Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok hoş bi diyalog:d sevndm cikmana valla .bosver yesn esin sen tut kendini yemeynce mutlu oluyo insan bi huzurlu oluyo:) zaten ben rejimde oldugm icin evde abur cubur hicbiseyde yok bi disarda zorlaniyorum okadar
hakikaten hoş oldu ay valla çok özür dilerim,benim çin önemli bir gelişme ya,paylaşıyorum işte sonrasında le le le sakine şarkısını söylerken buldum kendimi
Birde ayran ic canim cok aciktysan

akşam yemeği olarak ayran içtim.çok dayanamıcak durumda değilim belki süt içebilirm veya nescafe
bu arada hazır gıda olduğu için bu granül kahveler de yasak aslında.Türk kahvesi veya filtre kahve olabilir,önemli olan doğal olsun

Bende sevndm senin adina nolcak soylesen yaa:) kahveninde dogal olmasi gerektgni ya senden yada internette duymustum bende ama zaten ben icmem kahveyi cok nadir icerim bide açken sut icmek mideni bulandirmiyomu ya ben icemem hic zaten sevmiyorumda o deglde sen ramazanda gullac yemicenmi yaniiiii

ben kahve hastasıyım,her çeşit kahveye bayılırım.Hatta yaptım içiyorum şimdi.Süt de severim ben :) ama sabahları içemem,mideme ağrı yapıyor hem de ciddi kramplı ağrılar :/ bu saatte içtiğimde bişi olmaz
güllaç hayatımda hiç tatmadım desem kimisi çok seviyor da bizim evde çok da sevilen bir tatlı değildi.o yüzden hiç istek olmadı ve annemde yapmadı,o yzden benim de hiç yapıp yeme alışkanlığım yok,dışarıda da yemek aklıma gelmez.yalnız merak etmiyor da değilim tadını

Afiyet olsun:) ben cok severim ya kesin bi denemelisin bizde her ramazan iki kere yapilir yani o derece :) bu sefer yapmam ama sanrm belki babam icin yani emn deglm evde tatli bulunmamali:)

tamam canım denerim :)
bu arada midem ağrıdı :/ bu saatte bişi yapmaz dedim ya sanırım saatle değil,aç olmakla ilgili bu dediğin gibi

Çok hoş bi diyalog:d sevndm cikmana valla .bosver yesn esin sen tut kendini yemeynce mutlu oluyo insan bi huzurlu oluyo:) zaten ben rejimde oldugm icin evde abur cubur hicbiseyde yok bi disarda zorlaniyorum okadar

bence de eve almamaliyiz, disarda da almakla ugrasmayiz heralde, yani en azindan benim icin ugrastrci bi sey.
simdi yeni binaya tasindik, burda bozuk para ile cikolata alinanmakinelerden yok, olsa da genelde yanimda bozuk para olmuyor zaten o dertten kurtuldum.
eve giderken de markette dur arabayi park et, in alisveris yap bin cok usenilcek bi sey.
yuruyerek alisverise kimse gitmez burda, her sey arabayla, o da halloldu.
bi tek esim gelirken turk bakkala ugruyor kendine aliyor,gecen o peki nin kucuk keklerinden almisti mesela, o zaman dayanamayip yiyorum ya da saldiriyorum da denebilir :)
en iyisi hic hic almamak.

gullac hafif ve guzel bi tatli,
ustunde nar taneleri olunca cok hosuma gidiyor.
hic denemediyseniz bi kere deneyin bence.

Çikolata makinesi binanzdami vardiii

malesef canim oluyor hep,
cikolata biskuvi cips falan oluyor icinde.
icecek makinesi de oluyor turkiyede de var ya onlardan iste.
is yerinde var yani, evin orda yok tabi :) en azindan sitede varsa da ben bilmiyom :)

iyi geceler canim,
ben de eve gidiyorum..

ErginSena ile 52 bedenden 36 bedene topiginden ramazan listesi

RAMAZAN LİSTEMİZ ARKADAŞLAR...

SAHUR; İlk önce yarım litre su içilecek...
Kahvaltımızı nasıl yapıyorsak sahurumuzuda aynen öyle yapıcaz..ne bir eksik ne bir fazla...beyaz ekmek/pide kesinlikle yenmeyecek hem kilo aldırıyor hemde çabuk acıkmamıza neden oluyor...günler uzun lütfen harfiyen uygulayalım... tatlı ve meyve türü hiçbirşey yenilmeyecek...sahur bitiminde yarım litre daha su içilip niyetleniyoruz kızlar...
örnek;
sahur
yarım litre su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim buqday/çavdar yada tahıllı ekmek yada tost
yarım domates
yarım salatalık
peynir/zeytin/yeşillik olabilir
bitki çayı...
yarım litre su...

iftar;
yarım litre su
1 hurma
mutlaka 1 kepçe çorba
1 servis kaşıqı sebze yada 1 küçük porsiyon ızgara
salata yada yoqurt
yarım litre su

ara
1 bardak süt/bir kase yoqurt yada 1 tane meyve..

