Yagmurdamlasi 19
senarist 1
saphira 16
sallis 5
ananee 13
shopaholic 7
aç karnına: 1 tatlı kaşığı keten tohumu+ 500 ml suyu yuttum
2 ad. kuru kayısı+500 ml su ile yedim
karatay kahvaltısı yapabiliyorum ben diğer türlü olmuyor,en azından bu aralar böyleyim.o yüzden öncesinde sindirim çalıştırıcı şeyler yedim ama dün ve bugün henüz wc ile görüşmedim
kahvaltı:
2 yumurta+2 biber+1 büyük domates+3 y.kaşığı z.yağ ile menemen
10 zeytin
2 kk beyaz peynir
3 lokma kepek ekmeği
öğlen: yeni taşınan komşumuza hoşgeldinize gittik
1 üçgen börek (patatesli)
1 parmak kadar börek (kıymalı)
1 tuzlu kurabiye
2 tatlı kurabiye (içi ve üstü bol cevizli)
3 çay
1 Türk kahvesi
1 bardak kola (normal)
2 ad. bol cevizli lokum
1 bardak meyve suyu
akşam: 1 bardak ayran
diyet asosyal olmayı gerektiriyor arkadaşlar,en azından benim için öyle ! Diyetin ilk zamanları böyle değildim,ahh nerde o eski günlerim
bu arada hala regl olmadım ama sıkıntılarını yaşıyorum,gecikmiş değil de işte çok sıkıntı veriyor
boyle listeleyince cok gibi gorunuyor ama icecekleri cikarsan ordan, lokum kurabiye borek.
oldugu kadar canim, tabagina koyunca yemesen belki uzulurler ne bileyim.
benim diyet yaptgmi cevremde herkes biliyor, o yuzden yemesem de bi sey demiyolar. anlayisla karsiliyorlar.
tabi bazen yemek istesem de cekiniyorum onlardan o da komik oluyor :)
gerci bu cumartesi hic cekinmeden yedim gitti valla. her zaman da olmuyor demek ki..
desteğin için teşekkür ederim canım evet yazınca çok göründü ama gerçekten çok çok abartılı değildi.akşam da yemeyince biraz olsun dengelenmiştir diye umuyorum he bir de arada 5 i 1 yerde çayım var onu unutmuşum yazmayı :))
bu kızın evine ilk kez gittik,diyetteyim yemeyeyim diyorum,hep bir ağızdan e bugünlük ye artık diyorlar,şekerli kola getiriyor,içmeyeyim diyorum,e koydum artık,bugünlük böyle oldu diyorlar ve kadın önümde tepsiyle eğilmş almamı bekliyor.şimdi gel de alma,içme.işte diyorum ya asosyal olmak lazım,o zaman da insan bunalıma girer.bir şekilde dengelemeye çalışıyorum işte ne yapayım
Aksam yamegmide gec yedm kizlar babam daha gelmedi ama bekle bekle iyice gecikiyo yarim tabak sulu yemek 3tane falan patlican domates salatalik braz yogurt yedm 1bardakta cola ictm
bu mevsmde lahana bulunmazmi?
annecim ve gelin memlekete gitti eymenimde gitti öptüm kokladım yıkadım bugün uyuttum sıpamı ben onu çok özlerimpasam3405 ve nev81 neredeler canım?Hiç mesajları yok mu?
