sanırım iyileşir iyileşmez gelirim listeleree...

Canım gerçekten iyiyim ama bana dua et ollur mu ölmem biliyorum benden öle kolay kurtulamazsın amaa sürünmek de istemem ama daha annemle baabama hatta kimseye söyleyemedim dilim varmadı sadece siz biliyorsunuz onlar benim kadar sakin olaamaz hemen telaaşa verirler ortalığı eğer kötü bişi çıkarsa nasıl söleyeceğim bilmiyorum kendime üzülmeyi bırakıp onların üzülmesine hiç dayamam o yüzden inşallah kanser değildir cushing diye bir hastalık inşallah onun tümörsüzüdür. bekleyip göreceğizz..

Canim benim icini ferah tut herseyin bir cözumu olur elbet sen birseyler netleşene kadar dayanbliyosan ailene soyleme onlarin uzulmesini gormende seni uzer dedigin gibi .. Burda listeye girmenede gerek yokmus kaptanmz oyle dedi:) sadece boyle icini dökmen icin iyi hissetmek icin gelir yazarsin test sonuclarina kadarda uzme sakin kendini boyle sakin kal insallah hayirlisiylada buyuk bi sorunsuz atlatirsin hem iyi açidan bak birde neden boyle oldugunu anlams oldun rahat ol bolca dua et bizde ediyoruz senin icin poztf olmak cok onemlidir bizide merakta birakma ..

Yoklardi canm bende alta yazcaktm nerdesnz dye ama izinli olablrler dye dusundum sabah suyunu icerken sicaga yakin ilik icsen belki etkili olur ama sindirimini ozel donemlerde etkiliyo olablr ben bi ay kabzm bi ay ishal mesela
canım nev faceten mesaj atmış bana görmemişim.hata veriyormuş kk,bir de yolculuk yapacakmış.çarşamba aranızdayım demiş.Paşam da gelmiş
tamam canım bir de öyle deneyeyim yalnız bu arada wc ile görüştüm ben neyin etkili olduğunu bilmiyorum,sabahki keten tohumu ve kayısı mı,yoksa öğlen yediğim kaçamaklar mı :44:
seninki de çok ilginçmiş
canım annemdeydim yeni girdim eve burayada yazdım cuma günü okumadınmı artık aranızdayım
daldım herhalde tatlım

Bu arada karnım acıktı artık :/ bir de eşim karşımda dondurma yedi az önce,hııh deyip kafmı çevirdim dondurmaya
eşime dedimki nasıl yaparsın bunu bana,dondurma mı aldın yine? cevap: bugün öğlen yiyeceksin ya nasıl olsa akşam da yersin diye düşündüm ! güler misin ağlar mısın yani tamamen iyi niyetli

benim de 2 yegenim var cok seviyorum onlari simdi 3. de yoldaymis daha bu hafta ogrendim. ins bizim de olur bi gun bakalim

sen listeyi niye dusunuyorsun simdi, onemli olan sagliktir, her zaman. sen gonlunu ferah tut insallah guzel haberler alacaksin canim inaniyorum ben.
bizi de merakta birakma haber ver mutlaka canim, kendine iyi bak.

Çok hoş bi diyalog:d sevndm cikmana valla .bosver yesn esin sen tut kendini yemeynce mutlu oluyo insan bi huzurlu oluyo:) zaten ben rejimde oldugm icin evde abur cubur hicbiseyde yok bi disarda zorlaniyorum okadar

Çok hoş bi diyalog:d sevndm cikmana valla .bosver yesn esin sen tut kendini yemeynce mutlu oluyo insan bi huzurlu oluyo:) zaten ben rejimde oldugm icin evde abur cubur hicbiseyde yok bi disarda zorlaniyorum okadar

ya senin esin cok merhametliymis, benim esim bana yedirmiyor ya elimden aliyor. gerci bu istah krizi yasayip her seye saldirdigimda oluyor o zaman da vermiyorum zaten elimdekini :)
bazen de tadina bak diye tutturuyor o zaman da ben istemiyorum diye inat ediyorum, degisiyo demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…