Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hosbulduk canim tesekkur ederim.
evet biz yeni geldik, adim gamze, 27 yasindayim. 3.5 yillik evliyim, henuz cocugum yok ins olmasi icin calisiyoruz 1.5 yildir.
biyoloji okumustum simdi de doktora yapiyorum ins bu sene son senem
turkiyeden aslen konyaliyim, ama ailem simdi antalyada, esimin ailesi de kayseri de.
ins 15 agustos ta turkiyeye gelices 1 aylik tatile, onu heyecan ve telasindayiz dallas texas tayiz canim amerikada.

Canim hayrli olsun bak iyi cikmis sonucun digerleride oyle olur :) kiraz yeme canim karatayda olmaz o:) yani persembe iftardan onceki kilonu soylersin mantkli olan o:)

ins canim, tamam yemiym kiraz madem eve geri gotureyim.
makineden sicak sut alirim onu icerim belkim :)
iftardan once olan bana da mantikli geliyr bakalim captain saphira ne dicek :26:

sabrinamcım rabbim annecigime ömür versin işşallah canım benim hediyesini beyendimi bakalım ne aldın ay demeyi unuttum benimde nisanın 12 bebem haberin olsun bu arada ben regli oldum
teşekkürler canım amin güzel bir pijama takımı aldım,çok beğendi,çok da ihtiyacım vardı dedi,yazık zaten beğenmedim der mi,çocuğu düşünmüş almış,canım annem :)
Selam arkadaşlar ben geldiiimmmm
selam canım
teşekkürler canım evet canım İzmirdeyim byur gel beklerim
SAPHİRAMMM annene mutlu yıllar diliyorum....regl öncesi duygusalllık stres ben dede çok oluyor...hele bu aralar aşırı duygusalım ben yaaaa
teşekkür ederim tatlım Hepimize bu sıcaklarda Allah kolaylık versin
afiyet olsun canım çok güzel menü,kiraz da güzel sorun yok yiyebilirsin
sporun yine çok güzel

Ay ben bilmeden etmeden yeme dedim gorursun umarim saphiranin yazisini yemekten oncee
saphira valla degerlendir ya kzinida al hep git yani havalarda tam uygunken keske gelsemde yuzsem surekli:)

yağmur damlası cnm hayırlı zamanda alırsn cnm bebeğini kucaına inşaallah....
oyyy ne güzel 1 ay sonra tatile geliceksiniz...o zamna sen iyice zayıflarsın...ahhhhhhhhh ahhhhhhh senin kilonda olmak için neler vermezdimmmm..bir zamanlar 52 kilodan 62 kiloya çıktım diye ağlıyordum..su anda 78 im zirvelerdeyim:)))

ins canim, benim amacim da o zaten, turkiyeye gelmeden en azindan 60 olayim.
ama 62-63-64 buralarda takildim kaldim cok zorlaniyorum.
bi ara 61.9 a inmistim ama geri ciktim sonra.
vucudumun direncini kiramadim bi turlu. arkadaslarim da iyi gorunuyosun diyolar, ama ben gobegimden rahatsizim.
tabi kendileri 50 kilonun altinda olduklari icin onlari onemsemiyorum.
bi keresinde biri yeter artik daha fazla zayiflama bizden bile zayif olcaksin demisti.
ins takinti yapmadan yavas yavas zayiflayim istiyorum.

karatay diyeti topiginde gul63 diye bi uye var, 120 den 59 a dusmus boyle kaldim.
soru sordum ama heralde herkes cok soru sordugu icin bikmis,
1. sayfaya aciklama eklemisler. orda 7 ayda verdim yaziyr ama 7*4=28 kilo eder. 61 kiloyu 15 ayda filan anca vermistir.
masallah ya ins biz de veririz cok zor degil demek ki baksan resmen vucudu yariya inmis

ya hocam hawaiden tatilden dondu bize de 1 paket cikolata getirmis.
1 tane verdi illa yiyceksin diyor :26:
heralde 50-60 kalori ancadir cok buyuk degil.
ama yemicem bakalim ne kadar dayanabilcem

yagmurdalası cnm bend e 10 kiiloyu karatay esaslarına uyarak verdim ve gül63 ü ben de biliyorum..nasıl bir iradedir bu yaa...hayranım o bayana....
62 kiloda kilolu diilsindir cnm ama önemli olan insanın kendini iyi hissettiği kilo...arkadaşlarının dediklerine takılma..hayalin hangi kiloyasa o kiloya hep beraber koşalımmm

