Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Miden küçülüyo artık bonus az bişey yiyince bile doyuyo insan. O kaçamakları da bırakınca daha güzel gidicek kilolar

Günaydın kızlar
WC yok bugün 3. Gün ne yapcaz biz bu WC yi ya

Açlık otu vardı şirkette ondan icicem başka yolu yok , sütlü kahve ve hurma yiycem birde bugün

Dün iki büküm uyudum .
Migdemin ağrısı sırtıma vuruyordu oldum ağrıdan

3 mil lesile yaptım sabah ta

Bişeyi anarsın çomağıda hazırlarsın yada iyi insan lafının üstüne gelir :))
İkincisini tercih edelim

Banu kahvaltıda yediğim domatese 1 kaşık zeytin yağı eklemekte buldum çözümü. 1 haftadır her sabah erken saatte işlem tamam. Yağı çok mu azalttın ?

İkincisini tercih edelim

Banu kahvaltıda yediğim domatese 1 kaşık zeytin yağı eklemekte buldum çözümü. 1 haftadır her sabah erken saatte işlem tamam. Yağı çok mu azalttın ?

Ya evet z.yag çok etkili
Ama kalmadı evde bayramda gelecek bir yerden sipaaris verdim şimdi almayım tekrar burdan dedim olmadı kv isteyim biraz gelene kadar

Gunaydin
Uykum var wc yok kac gundur az bise gelir gibi oluyo gerisi yok sanirim cumartesiydi heh tamam dedigim karnim sis.annem babam geliyo nasipse bugun eve gelcem yemek isleri..bi de omzumun alti boyle kulunc gibi ay bi agriyo sabah sabah hayattan sogudum oyy oyyy

Toplucamı üşüttük ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…