Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün çok defa girdim size yazmaya çalıştım ama kızım müsade etmiyor.günde 1 defa uyuyor ve oda 1 saat diğer zamanlarda hep kucagımda olmak istiyor...sürekli peşindeyim ama gıdım zayıflamıyorum:))))))))

selam shopaholic:)

selam cnm nasılsın...ananecim kısaca kendini tanıtırmısın..ben kendimi tanıtayım sana....
28 yaşındayım...13 aylık bir kıızm var...su anda 78 kiloyum...takıma geldiğimde 88 idim..doğuma giderken 99....pek iradeli değilim...aslen sağlıkçıyım..sağlık teknikeriyim ama kızım olunc ücretsiz izin aldım bir kaç ay sonra göreve geri dönücem...

Allah bagslasn ama bide istahm var dyosun nasi zayflcan :)

salis cim cnm benimcanım üzülme ...ama allahın izniyle kötü bir şey çıkmayacak..biz senin yanındayız bizi haberdar et...hayrılı haberlerini bekliyoruz...

Selam arkadaşlar ben geldiiimmmm
hoş geldin bebem sefa getirdin
sagol tatlım ben koç kadınıyım ama özelliklerini taşımıyorum yalan söylüyorlar çünkübu arada sen beni tanı ben yemem öyle kötü şeyleri ben evlatlarım için veriyorum kilomu 2 kilo aldım ne agladım şimdi bak bakıyım sen benim suratıma bende yiyecek yüz varmı :86::86:sonrada gelsin muradım

ah canım benim ablamın ogluda çok hareketli ablama diyorm kilo verene kadar ver ne olur bana spor oluyor diyorum bu arada ne kasıklarım agrıyor bir bilsenyavrumu öp benim yerime şimdi tam zamanı çok tatlıdır keşke yanımda olsada vıncıklasam sıpamı

SAPHİRAMMM annene mutlu yıllar diliyorum....regl öncesi duygusalllık stres ben dede çok oluyor...hele bu aralar aşırı duygusalım ben yaaaa

paşacım kuzucumm nasılsın cnm sen de hoşgeldin...temizlik yaptın sanırım bugün...ohhh mis olmuşdur evinnnnn......ben de dün yaptım ama ev işi çok nankör gene aynı oldu bugünnnn

yeme tabi vercez gtcek o kilolar :) ercez insallah muradmza e sen yemiyodun nerden geldi iki kilo yuruyomusun pekii?

shopaholic kendini tutamiyosan o 9hayat cayini bi dene sanki bende etkili oldu

Bende 20 yasndaym universteli olmaya calisiyorum iste 84oldugumda cüs artk dedm onceden 72nin ustnu gormemstm ama hareket kalmadi bendede gecen yil bi okula gittim lanet olsun dedm braktm döndum eve 5ayda bu kiloya geldim.buraya geldgmde 79dum iste eylulun sonuna kadarda 66larda olmayi planliyorum hayrlsyla oyle iste:)

paşacım kuzucumm nasılsın cnm sen de hoşgeldin...temizlik yaptın sanırım bugün...ohhh mis olmuşdur evinnnnn......ben de dün yaptım ama ev işi çok nankör gene aynı oldu bugünnnn
canım çok şükür evi temizledim yemekelri yaptım üstünede haşhaşlı mayaılı çörek yaptım tatlıda yapsamıydım acaba:44::44:yok ben en iyisi yapmıyım zaten adet oldum sonrasını düşünemiyorumdabugün misafir gelebiliri bize alt komşularımızkardeşim eve gelirse çagırmıcam kusura bakmasınlar
yeme tabi vercez gtcek o kilolar :) ercez insallah muradmza e sen yemiyodun nerden geldi iki kilo yuruyomusun pekii?

shopaholic kendini tutamiyosan o 9hayat cayini bi dene sanki bende etkili oldu

canım annemler geldiydi bende kaldılardı olan bana oldu onlar gitti gene başa sardık biri oluca olmuyo diyet ama anneme gittim kalmaya kaçamak bile yapmadım ben ne yapsam ya canım acayip tatlı çekiyo ne yesemde kilo almasam acaba

Meyve falanmi yesen kola yada kuru kaysi kuru incir falan acmiyosa bunlar light dondurma ye azck ama
evde biri olunca hic sans yok zaten illaki yiyosun bide biz doguluyuz gelenler akrabaysa hep kete olur facia benm icin resmenn

