gül benim topikdaşım :) aylrca birlikte verdik kilolarımızı.tabiki takımımızla da aynı anda devam ettik ama karatay diyeti yapanlar topiği de her zaman yanımdaydı.oranın listesi filan da her şeyi bendeydi,iki tarafa yetişemez oldum ve takımımı seçtim.ara sıra yine uğruyorum oraya.gül istisnasız her hafta 1 kg verir.adet haftası vermez,sonraki hafta 2 kg verir.yani her halukarda ayda 4 kg verirkaratay diyeti topiginde gul63 diye bi uye var, 120 den 59 a dusmusboyle kaldim.
soru sordum ama heralde herkes cok soru sordugu icin bikmis,
1. sayfaya aciklama eklemisler. orda 7 ayda verdim yaziyr ama 7*4=28 kilo eder. 61 kiloyu 15 ayda filan anca vermistir.
masallah ya ins biz de veririz cok zor degil demek ki baksan resmen vucudu yariya inmis
canım kendini çok tutamayacak gibi olursan ye ama mümkünse akşam 20.00 den sonra yeme ve zaten yapıyorsun da,mutlaka sporun yap ki,gece leptin çalışsınya hocam hawaiden tatilden dondu bize de 1 paket cikolata getirmis.
1 tane verdi illa yiyceksin diyor :26:
heralde 50-60 kalori ancadir cok buyuk degil.
ama yemicem bakalim ne kadar dayanabilcem
canım nede yakışmıştır o anecigine bu arada konuyu dagıtma bende isteriö pijama takımıbıu arada çok düşündüm bebem 1 haftada kaç kilo verebiliirm bu diyetle birde ban ayrdım edermisin bende senle veriyim belkim haftada 1.5 kilo veirisem bebegime daha çabuk olaşıırm doktora kalsan 10 ban kalsan 15 kilo fazlam var ne olur bir yardım eli istiyorum senden sende annesin anlarsın evlat hasretimi benim oruçta giriyor işim daha zor olucek ban yardım edermisin beni yönlendir canım sen beni yönlerdirki bende bebegime kavuşuyum hemde saglıgıma inan aç kalaraktan kötü oluyorum ben bedenime yazık hızlı kilo vermem lazım benim eylüle kadar 70 olabilimiyim bu diyetle bebem sesimi duyan varmı bir hafta denicem bakalım farkediyomu şimdiye kadar en fazla haftada kaç kilo verdin:44::44:bu arada bir adete badem yedim birazdanda soda içicem
bak sen beni zorluyorsun hegül benim topikdaşım :) aylrca birlikte verdik kilolarımızı.tabiki takımımızla da aynı anda devam ettik ama karatay diyeti yapanlar topiği de her zaman yanımdaydı.oranın listesi filan da her şeyi bendeydi,iki tarafa yetişemez oldum ve takımımı seçtim.ara sıra yine uğruyorum oraya.gül istisnasız her hafta 1 kg verir.adet haftası vermez,sonraki hafta 2 kg verir.yani her halukarda ayda 4 kg verirrutine sokmuş o artık.benim hiç bir zaman öyle bir rutin olmadı.bir de onun kullandığı tartı digita değil,dolayısıyla gramlara takılmıyor bizim gibi.Hiç kaçamak yapmaz sadece aşure zamanı 1 kase aşure yemişti bir de ara sıra içinde patyates te olan bezelye yemeği yer mesela,veya içinde patates olan başka bir yemek belki ama onda da çok fazla olmaz tabağında.zaten resimlerini çekip koyar.sabahları karatay kahvaltısı yapmıyor uzun zamandır.muz ceviz yiyor,ikindide sulu bir yemek yiyor tamam bitti.ben onun gibi yesem ben de o kadar veririm hatta daha bile fazla veririm aslında ama onun çelik gibiiradesi karşısında saygıyla eğiliyorum o ilk sayfadaki yazıları ben yazdım canım.eski o yazılar.güncel kilosu değil orada yazılı olan.sen sormak istediklerini bana sor,ben onunla ilgili her şeyi biliyorum zaten,he bilmediğim bir şeyse de,ben faceten de sorarım gerekirse
