selam shopaholic:)
Bugün çok defa girdim size yazmaya çalıştım ama kızım müsade etmiyor.günde 1 defa uyuyor ve oda 1 saat diğer zamanlarda hep kucagımda olmak istiyor...sürekli peşindeyim ama gıdım zayıflamıyorum:))))))))
Allah bagslasn ama bide istahm var dyosun nasi zayflcan :)
hoş geldin bebem sefa getirdinSelam arkadaşlar ben geldiiimmmm
sagol tatlım ben koç kadınıyım ama özelliklerini taşımıyorum yalan söylüyorlar çünküAnnenin dogumgunu kutlu olsun saphira buzlu limonlu cay yap istersen sicakta iyi olur izmirdeydin dimi sen ben hergun giderdm denize ya tatilde yapmadk nasi ozledm varyaa ins yern biseyn olmazda denize girersn ben hc olmasn istyorumda yok oyle bi ihtmal gck bsey bde bende asiri oluyo
pasam dyetsyenin verdgi programi nye uygulamyosunki sen ramazandan sonra yap en azndan seninde gecms dogumgunun kutlu olsun:) yeme corektende hava sicak zaten:)
Bugün çok defa girdim size yazmaya çalıştım ama kızım müsade etmiyor.günde 1 defa uyuyor ve oda 1 saat diğer zamanlarda hep kucagımda olmak istiyor...sürekli peşindeyim ama gıdım zayıflamıyorum:))))))))
selam cnm nasılsın...ananecim kısaca kendini tanıtırmısın..ben kendimi tanıtayım sana....
28 yaşındayım...13 aylık bir kıızm var...su anda 78 kiloyum...takıma geldiğimde 88 idim..doğuma giderken 99....pek iradeli değilim...aslen sağlıkçıyım..sağlık teknikeriyim ama kızım olunc ücretsiz izin aldım bir kaç ay sonra göreve geri dönücem...
canım çok şükür evi temizledim yemekelri yaptım üstünede haşhaşlı mayaılı çörek yaptım tatlıda yapsamıydım acaba:44::44:yok ben en iyisi yapmıyım zaten adet oldum sonrasını düşünemiyorumdapaşacım kuzucumm nasılsın cnm sen de hoşgeldin...temizlik yaptın sanırım bugün...ohhh mis olmuşdur evinnnnn......ben de dün yaptım ama ev işi çok nankör gene aynı oldu bugünnnn
yeme tabi vercez gtcek o kilolar :) ercez insallah muradmza e sen yemiyodun nerden geldi iki kilo yuruyomusun pekii?
shopaholic kendini tutamiyosan o 9hayat cayini bi dene sanki bende etkili oldu
canım çok şükür evi temizledim yemekelri yaptım üstünede haşhaşlı mayaılı çörek yaptım tatlıda yapsamıydım acaba:44::44:yok ben en iyisi yapmıyım zaten adet oldum sonrasını düşünemiyorumdabugün misafir gelebiliri bize alt komşularımız kardeşim eve gelirse çagırmıcam kusura bakmasınlar
canım annemler geldiydi bende kaldılardı olan bana olduonlar gitti gene başa sardık biri oluca olmuyo diyet ama anneme gittim kalmaya kaçamak bile yapmadım ben ne yapsam ya canım acayip tatlı çekiyo ne yesemde kilo almasam acaba
Meyve falanmi yesen kola yada kuru kaysi kuru incir falan acmiyosa bunlar light dondurma ye azck ama
evde biri olunca hic sans yok zaten illaki yiyosun bide biz doguluyuz gelenler akrabaysa hep kete olur facia benm icin resmenn
afiyet olsun canım menü harika
doğum günün kutlu olsun o zaman bizde erken kutlamış olalım
tebrik ederim valla bravo
tuh gece yatmadan sut icince iyi gemedi demek sana, bi daha kine ilik su dene bakalim belki o zaman uyuyabilirsin :/ ya da yogurt?Günaydın tatlışlar
gece hiç uyuyamadım sebebini bilmiyorum,en son ezan okunuyordu,sonra biraz daha geçti ve uyumuşum kötü bir geceydi anlayacağınız,leptin çalışmamıştır tahminimce
ben inanıyorum herşey güzel olucak biz yanındayız helede ben istersem malum yerden telini at arıyım konuşalım senle bebem dularım sneinle keşke selatı teficiye ousak ama çok sayısı var kim okurki 4444 adetben kaç kişiye yardım ettim okumak isteyen olursa seve seve okurum
canım çok tatlı oluyorlar sormainan bir gülmesi yetiyor insana
nice senelere diyelim sana layık degil ama
yagmurdamlasi bugun sonucun cikcakti burayida habersz birakma insallah guzel haber alirsn..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?