bilmiyorum canım ya içimde Bi sıkıntı hayır olur inşallahMenülerini takip edemedim ama eminim wc sorunu olmaması için özen gösteriyorsundur. Ben sahur yaptıktan sonra ezandan önce bol su içiyorum. O tetikleyici görevi görüyor. Ayrıca kendini belirli rutine alıştırmayı deneyebilirsin. Yani wc gitmek için tuvalet hissinin gelmesini bekleme. Yemeğin arkasına wc git, 2-3 sn ıkın ve bekle. Bunu tekrar et. Bağırsak hareketlerini uyaracaktır. O saatlerde yapmaya alışana kadar bunu tekrarla. İşe yarayacaktır.
Ben okuma işini bitirdim canısı, okutma aşamasındayım.Eğitim öğretim bitince, kendi çalışmalarıma daha rahat vakit ayırıyorum. O yüzden bitmesine seviniyorum
Dün akşam söz verdiğim için menune bakmadım. Ama ne kaçamak olursa olsun, yarınını etkileyecek "nasılsa kaçırdım, bu hafta gitti artık" deyip bırakma canısı. Dün dünde kaldı. Onune bak ve bir daha yememen gereken bir şey teklif edildiğinde kaçamak yaptığında ki pişmanlığını hatırla. Gerçekten 3-5 sn lik hazza deyip değmediğini sor kendine. Eminim daha kolay "hayır" diyeceksin
Egzersiz konusunda da kaptana sonuna kadar katılıyorum. Yurumek şu anda senin için en güvenli egzersiz. Bölgesele ya da seni zorlayacak workoutlara ihtiyacın yok. İdeal kilona yaklaştığında, eğer sağlığın da elverirse sıkılaşmak için farklı workoutlar denersin
Hangi testle ne çıktı? Eğer IgG pozitifse, enfeksiyon aktif değildir. Daha önce geçirmiş olduğun bir enfeksiyonu işaret eder. Tedaviye ihtiyaç yoktur. IgM pozitif ise aktif enfeksiyon vardır ve tedavi gerekir (antibiyotik tedavisi). Her ikisi birden pozitif ise avidite testi gerekir. Düşük avidite değeri (<0.2 ve altı) akut enfeksiyonu gösterir ve tedavi gerektirir. Yüksek avidite (>0.2 özellikle >0.4 ) enfeksiyonun eski olduğunu gösterir ve tedavi gerektirmez. Sonuçlarına göre değerlendirme yaparsın.
Gelinimizde gebeliğinin 7. ayında tespit edildi. Akut enfeksiyondu. Tedavi gördü. 2 aya doğumu var kısmetse. Sorun etme kendine, çözümü var
Hayırdır güzellik?
Çamaşır neden kaldı canısı? Elde mi ykıyoruz kiMakina yıkıyor, biz sadece ser yerleştir. Üşenme, kalk at çamaşırlarını
@eflalim e katılıyorum. Eger bir "günaydın" mesajı ile bırakamıyorsan, işini gücünü halletmeden teli eline alma.
Uyku için de, kuzun 9 aylık mıydı? 6 dan sonra da olur gerçi. Oyun parkı al güzellik. O içinde güvenle oynarken, sen her işini yaparsın
bilmiyorum canım bi sıkıntı var birde tartı moreli bozuyorNoldu canıtın ?
Katlanacak + yikanacakMenülerini takip edemedim ama eminim wc sorunu olmaması için özen gösteriyorsundur. Ben sahur yaptıktan sonra ezandan önce bol su içiyorum. O tetikleyici görevi görüyor. Ayrıca kendini belirli rutine alıştırmayı deneyebilirsin. Yani wc gitmek için tuvalet hissinin gelmesini bekleme. Yemeğin arkasına wc git, 2-3 sn ıkın ve bekle. Bunu tekrar et. Bağırsak hareketlerini uyaracaktır. O saatlerde yapmaya alışana kadar bunu tekrarla. İşe yarayacaktır.
Ben okuma işini bitirdim canısı, okutma aşamasındayım.Eğitim öğretim bitince, kendi çalışmalarıma daha rahat vakit ayırıyorum. O yüzden bitmesine seviniyorum
Dün akşam söz verdiğim için menune bakmadım. Ama ne kaçamak olursa olsun, yarınını etkileyecek "nasılsa kaçırdım, bu hafta gitti artık" deyip bırakma canısı. Dün dünde kaldı. Onune bak ve bir daha yememen gereken bir şey teklif edildiğinde kaçamak yaptığında ki pişmanlığını hatırla. Gerçekten 3-5 sn lik hazza deyip değmediğini sor kendine. Eminim daha kolay "hayır" diyeceksin
Egzersiz konusunda da kaptana sonuna kadar katılıyorum. Yurumek şu anda senin için en güvenli egzersiz. Bölgesele ya da seni zorlayacak workoutlara ihtiyacın yok. İdeal kilona yaklaştığında, eğer sağlığın da elverirse sıkılaşmak için farklı workoutlar denersin
Hangi testle ne çıktı? Eğer IgG pozitifse, enfeksiyon aktif değildir. Daha önce geçirmiş olduğun bir enfeksiyonu işaret eder. Tedaviye ihtiyaç yoktur. IgM pozitif ise aktif enfeksiyon vardır ve tedavi gerekir (antibiyotik tedavisi). Her ikisi birden pozitif ise avidite testi gerekir. Düşük avidite değeri (<0.2 ve altı) akut enfeksiyonu gösterir ve tedavi gerektirir. Yüksek avidite (>0.2 özellikle >0.4 ) enfeksiyonun eski olduğunu gösterir ve tedavi gerektirmez. Sonuçlarına göre değerlendirme yaparsın.