canım kendini çok tutamayacak gibi olursan ye ama mümkünse akşam 20.00 den sonra yeme ve zaten yapıyorsun da,mutlaka sporun yap ki,gece leptin çalışsın
en büyük bedeni 42sen önümüzdeki 12 nisana kadar 42 ol,pijaman hazır
canım ben sana daha öncede kaç kez yazdım ya bacım,herkese yardımcı olurum,sana da olurum,kimin ihtiyacı varsa olurumen fazla kaç kilo verebilirsin bilmiyorum ama elimden geleni yaparım.ben ilk hafta 4.5 kg verdim ama su vs. gitti tabi ilk olarak.Sonralarda h.sonu da dahil,hiç kaçamak yapmazsam,regl dönemimde de değilsem,haftada 2 kg verdiğim bile oldu.hem diyetime harfiyen uydum hem bitki çaylarımı içtim.ani sana vebünyne kalmış bir durum haftada kaç kilo vereceğin.İstersen 1 hafta kadar dene,en azından ramazanda seni tok tutan bir diyet yapmış olursun,aç kaldığın diyetini uygularsan Allah korusun bayılır kalırsın biryerlerde
Ekimda baslicam bende hemen ama nye ben oyle 4bucuklari gorcegme kilo aldmki koladan kesn ama smdide iciyorum kilo verdim ben dyetsyene gdym ozaman
bende baktim karatay topgne helal olsun valla tutmus kendisini iradeye sapka cikariyorum yani ben ikinci gun kolaya basladimsmdide 1er kasik pilav ve konserve fasulye yedm sozde ayran hazrlamaya gittim
canım yumurta 1 adet olmazmı:44::44:birde o çorbayı nasıl yapıyosunaç karnına:1 tatlı kaşığı keten tohumu+2 ad. kuru kayısı+500 ml sıcağa yakın suyla yuttum
kahvaltı:
2 rafadan yumurta
biraz sucuk
7-8 zeytin
1 kk peynir
domates-salatalık-biber
çay
1 ç.b. ceviz
öğlen:
1 kase domatesli buğday çorbası
1 kase yoğurt
3-4 çay kaşığı dondurma (nasıl serin serin bişiler istiyor canım,çok sıcak hava çookk)
akşam:
1 büyük bardak ayran
nescafeli süt (bu kez çok geçe bırakmadım,sorun yok şimdilik)
bak sen beni zorluyorsun hesana inan 36 beden olucem tamam bacım kardeşim dadlum kıymatlım ben varım ne zaman başlıyoruz kartaya
Hoşbulduk canım benim,yoldaydım,daha sabah eve vardımcanım öncelikle hoş geldinnerelerdesin kız özledim vallahi seni
Yok canım benim,bilgisayarımda sorun yoktu hatlardan kaynaklandı pazartesi günü,dün de yoldaydım ondan giremedim.Hoşbulduk canımgiremiyodun heralde bilgisayrndan gecms sorunun hosgeldin nev:) ya calisiyo metabolizmam ama ben hareket edemiyorum sporuda aksta aksata yapiyorum iste ama cumaya guzel haberlerm olcak:) beraberce kurtulcaz burasi bana güc veriyo :)
canim benm babamdada var tansiyon bi cay iciyodu o iyi geliyodu ona ama kiloda cok onemli tabi bu diyetsyenlere bende gtmek istyorum boyle bana uygun bi programim olsun dye ama nasi gdilir sigorta kabul ediyolarmi hic bilmiyorum benmde kafama taklmis cocugn olmuyo saniyodum iyiki degl oyle:)
beni öp kimseyi öpme senhadi bakalım inşallah :13:
