keten tohumu bağırsakları çalıştırıyor ve omega 3 içeriyor bu yüzden çok faydalı.omega 3 zayıflama yardımcı oluyor..canım bende keten togumu var almıştım dolapta öle duruyo neden içiyoruz hele bir anlat bakıyım benim gibi tombul kuşlarabende yapıyım :44::44::44:kız maşşallah okadar yemene kilo veriyosun oruçta girdi yav doktorun dedigi diyeti yapamıcam kanımca bu arada annemlere gittimya hiç kaçamak yapmadım sadece dondurma yedim dün itiraf ediyorum oda 4 yemek kaşşıgı yok gerisini eşime yedirdim adam kilo alıcak benim yüzümden
şimdi gelelim yedikelrime
1-badem
2-domates
3-2 biber
4-3 çatal tereyaglı yumurta oda ucundan toplasan 1 çaatal yane
5-diyet çay
6-ilaçlarımı içtim
kasıklarım okadar agrıyoruki ne siz sorun ne ben söylüyümev işelri beni bekliyor dünyanın işi var eşim eteklerimi daralttı kesti kısalttı kilo verince oluyoda bu arada boyları neden uzadı eteklerin anlamadım gitti kesin kilom kaldırıyorudur degilmi:44::44 nları yerleştiricem nevresimleri ütülücem renklileri yıkamıştım onları asıcem arkasından beyazları atıcam akşamada menim süper ıspanagın saplarının yemegini yapıcam çok az pirinçli yanına kabak dolması minnacıklardan yanınada çorba ya yogurtlu sogut çıorba yaparım yada mercimek karar vermiş degilim yanınada salata tamam bu iş akşama ne yediklerimi yazarım canlarım işşallah ev işleirnden öylen yemegini atlamam bu arada bıcırıgı özledim ben ya ne alemlerdedir acaba ölmemiştir işşallah sizlerde ne var ne yok bakalım gerbera nelerede ya görünmüyo haberi olan varmı kızlar millet nerde kimseler yok :44::44:allah nasip ederse eger ya bayrama yada bayramdan sonra memelekete gidicem eşim git biraz hava al gel dedi bakalım işşallah 2 hafta anca aklırım belkim bir haftada o gelir kalır şimdiden belli degil ama belli olursa derim sizlere
keten tohumu bağırsakları çalıştırıyor ve omega 3 içeriyor bu yüzden çok faydalı.omega 3 zayıflama yardımcı oluyor..
ramazana uygun diyetler uçuyor kk da bir bak istersen canım..benim karatay değişmiyor,ramazanda da devam.
afiyet olsun.yaz günü dondurmasız ve karpuzsuz zor oluyor yauv
afiyet olsun canım yine az yemişsin
geçmiş olsun benimki de eli kulağında ramazana regl olarak giricem,dolayısıyla bayrama da öyle giricem demekki
yine bir sürü iş yapçan desene kolay gelsin
oooo süperrrrsinn tatlımmm maşallahhhGunaydin kizlar sabah taryla yuzlestm vee 78im :)tam 78 olmusum sukurler olsun yaa gecede yere serdim pikeyi yattm orda belim iyi simdi .caymi icicem sonra kahvaltmi yaparm bi haber verym dedm icim pir pir oldu ya:)
Pasam sen kilo vermisindir etek cekiyodur onceden ondan uzams geliyodr sana:)
saphira uyumaynca calsmyomu leptin hormon galiba o .ilik su ise yaradimi ?
yagmurdamlasi bugun sonucun cikcakti burayida habersz birakma insallah guzel haber alirsn..:)
canım erkek kardeşimin oglu annemle memeleket gittiler işşallah oruçtan sonra bende gidicem şimdiden özledim oglumu ben kime gidicemde bebegimi sevicem gitti memlekete
ben inanıyorum herşey güzel olucak biz yanındayız helede ben istersem malum yerden telini at arıyım konuşalım senle bebem dularım sneinle keşke selatı teficiye ousak ama çok sayısı var kim okurki 4444 adetben kaç kişiye yardım ettim okumak isteyen olursa seve seve okurum
canım bende keten togumu var almıştım dolapta öle duruyo neden içiyoruz hele bir anlat bakıyım benim gibi tombul kuşlarabende yapıyım :44::44::44:kız maşşallah okadar yemene kilo veriyosun oruçta girdi yav doktorun dedigi diyeti yapamıcam kanımca bu arada annemlere gittimya hiç kaçamak yapmadım sadece dondurma yedim dün itiraf ediyorum oda 4 yemek kaşşıgı yok gerisini eşime yedirdim adam kilo alıcak benim yüzümden
nede gitti yavrim ya tadı damagımda kaldı
canım çok tatlı oluyorlar sormainan bir gülmesi yetiyor insana
nice senelere diyelim sana layık degil ama
leptinini yesinler kız seninsenbeni görseydin garanti veriyorum uyurdun ona göre günaydım bebeler ben geldim hoş geldim kuran hatimleri başlıyor bugün bir yerde cuma biri başlıcam bu hafta içide biryer 3 yere gitsemmi diye düşünüyorum çok zorlanırım ama bilemiyorum ya :44::44:karnımda çok agrıyor felaket reglim geldi gelicek bugün nanay oluurm kesin
kalkım bebeler hayde sabah oldu
Pasam sen kilo vermisindir etek cekiyodur onceden ondan uzams geliyodr sana:)
saphira uyumaynca calsmyomu leptin hormon galiba o .ilik su ise yaradimi ?
yagmurdamlasi bugun sonucun cikcakti burayida habersz birakma insallah guzel haber alirsn..:)
Saol tatlım düşünmen yeter
aç karnına:1 tatlı kaşığı keten tohumu+2 ad. kuru kayısı+500 ml sıcağa yakın suyla yuttum
kahvaltı:
2 rafadan yumurta
biraz sucuk
7-8 zeytin
1 kk peynir
domates-salatalık-biber
çay
1 ç.b. ceviz
Yarın annemin doğum günü.Hediyesini önceden alıp vermeiştim,hiç dayanamam hemen veririmablam aradı bugün,yarın bişeyler yapalım,ne yapalım?sonuç olarak denize gitmeye karar verdik.Annem,ablam,yeğenim ve benim kız,denize gidicez.Ben de hala regl olmadım.Yarın da olmazsam denize girebilrim,yoksa kıyıdan melül melül bakmak sıkıcak beni,hele ki regl ken ve öncesinde (yani şuan) acayip sinirli ve duygusal oluyorum ( hiç sevmiyorum bu hallerimi.Bir an evvel olsun bitsin istiyorum o yüzden,her ay aynı şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?