sana ben destek oluyum dur bir geliyor şimdi ha geldi ha gelecekahanda geldikızlar ben iştahımı frenleyemiyorum öneri verin bana nolurr(((
canım ne diyecegimi bilemiyorum inan şuan yanında olupta sana okara destek vermek isterdimki bilemessinMerhaba kızlarr takımınızın en vasat üyesi geldii ...Buraya başlayalı çok uzun bir süre oldu biliyorsunuz ama neredeyse yok denilecek kadar az kilo verdim ..Dün düşündüm taşındım bir doktora gitmeye karar verdim iş teklifi bile yapmıyordum kendimi çok halsiz mutsuz hissediyoruum ne zamandır hastalara ne faydam olabilir ki...dün önce gonca hanıma sonra dahiliyeye sevketiler canım sıkıldı ama gittim tahliller istediler acil ultrason yazdılar tekrar gonca hanıma gönderdiler bugün yine gonca hanıma gittim haberler ii değil dedi böbreküstüü bezlerimde bir sorun olabilirmiş ayrıca beyindeki hipofiz bezinden de kaynaklı birşey olabilir dediler tümör demek istemiyorum bu şüphe dediler kortizon hormonum aşırı salınıyor insülin diplerde troitler şaşırmış yani öle basit bişiyden bahsetmiyorum deddi...Yarın MR a gönderecekler beni bunlar sadece şüpheymiş ama yinede altında bişiler var böbreküstünde veya beyinde olması değiştirmez dedi...O yüzden kilo veremiyormuşum üstelik almadığına dua et kortizon dolayısıylaa şişmenn normall dedii size bahsettiğim şşişliklerin nedeni de buymuşş..Sanırım kendimi ''kansersin'' e bile alıştırdıım sanırım insan başına gelincee salak gibi kalıyormuş şu an salak giibiyimm çünküü ...Size yazmamın sebebi önümde belirsiz bir süreç var...Bu süreç kolay olacağa benzemiyor ...Dün birşey çıkmadan söylemeyeyim dedim ama saanırım takımdan bir süreliğine ayrılıyorum kızlar bu kortizon deşarjının nedeni bulununa kadar size de kendime de faydam olmayacak...beni merak etmeyin üzüntülü değilim şaşkınım iki ihtimalin hangisi iyi bilemiyorum beyin tümörü mü yoksa böbreküstü tümörü mü ...Sanırımm başka ihtimallerde var ama öncelik olarak tüm hormonlarım bozuk olduğuna göre bunlara öncelik veriyor...
Neyse kızlarr görüşmek dileğiylee gelişmelerden size haber veririm...İyi olacağım ve yinee aranıza döneceğim...
çok geçmiş olsun sallis kendini kötüye alıştrma baska birseyde olablr.. iyiki gitmişsin doktora ve birşeyler netleşmeden lütfen bozma moralini tekrar geçmiş olsun inşallah gecicekte.. sıkma canını biz burdayz istediğin zaman gel izne ayrlmana bile gerek yok bak kilo almamışsın mesela saglıklı beslenmenin hastalğna faydası olurmu bilemiyorum ama olcagnı tahmin ederek gruptan ayrılmamanı rica edicem .üzme sakın kendni
ya iste sonrasinda boyle istah patlamasi yasamayacagimi bilsem bi denerim diyorum ama simdi ramazan geliyor belki sonra denerim artik :/
canim ya cok gecmis olsun, daha belli degil ne oldugu sen gonlunu ferah tut ins kotu bi sey cikmicak merak etme.
Rabbim sifa versin en kisa surede hormonlarin normale donsun ins. sen de gitme bence de bak ne guzel burda destek oluruz birbirimize.
cok optum canim..
Bu hafta idare edelim o zaman seni canım.Önümüzdeki haftada böyle olursan izne ayıralım.çünkü biliyorsun paylaşım şart diyet yaparken
olmazzz bas frene çıbık bassshemen kendine uygun bir diyet reçetesi bul ve uygulamaya başla
canım valla çok şaşırdım yaüzüldüm de tabi inşalah sonuçların temiz çıkar.Biz hep burdayız canım,listede yer almak istemesen bile palaşıma devam et bizlerle.İstediğin zaman tekrar listeye girersin.Sen iyi ol da,önemli olan o!
