- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
yağmurdamlası hoşgeldin cnm...doüum günün kutlu olsun şimdiden..ben de 9 agustos doğumluyum.aslanız ikimizdecnm sen sanırım yurtdısındasın..sen de kendini tanıtırmısın kısaca..sen ve anane ben yokken girmişsiniz...
Canim hayrli olsun bak iyi cikmis sonucun digerleride oyle olur :) kiraz yeme canim karatayda olmaz o:) yani persembe iftardan onceki kilonu soylersin mantkli olan o:)
teşekkürler canım aminsabrinamcım rabbim annecigime ömür versin işşallah canım benim hediyesini beyendimi bakalım ne aldınay demeyi unuttum benimde nisanın 12 bebem haberin olsun bu arada ben regli oldum
selam canımSelam arkadaşlar ben geldiiimmmm
teşekkürler canımAnnenin dogumgunu kutlu olsun saphira buzlu limonlu cay yap istersen sicakta iyi olur izmirdeydin dimi sen ben hergun giderdm denize ya tatilde yapmadk nasi ozledm varyaa ins yern biseyn olmazda denize girersn ben hc olmasn istyorumda yok oyle bi ihtmal gck bsey bde bende asiri oluyo
pasam dyetsyenin verdgi programi nye uygulamyosunki sen ramazandan sonra yap en azndan seninde gecms dogumgunun kutlu olsun:) yeme corektende hava sicak zaten:)
teşekkür ederim tatlımSAPHİRAMMM annene mutlu yıllar diliyorum....regl öncesi duygusalllık stres ben dede çok oluyor...hele bu aralar aşırı duygusalım ben yaaaa
afiyet olsun canım çok güzel menü,kiraz da güzel sorun yok yiyebilirsinmerhaba kizlar menumun belli olan kismini yazayim
kahvalti
2 yumurta ile sade omlet
1 cb badem
2 kk peynir
2 salatalik
4 zeytin
oglen icin
1 kocamn kase bol marullu tuna salatasi (ustune zeytinyagi ve keten tohumu doktum)
1 kucuk kase kadar da kiraz :26:
kiraz iyi degilse soylersiniz yemem, daha cunku oglen 12 sayilir, ogleden sonra yicem ins yemegimi.
dun yuruyuse ciktik 1 saat yuruduksimdiye kadar bu hafta toplam 200 dakika spor oldu 3 gunde
ama su ana kadar zayiflamamisim, sanirim haftasonu kacamaklarimi ancak toparliyorum..
hadi bakalim ins guzel sayilar goruruz baskulde yarin ve cuma
yağmur damlası cnm hayırlı zamanda alırsn cnm bebeğini kucaına inşaallah....
oyyy ne güzel 1 ay sonra tatile geliceksiniz...o zamna sen iyice zayıflarsın...ahhhhhhhhh ahhhhhhh senin kilonda olmak için neler vermezdimmmm..bir zamanlar 52 kilodan 62 kiloya çıktım diye ağlıyordum..su anda 78 im zirvelerdeyim:)))
teşekkürler canım amingüzel bir pijama takımı aldım,çok beğendi,çok da ihtiyacım vardı dedi,yazık zaten beğenmedim der mi,çocuğu düşünmüş almış,canım annem :)
selam canım
teşekkürler canımevet canım İzmirdeyim byur gel beklerim
teşekkür ederim tatlımHepimize bu sıcaklarda Allah kolaylık versin
afiyet olsun canım çok güzel menü,kiraz da güzel sorun yok yiyebilirsin
sporun yine çok güzel
Canım benim,bu yaşta senin metabolizman canavar gibi çalışıyor,lehine çevirmek için bu süreci çok güzel bir karar almışsın.İnan bana kilo vermek,bir insanın hayatında kendine yapabileceği en büyük iyilik bence her anlamda,beraberce başarıcaz...Bende 20 yasndaym universteli olmaya calisiyorum iste 84oldugumda cüs artk dedm onceden 72nin ustnu gormemstm ama hareket kalmadi bendede gecen yil bi okula gittim lanet olsun dedm braktm döndum eve 5ayda bu kiloya geldim.buraya geldgmde 79dum iste eylulun sonuna kadarda 66larda olmayi planliyorum hayrlsyla oyle iste:)
Afiyet şeker olsun canım...canım evde meyva yok eşime sipariş verdim getiricek evden çıkasım gelmedideben en iysii erik var kayısı var kuru onu yiyiyim
Shopaholic hoşgeldin canımananaecim daha 20 yasındaymışsın kuzum..isminden dolayı az daha büyük sanıyordum seni....84 olunca kendini frenlemen iyi olmuş cnm...çünkü ilolar artarak büyüyor.....boyun uzun mu ben 158 miniğim:))
Çok güzel bir menü,afiyet olsun canım...merhaba kizlar menumun belli olan kismini yazayim
kahvalti
2 yumurta ile sade omlet
1 cb badem
2 kk peynir
2 salatalik
4 zeytin
oglen icin
1 kocamn kase bol marullu tuna salatasi (ustune zeytinyagi ve keten tohumu doktum)
1 kucuk kase kadar da kiraz :26:
kiraz iyi degilse soylersiniz yemem, daha cunku oglen 12 sayilir, ogleden sonra yicem ins yemegimi.