Gelinimizde gebeliğinin 7. ayında tespit edildi. Akut enfeksiyondu. Tedavi gördü. 2 aya doğumu var kısmetse. Sorun etme kendine, çözümü var
Hayırdır güzellik?
Çamaşır neden kaldı canısı? Elde mi ykıyoruz kiMakina yıkıyor, biz sadece ser yerleştir. Üşenme, kalk at çamaşırlarını
@eflalim e katılıyorum. Eger bir "günaydın" mesajı ile bırakamıyorsan, işini gücünü halletmeden teli eline alma.
Uyku için de, kuzun 9 aylık mıydı? 6 dan sonra da olur gerçi. Oyun parkı al güzellik. O içinde güvenle oynarken, sen her işini yaparsın
Oyyy benmkıde oyle cok cabuk sıkılıyo herseyden bı de sınırlenme ogrenmıs hemen kas catıyo homurdanıyo.6.5 aylık daha ya.sımdıkıler cok fenaKatlanacak + yikanacak
Yarina hallederim inşaAllah
Tek o kaldi
Süpür sil yarin yapmam
Yemegimde var yarina rahatim halledirm camasirlsri inşaAllah
Evet 9 aylik teyzesi ama cooookk cabuk sıkılan bi bebegim var 5 dk oyalanir sıkılınca atar oyuncakları hingirdmaya baslar
Valla ya cins cins seylerle oynamak istiyo bide sıpaOyyy benmkıde oyle cok cabuk sıkılıyo herseyden bı de sınırlenme ogrenmıs hemen kas catıyo homurdanıyo.6.5 aylık daha ya.sımdıkıler cok fena
çakıl biz aynı kilodayızPztesi kilom 83.7 elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama zor oluyor yine pes etmedim
Yaw norma mi diye sordumniye soruyon o zaman
Flom kadını izliyom sen napiyonNabarsınız hanımlar?
Yemek yapmaya girişiyorum, sabahtan beri sandalye masa bakıyorum netten başım ağrıdıFlom kadını izliyom sen napiyon
Menü gecikti çok özür misafir vardı
Sabah 7.00
1 haşlanmış yumurta
Biraz paynir
Salatalık
Öğlen 12.15
1haşlanmış yumurta
Azcık peynir
3 ceviz
Salatalık
Akşam 19.00
Bi tabak kıymalı kabak
Bi kase cacık
2.5 litre su
46 dk tempolu yürüyüş
hepfit nehirnil111 Whiteblacklife
bilmiyorum canım ya içimde Bi sıkıntı hayır olur inşallah
Katlanacak + yikanacak
Yarina hallederim inşaAllah
Tek o kaldi
Süpür sil yarin yapmam
Yemegimde var yarina rahatim halledirm camasirlsri inşaAllah
Evet 9 aylik teyzesi ama cooookk cabuk sıkılan bi bebegim var 5 dk oyalanir sıkılınca atar oyuncakları hingirdmaya baslar
Oyyy benmkıde oyle cok cabuk sıkılıyo herseyden bı de sınırlenme ogrenmıs hemen kas catıyo homurdanıyo.6.5 aylık daha ya.sımdıkıler cok fena
Yaw norma mi diye sordum
Ben hep düzensiz olurdum, bu kadar erken olmazdı bu gögüs şişmesi
Neyse yaf normal diyeyim ben kendime
ayy kuzumm ne guzel konustun oyle insallah icimi bi rahatlattin kiMenülerini takip edemedim ama eminim wc sorunu olmaması için özen gösteriyorsundur. Ben sahur yaptıktan sonra ezandan önce bol su içiyorum. O tetikleyici görevi görüyor. Ayrıca kendini belirli rutine alıştırmayı deneyebilirsin. Yani wc gitmek için tuvalet hissinin gelmesini bekleme. Yemeğin arkasına wc git, 2-3 sn ıkın ve bekle. Bunu tekrar et. Bağırsak hareketlerini uyaracaktır. O saatlerde yapmaya alışana kadar bunu tekrarla. İşe yarayacaktır.
Hayırdır güzellik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?