bence hemen yarın sabah kahvaltıyla başla,tüm gün devam et.sonra sahurda da aynen karataya devam
yarın sabahki kahvaltını yazıyorum:
*2 ad. yumurta (kayısı kıvamı veya rafadan olarak haşlanmış olabilir,çok katı olmayacak...veya tereyağına/zytinyağına kır yumurtaları ama çok pişmeyecek,kızarmayacak,kısık ateşte pişecek)
*8-10-15 tane az tuzlu yeşil veya siyah zeytin..daha fazla da yiyebilirsin eğer canın isterse.zeytin tüm gün tok kalabilmen için önemli
*2 kk veya bir avuç içi kadar istediğin bir peynir
*İstediğin kadar domates,salatalık,biber,yeşillik,turp,soğan vs..üzerine zeytinyağ gezdirilmiş veya yağsız olarak yiyebirlisin
*1 çay bardağı ceviz/fındık/badem/fıstık ( kavrulmamış,çiğ,tuzsuz olucak bu kuru yemişler..ekmek yerine bunları yiyoruz unutma,depresyona ve daha bir çok şeye iyi geliyor,bunları yemeyi ihmal etme ve çok tok kalmanı sağlıyorlar)
*İsteğe bağlı olarak pastırma,katkısız kasap sucuğu yiyebilirsin,yemen şart değil
*4-5 ad. kuru kayısı veya kuru incir yiyebilirsin
bu liste kahvaltı..bunların hepsini bitir seni alnının ortasından şakkadanak öperimçok doyurucu oluyor kahvaltı.Karatayda en önemli öğün kahvaltı! çok iyi doyacaksın,4-6 saat çok rahat tok kalırsın.zaten 4 saatten önce 2. öğünü yemiyoruz
hadi bakalım hayırlı olsun.yarın bunları ye,diğer öğünler zaten evde ne pişiyorsa onları yiyeceksin
salis cim cnm benimcanım üzülme ...ama allahın izniyle kötü bir şey çıkmayacak..biz senin yanındayız bizi haberdar et...hayrılı haberlerini bekliyoruz...
Üsendim be tam dayakligim :d iyiki bizim evde degl onlar patates salatasi cekti canm bde kasarli milfoy olcakti ayy yapma oyle seyler dayanamazsan ya ben sevmedgm tatli tuzlu ne varsa ondan yapiyorum hep iyi oluyo oyle:)
ayran dolapta beklermi ben yapip sişeye koysam
canım artık bol bol sevişiirz seninle bende artık buralardayımToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
nev81,
ananee,
pasam3405+,
SAPHIRA,
saliss+
Maşallah maşallah
Hoşbulduk canım benim,yoldaydım,daha sabah eve vardım
Yok canım benim,bilgisayarımda sorun yoktu hatlardan kaynaklandı pazartesi günü,dün de yoldaydım ondan giremedim.Hoşbulduk canım
Saol canım yarın yine gideceğim MR sonuçlarına bakacak doktor saolsunlar herşeyim hızla yapılıyor en kısa zamanda hayırlı haberlerle dönerim inşallah ..Ama ne olursa olsun atlatcağım biliyorum ..
canım artık bol bol sevişiirz seninle bende artık buralardayımorucuma malesef çarşamba başlıcam adet oldun kasıkalrım çok agrıyor ya
canım yanındayız bunu unutma elimizden ne gelirse seve seve yaparım unutma
canım yumurta 1 adet olmazmı:44::44:birde o çorbayı nasıl yapıyosuncevap veirisen sevinirim canım bu listeyi yarın bendemi yapsam hergün aynı listemi bebem öylen akşam ne yicez birde suyu kaç litre tüketicez kaçı ne kadar içicez diyet çayları :44::44:ay çok soru sordum kusura bakma canım ya ona göre hazılrık yapayım neler yasak diyeyet neler yemicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?