Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar gene aynı kahvaltıdan yaptım 2 dilim tahıllı ekmek 2 domates 1 salatalık 1kk peynir 4 zeytin bu arada içtiğim çay cidden iştah kapatıyo ben 10dan beri falan ayaktaym yeni yaptm kahvaltmı

eline sağlık canım
senaristçim istesen izne ayrıl,iş yerinde uygun olmuyorsun anladığım kadarıyla,evde de net yok herhalde.en azından eve net bağlanana kadar izne ayıralım istersen seni

canım izne ayrılmak istemiyorum toparlicam inşallah iş yerine alışamadım daha evde net var ama kociş tatilde aman kaldırabilmek ne mümkün :130:

izne ayrılmicam ama yazamadığımda idare edin beni

Merhaba kızlarr takımınızın en vasat üyesi geldii ...Buraya başlayalı çok uzun bir süre oldu biliyorsunuz ama neredeyse yok denilecek kadar az kilo verdim ..Dün düşündüm taşındım bir doktora gitmeye karar verdim iş teklifi bile yapmıyordum kendimi çok halsiz mutsuz hissediyoruum ne zamandır hastalara ne faydam olabilir ki...dün önce gonca hanıma sonra dahiliyeye sevketiler canım sıkıldı ama gittim tahliller istediler acil ultrason yazdılar tekrar gonca hanıma gönderdiler bugün yine gonca hanıma gittim haberler ii değil dedi böbreküstüü bezlerimde bir sorun olabilirmiş ayrıca beyindeki hipofiz bezinden de kaynaklı birşey olabilir dediler tümör demek istemiyorum bu şüphe dediler kortizon hormonum aşırı salınıyor insülin diplerde troitler şaşırmış yani öle basit bişiyden bahsetmiyorum deddi...Yarın MR a gönderecekler beni bunlar sadece şüpheymiş ama yinede altında bişiler var böbreküstünde veya beyinde olması değiştirmez dedi...O yüzden kilo veremiyormuşum üstelik almadığına dua et kortizon dolayısıylaa şişmenn normall dedii size bahsettiğim şşişliklerin nedeni de buymuşş..Sanırım kendimi ''kansersin'' e bile alıştırdıım sanırım insan başına gelincee salak gibi kalıyormuş şu an salak giibiyimm çünküü ...Size yazmamın sebebi önümde belirsiz bir süreç var...Bu süreç kolay olacağa benzemiyor ...Dün birşey çıkmadan söylemeyeyim dedim ama saanırım takımdan bir süreliğine ayrılıyorum kızlar bu kortizon deşarjının nedeni bulununa kadar size de kendime de faydam olmayacak...beni merak etmeyin üzüntülü değilim şaşkınım iki ihtimalin hangisi iyi bilemiyorum beyin tümörü mü yoksa böbreküstü tümörü mü ...Sanırımm başka ihtimallerde var ama öncelik olarak tüm hormonlarım bozuk olduğuna göre bunlara öncelik veriyor...

Neyse kızlarr görüşmek dileğiylee gelişmelerden size haber veririm...İyi olacağım ve yinee aranıza döneceğim...​

çok geçmiş olsun sallis kendini kötüye alıştrma baska birseyde olablr.. iyiki gitmişsin doktora ve birşeyler netleşmeden lütfen bozma moralini tekrar geçmiş olsun inşallah gecicekte.. sıkma canını biz burdayz istediğin zaman gel izne ayrlmana bile gerek yok bak kilo almamışsın mesela saglıklı beslenmenin hastalğna faydası olurmu bilemiyorum ama olcagnı tahmin ederek gruptan ayrılmamanı rica edicem .üzme sakın kendni

ya iste sonrasinda boyle istah patlamasi yasamayacagimi bilsem bi denerim diyorum ama simdi ramazan geliyor belki sonra denerim artik :/

canim ya cok gecmis olsun, daha belli degil ne oldugu sen gonlunu ferah tut ins kotu bi sey cikmicak merak etme.
Rabbim sifa versin en kisa surede hormonlarin normale donsun ins. sen de gitme bence de bak ne guzel burda destek oluruz birbirimize.
cok optum canim..

