Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gayet güzel Kuzum

Uykuya bende doyamıyorum berna
Ne güzel birşey ya uyku

Son 3 güne girdik mercimekgillerden uzak duruyoruz

O mercimek seni şişirecek pembik içmesen daha iyiydi.
Spor yok gibi bisey, bu sporu kabul etmiyorum(sonra tarti niye böyle deme hiç,spor yapmadiginda kilo veremediğini biliyorsun )

Sen dedin kadına gil if yipilim bini
Zemheri sineği gibi gezmiş ondan olmuş
if in öyle bi etkisi olsaydı benim gibi senelerce ülserle uğraşmış bir kez de midesi delinmiş biri asla yapamazdı
Tam aksine iyi geldi

Ikınmadın mı wc de?

Ohhh maşallah berna, korumadasin diye ses etmiyorum ama bunu keşke salı günü yemeseydin. Puanlama yapmıyorum.

Kız şu patatesi akşam yemeğinde yeme
Koruma menüsü mu? Ona göre degerlendiricem, korumaysa kurtarır zayiflamaysa iki gün kaldı cumaya

Banu 3 tane hurma üstüne iki üç bardak sı içmeyi denedin mi ? Birde acı biber. Ama hurma üstine bol su içmek bayağı işe yarıyor bende. Birde her zaman dediğim gibi keten tohumlu yoğurt.

Banu 3 tane hurma üstüne iki üç bardak sı içmeyi denedin mi ? Birde acı biber. Ama hurma üstine bol su içmek bayağı işe yarıyor bende. Birde her zaman dediğim gibi keten tohumlu yoğurt.

O nasıl ara öğün abla
Hem çorba hem pilav çok diyecektim ara öğünü gördüm
Puan:4 (salı günü bulguru abarttigin ve spor olmadığı için)

Gülbem tam dedimki öğle yemeği yemiş, devamında sebze Yoğurt değil

Yine 1 avuç kuruyemiş gördüm
Yine yazıyorum kuruyemişler adetle tüketilmeli!

Kötü mu değil ama daha iyi olabilirdi

Detoksumsu olmuş iyi de olmuş, düzgün beslenirsen bisey olmaz

O mercimek seni şişirecek pembik içmesen daha iyiydi.
Spor yok gibi bisey, bu sporu kabul etmiyorum(sonra tarti niye böyle deme hiç,spor yapmadiginda kilo veremediğini biliyorsun )
canım içemedim zati kız da durmadı misafirliğe gittik sadece bunlar uygundu hatta çorbanın yarısını aldırdım bu çorbayıda kızımla beraber içtik spor yapamadım dilim damağıma yapıştı dun nedense hiç halim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…