afiyet olsun canım çok güzel bir menü
eline sağlık canımben maalesef karatay hastalığınayakalandım galiba başka diyet yapamıyorum
annecim ve gelin memlekete gitti eymenimde gitti öptüm kokladım yıkadım bugün uyuttum sıpamı ben onu çok özlerimonsuz ne yaparım ben bilemiyorum ya diyetim mükemmel gidiyo hiç kaçamak yapmadım nedenmi evladım için ablam geldi annemler gidiyor diye üstünü çıkarmıştı dedim abla bir kot pantolonunu giyeyim giy bakalım olucakmı dedi amanın birde ne görüyüm oldu halimi görseniz sevinçten önüme geleni öptüm aynaya baktım allahım dedim işte bu azmin zaferi eşimede dedim bende istiyorum hemen kızdı olmaz almam günah diye sen dedi haline şükret etekli pantolonda giydirmemde o bol dedi kilomdanmı dedim yok dedi 50 kilo olsanda yok dedi nasıl kandırsam acaba :44::44:yarın ev işleri yemek beni bekliyor ben bir ara burda olmazsam bilinki ev işleriyle haşır neşir oluyorum sizlerden ne var ne yok
canım annemdeydim yeni girdim eve burayada yazdım cuma günü okumadınmı artık aranızdayım
sana ben destek oluyum dur bir geliyor şimdi ha geldi ha gelecekahanda geldişimdi bir daha söyle iştahım açıkmı degilmi bogazımızı tutucez filinta gibi olucez bizlerede şişko diyenler utanıcak sonra gelsin iltifatlar düşün bir sonra iştahım var de bakıyım
canım ne diyecegimi bilemiyorum inan şuan yanında olupta sana okara destek vermek isterdimki bilemessinkardeşim iyi düşünelim iyi olsun olurmu canını sıkma söz veriyorum sana dua edicem sana rabbim tez zamanda şifa versim ve ne annene ne babana nede bbizlere acını göstermesin dualarım seninle bebem senin yerin ayrı biliyosun benim içim tombul kelebegim benim
canım nev faceten mesaj atmış bana görmemişim.hata veriyormuş kk,bir de yolculuk yapacakmış.çarşamba aranızdayım demiş.Paşam da gelmişYoklardi canm bende alta yazcaktm nerdesnz dye ama izinli olablrler dye dusundum sabah suyunu icerken sicaga yakin ilik icsen belki etkili olur ama sindirimini ozel donemlerde etkiliyo olablr ben bi ay kabzm bi ay ishal mesela
daldım herhalde tatlımcanım annemdeydim yeni girdim eve burayada yazdım cuma günü okumadınmı artık aranızdayım
annecim ve gelin memlekete gitti eymenimde gitti öptüm kokladım yıkadım bugün uyuttum sıpamı ben onu çok özlerimonsuz ne yaparım ben bilemiyorum ya diyetim mükemmel gidiyo hiç kaçamak yapmadım nedenmi evladım için ablam geldi annemler gidiyor diye üstünü çıkarmıştı dedim abla bir kot pantolonunu giyeyim giy bakalım olucakmı dedi amanın birde ne görüyüm oldu halimi görseniz sevinçten önüme geleni öptüm aynaya baktım allahım dedim işte bu azmin zaferi eşimede dedim bende istiyorum hemen kızdı olmaz almam günah diye sen dedi haline şükret etekli pantolonda giydirmemde o bol dedi kilomdanmı dedim yok dedi 50 kilo olsanda yok dedi nasıl kandırsam acaba :44::44:yarın ev işleri yemek beni bekliyor ben bir ara burda olmazsam bilinki ev işleriyle haşır neşir oluyorum sizlerden ne var ne yok
canım annemdeydim yeni girdim eve burayada yazdım cuma günü okumadınmı artık aranızdayım
Saol kuzum duaların için ama burda size bir faydam olmaz ki kortizon ödem yapar şekeri tavan yapar iştahı açar ben sizi listeelerde sadece engellerim amaa her zaman yanınızdayım iyileşince de kiloları yok etmek için yine aranıza dönerim
Bu arada karnım acıktı artık :/ bir de eşim karşımda dondurma yedi az önce,hııh deyip kafmı çevirdim dondurmaya
eşime dedimki nasıl yaparsın bunu bana,dondurma mı aldın yine? cevap: bugün öğlen yiyeceksin ya nasıl olsa akşam da yersin diye düşündüm ! güler misin ağlar mısınyani tamamen iyi niyetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?