Meyve falanmi yesen kola yada kuru kaysi kuru incir falan acmiyosa bunlar light dondurma ye azck ama
evde biri olunca hic sans yok zaten illaki yiyosun bide biz doguluyuz gelenler akrabaysa hep kete olur facia benm icin resmenn

canım evde meyva yok eşime sipariş verdim getiricek evden çıkasım gelmedide ben en iysii erik var kayısı var kuru onu yiyiyim

ananaecim daha 20 yasındaymışsın kuzum..isminden dolayı az daha büyük sanıyordum seni....84 olunca kendini frenlemen iyi olmuş cnm...çünkü ilolar artarak büyüyor.....boyun uzun mu ben 158 miniğim:))

Benimde canm erik cekti ya bende bi sparis verym:)

176 benim baya iriyari duruyorum yani kemiklerde iri iste saglikli zayflayarak 65in altna dusemem mesela bde benim ne varsa basende ve kalcada toplanmis dengesz duruyo..dur demek lazm bi kilo alinca hemen yani devami geliyo cunku. Ama ben bu takmla cok guzel motive oldum yani iyiki burdayim diyorum:)

afiyet olsun canım menü harika
doğum günün kutlu olsun o zaman bizde erken kutlamış olalım
tebrik ederim valla bravo

tesekkur ederim daha var gerci 8 agustos ta dogum gunum.
oyle bizim kizlara da bulusmak icin bahane olmus oldu yani :)

Günaydın tatlışlar
gece hiç uyuyamadım sebebini bilmiyorum,en son ezan okunuyordu,sonra biraz daha geçti ve uyumuşum kötü bir geceydi anlayacağınız,leptin çalışmamıştır tahminimce
tuh gece yatmadan sut icince iyi gemedi demek sana, bi daha kine ilik su dene bakalim belki o zaman uyuyabilirsin :/ ya da yogurt?

okuyalim canim ben de okurum tefriciye paylasabiliriz yani ins
evet yegenlerim benim icin cok ozeldir, onlara ne hediye alsam diye dusunuyorum simdi, onlarin mutlu olmasi icin her seyi yaparim galiba
tesekkur ederim canim

yagmurdamlasi bugun sonucun cikcakti burayida habersz birakma insallah guzel haber alirsn..:)

4 tane test icin kan vermistim, 1 tanesi belli oldu sadece, negatif yaziyor.
yani o protein yokmus kanimda, ama bu pihtilasma sorunu yok anlamina gelmiyor olabilir,:44:
diger test sonuclarini da beklemeliyim sanirim, sonra da doktora gidices ins

merhaba kizlar menumun belli olan kismini yazayim

kahvalti
2 yumurta ile sade omlet
1 cb badem
2 kk peynir
2 salatalik
4 zeytin

oglen icin
1 kocamn kase bol marullu tuna salatasi (ustune zeytinyagi ve keten tohumu doktum)
1 kucuk kase kadar da kiraz :26:

kiraz iyi degilse soylersiniz yemem, daha cunku oglen 12 sayilir, ogleden sonra yicem ins yemegimi.
dun yuruyuse ciktik 1 saat yuruduk simdiye kadar bu hafta toplam 200 dakika spor oldu 3 gunde
ama su ana kadar zayiflamamisim, sanirim haftasonu kacamaklarimi ancak toparliyorum..
hadi bakalim ins guzel sayilar goruruz baskulde yarin ve cuma

yağmurdamlası hoşgeldin cnm...doüum günün kutlu olsun şimdiden..ben de 9 agustos doğumluyum.aslanız ikimizdecnm sen sanırım yurtdısındasın..sen de kendini tanıtırmısın kısaca..sen ve anane ben yokken girmişsiniz...

ramazan da bildirimi ne zaman yapicas yani ne zaman tartilicaz?
bence persembe aksam iftardan once tartilmak cok mantikli.
hem sahurdan itibaren nerdeyse 16-17 saat gecmis oluyor,
sindirim biter, leptin calisir, bir de gun icinde ayakta oldugumuz icin de enerji harcariz ins az geliriz sankim :)

Canim hayrli olsun bak iyi cikmis sonucun digerleride oyle olur :) kiraz yeme canim karatayda olmaz o:) yani persembe iftardan onceki kilonu soylersin mantkli olan o:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…