hakikaten hoş oldu ay valla çok özür dilerim,benim çin önemli bir gelişme ya,paylaşıyorum işteÇok hoş bi diyalog:d sevndm cikmana valla .bosver yesn esin sen tut kendini yemeynce mutlu oluyo insan bi huzurlu oluyo:) zaten ben rejimde oldugm icin evde abur cubur hicbiseyde yok bi disarda zorlaniyorum okadar
Birde ayran ic canim cok aciktysan
eline sağlık bitanemmmSaphira 23
anane 20
shopaholic 6
senarist 5
sallis 5
yagmurdamlasi 15
pasam 3
hakikaten hoş oldu ay valla çok özür dilerim,benim çin önemli bir gelişme ya,paylaşıyorum iştesonrasında le le le sakine şarkısını söylerken buldum kendimi
akşam yemeği olarak ayran içtim.çok dayanamıcak durumda değilim belki süt içebilirm veya nescafe
bu arada hazır gıda olduğu için bu granül kahveler de yasak aslında.Türk kahvesi veya filtre kahve olabilir,önemli olan doğal olsun
Bende sevndm senin adina nolcak soylesen yaa:) kahveninde dogal olmasi gerektgni ya senden yada internette duymustum bende ama zaten ben icmem kahveyi cok nadir icerim bide açken sut icmek mideni bulandirmiyomu ya ben icemem hic zaten sevmiyorumda o deglde sen ramazanda gullac yemicenmi yaniiiii
Çok hoş bi diyalog:d sevndm cikmana valla .bosver yesn esin sen tut kendini yemeynce mutlu oluyo insan bi huzurlu oluyo:) zaten ben rejimde oldugm icin evde abur cubur hicbiseyde yok bi disarda zorlaniyorum okadar
ben kahve hastasıyım,her çeşit kahveye bayılırım.Hatta yaptım içiyorum şimdi.Süt de severim ben :) ama sabahları içemem,mideme ağrı yapıyor hem de ciddi kramplı ağrılar :/ bu saatte içtiğimde bişi olmaz
güllaç hayatımda hiç tatmadım desemkimisi çok seviyor da bizim evde çok da sevilen bir tatlı değildi.o yüzden hiç istek olmadı ve annemde yapmadı,o yzden benim de hiç yapıp yeme alışkanlığım yok,dışarıda da yemek aklıma gelmez.yalnız merak etmiyor da değilim tadını
Çikolata makinesi binanzdami vardiii
aksam yemegim
1 cb badem
2 kk peynir
2 kasik bol cevizli cemen
aksam arkadaslarla bulustuk,
bana ve bi arkadasa daha surpriz erken dogum gunu planlamislar.
menude yas pasta, arpa sehriye salatasi, kisir ve acma vardi ama hiiic yemedim, tadina bile bakmadim
sadece cay ictim
simdi de eve geldik esimle gece yuruyusune cikiyoruz ins 1 saat yururuz.
biraz basim agriyordu hemen bi agri kesici aldim, yavas yavas geciyor ins
canım erkek kardeşimin oglu annemle memeleket gittiler işşallah oruçtan sonra bende gidicem şimdiden özledim oglumu ben kime gidicemde bebegimi sevicem gitti memleketeMerhaba pasam nasil yani anlamadm ben yavrum icin demissin?
ben inanıyorum herşey güzel olucak biz yanındayız helede ben istersem malum yerden telini at arıyım konuşalım senle bebem dularım sneinle keşke selatı teficiye ousak ama çok sayısı var kim okurki 4444 adet
Çok enterasan ama canım haala sıkkın değil üzülmüyorum da korkmuyorum da şaşkınım sadece nasıl oldu neden oldu ne bileyim sadece merak ediyorum biraz araştırdım başka hastalıklarda da kortizon yükselebiliyormuş belki de başka bir hastalık çıkar
Saol kuzum duaların için ama burda size bir faydam olmaz ki kortizon ödem yapar şekeri tavan yapar iştahı açar ben sizi listeelerde sadece engellerim amaa her zaman yanınızdayım iyileşince de kiloları yok etmek için yine aranıza dönerim
Şu an ne olacağını bilemediğim için bir süre izin istiyorum kaptanım yarın Mr çektireceğim sonuç kötü olursa da iyi olursada tedavi olmam gerekecek sanırım iyileşir iyileşmez gelirim listeleree...
Canım gerçekten iyiyim ama bana dua et ollur mu ölmem biliyorum benden öle kolay kurtulamazsın amaa sürünmek de istemem ama daha annemle baabama hatta kimseye söyleyemedim dilim varmadı sadece siz biliyorsunuz onlar benim kadar sakin olaamaz hemen telaaşa verirler ortalığı eğer kötü bişi çıkarsa nasıl söleyeceğim bilmiyorum kendime üzülmeyi bırakıp onların üzülmesine hiç dayamam o yüzden inşallah kanser değildir cushing diye bir hastalık inşallah onun tümörsüzüdür. bekleyip göreceğizz..
canım bende keten togumu var almıştım dolapta öle duruyo neden içiyoruz hele bir anlat bakıyım benim gibi tombul kuşlaracanım nev faceten mesaj atmış bana görmemişim.hata veriyormuş kk,bir de yolculuk yapacakmış.çarşamba aranızdayım demiş.Paşam da gelmiş
tamam canım bir de öyle deneyeyim yalnız bu arada wc ile görüştüm benneyin etkili olduğunu bilmiyorum,sabahki keten tohumu ve kayısı mı,yoksa öğlen yediğim kaçamaklar mı :44:
seninki de çok ilginçmiş
daldım herhalde tatlım
Bu arada karnım acıktı artık :/ bir de eşim karşımda dondurma yedi az önce,hııh deyip kafmı çevirdim dondurmaya
eşime dedimki nasıl yaparsın bunu bana,dondurma mı aldın yine? cevap: bugün öğlen yiyeceksin ya nasıl olsa akşam da yersin diye düşündüm ! güler misin ağlar mısınyani tamamen iyi niyetli
canım çok tatlı oluyorlar sormabenim de 2 yegenim var cok seviyorum onlari simdi 3. de yoldaymis daha bu hafta ogrendim. ins bizim de olur bi gun bakalim
sen listeyi niye dusunuyorsun simdi, onemli olan sagliktir, her zaman. sen gonlunu ferah tut insallah guzel haberler alacaksin canim inaniyorum ben.
bizi de merakta birakma haber ver mutlaka canim, kendine iyi bak.
nice senelere diyelim sana layık degil amaaksam yemegim
1 cb badem
2 kk peynir
2 kasik bol cevizli cemen
aksam arkadaslarla bulustuk,
bana ve bi arkadasa daha surpriz erken dogum gunu planlamislar.
menude yas pasta, arpa sehriye salatasi, kisir ve acma vardi ama hiiic yemedim, tadina bile bakmadim
sadece cay ictim
simdi de eve geldik esimle gece yuruyusune cikiyoruz ins 1 saat yururuz.
biraz basim agriyordu hemen bi agri kesici aldim, yavas yavas geciyor ins
leptinini yesinler kız seninGünaydın tatlışlar
gece hiç uyuyamadım sebebini bilmiyorum,en son ezan okunuyordu,sonra biraz daha geçti ve uyumuşum kötü bir geceydi anlayacağınız,leptin çalışmamıştır tahminimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?