Telefonu yan çevirmen lazım canım
Ekmek neden yemiyorsun acaba vayt??? Neden bile bile lades diyorsun?
Ben telden giriyorum ya görünmüyor eflal.. nasıl görebilirim?
Noldu canıtın ?yok kimseyi beklemiyorum hiç keyfimde değilim bugun
Noldu canıtın ?
Geçmiş olsun bonus. Peki o görüntüleri CD olarak verdiler mi? Başka doktora gitsen.
Onu söz araştıracam bugün senin için tatlı mı ekşi mi?
İçecek tarifi ver banabilmiyosan öğren evdekileri içemiyorum çok fazla içesim var
Çilekli limonata falan öğren
Onu söz araştıracam bugün senin için tatlı mı ekşi mi?
Bnmde valla icim sisti miletin istedigi koca tipi bulmusta bunuyoAy melek okumuş bulundu gelişimonu tamamlamamıs bir kadın bu ne ya ergen gibi içim şişti
Çok az yiyorum bonus abartılı az yiyorum 2 dilim yazdım menüye mesela yiyemedim 2 dilim ekmeği yediğim yarım dom salatalık kk peynir belki daha az 3 çatal ıspanak zorla 1 dilim ekmek yiyemiyorum bu da beni carpiyorNoldı vayt tansiyonun falan mı düştü?
Aynen oyle oluyoErken kalkan yol alır canım. Sabah kalkar kalkmaz telefonu eline asla alma! Alırsan tamam günün yarısı gitti demektir. Önce evi toplayıp sonra telefonu eline almak olsun düzenin hep. Ben telefonu elime alırsam öğlene kadar otururum sonra motor takmış gibi okula gitmeden hallederim işleri ve çok gerilim. Aklında yapılacak işler oldukça gergin olursun, canın sıkın olur.
Yok bacım çaya geçtikHala mı yiyonuz ule
Kalkın sofradan
Benim bi bilgim yok ama geçmiş olsun canım benimKizlar tecrubeli annelerr huu huu benim gbi bj mikrobu geciren varsa cevaappp kuzular bende toksoplazma cikti ya yarin sonucu cikacak ins temiz cikar
tesekkur ederim kuzucumBenim bi bilgim yok ama geçmiş olsun canım benim
***PAZARTESİ TARTI KONTROL***
malipina (78.7/78.5/0.2)
Esra_4378 (65.9/67.3/+1.4)
pempisler (84.2/84.0/0.2)
Bonus (94.5/94.4/0.1)
Whiteblacklife (56.1/55.5/0.6)
eflalim (63.3/62.8/0.5)
neslihan165 (90.7/90.5/0.2)
Fatimasevket (65.4/64.9/0.5)
MiuLego (56.5/56.4/0.1)
Gulbe seker (106.3/106.2/0.1)
60kiloyum (80.2/80/0.2)
Kajupi (65.3/65.0/0.3)
D3S1R3 (61.4/61.1/0.3)
Melegiimm22 (71.5/70.7/0.8)
begum75 (57.5/57.3/0.2)
nehirnil111 (51.9/51.8/0.1)
igdedali (58.9/58.1/0.8)
hepfit (52.9/55/+2.1)
matematik61(56.5/56.6/+0.1)
Portakal Sulu Ördek (54.3/53.5/0.8)
Floweroflife (52.9/53.1/+0.2)
EVEEEET
Listeye baktım.. beğenmediklerim pembe ile işaretlendi.. LİSTE için pazartesi tartısı eksileri az hele ki ARTI! @Esra_4378 regl artısı dediğin için bişey demyorum cumaya inecek o ödemler değil mi ve harika eksi gelecek değil mi????? aynı şekildehepfit de regl ödemi dedi cumaya o eksi gelecek
malipina Bonus @pempisler kızlar bu durum neden? çok az eksi.. 3 gün için çok çok az gerçekten.. Hadi gaza basma zamanı!
veWhiteblacklife vaytım harikasın yine be
Liste dışı için en ufak eksi bile harikadır .. Çoğu eksi görmüş bravooooooooooooo
@matematik61 artıdan kurtul hemenve @Floweroflife
kızlar pazartesi tartı kontrolleriniz nerede takım kuralımız bu?????????
@Sherrysherrylady (76.2/)
@masumm (68.5/)
cakil80 (83.5/)
@smykmy (68.8/)
@HAbibte (73.7/)
@s i d e l y a (57.7/)
@Lunya (59.2/)
@tevafuk55 (65.5/)
@deynepnaz (65.7/)
@Nevreste (63.5)
@Ytmz (61.5)
Ya aci severim ama midemi kotu yapiyo yiyemiyorum
Aaaa mesaji ben yazrim sandim
Iftardan sonra da yok zaten sıkıntı orda
Sen ne finallerine hazırlanıyorsun, ben kaçırmışım sanırım? 2. Üniversite falan mi?
Yok demiyorum öyle 2 gündür biraz fazla acıkıyorum en çokta tatlıda kontrolümü kaybettim.
Çok ısrar ettiler o kadar çok şeye hayır dedim kiben zaten yeni düzene giriyorum nefsime yenildim. Stresten falan değil yani.
Herkes normaldir belki bende öyleydim illaki çıldırmış gibi sofra kuruyolar.
Kafam allak bullak oldu 2 gündür bi dilim tatlı moralimin altını üstüne getirdi.
Hiç bir bahanem yok gerçekten sadece nefsime yenildim.
Kizlar tecrubeli annelerr huu huu benim gbi bj mikrobu geciren varsa cevaappp kuzular bende toksoplazma cikti ya yarin sonucu cikacak ins temiz cikar
yok kimseyi beklemiyorum hiç keyfimde değilim bugun
Aynen oyle oluyo
Aslinda annem kızın uyuyoken kalk yap isini yemegini sonra kafan rahat olsun diyo ama uykuyu cok seviyorum kizmla bnde uyuyorum 11 e kadar
Ondan 1 saat once uyansam islerimi yapsam mis gibi olur
Hep yapim diyorum ama uyku agir basiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?