canım nede yakışmıştır o anecigine bu arada konuyu dagıtma bende isteriö pijama takımı bıu arada çok düşündüm bebem 1 haftada kaç kilo verebiliirm bu diyetle birde ban ayrdım edermisin bende senle veriyim belkim haftada 1.5 kilo veirisem bebegime daha çabuk olaşıırm doktora kalsan 10 ban kalsan 15 kilo fazlam varne olur bir yardım eli istiyorum senden sende annesin anlarsın evlat hasretimi benim oruçta giriyor işim daha zor olucek ban yardım edermisin beni yönlendir canım sen beni yönlerdirki bende bebegime kavuşuyum hemde saglıgıma inan aç kalaraktan kötü oluyorum ben bedenime yazık hızlı kilo vermem lazım benim eylüle kadar 70 olabilimiyim bu diyetle bebem sesimi duyan varmıbir hafta denicem bakalım farkediyomu şimdiye kadar en fazla haftada kaç kilo verdin:44::44:bu arada bir adete badem yedim birazdanda soda içicem

Canim sen kilodan dolayi cocukmu yapamiyosun? Bak hemen o dyetsyenin programni uygula oyle az yemek cok guzel ama hep surduremezsn sagliklida degl vucudn ihtyacni karsilamaz bak karatayin ramazana uygun olanini hazrladi kaptanmz ama uzun sure yapcaksin oyle bi hafta iki hafta degl bi beslenme duzeni olusturcan o dyet cok guzel yani burda forumuda var arastr Allah seni hayirlisiyla bebeklere kavustursun canim benim ama saglikli beslenmen ozellikle senin icin cok onemli

Canım benim,bu yaşta senin metabolizman canavar gibi çalışıyor,lehine çevirmek için bu süreci çok güzel bir karar almışsın.İnan bana kilo vermek,bir insanın hayatında kendine yapabileceği en büyük iyilik bence her anlamda,beraberce başarıcaz...

canım evde meyva yok eşime sipariş verdim getiricek evden çıkasım gelmedide ben en iysii erik var kayısı var kuru onu yiyiyim
Afiyet şeker olsun canım...

ananaecim daha 20 yasındaymışsın kuzum..isminden dolayı az daha büyük sanıyordum seni....84 olunca kendini frenlemen iyi olmuş cnm...çünkü ilolar artarak büyüyor.....boyun uzun mu ben 158 miniğim:))
Shopaholic hoşgeldin canım

Çok güzel bir menü,afiyet olsun canım...

En mantıklısı ve en gerçek kilomuz kesinlikle perşembe akşamı iftardan hemen önce canım,haklısın,o şekilde yaparız bildirimlerimizi
Canlarım ben de memleketime geldim.Şimdi kafamda ramazanı planlamaya çalışıyorum,diyet problem değil de sporu nasıl halletmeli acaba...

canım doktorum kilo ver dedi saglıgım için hamileliklerimde tansiyon sorunu yaşıyorum 2 oglumda tansiyon hapı kullanmıştım doktorum gene içiceksin dedi ne kadar kilo veirisen okadar iyi dedi mesle dedi 70 üstüne 30 kilo almakmı var yoksa 100 kilonun üstüne 30 kilo almakmı var dedihemde saglıgım için bebem kilolu insanların tansiyonu şekeri vs neleri çıkıyoronun için ugraşıyorum zaten herşey evlatlarım için
canım öncelikle hoş geldinnerelerdesin kız özledim vallahi seni

giremiyodun heralde bilgisayrndan gecms sorunun hosgeldin nev:) ya calisiyo metabolizmam ama ben hareket edemiyorum sporuda aksta aksata yapiyorum iste ama cumaya guzel haberlerm olcak:) beraberce kurtulcaz burasi bana güc veriyo :)

canim benm babamdada var tansiyon bi cay iciyodu o iyi geliyodu ona ama kiloda cok onemli tabi bu diyetsyenlere bende gtmek istyorum boyle bana uygun bi programim olsun dye ama nasi gdilir sigorta kabul ediyolarmi hic bilmiyorum benmde kafama taklmis cocugn olmuyo saniyodum iyiki degl oyle:)

Ben 5bucukta aksam yemegni yedm 1domates bi tabakta sulu yemek yedm 9a dogru bi elma yedm smdide caymi iciyorum:)

canım sigortada hallediliyor bebem senin neden bebegin olmuyor araştırıldımı peki:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…