şimdiye kadar 2 litre su içmiş olduk...iftardan yatana kadarda 1-1.5 litre su içip geceyi tamamlıyoruz...

misafirliqe gittik yada biri geldi ne olucak?
liste yine aynen uygulanacak...haftada 1 sütlü tatlıdan YARIM dilim yeme hakkımız var...fazlası kesinlikle yasak...

ve bildirimler perşembe akşamı iftara 5 dakika kala tartılıp cuma sabahı yapılıcak..sahurdan önce tartılırsanız fazla çıkarsınız...
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum Allah kolaylık versin kardeşlerim...

aksam yemegim

1 cb badem
2 kk peynir
2 kasik bol cevizli cemen

aksam arkadaslarla bulustuk,
bana ve bi arkadasa daha surpriz erken dogum gunu planlamislar.
menude yas pasta, arpa sehriye salatasi, kisir ve acma vardi ama hiiic yemedim, tadina bile bakmadim
sadece cay ictim
simdi de eve geldik esimle gece yuruyusune cikiyoruz ins 1 saat yururuz.
biraz basim agriyordu hemen bi agri kesici aldim, yavas yavas geciyor ins

afiyet olsun canım menü harika
doğum günün kutlu olsun o zaman bizde erken kutlamış olalım
tebrik ederim valla bravo

Günaydın tatlışlar
gece hiç uyuyamadım sebebini bilmiyorum,en son ezan okunuyordu,sonra biraz daha geçti ve uyumuşum kötü bir geceydi anlayacağınız,leptin çalışmamıştır tahminimce

Merhaba pasam nasil yani anlamadm ben yavrum icin demissin?
canım erkek kardeşimin oglu annemle memeleket gittiler işşallah oruçtan sonra bende gidicem şimdiden özledim oglumu ben kime gidicemde bebegimi sevicem gitti memlekete
ben inanıyorum herşey güzel olucak biz yanındayız helede ben istersem malum yerden telini at arıyım konuşalım senle bebem dularım sneinle keşke selatı teficiye ousak ama çok sayısı var kim okurki 4444 adetben kaç kişiye yardım ettim okumak isteyen olursa seve seve okurum
canım bende keten togumu var almıştım dolapta öle duruyo neden içiyoruz hele bir anlat bakıyım benim gibi tombul kuşlarabende yapıyım :44::44::44:kız maşşallah okadar yemene kilo veriyosun oruçta girdi yav doktorun dedigi diyeti yapamıcam kanımca bu arada annemlere gittimya hiç kaçamak yapmadım sadece dondurma yedim dün itiraf ediyorum oda 4 yemek kaşşıgı yok gerisini eşime yedirdim adam kilo alıcak benim yüzümden
nede gitti yavrim ya tadı damagımda kaldı
canım çok tatlı oluyorlar sormainan bir gülmesi yetiyor insana
nice senelere diyelim sana layık degil ama
Günaydın tatlışlar
gece hiç uyuyamadım sebebini bilmiyorum,en son ezan okunuyordu,sonra biraz daha geçti ve uyumuşum kötü bir geceydi anlayacağınız,leptin çalışmamıştır tahminimce
leptinini yesinler kız seninsenbeni görseydin garanti veriyorum uyurdun ona göregünaydım bebeler ben geldim hoş geldim kuran hatimleri başlıyor bugün bir yerde cuma biri başlıcam bu hafta içide biryer 3 yere gitsemmi diye düşünüyorum çok zorlanırım ama bilemiyorum ya :44::44:karnımda çok agrıyor felaket reglim geldi gelicek bugün nanay oluurm kesin
kalkım bebeler hayde sabah oldu

şimdi gelelim yedikelrime
1-badem
2-domates
3-2 biber
4-3 çatal tereyaglı yumurta oda ucundan toplasan 1 çaatal yane
5-diyet çay
6-ilaçlarımı içtim
kasıklarım okadar agrıyoruki ne siz sorun ne ben söylüyüm ev işelri beni bekliyor dünyanın işi var eşim eteklerimi daralttı kesti kısalttı kilo verince oluyoda bu arada boyları neden uzadı eteklerin anlamadım gitti kesin kilom kaldırıyorudur degilmi:44::44nları yerleştiricem nevresimleri ütülücem renklileri yıkamıştım onları asıcem arkasından beyazları atıcam akşamada menim süper ıspanagın saplarının yemegini yapıcam çok az pirinçli yanına kabak dolması minnacıklardan yanınada çorba ya yogurtlu sogut çıorba yaparım yada mercimek karar vermiş degilim yanınada salata tamam bu iş akşama ne yediklerimi yazarım canlarım işşallah ev işleirnden öylen yemegini atlamam bu arada bıcırıgı özledim ben ya ne alemlerdedir acaba ölmemiştir işşallah sizlerde ne var ne yok bakalım gerbera nelerede ya görünmüyo haberi olan varmı kızlar millet nerde kimseler yok :44::44:allah nasip ederse eger ya bayrama yada bayramdan sonra memelekete gidicem eşim git biraz hava al gel dedi bakalım işşallah 2 hafta anca aklırım belkim bir haftada o gelir kalır şimdiden belli degil ama belli olursa derim sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…