Allahtan seviyonuz bi de dövseniz mazallahSeviyos
İyiyim abla, sıcak buralar . Sen nasılsınMali nasıl Kıbrıs'ta havalar nasıl seni gorunce hep oğlum geliyor aklıma uzak olduğu için gelemiyor da kuşum
Bu arada tebrikler kilona baktim süper ilerlemiş din canim
Bişeyi anarsın çomağıda hazırlarsın yada iyi insan lafının üstüne gelir :))Şeboyu pusuda beklemiş
Miden küçülüyo artık bonus az bişey yiyince bile doyuyo insan. O kaçamakları da bırakınca daha güzel gidicek kilolarSalı
Sahur
1 kase yoğurt
7 taze hurma
İftar
1 dolu kase yoğurt
1 tatlı kaşığı chia tohumu
6 hurma, 10 fındık
1 çilek
Suyu 2 ye tamamlamaya çalışıyorum zorla
Yürüyüşlerim vardıhepfit malipina @Whiteblacklife
Bu hafta çok etli yemekler falan oldu bi dinlensin sakinlensin dedim midem.
Rahattımda zorlanmadım.
Daha yapmıycamda şimdi normal sahur yapıp yatarsam hurmanın bi etkisi olduysa göremem mi?
Gece ne biçim midem bulanıyodu ya ıyyyy
İkincisini tercih edelimBişeyi anarsın çomağıda hazırlarsın yada iyi insan lafının üstüne gelir :))
Banu kahvaltıda yediğim domatese 1 kaşık zeytin yağı eklemekte buldum çözümü. 1 haftadır her sabah erken saatte işlem tamam. Yağı çok mu azalttın ?Günaydın kızlar
WC yok bugün 3. Gün ne yapcaz biz bu WC yi ya
Açlık otu vardı şirkette ondan icicem başka yolu yok , sütlü kahve ve hurma yiycem birde bugün
Dün iki büküm uyudum .
Migdemin ağrısı sırtıma vuruyordu oldum ağrıdan
3 mil lesile yaptım sabah ta
Migde bulantisida fena ya
Geçmiş olsun
İnsanın bütün ilişkisi kopuyor hayatla
İkincisini tercih edelim
Banu kahvaltıda yediğim domatese 1 kaşık zeytin yağı eklemekte buldum çözümü. 1 haftadır her sabah erken saatte işlem tamam. Yağı çok mu azalttın ?
İkincisini tercih edelim
Banu kahvaltıda yediğim domatese 1 kaşık zeytin yağı eklemekte buldum çözümü. 1 haftadır her sabah erken saatte işlem tamam. Yağı çok mu azalttın ?
Gunaydin
Uykum var wc yok kac gundur az bise gelir gibi oluyo gerisi yok sanirim cumartesiydi heh tamam dedigim karnim sis.annem babam geliyo nasipse bugun eve gelcem yemek isleri..bi de omzumun alti boyle kulunc gibi ay bi agriyo sabah sabah hayattan sogudum oyy oyyy
Gözünü açsaydın böyle olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?