dun yuruyuse ciktik 1 saat yuruduksimdiye kadar bu hafta toplam 200 dakika spor oldu 3 gunde
ama su ana kadar zayiflamamisim, sanirim haftasonu kacamaklarimi ancak toparliyorum..
hadi bakalim ins guzel sayilar goruruz baskulde yarin ve cuma
En mantıklısı ve en gerçek kilomuz kesinlikle perşembe akşamı iftardan hemen önce canım,haklısın,o şekilde yaparız bildirimlerimiziramazan da bildirimi ne zaman yapicas yani ne zaman tartilicaz?
bence persembe aksam iftardan once tartilmak cok mantikli.
hem sahurdan itibaren nerdeyse 16-17 saat gecmis oluyor,
sindirim biter, leptin calisir, bir de gun icinde ayakta oldugumuz icin de enerji harcariz ins az geliriz sankim :)
canım doktorum kilo ver dedi saglıgım için hamileliklerimde tansiyon sorunu yaşıyorumCanim sen kilodan dolayi cocukmu yapamiyosun? Bak hemen o dyetsyenin programni uygula oyle az yemek cok guzel ama hep surduremezsn sagliklida degl vucudn ihtyacni karsilamaz bak karatayin ramazana uygun olanini hazrladi kaptanmz ama uzun sure yapcaksin oyle bi hafta iki hafta degl bi beslenme duzeni olusturcan o dyet cok guzel yani burda forumuda var arastr Allah seni hayirlisiyla bebeklere kavustursun canim benim ama saglikli beslenmen ozellikle senin icin cok onemli
canım öncelikle hoş geldinCanım benim,bu yaşta senin metabolizman canavar gibi çalışıyor,lehine çevirmek için bu süreci çok güzel bir karar almışsın.İnan bana kilo vermek,bir insanın hayatında kendine yapabileceği en büyük iyilik bence her anlamda,beraberce başarıcaz...
Afiyet şeker olsun canım...
Shopaholic hoşgeldin canım
Çok güzel bir menü,afiyet olsun canım...
En mantıklısı ve en gerçek kilomuz kesinlikle perşembe akşamı iftardan hemen önce canım,haklısın,o şekilde yaparız bildirimlerimizi
Canlarım ben de memleketime geldim.Şimdi kafamda ramazanı planlamaya çalışıyorum,diyet problem değil de sporu nasıl halletmeli acaba...
giremiyodun heralde bilgisayrndan gecms sorunun hosgeldin nev:) ya calisiyo metabolizmam ama ben hareket edemiyorum sporuda aksta aksata yapiyorum iste ama cumaya guzel haberlerm olcak:) beraberce kurtulcaz burasi bana güc veriyo :)
canim benm babamdada var tansiyon bi cay iciyodu o iyi geliyodu ona ama kiloda cok onemli tabi bu diyetsyenlere bende gtmek istyorum boyle bana uygun bi programim olsun dye ama nasi gdilir sigorta kabul ediyolarmi hic bilmiyorum benmde kafama taklmis cocugn olmuyo saniyodum iyiki degl oyle:)
Ben 5bucukta aksam yemegni yedm 1domates bi tabakta sulu yemek yedm 9a dogru bi elma yedm smdide caymi iciyorum:)
Ben 5bucukta aksam yemegni yedm 1domates bi tabakta sulu yemek yedm 9a dogru bi elma yedm smdide caymi iciyorum:)
Daha olup olmuyomu bilmiyorum ben kucugum daha yasenin olmuyo sandim onu dedm:)
ben 5 yedim arkasından 2 badem yedim halen açım ne yesemde kilo almasam ya karnım çok acıktı yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?