eline sağlık canım
senaristçim istesen izne ayrıl,iş yerinde uygun olmuyorsun anladığım kadarıyla,evde de net yok herhalde.en azından eve net bağlanana kadar izne ayıralım istersen seni
kızlar ben iştahımı frenleyemiyorum öneri verin bana nolurr(((
canım ben isveç diyeti yapmıştım v 1 haftada 5 kilo vermiştim..ama iştah patlaması yaşıyarak evde ne varsa yiyere sonlandırmıştım dietimi....ve sonrada geri almıştım ve iştah kontrolü yaparken zorlanmıştım...
Merhaba kızlarr takımınızın en vasat üyesi geldii ...Buraya başlayalı çok uzun bir süre oldu biliyorsunuz ama neredeyse yok denilecek kadar az kilo verdim ..Dün düşündüm taşındım bir doktora gitmeye karar verdim iş teklifi bile yapmıyordum kendimi çok halsiz mutsuz hissediyoruum ne zamandır hastalara ne faydam olabilir ki...dün önce gonca hanıma sonra dahiliyeye sevketiler canım sıkıldı ama gittim tahliller istediler acil ultrason yazdılar tekrar gonca hanıma gönderdiler bugün yine gonca hanıma gittim haberler ii değil dedi böbreküstüü bezlerimde bir sorun olabilirmiş ayrıca beyindeki hipofiz bezinden de kaynaklı birşey olabilir dediler tümör demek istemiyorum bu şüphe dediler kortizon hormonum aşırı salınıyor insülin diplerde troitler şaşırmış yani öle basit bişiyden bahsetmiyorum deddi...Yarın MR a gönderecekler beni bunlar sadece şüpheymiş ama yinede altında bişiler var böbreküstünde veya beyinde olması değiştirmez dedi...O yüzden kilo veremiyormuşum üstelik almadığına dua et kortizon dolayısıylaa şişmenn normall dedii size bahsettiğim şşişliklerin nedeni de buymuşş..Sanırım kendimi ''kansersin'' e bile alıştırdıım sanırım insan başına gelincee salak gibi kalıyormuş şu an salak giibiyimm çünküü ...Size yazmamın sebebi önümde belirsiz bir süreç var...Bu süreç kolay olacağa benzemiyor ...Dün birşey çıkmadan söylemeyeyim dedim ama saanırım takımdan bir süreliğine ayrılıyorum kızlar bu kortizon deşarjının nedeni bulununa kadar size de kendime de faydam olmayacak...beni merak etmeyin üzüntülü değilim şaşkınım iki ihtimalin hangisi iyi bilemiyorum beyin tümörü mü yoksa böbreküstü tümörü mü ...Sanırımm başka ihtimallerde var ama öncelik olarak tüm hormonlarım bozuk olduğuna göre bunlara öncelik veriyor...
Neyse kızlarr görüşmek dileğiylee gelişmelerden size haber veririm...İyi olacağım ve yinee aranıza döneceğim...
kızlar ben iştahımı frenleyemiyorum öneri verin bana nolurr(((
Canim ben 9hayat cayi dye bi cay kullaniyorum o sanki etkili biraz ozel donemmdeym cok abartrdim bu donemlerde mesela smdi oyle deglm dene istersen
sende ise yariyor galiba cay hala acikmadiysan, iyi yani :) masallah.Kizlar oglen 1corba kasigi dondurma bi tanede kuru kaysi yedm aksam gec ycem ackrsam daha yemek olmadi
saol canim, alicas ceviz de toptan satan bi market var ordan almamiz gerek, diger marketlerde pahali oluyor.Bir gun ekmek yesen bsey olmaz heralde yagmurdamlasi sikma canini:)
Bu hafta idare edelim o zaman seni canım.Önümüzdeki haftada böyle olursan izne ayıralım.çünkü biliyorsun paylaşım şart diyet yaparkencanım izne ayrılmak istemiyorum toparlicam inşallah iş yerine alışamadım daha evde net var ama kociş tatilde aman kaldırabilmek ne mümkün :130:
izne ayrılmicam ama yazamadığımda idare edin beni
olmazzz bas frene çıbık bassskızlar ben iştahımı frenleyemiyorum öneri verin bana nolurr(((
canım valla çok şaşırdım yaMerhaba kızlarr takımınızın en vasat üyesi geldii ...Buraya başlayalı çok uzun bir süre oldu biliyorsunuz ama neredeyse yok denilecek kadar az kilo verdim ..Dün düşündüm taşındım bir doktora gitmeye karar verdim iş teklifi bile yapmıyordum kendimi çok halsiz mutsuz hissediyoruum ne zamandır hastalara ne faydam olabilir ki...dün önce gonca hanıma sonra dahiliyeye sevketiler canım sıkıldı ama gittim tahliller istediler acil ultrason yazdılar tekrar gonca hanıma gönderdiler bugün yine gonca hanıma gittim haberler ii değil dedi böbreküstüü bezlerimde bir sorun olabilirmiş ayrıca beyindeki hipofiz bezinden de kaynaklı birşey olabilir dediler tümör demek istemiyorum bu şüphe dediler kortizon hormonum aşırı salınıyor insülin diplerde troitler şaşırmış yani öle basit bişiyden bahsetmiyorum deddi...Yarın MR a gönderecekler beni bunlar sadece şüpheymiş ama yinede altında bişiler var böbreküstünde veya beyinde olması değiştirmez dedi...O yüzden kilo veremiyormuşum üstelik almadığına dua et kortizon dolayısıylaa şişmenn normall dedii size bahsettiğim şşişliklerin nedeni de buymuşş..Sanırım kendimi ''kansersin'' e bile alıştırdıım sanırım insan başına gelincee salak gibi kalıyormuş şu an salak giibiyimm çünküü ...Size yazmamın sebebi önümde belirsiz bir süreç var...Bu süreç kolay olacağa benzemiyor ...Dün birşey çıkmadan söylemeyeyim dedim ama saanırım takımdan bir süreliğine ayrılıyorum kızlar bu kortizon deşarjının nedeni bulununa kadar size de kendime de faydam olmayacak...beni merak etmeyin üzüntülü değilim şaşkınım iki ihtimalin hangisi iyi bilemiyorum beyin tümörü mü yoksa böbreküstü tümörü mü ...Sanırımm başka ihtimallerde var ama öncelik olarak tüm hormonlarım bozuk olduğuna göre bunlara öncelik veriyor...
Neyse kızlarr görüşmek dileğiylee gelişmelerden size haber veririm...İyi olacağım ve yinee aranıza döneceğim...
afiyet olsun canım çok güzel bir menükahvaltim
1.5 yumurta ile sebzeli omlet
domates salatalik
2 kk peynir
1 dlm tam tahilli ekmek (cevizim bitmis)
4 zeytin, cay
1 buyuk sise hayit tohumu cayi
Ara
1 kucuk kase keten tohumlu yogurt
Oglen
1 kucuk kase mercimek corbasi
1 buyuk kase yesil fasulye yemegi
simdilik boyle gorunuyor menum.
opuyorum sizleri :)
Eki Görüntüle 466633
muzaffer kusan diyetini biraz Karatay a biraz da Ramazan a uyarladim boyle bi sey oldu :)
afiyet olsun canım çok güzel bir menü
eline sağlık canımben maalesef karatay hastalığınayakalandım galiba başka diyet yapamıyorum
afiyet olsun canım çok güzel bir menü
eline sağlık canımben maalesef karatay hastalığınayakalandım galiba başka diyet yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?