kahvaltim

1.5 yumurta ile sebzeli omlet
domates salatalik
2 kk peynir
1 dlm tam tahilli ekmek (cevizim bitmis)
4 zeytin, cay
1 buyuk sise hayit tohumu cayi

Ara
1 kucuk kase keten tohumlu yogurt

Oglen
1 kucuk kase mercimek corbasi
1 buyuk kase yesil fasulye yemegi

simdilik boyle gorunuyor menum.
opuyorum sizleri :)

Canim ben 9hayat cayi dye bi cay kullaniyorum o sanki etkili biraz ozel donemmdeym cok abartrdim bu donemlerde mesela smdi oyle deglm dene istersen

canim burda var midir o caydan acaba, neyse turkiye ye gelince alirim ins ben de merak ettim.

Kizlar oglen 1corba kasigi dondurma bi tanede kuru kaysi yedm aksam gec ycem ackrsam daha yemek olmadi
sende ise yariyor galiba cay hala acikmadiysan, iyi yani :) masallah.

Bir gun ekmek yesen bsey olmaz heralde yagmurdamlasi sikma canini:)
saol canim, alicas ceviz de toptan satan bi market var ordan almamiz gerek, diger marketlerde pahali oluyor.

canım izne ayrılmak istemiyorum toparlicam inşallah iş yerine alışamadım daha evde net var ama kociş tatilde aman kaldırabilmek ne mümkün :130:

izne ayrılmicam ama yazamadığımda idare edin beni
Bu hafta idare edelim o zaman seni canım.Önümüzdeki haftada böyle olursan izne ayıralım.çünkü biliyorsun paylaşım şart diyet yaparken
kızlar ben iştahımı frenleyemiyorum öneri verin bana nolurr(((
olmazzz bas frene çıbık basss hemen kendine uygun bir diyet reçetesi bul ve uygulamaya başla
canım valla çok şaşırdım ya üzüldüm de tabi inşalah sonuçların temiz çıkar.Biz hep burdayız canım,listede yer almak istemesen bile palaşıma devam et bizlerle.İstediğin zaman tekrar listeye girersin.Sen iyi ol da,önemli olan o!
afiyet olsun canım çok güzel bir menü
Eki Görüntüle 466633
muzaffer kusan diyetini biraz Karatay a biraz da Ramazan a uyarladim boyle bi sey oldu :)

eline sağlık canım ben maalesef karatay hastalığınayakalandım galiba başka diyet yapamıyorum

eline sağlık canım ben maalesef karatay hastalığınayakalandım galiba başka diyet yapamıyorum

ya ben napayim eteklerim tutustu hizli bi seyler bulmaya calisiyorum,
bakalim bunu yapamazsam yine donup gelecegim yer bellidir :)

ya ben napayim eteklerim tutustu hizli bi seyler bulmaya calisiyorum,
bakalim bunu yapamazsam yine donup gelecegim yer bellidir :)

aç karnına: 1 tatlı kaşığı keten tohumu+ 500 ml suyu yuttum
2 ad. kuru kayısı+500 ml su ile yedim

karatay kahvaltısı yapabiliyorum ben diğer türlü olmuyor,en azından bu aralar böyleyim.o yüzden öncesinde sindirim çalıştırıcı şeyler yedim ama dün ve bugün henüz wc ile görüşmedim

kahvaltı:

2 yumurta+2 biber+1 büyük domates+3 y.kaşığı z.yağ ile menemen
10 zeytin
2 kk beyaz peynir
3 lokma kepek ekmeği

öğlen: yeni taşınan komşumuza hoşgeldinize gittik

1 üçgen börek (patatesli)
1 parmak kadar börek (kıymalı)
1 tuzlu kurabiye
2 tatlı kurabiye (içi ve üstü bol cevizli)
3 çay
1 Türk kahvesi
1 bardak kola (normal)
2 ad. bol cevizli lokum
1 bardak meyve suyu

akşam: 1 bardak ayran

diyet asosyal olmayı gerektiriyor arkadaşlar,en azından benim için öyle ! Diyetin ilk zamanları böyle değildim,ahh nerde o eski günlerim

bu arada hala regl olmadım ama sıkıntılarını yaşıyorum,gecikmiş değil de işte çok sıkıntı veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…